Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

günaydın kızlar.. bu ay bende aranıza katıldım. 23ünde hasta olmuştum bugün 9uncu günüm. artık çalışmlara başlıyoruz. çok heycanlıyım inş tutar....

Sevdam hadi inşallah yükselir canımmm gebelik başlangıcı var gibi amaa belli olmaz şimdi bekleyelim bakalım inşallahhh yükselirrrr

bende katılıyorum size oku oku bitmiyo ya geçe sohbete kapatsınlar topiği
canım sen regl oldun mu hala bekliyor musun

Evet kapatsınlar topiği gece
Hala regl olmadım. O doktordan geldiğim gün yarım gün süren kahverengi akıntı adet gbiydi. Testte negatifti. Kısmet bakalım. İyi şeyler hissediyorum ama umarım yanılmam

canım biz özet geçsene ne konuşulmuş
bide konuşmanın özeti diye mail gelse..

Yurt dışında bi arkadaş vardı romanyadan ondan şurup istediler. O da 15 gün den sonra bakarım dedi. Oflu zaten klasik bir buhran içinde hala Gebişlerimiz hala spoileri okuma peşinde. Klasik bir topik bu arada meg imin ateşi hep 37 37,2 civarında

b-hcg 4-13 mlU sonucta boyle yazıyo canım doktor ortasında dedı varda dıyemem yokta diyemem ya

Doğru söylemiş doktorun canım çok arada bir değer ama yok denemez. Gün geçmesi lazım bende birkaç gün bekle öyle yine yaptır. İnşallah vardır canım..

ay canım çok çok teşekkür ederim süpersinnn
harika haberlerr

sendende iyi haberler gelicek gibi oleeeyyyyy

şok şok şok flash flash flash bu ne ateş Meg hamile mii yoksaaaaaa 6 aralık da beyaz sayfada yayınlanacaktır :)

Oflunun halen belli olmamış mı dicem ama cok erken test yapıyorlar bi 6-7 hafta gecsin bakalım hersey olacagına varır en azından gebelik olurlanabilrliği var stres niye yapıyo sankii

Merakli gebişler heheheheh

günaydın canım ilk denemeniz mi. inşalah tutar cnm

evet ilk dememiz. aslında hiç düşünmüoduk evleneli 5 ay oldu ama bi kalp rahatsızlığım var 1-2 sene sonra ameliyat olmam lazım doktorum hemen çocuk yap aradan çıksın ameliyattan sonra zor olur dedi. damdan düşer gibi çocuk fikri gündeme geldi. çok zor bi karar aslında ama şimdi başına geçince çok heveslendim çok heycanlandım eşimde öyle. annelik duyguları geldi galiba:) Rabbim herkesin muradını versin...

gecmış olsun canım erken degıl canım hayırlısı olsun bebek bambaşka ya allah herkeze nasıp etsın

kızlar günaydınnnnnnn...

bugün bat günüm...heyecanla bekliyordum ancak akşamdan beri karın ağrım var sanırım regl olucammmmm..

kızlar bişeyler yazın lütfen, hamilelik belirtisi de olabilir mi bu karın ağrısı...hamile olup ta karın ağrısı kasıklarda ara ara kısa süreli sancılar olmuşmuydu sizde? hamilelik belirtisi de olsa tam da bat gününde olması olması garip değil mi...sanırım bu ay olmadı bu iş yorumlarınızı bekliyorum...

Hayıt hapının 3.günüüü sancı çekerdim bu hapla sancı falan kalmadı şükürler olsun:))Umarım bebikimmm bu hap sayesinde sürpriz yaapar banaaa ....

günaydıııın kızlaar
sevdamm dun senı cok merak ettık elfle ne oldu naptın sonuc ne cıktı cnmcım

gunaydın yummyy önce herşeyin hayırlısı cnmcım kırmızılar gelırsede öteki aya dvm cnmcım
ama gebelikle adet belirtileri aynı oluyo cnmcım umarım hamişssindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…