Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

amın canım ıns ıns senınde guzel haberlerını alırız sende ıstersen su erken gebelık testlerınden al marka verırdım ama ben yurtdısındayım turkıyede var mıdır bılmıorum

sağol cnmm benım ama ben bi iki gün geçince yapcam sonra cıkmayınca ınsan hem uzuluyo hemde kendı kendıne acaba erken yaptım ondanmı cıkmadı diye strese sokuyo oyuzden batımı bır ıkı gun geçsin üle denemeyi düşünüyorum tabı kırmızılar gelmesse ozamana kadar ki inşallah gelmez pis kırmızılar

benım bat 4 ü cnmcım ama bir iki gün bekleyip üle test yapcam hayalkırıklıgı olmasın dıye
yanı önce senden alcaz haberi sonra ben gelcem arkandan inşallahhh

inşalah veririz canım o guzel haberi cok heycanlandım ya şimdiden

suan kan testıne gıtmeyı o kadar ısterdım kı ama yurtdısındayım burda nası oluyo bu ısler bılmıorum esımde ıste cok yogun neyse 2 gun sonra turkıyeye gıdıcem orda yaptırırım artııık ıns bı sorun cıkmaz

inşalah veririz canım o guzel haberi cok heycanlandım ya şimdiden

dimii insan heyecan yapıyo amiiiin inşallah kuzucum ınancımızı yıtırmeyelım mutlu mutlu o gunlerımızı beklıyelım

daha ıyı cnmcım biraz daha gun geçmiş olur çıkmaz sorun felen sen strese girme cnm benım

hayırlısı canım yaaa ıns bı sorun cıkmaz tutunur bebegım sımsıkı

bebek oldugunu bilseydık varsın beklerdık beklemekte guzel yeterkı bebiş olsun

yaa ben sıgara ıcıyodum sımdı zor olucak cok ama dırenmem lazım arkadaslar sıgara ıcen varsa aranızda sımdıden bıraksın valla

kızlaaarrrr hamıleyyyııımmm hala ınanamıyorum yaaaaaaaa

canım gözün aydın. Allah kucağına almayı da nasip etsin İnşallahh. Ama günün geçmeden kan testine gitme canım düşük çıkar dr tam birşey diyemez. Bekle bakalım ve kendini yorma.

hoşbulduk canım sevdadan ne haber anlamadım şimdi ben hemilemi değilmi:18:

sevda yazsın dedım ama sabredemedin sende benım gıbı değerleri 4-13 çıkmıs bunun uzerıne dr suanda var da dıyemem yokda diyemem demiş bikaç gun bekle adet olmassan tkr gel demiş cnm inşallah artıcak değerleri ve bebiş haberi vercek bize

inşallahhhhhhhhhh canım hadi hayırlısı olsun bakalım demekki var ki o kadar çıkmış yoksa daha düşük olurdu dimi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…