canım yükseklikten bişey olacağını sanmam bide yanında olması gereken değerler yokmu? bende adet olduğumda gidecektim dr göstermeye ama hamiş oldum gidemedim hadi inş sende öyle olursun..
ya ben fsh,lh,prolaktin baktırdımdı da,bu doktor neden progesteron tahlili de istememişti ki benden :26:kızdım
canım benden de ilk onu istedi adetin 3. günüde diğerlerine bakıcaz dedi bakalım yumurtlaman oluyormu oluyosa çatlıyormu diye.. her doktor farklı işte.. ama sen bence bi daha baktır olmazmı???
Ben hamiş değilim çünkü bu tahlil bayram öncesi yapılmıştı.Benim adetim bayrama geldi gidemedim göstermeye aradan bir ay geçti yani bu ay gösterecem kısmetse.Ben tahlil sonucuma hastanenin internet sitesinden baktım orada normal değerler yazmıyor sadece sonuç yazıyordu.
evet..
bu ay ovucandaki 3 gün üstüste çift koyu çizgiye rağmen gene de gibe değilsem,kocam gidicek sperm analizine..
aralık ayında şu hormon tahlillerimi tekrarlatiim olmazsa..
3. gün fsh,lh,prplaktin
21. gün progesteron
Benim ilk gittiğim doktor hiçbirine baktırmamış hatta size bir şok gebeliğim 10+3 bir tane bile hcg değerim yokmuş.ilk gebeliğim tabi hiçbirşey bilmiyorum.Başka doktora gittik bhcg değerin kaç dediler bilmiyorum dedim tahlil sonuçlarımı uzattım kadına.
Bbem ben senden rahim filmide çektirmeni istiyorum
Arkadaşlar sizi bırakamıyorum ama çok fena uykum geldi.Sizi çok seviyorum,hamile kalmak ve doğurmak dileğiyle esenkalın:116:
evet..
bu ay ovucandaki 3 gün üstüste çift koyu çizgiye rağmen gene de gibe değilsem,kocam gidicek sperm analizine..
aralık ayında şu hormon tahlillerimi tekrarlatiim olmazsa..
3. gün fsh,lh,prplaktin
21. gün progesteron
Arkadaşlar sizi bırakamıyorum ama çok fena uykum geldi.Sizi çok seviyorum,hamile kalmak ve doğurmak dileğiyle esenkalın:116:
Herkese iyi aksamlar arkadaslar ben boyle cins birsey gormedim ya ben daha oncede hamilelik tecrubem olmasina ragmen akil sir erdiremedim belki siz bir fikir verirsiniz ya ben beklenen adet gunumde aylik tiroit kontrolum yapilicakken beta hcg de istedim ve sonuc 10.95 bu 28 kasimda yaptigim beta digerinide bugun sabah gidip yaptirdim burdada sonuc 5.1 simdi ne oldu ben anlamadim hamilemiyim degilmiyim allah askina bir sey soyleyin boyle sacma bir olay gormedim ben ya basindan boyle bir olay gecen oldumu cevaplarinizi bekliyorum ve hala adet olmadim bugun 4gunum geciyor
Canim sonucu alir almaz zaten doktoruma ulastim ve sonucu soyledim once 10.95 soyleyince aa hamilesin dedisonra 5.1duyunca buyuk ihtimalle kimyasal gebelik dedi ama yarin sabaha randevu aldim tekrar tahlil yapalim dedi bakalim benim merak ettigim aceba boyle olupta sonradan degerleri yukselen arkadaslarimiz varmi yardimci olurlarsa cok sevinirim
yagmur2006 bugün dediki,
dün 10 küsur çıkan hcgsi,bugün 5 küsura düşmüş..
ne demek bu acaba..
üzüldüm bu duruma :26:
inşallah 2. tahlil hatalı yapılmıştır..
bu arada ateşim gene 37. 2
ne oluyur bana
valla umarım geliyodur bebiş :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?