Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

üzüldüm canım inş allah gönlüne göre verir hangi dr a gidiyorsun peki canım?

Izmirdeyim tatlim z. meltem canitez drm ama kocamin istegiyle degistirip resat bozoklara devam edebilirim testlerim bitsinde uclu yapilinca resat beye gidicem sanirim

aynı durum bende de olmuştu normalde reglim hep 2 gün önce gelirdi en son adetim 4 gün gecikince hemen hamilelik hayalleri kurmaya başladım dayanamadım test yaptım negatif çıktı. Ertesi günüde reglim geldi ama 3 -4 gün sürdü 6 gün sürüyordu hep şimdi de acaba üstüne mi gördüm acep diyorum.......

canım inşallah bebek ağrısır o ağrılar
Bilmiyorum ne ağrısı olduğunu ama çok sinir bozucu dün akşamda biraz fazla yordum kendimi yeni mobilya geldi onlarla uğraştım tekrar temizlik yap yerleştir halıları indir kaldı yoruldum ama şuan kendimi hiç iyi hissetmiyorum yaaa
günaydın canım..
senin bat ayın 30 ydu..
bugün 2 si test yapmadın mı dahaaaa.

puffy sendende ses yok değil mi halaaa

inşalah bebişler geliyodurrrr.
yapmadım canım yapmayıda pek düşünmüyorum tek çizgi görmek için gidipte test yapamam pazartesi doktora giderim belki benimki düzensiz o yüzden pek takılmıyorum
selam kııızzzzllaaaaaarrrrr ben geldiim. beni özleyen var mı? nasıl gidiyo? nasılsınız bakalım? var mı yeni hamişler?

dalgalı nerelerdesin bebğin kaç aylık oldu uzun zamandır yoktun hoşgeldinn

isra su ablasının ismi

bunun ismi 2 isim olmasın istiyorum tek olsun. israya uygun olsun mu olmasın mı bilemedim.

Bana gore iki cocugun ismini uygun olmasi sart degil ama isra cok guzelmis adi gibi guzel olsun omru ayyy ne isim bulalim simdi bebegine nisa uygun olur ama ecrin efsun du dusunelimmm

benden de hiç gitmiyolar

Tatlim uzme kendini hayirlisi olsun ama regl tarihi ileri yada geri sarkabilir bazen

dalgalı nerelerdesin bebğin kaç aylık oldu uzun zamandır yoktun hoşgeldinn

geldim canım işte, iş güç, gebelik, kızın okulu derken vaktim pek olmuyo. 22 hafta 5 günlük teyzesi. bakalım nisan 1'de bekliyoruz hanfendiyi. ama sezeryan olacağı için sanırım martın sonlarına doğru doğcak bakalım. 22 mart düşünüyorum ablası 22 aralık o da 22 mart olsun :) sizlerden naber?

hep bi ümit işte benm adet öncesi sancılarım cok yogun olur olmadaqn bıle kıvranırım ama bu ay hiç sancım yok sdc sag ve sol kasıgımda batmalar oluyo acaba geç döllenme olablr mi dünden 1 damla kahverengi lekem geldi

Tatlim o zaman bi sure daha bekle ve kan testini tekrarla

Hiç bilemiyorum bende birazdan aile hekimine gidip test yaptırıcam içimden bir ses yaptır diyor belki üstüne görmüşümdür diye bakalım kısmet....

süper şarkı tuttum bunu

kızlar bişi sorucam 25 kasımdı bat
ama carsamba akşamı ve dün akşam bir defa kanama geldi birden boşanıyor bi daha gelmiyor
bugünde ara lekenme seklinde geliyor
sizce neden?
Kürtajdan sonraki ilk adetin ondan olabilir mi?
birde şu tavsancıl otu tentürünü içiyorum..

aysunsedat, byfatos ve meg naptılar haberiniz var mı? Ne çok dua ettim var ya. Allah gerçekten çok isteyen herkese nasip etsin. Şu mübarek cuma vaktinde inşallah. Du ben bi listeye bakiim kimler napmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…