Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

progestanın görevi, rahim duvarını kalınlaştırıp,bebeğin tutunmasına yardım etmek..
o hormon,o işe yarıyo ya kullanmak mantıklı..
doktorun kafasını şişiririz napalım elisim ya..

canım bana 21. günü baktılar meğer hamişmişim.ve değerimde 5.46 mıydı neydi. ben 21. gün bakılıyor diye biliyorum...sonrada bi daha bakmadılar

Acep ben bu progesteron hormonuyla progestan denen şeyi karıştırıyor muyum?
Heh megim benim bildiğim rahim duvarını kalınlaştıran progesteron değil miydi progestan başka mı?
Bu konuyu yarın araştırmam lazım devrelerim yandı.
Hem baksana gebeliğin 21. günü bakılıyormuş.Neyse yarın bakarım

Aslında buralardaydımda.Msnde kuzenimle konuşuyorduk gelemedim.Benim progesteron geçen ay 21. gün baktırmıştım 28 çıkmıştı nasıl sizce sonuç?

süper sonuç normalde bazı dr lara göre 10 üzeri olması lazımmış kaliteli yumurtlama için bazılarınında 5 üstü diyolar benim 5 küsürdü...

iyiyim pisim şükür
sen nasılsın?

Bende iyiyim ya geçen sene çok severek kullndığım bir şapkam vardı kaybettim şimdide havalar soğudu güzel bir şapka almak istiyorum ama çok kararsızım yardım istiyorum.Konu dışı mesaj olmamamıştır umarım yani bebiş tedavisi için hastaneye falan gidiyorumya üşümiyim diye

elis progesteron hormonu tahlili 21. gün yapılıyo..
progestan hapı,progesteron hormonu takviyesi yapıyor..

delüüüü
burda herşey konuşuyoruz ya pisicanım
anağm konuyu nasılda bebişe bağladı bak hele
yirim seni

süper sonuç normalde bazı dr lara göre 10 üzeri olması lazımmış kaliteli yumurtlama için bazılarınında 5 üstü diyolar benim 5 küsürdü...

Ben sonucumu adet olunca gitiğimde göstericem dr. a henüz göstermedim.Yani çok yüksek olmasında bir sıkıntı yokmudur acaba 28.12 yazıyor tam olarak inşallah bir sorun yoktur.

progestan progesteron hormonunu düzenlemek için ilaç canım benim bide adetin 21. günü bakılıyor gebeliğin değil.

ya ben fsh,lh,prolaktin baktırdımdı da,bu doktor neden progesteron tahlili de istememişti ki benden :26:kızdım

delüüüü
burda herşey konuşuyoruz ya pisicanım
anağm konuyu nasılda bebişe bağladı bak hele
yirim seni

Hee bağladım ucundan kıyısından Sorun yok yani sevindim o zaman bana fikir verirmisiniz müsayit oılduğunuz bir ara konu açmıştımda :111:birkaç resimde ekledim birini seçip sipariş etcem yarın.

Ne desen boş bugün limit doldu

hehhehehhe
rahim duvarının kalınlaşıp bebeğin rahme sağlam tutunabilmesi için,progesteron hormonu seviyesinin yeterli olması gerek..
aksi taktirde rahim iç duvarı kalınlaşmıyo ve bebe de tutunamadan düşüyo..
progestan ilacı,bu hormonu düzenliyo elisimmmmm bebeeemmmm

Ben sonucumu adet olunca gitiğimde göstericem dr. a henüz göstermedim.Yani çok yüksek olmasında bir sıkıntı yokmudur acaba 28.12 yazıyor tam olarak inşallah bir sorun yoktur.

canım yükseklikten bişey olacağını sanmam bide yanında olması gereken değerler yokmu? bende adet olduğumda gidecektim dr göstermeye ama hamiş oldum gidemedim hadi inş sende öyle olursun..

He benimkine bakılmıştı dr iyi demişti öyle hatırlıyorum

ya ben fsh,lh,prolaktin baktırdımdı da,bu doktor neden progesteron tahlili de istememişti ki benden :26:kızdım

Bendende bütün tahlilleri istedi hepsinin sonucunu toplayıp yumurta takibine başlaması 2 ayı buldu progesteron tahlilini sonradan istedi tüm tahlillerden sonra istedi nedense?Ben yumurta takibine başladığım ay bana ilaç verdi yumurta çok fazla gelişmişti çatlamamıştı ya o yüzden acaba doğal yoldan çatlıyormu bakalım dedi ve o tahlili istedi.Ama benim yumurtam normalde zaten 17. gün falan çatlıyor onlar nedense 12.-14. gün çatlamışmı diye bakıp durdular ben didim daha erken diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…