bu arada ateşim gene 37. 2
ne oluyur bana
valla umarım geliyodur bebiş :26:
Megim evde ovulasyon testi varmı?Varsa yapsana bakalım ne çıkacak merak ettim:18::18::18:
ayyyy hadi inş benimde 37.2 ile geldi kuzum
bat 6 aralık demi bişeyde kalmamış ayy heyecanlandım valla
sabahları ölçmüyosun demi sende ben gibi bu saatte yatıp sabah ölçmenin bi anlamı yok çünkü:))
o bat günü çift koyu çizgi çıkıyomuş pisim
bat 6 aralık benim,daha çıkmaz varsa bile..
hayırlısı olsun ne diyim..
kızlar canlar ben uyumaya gidiyorum
öpüyorum sizi çoookkkkk
görüşürüz yarın
hayırlısı nisam..
olmuşsa süper olur.. ama olmamışsa da kahrolmak yok..
Günaydın kızlar;
hepinizi dövücem,gece yatmıyorsunuz gündüzde kalkmıyorsunuz
sabah 4 lere kadar yazısıyorsunuz,sonra gecmısı oku oku bitmiyor len bu ne:86::86:
Günaydın datlum vallahi bende aynı dertten muzdaripim. Bunlar hiç susmuyo. 8.40 dan bu dakikaya kadar geçmiş okudum. Oda aralarda atladım allahtan, yoksa bitmiycek. Şimdide öğlene kadar kimse gelmez
ay sen okumuşsun bıkmadan ben hiç okumadım valla. Onlar gece aralarında konuşuyorlar zaten gündüz biz kendi muhabbetlerimizi yapıyoruz o konulara dönülmüyor. Bir ofluya baktım iyi haberler gelmiş. O kadar..
ben hepimizin yerine okuyorum. Ya geceleri dedikodumuzu yaptılarsa, ya arkamızdan konuştularsa
Günaydın datlum vallahi bende aynı dertten muzdaripim. Bunlar hiç susmuyo. 8.40 dan bu dakikaya kadar geçmiş okudum. Oda aralarda atladım allahtan, yoksa bitmiycek. Şimdide öğlene kadar kimse gelmez
ben hepimizin yerine okuyorum. Ya geceleri dedikodumuzu yaptılarsa, ya arkamızdan konuştularsa
günaydın kızlar dun kan tahlılı yaptım sonuc beta 4-13 doktor bişey demedi ya offfffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?