Hosgeldin canimmmm hayirlisi olsun benden sana tavsiye bu bekleme surecinde sen korunma esin korunsun
kış kış kırmızılar kış kışşşşşgel gel bebiş gel gellll
hunican oldum galibaaaaaaaaaaaa kırmızılar bana iyi gelmediiiiiiiiii
Ay senin bu bestelerinnn beni olduruyo kizzz hunileri toptan alalim indirimli olur ama dun biri ildaya ordekcan olucan demis o yorumada bittim yani
hoşbulduk ben hiç korunmadım zaten ipler eşimin elinde o yüzden belkide ikna edemiyorum onunda gönlünün olmasını bekliyorum :)
isallah ikna edersinnn senin korunmaman sansini artirir bence
Ay senin bu bestelerinnn beni olduruyo kizzz hunileri toptan alalim indirimli olur ama dun biri ildaya ordekcan olucan demis o yorumada bittim yani
hoşbulduk canım iyiyim, uğraşıyoruz işte. Var mı yeni bebişler? Doldu mu göbüşler? Bende bi yi olamadım, grip üstüne grip.
ben demiştim. Bak ne güzel bi hamiş güldürdüm
Çakşır macunu aldım demiş. Google amcaya bi baktım aman çakşır macununu v...... niyetine kullanıyorlarmış. Anam dedim bizim kız yıkana yıkana ördekcan olucak
evet bende öyle düşündüğüm için korunmak istemedim bide ilk çocuğum olacak ya o yüzden ilkinde korunmamamı söylemişlerdi hep:)
Vay ildanin haline ordekcandan once halvetcan olucak desene banyoya vakit bulacak mi acep
Var canimmm gobisler dolu digerleride dolmak icin gun sayiyo yakindir bende dusugumun ardindan hemen doldurdum mesela gecmis olsun tatlim kis mevsimi mandalin portkal boltuket usutme kendini
moralim çok bozuk . adet günüm geldi ama hiç adet olcakmısım gibi değilim üstelik birde hamilelik belirtileri yaşıyorum fakat bugun kan testı yaptrdım 0,5 negatif çıktı
oo çok iyi sevindim ya, ne kadar oldu şimdi bebiş? benimde 22 hafta oldu işte teyzesi bi kızım daha oluyo anlayacağın hadi bana isim bulalım :)
Tatlim gecikmene psikolojik olarak sen sebep olmus olabilirsin yada kist falan olabilir bi muayene olsaydin keske
Aynen canim agustosta dusuk yaptim korunma verdi ne zaman basliyim hapa dedim dogumun yok sen korunmucaksin dedi dr banada
inşallah avatarındaki kadar güzel bir kızı olur ildanın
Öyle bir kızı olsun gidip o kızın yanaklarını ısırıp ısırıp ağlatırım vallahi
on iki hafta olucak bi kac gune allahhh bi minik prensesimiz olacak yerimmmm ben onu digerine uygun bi isim mi koyacaksin tatlim ablasinin adi ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?