üzüldüm canıminş allah gönlüne göre verir hangi dr a gidiyorsun peki canım?
benm her ay bu konuyu kafama takıyorum ama hıc sasmaz yanı gecıkmem olmaz hatta erken olurdum dun kontrole gttım kıst vs hıc bısı yok hamıle olblrsın dedı doktorum belırtılere gore ama ben dayanamayıp kafama gore test yaptrdm bugun negatf çıktı
Bilmiyorum ne ağrısı olduğunu ama çok sinir bozucu dün akşamda biraz fazla yordum kendimi yeni mobilya geldi onlarla uğraştım tekrar temizlik yap yerleştir halıları indir kaldı yoruldum ama şuan kendimi hiç iyi hissetmiyorum yaaacanım inşallah bebek ağrısır o ağrılar
yapmadım canım yapmayıda pek düşünmüyorumgünaydın canım..
senin bat ayın 30 ydu..
bugün 2 si test yapmadın mı dahaaaa.
puffy sendende ses yok değil mi halaaa
inşalah bebişler geliyodurrrr.
selam kııızzzzllaaaaaarrrrr ben geldiim. beni özleyen var mı? nasıl gidiyo? nasılsınız bakalım? var mı yeni hamişler?
isra su ablasının ismi
bunun ismi 2 isim olmasın istiyorum tek olsun. israya uygun olsun mu olmasın mı bilemedim.
Izmirdeyim tatlim z. meltem canitez drm ama kocamin istegiyle degistirip resat bozoklara devam edebilirim testlerim bitsinde uclu yapilinca resat beye gidicem sanirim
kış kış kırmızılar kış kışşşşşgel gel bebiş gel gellll
hunican oldum galibaaaaaaaaaaaa kırmızılar bana iyi gelmediiiiiiiiii
benm her ay bu konuyu kafama takıyorum ama hıc sasmaz yanı gecıkmem olmaz hatta erken olurdum dun kontrole gttım kıst vs hıc bısı yok hamıle olblrsın dedı doktorum belırtılere gore ama ben dayanamayıp kafama gore test yaptrdm bugun negatf çıktı
dalgalı nerelerdesin bebğin kaç aylık oldu uzun zamandır yoktun hoşgeldinn
aynı durum bende de olmuştu normalde reglim hep 2 gün önce gelirdi en son adetim 4 gün gecikince hemen hamilelik hayalleri kurmaya başladım dayanamadım test yaptım negatif çıktı. Ertesi günüde reglim geldi ama 3 -4 gün sürdü 6 gün sürüyordu hep şimdi de acaba üstüne mi gördüm acep diyorum.......
topiğin hunicanları..
Bana gore iki cocugun ismini uygun olmasi sart degil ama isra cok guzelmis adi gibi guzel olsun omru ayyy ne isim bulalim simdi bebegine nisa uygun olur ama ecrin efsun du dusunelimmm
hep bi ümit iştebenm adet öncesi sancılarım cok yogun olur olmadaqn bıle kıvranırım ama bu ay hiç sancım yok sdc sag ve sol kasıgımda batmalar oluyo acaba geç döllenme olablr mi dünden 1 damla kahverengi lekem geldi
ayyhh isim bulmak hamile kalmaktan daha zor bee
hep bi ümit iştebenm adet öncesi sancılarım cok yogun olur olmadaqn bıle kıvranırım ama bu ay hiç sancım yok sdc sag ve sol kasıgımda batmalar oluyo acaba geç döllenme olablr mi dünden 1 damla kahverengi lekem geldi
hunican oldum galibaaaaaaaaaaaa kırmızılar bana iyi gelmediiiiiiiiii
Hiç bilemiyorum bende birazdan aile hekimine gidip test yaptırıcam içimden bir ses yaptır diyor belki üstüne görmüşümdür diye bakalım kısmet....
Tatlim o zaman bi sure daha bekle ve kan testini tekrarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?