progestanın görevi, rahim duvarını kalınlaştırıp,bebeğin tutunmasına yardım etmek..
o hormon,o işe yarıyo ya kullanmak mantıklı..
doktorun kafasını şişiririz napalım elisim ya..
canım bana 21. günü baktılar meğer hamişmişim.ve değerimde 5.46 mıydı neydi. ben 21. gün bakılıyor diye biliyorum...sonrada bi daha bakmadılar
canım bi afganistan bi hakkari bi van bi bingöl helikopter nereye eşim oraya.. eşim her yerde bi benim yanımda değilaskeri personel canım eşim...
Aslında buralardaydımda.Msnde kuzenimle konuşuyorduk gelemedim.Benim progesteron geçen ay 21. gün baktırmıştım 28 çıkmıştı nasıl sizce sonuç?
iyiyim pisim şükür
sen nasılsın?
Acep ben bu progesteron hormonuyla progestan denen şeyi karıştırıyor muyum?
Heh megim benim bildiğim rahim duvarını kalınlaştıran progesteron değil miydi progestan başka mı?
Bu konuyu yarın araştırmam lazım devrelerim yandı.
Hem baksana gebeliğin 21. günü bakılıyormuş.Neyse yarın bakarım
İçini ferah tut bebiş şans getirir annesine babasına
Bende iyiyim ya geçen sene çok severek kullndığım bir şapkam vardı kaybettim şimdide havalar soğudu güzel bir şapka almak istiyorum ama çok kararsızım yardım istiyorum.Konu dışı mesaj olmamamıştır umarım yani bebiş tedavisi için hastaneye falan gidiyorumya üşümiyim diye
süper sonuç normalde bazı dr lara göre 10 üzeri olması lazımmış kaliteli yumurtlama için bazılarınında 5 üstü diyolar benim 5 küsürdü...
Acep ben bu progesteron hormonuyla progestan denen şeyi karıştırıyor muyum?
Heh megim benim bildiğim rahim duvarını kalınlaştıran progesteron değil miydi progestan başka mı?
Bu konuyu yarın araştırmam lazım devrelerim yandı.
Hem baksana gebeliğin 21. günü bakılıyormuş.Neyse yarın bakarım
delüüüü
burda herşey konuşuyoruz ya pisicanım
anağm konuyu nasılda bebişe bağladı bak hele
yirim seni
Ne desen boş bugün limit doldu
Ben sonucumu adet olunca gitiğimde göstericem dr. a henüz göstermedim.Yani çok yüksek olmasında bir sıkıntı yokmudur acaba 28.12 yazıyor tam olarak inşallah bir sorun yoktur.
progestan progesteron hormonunu düzenlemek için ilaç canım benim bide adetin 21. günü bakılıyor gebeliğin değil.
hehhehehhe
rahim duvarının kalınlaşıp bebeğin rahme sağlam tutunabilmesi için,progesteron hormonu seviyesinin yeterli olması gerek..
aksi taktirde rahim iç duvarı kalınlaşmıyo ve bebe de tutunamadan düşüyo..
progestan ilacı,bu hormonu düzenliyo elisimmmmm bebeeemmmm
ya ben fsh,lh,prolaktin baktırdımdı da,bu doktor neden progesteron tahlili de istememişti ki benden :26:kızdım
Hahhha yeminle durdu benimki sanki şimdi arapça okuyorum o kadar anlamıyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?