Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Benim ilk gittiğim doktor hiçbirine baktırmamış hatta size bir şok gebeliğim 10+3 bir tane bile hcg değerim yokmuş.ilk gebeliğim tabi hiçbirşey bilmiyorum.Başka doktora gittik bhcg değerin kaç dediler bilmiyorum dedim tahlil sonuçlarımı uzattım kadına.

canım yükseklikten bişey olacağını sanmam bide yanında olması gereken değerler yokmu? bende adet olduğumda gidecektim dr göstermeye ama hamiş oldum gidemedim hadi inş sende öyle olursun..

Ben hamiş değilim çünkü bu tahlil bayram öncesi yapılmıştı.Benim adetim bayrama geldi gidemedim göstermeye aradan bir ay geçti yani bu ay gösterecem kısmetse.Ben tahlil sonucuma hastanenin internet sitesinden baktım orada normal değerler yazmıyor sadece sonuç yazıyordu.

ya ben fsh,lh,prolaktin baktırdımdı da,bu doktor neden progesteron tahlili de istememişti ki benden :26:kızdım

canım benden de ilk onu istedi adetin 3. günüde diğerlerine bakıcaz dedi bakalım yumurtlaman oluyormu oluyosa çatlıyormu diye.. her doktor farklı işte.. ama sen bence bi daha baktır olmazmı???

canım benden de ilk onu istedi adetin 3. günüde diğerlerine bakıcaz dedi bakalım yumurtlaman oluyormu oluyosa çatlıyormu diye.. her doktor farklı işte.. ama sen bence bi daha baktır olmazmı???

evet..
bu ay ovucandaki 3 gün üstüste çift koyu çizgiye rağmen gene de gibe değilsem,kocam gidicek sperm analizine..
aralık ayında şu hormon tahlillerimi tekrarlatiim olmazsa..
3. gün fsh,lh,prolaktin
21. gün progesteron

Son düzenleme:

anladım tatlım hayırlısı olsun inş en kısa sürede gelecek bebecikleriniz

Bbem ben senden rahim filmide çektirmeni istiyorum

tam sopalıklar bazı doktorlar şahsen

Arkadaşlar sizi bırakamıyorum ama çok fena uykum geldi.Sizi çok seviyorum,hamile kalmak ve doğurmak dileğiyle esenkalın:116:

Bbem ben senden rahim filmide çektirmeni istiyorum

ben ondan tırsıyorum..
hem çok gerekli de değil henüz diye düşünüyorum..
ama tabii nereye kadar dimi.. kaçışı yoksa onu da yaptırıcaz artık..

inş gerek kalmaz bebem de gelir kuzucun bu ay..
evet eğer olmazsa da bi tekrarlat bakalım her an her şey değişebiliyor yani...

yagmur2006 bugün dediki,
dün 10 küsur çıkan hcgsi,bugün 5 küsura düşmüş..
ne demek bu acaba..

üzüldüm bu duruma :26:
inşallah 2. tahlil hatalı yapılmıştır..

yagmur2006 bugün dediki,
dün 10 küsur çıkan hcgsi,bugün 5 küsura düşmüş..
ne demek bu acaba..

Demeye dilim varmıyor ama sanırım kimyasal gebelik ve sonlanıyor.İnşallah öyle değildir ama değerin düşük çıkması problem olmasa bile düzenli artış göstermesi gerekiyor.Sağlıksız gebeliklerde dğer düzenli artmıyor yada düşüş gösteriyor ve sonlanıyor diye biliyorum

bu arada ateşim gene 37. 2

ne oluyur bana

valla umarım geliyodur bebiş :26:

bu arada ateşim gene 37. 2

ne oluyur bana

valla umarım geliyodur bebiş :26:

ayyyy hadi inş benimde 37.2 ile geldi kuzum
bat 6 aralık demi bişeyde kalmamış ayy heyecanlandım valla
sabahları ölçmüyosun demi sende ben gibi bu saatte yatıp sabah ölçmenin bi anlamı yok çünkü:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…