amın canım ıns ıns senınde guzel haberlerını alırız sende ıstersen su erken gebelık testlerınden al marka verırdım ama ben yurtdısındayım turkıyede var mıdır bılmıorum
benım bat 4 ü cnmcım ama bir iki gün bekleyip üle test yapcam hayalkırıklıgı olmasın dıye
yanı önce senden alcaz haberi sonra ben gelcem arkandan inşallahhh
inşalah veririz canım o guzel haberi cok heycanlandım ya şimdiden
suan kan testıne gıtmeyı o kadar ısterdım kı ama yurtdısındayım burda nası oluyo bu ısler bılmıorum esımde ıste cok yogun neyse 2 gun sonra turkıyeye gıdıcem orda yaptırırım artııık ıns bı sorun cıkmaz
dimii insan heyecan yapıyo amiiiin inşallah kuzucum ınancımızı yıtırmeyelım mutlu mutlu o gunlerımızı beklıyelım
daha ıyı cnmcım biraz daha gun geçmiş olur çıkmaz sorun felen sen strese girme cnm benım
dimii insan heyecan yapıyo amiiiin inşallah kuzucum ınancımızı yıtırmeyelım mutlu mutlu o gunlerımızı beklıyelım
daha ıyı cnmcım biraz daha gun geçmiş olur çıkmaz sorun felen sen strese girme cnm benım
hayırlısı canım yaaa ıns bı sorun cıkmaz tutunur bebegım sımsıkı
bebek oldugunu bilseydık varsın beklerdık beklemekte guzel yeterkı bebiş olsun
kızlaaarrrr hamıleyyyııımmm hala ınanamıyorum yaaaaaaaa
günaydın canlarım nasılsınız sevda ne oldu sonuç dün çok bekledim valla hemilemisin canım:18::18::18:
gunaydııın cnm hoşgeldin
canım gözün aydın. Allah kucağına almayı da nasip etsin İnşallahh. Ama günün geçmeden kan testine gitme canım düşük çıkar dr tam birşey diyemez. Bekle bakalım ve kendini yorma.
canım gözün aydın. Allah kucağına almayı da nasip etsin İnşallahh. Ama günün geçmeden kan testine gitme canım düşük çıkar dr tam birşey diyemez. Bekle bakalım ve kendini yorma.
hoşbulduk canım sevdadan ne haber anlamadım şimdi ben hemilemi değilmi:18:
sevda yazsın dedım ama sabredemedin sende benım gıbıdeğerleri 4-13 çıkmıs bunun uzerıne dr suanda var da dıyemem yokda diyemem demiş bikaç gun bekle adet olmassan tkr gel demiş cnm inşallah artıcak değerleri ve bebiş haberi vercek bize
inşallahhhhhhhhhh canım hadi hayırlısı olsun bakalım demekki var ki o kadar çıkmış yoksa daha düşük olurdu dimi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?