gunaydın canım hoşgeldın sonucu aldım ama doktor olacakak adam varda dıyemem yokta dıyemem dedi kız
kızlaaarrrr hamıleyyyııımmm hala ınanamıyorum yaaaaaaaa
ayduuur hamişmisinn ayy süper yaa oh be sonunda bi hamiş çıktıı cok sevındım cnmcımkızlaaarrrr hamıleyyyııımmm hala ınanamıyorum yaaaaaaaa
ilginç bişeymiş yahu ama değerlere göre öyle cidden umarım değerlerin artar ve bebüş geliir inşallahh
tkr nezaman çağırdı dr cnmcım
bırkac gun daha bekle dedi canım rgl olmazsan gel dedi. inşallah artar canım ya
ayduuur hamişmisinn ayy süper yaa oh be sonunda bi hamiş çıktıı cok sevındım cnmcım
rabbım hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşalllahhhh
nasıl öğrendın kuzum testmı yaptın evde yoksam dr a mı gittin anlat hele
batın nezamandıı
kuzumm artcak allahın ıznıyle ve gelıp dıyceksın hamileyiiim diyeolmazsada üzmek yok yola dvm biliyosun
bu birkaç gün içinde uzmek stres yapmak yok emı içinde bebiş olabılır bebişlerinde sıkıntıya strese gelmezler
tamammı benım kuzumm
tesekkur ederım kızlar batım 3 gun sonra su erken gebelık testlerınden aldım aslında bıraz suphelenıodum ama umudum da yok gıbıydı bı baktım cıft ınanamadım ama kana gıtmedım daha sımdıde suphe dustu ıcıme dogrudur dımı yaa
inan canım gece uyumadım stresten dolayı ya varmı yok dıye beynımı yedim durdum vala
tesekkur ederım kızlar batım 3 gun sonra su erken gebelık testlerınden aldım aslında bıraz suphelenıodum ama umudum da yok gıbıydı bı baktım cıft ınanamadım ama kana gıtmedım daha sımdıde suphe dustu ıcıme dogrudur dımı yaa
cık cık cık olmazzz yok öyle stresss içinde bebiş varsa üzersin onu kuzumm şuan kendıne dıkkat etmen lazımm
kaç gun beklemeyı dusunuyosun dr için kuzumm
dogrudur tabı cnmcım çift çizgi silikde olsa varsa tmmdır zaten daha 3 gun var bata şuanda kana gitsen cıkar ama değer dusuk cıkabılır senı ugraştırırlar iki gunde bi kana cagırırlar ay cokk sevındım yaa
ne gibi belirtilerden süphelenmıstın cnmcım bizide aydınlatmıs olursun
ayın 3 ne kadar beklemeyı duşunuyom canım tabı o zamana kadar adet olmazsam giderim
kızlaaarrrr hamıleyyyııımmm hala ınanamıyorum yaaaaaaaa
ben yumurtladıgımı genelde hıssederım ıste yumurtlama gunumden bı hafta sonra mesela koltuktan anıden kalktıgımda bı acele anında sağ kasığıma kramp gırıyodu 2 gunden berıde sankı bı agırlık varmıs gıbı hıssedıyodum hafıf bı agrı gıbı sızı gıbı ıste...1 haftadır flnda acayıp uyku ıstegım var gozlerım sureklı yanıyo benım anlayabıldıklerım bunlar...ama tek cızgıyı gore gore artık dıodumkı aman yıne tek cıkcak uzulcem fln ama nasıp buguneymıs...ıns Rabbım en kısa zamanda sızlere de nasıp etsın
tebrikler canım... hadi gözün aydın:)
inşallahhh olmassın adet madet kuzumm 3 üne bişey yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz 3 ü olcek ve sende inşallah guzel hbrlerle gelceksin buraya cnm benımm
senınde ogun dimi canım inşallah beraber o guzel haberı verırız
amiiiiiin cnmcım inşallahh benımde bat 4 ü inşallah senın gıbı guzel hbrler alırız bizde
rabbım sağlıcakla kucagına almayı naip etsin inşallah cnmcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?