Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Megim evde ovulasyon testi varmı?Varsa yapsana bakalım ne çıkacak merak ettim:18::18::18:

o bat günü çift koyu çizgi çıkıyomuş pisim
bat 6 aralık benim,daha çıkmaz varsa bile..
hayırlısı olsun ne diyim..

ayyyy hadi inş benimde 37.2 ile geldi kuzum
bat 6 aralık demi bişeyde kalmamış ayy heyecanlandım valla
sabahları ölçmüyosun demi sende ben gibi bu saatte yatıp sabah ölçmenin bi anlamı yok çünkü:))

hayırlısı nisam..
olmuşsa süper olur.. ama olmamışsa da kahrolmak yok..

kızlar canlar ben uyumaya gidiyorum
öpüyorum sizi çoookkkkk
görüşürüz yarın

o bat günü çift koyu çizgi çıkıyomuş pisim
bat 6 aralık benim,daha çıkmaz varsa bile..
hayırlısı olsun ne diyim..

Anladım o zaman beklicez inşallah gelmicek bu ay kırmızılar Ben tek çizgi görmekten yada kanda negatif görmekten acayip tırsıyorum dr. a gitsekte ultrasondan bakıp hamilesin dese keşke dimi ne güzel olur.

hayırlısı nisam..
olmuşsa süper olur.. ama olmamışsa da kahrolmak yok..

tabisi canım benim elbet olacak bu ay olmazsa bi dahaki aya o da olmazsa sonraki...önemli olan sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla gelsinler...

fıstıklar ben kaçar gidip biras uyumayı deniyim çok çok öpüyorum sizleri

Günaydın kızlar;

hepinizi dövücem,gece yatmıyorsunuz gündüzde kalkmıyorsunuz

sabah 4 lere kadar yazısıyorsunuz,sonra gecmısı oku oku bitmiyor len bu ne:86::86:

Günaydın kızlarrr. Ay gece ne ok kaynatıyorsunuz valla dönüpte okuyamıyorum. Bir tek ofluya baktımm..

Oflu kız çık artık şu buhrandan değerin süper çıkmış. Bende korkuyordum düşük çıkacak yine diye ama tamam artık ikiye katlıyor. Sen erken başladığın için test yaptırmaya ilk başlarda düşüktü tabii şimdi normal değerlere gelmeye başladı ve lütfen o doktorunu değiştir hiçbir açıklama yapmıyor..

Ben dün akşam balık yapamadım çünküm market tadilata girmiş reyonlar değişiyor balıkçı şimdilik kalkmış yeri değişiyor o yüzden hevesim kursağımda kaldı başka bişi aldım yedim hamilelerin yememesi lazım gelen birşey o yüzden demiyorum.

Günaydın kızlar;

hepinizi dövücem,gece yatmıyorsunuz gündüzde kalkmıyorsunuz

sabah 4 lere kadar yazısıyorsunuz,sonra gecmısı oku oku bitmiyor len bu ne:86::86:

Günaydın datlum vallahi bende aynı dertten muzdaripim. Bunlar hiç susmuyo. 8.40 dan bu dakikaya kadar geçmiş okudum. Oda aralarda atladım allahtan, yoksa bitmiycek. Şimdide öğlene kadar kimse gelmez

Günaydın datlum vallahi bende aynı dertten muzdaripim. Bunlar hiç susmuyo. 8.40 dan bu dakikaya kadar geçmiş okudum. Oda aralarda atladım allahtan, yoksa bitmiycek. Şimdide öğlene kadar kimse gelmez

ay sen okumuşsun bıkmadan ben hiç okumadım valla. Onlar gece aralarında konuşuyorlar zaten gündüz biz kendi muhabbetlerimizi yapıyoruz o konulara dönülmüyor. Bir ofluya baktım iyi haberler gelmiş. O kadar..

ay sen okumuşsun bıkmadan ben hiç okumadım valla. Onlar gece aralarında konuşuyorlar zaten gündüz biz kendi muhabbetlerimizi yapıyoruz o konulara dönülmüyor. Bir ofluya baktım iyi haberler gelmiş. O kadar..

ben hepimizin yerine okuyorum. Ya geceleri dedikodumuzu yaptılarsa, ya arkamızdan konuştularsa

ben hepimizin yerine okuyorum. Ya geceleri dedikodumuzu yaptılarsa, ya arkamızdan konuştularsa

yaa dimii. Ama kötü konuşmaz arkadaşlarımız hakkımızda. Genelde bir konu oluyor bende burada baya bilgi verdiğim için arkadaşlara dejavu gelsin o kesin bilir bunu diyorlar yanii ancak benim hakkımda bunlar konuşuluyor da gerçi pek bişi bildiğim yok terzi kendi söküğünü dikemezmiş..

bende katılıyorum size oku oku bitmiyo ya geçe sohbete kapatsınlar topiği
canım sen regl oldun mu hala bekliyor musun

kızlar günaydınnnnnnn...

bugün bat günüm...heyecanla bekliyordum ancak akşamdan beri karın ağrım var sanırım regl olucammmmm..

günaydın kızlar dun kan tahlılı yaptım sonuc beta 4-13 doktor bişey demedi ya offfffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…