Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hayırlısı canım inş güsel haberlerle gelirsin

şimdi aradım dr yokmuş bugün pazartesiye kaldı benim iş hem biraz daha beklemiş olurum yeni evliyim ama uzun süreli flört dönemimiz oldu eşimle ve benimle beraber evlenen bütün arkadaşlarım hamile onlara bile heyecan duyuyorken kendim hamile kaldığımda uçucam sanırım inş allah herkesin gönlüne göre versin ve benim kocamada gönülden istek versin....

elibesesim...
kürtajdan sonraki ilk adetlerde değişiklikler olabiliyomuş..şöyle bi eski topiklere baktım da..
hatta 50-60 gün sonra bile adeti gelenler varmış ve kanamada her zamanki gibi olmayan kanamalar şeklindeymiş genelde...
senin adetin günün de geldi şükür..bir sorun yok yani...
içini ferah tut..ilk ay olabiliyormuş değişiklikler. normalmiş..

Son düzenleme:
aysunsedat, byfatos ve meg naptılar haberiniz var mı? Ne çok dua ettim var ya. Allah gerçekten çok isteyen herkese nasip etsin. Şu mübarek cuma vaktinde inşallah. Du ben bi listeye bakiim kimler napmış.

Aminnnnnn...tüm topiğimize isteyen hekese inşallah...hamilesin Allah bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım keşke bende hamile olsamda bebeğime isim bulamasam..

gerçi benimki halvetcan yada halvetnaz olacak..

özletme kendini canım sık sık gel maşşallah bebişlerine inşallah sağsalim gelir bebeğin bahar bebeği olucak inşallah
bende iyi olmaya çalışıyorum bugün aslında birazda moralim bozuk benim kızımda ana okuluna gidiyo sabah öğretmenine sordum nasıl arkadaşlarıyla uyumu felan diye bir dokun bin ah işit benimki geçen yılki arkadaşlarıyla gurup kurmuş diğerlerini pek aralarına almıyomuş felan birde sürekli dert yandığı bir arkadaşı var o arkadaşının anneside kızımdan uzak durucaksın felan demiş kızınıda sürekli uyarıyomuş pnunla oynama onun yanına gitme ve bunu diyen eğitimci bir anne bu yüzden canım sıkkın biraz
her nekadar çocuklar aralarında birbirlerine kızsa yada küsse bile hiç bir anne babanın arkadaşına karşı bu kadar doldurmaması lazımm bu yüzden üzgünüm biraz

Son düzenleme:

nasıl bir eğitim türü bu anlamadım 5-6 yaşındaki çoçuk ne zarar verebilir ki bir anne yada baba o yaştaki çoçuğa bundan uzak dur ondan uzak dur derse bu çoçuklar nasıl birbirleriyle iletişim kurucak.
Boşver canım sen sıkma canını böyle şeylerle hem onlar kaybeder senin tatlı kızından birşeyler öğrenemedikleri için

EVET CANIM BUGÜN NET BİR ŞEKİLDE GÖRMEYİ UMUYORUM SONRA DURMAK YOK 4 GÜN BOYUNCA
BEN ÇOK ATEŞSİZ BİRİYİM YA BAZEN DERECEDEN ŞÜPHE EDİYORUM EŞİMİN ATEŞİNİ ÖLÇÜYORUM MAŞALLAH BENDEN DAHA ATEŞLİ
O KADAR ÇOK ŞEY YİYOKİ HİÇ DÜŞMÜYO ZATEN ATEŞİ MAŞALLAH
EŞİMDE DİYO ZATEN SENDE TAKTIN BU ATEŞE ŞİMDİ HAMİLE KALDIĞINI ATEŞİN Mİ SÖYLİCEK SANA DİYO:44::44:
şöyle bir şey var canım eşim işe benden önce gidiyo onun alarmı çalınca bende uyanıyorum ama sonra uyumaya devam ediyorum tam dalmıyorum tabi ama sonuçta ben o zaman uyanıyorum ama ateşimi ölçmüyorum ben kendi alarımım çalınca ölçüyorum ateşimi bir saat sonra falan yani bence bu etkiliyor olabilir ateşimi :44::44::44:

395c37 Ovulation charts on FertilityFriend.com
böyle bir ateş tablosu görmemişsinizdir hiç eminim ki numuneliğim ben

olabilir canım..en az 3 saatlik kesintisiz uyku ile ölçmek gerekiyor.. her sabah ilk uyandığın zaman ölçsen eşinin alarmına uyanıyorsun nasıl olsa..
senin alrmın kaçta eşinin alamı kaçta çalıyo arada çok fark var ise 2-3 saat sorun değil..

bu yüzden bugün gerçekten çok üzgünüm inan bana kızım çok cana yakındır arkadaşlarını görünce herşeyi unutur hatta 2 gün önce okula giderken arkadaşının annesini gördü ayberk beni hiç rahat bırakmıyo bıktım ondan dedi dün bıktım dediği arkadaşını görünce koşa koşa gitti ona sarıldı çocuk bunlar bir gümleri diğer güne uymuyoherkes söyler kızın çok cana yakın bizim çocuklarımız böyle değil derler ama okulda kendince bir gurup oluşturmuşlar bu kızımdan uzak duracaksın diyen annenin kızınıda pek aralrına almıyolarmış ben bunada üzüldüm akşam konuşucam kızımla bu şekilde davranma diye ama biliyorumki annesi o şşekilde konuştuğu için çocuklar birbirlerine tavır alıyolar benim kayın validemde şahit olmuş bu duruma sakın ona yaklaşma onunla oynama diyomuş kızda yazık annem izin vermiyo oyüzden gelemiyorum felan demiş
geçen yılda yine bu anne kıznın yanında konuşmuş herhalde ben onu hiç sevmiyorum felan diye çocuklar okula girerken kızı benim kızımla bir sürtüşme yaşamış annesinede dönmüş demişki ANNE SEN SÖYLEDİNYA BEN ONU HİÇ SEVMİYORUM DİYE DEMİŞ ben bunları duyuyorum çok üzülüyorum çocuklar anlaşmasa bile anne baba bu şekilde davranmamalı helede cahil biri değil zaten anne baba eğitimci

ben bu ateş tablosundan hiç anlamıyorum :26:
sen boş durma çalışmalara devam inşallah bu ay bebeğin gelirde çooookkk mutlu olursun ve oluruz canım inşallah

ne kadar sacma birsey ya cocuk dedigin bugun küser yarin barisir
simdi sevmiyorum der yarin seviyorum der
cocukdan betermis o kisinin annesi
hem cocuk yerine nasil kararlar verebiliyormus ki
o da bir insan kendi basina kendi kararlarini kendi verebilir
töbe estagfurullah sen hicde üzülme cnm olgun bir insan degil demekki

Basim agriyo diye basima kocasavar surdum (kamfolin) hahahhah adam kokudan yanima yanasamiyo adini kocasavar koydum kizlarrrrr

üşengeçlikten canım kalkıp ölçmüyorum uykuyu bölmek zor geliyo bundan sonra uyanır uyanmaz ölçücem dereceyi yastığın altına koyucam yatmadan önce
eşim 07:00 de kalkıyo ben 07:40 da

birşey sorabilir miyim?? yanlış anlamadıysam sen hem ovulasyon testine bakıyorsun hem ateşini mi ölçüyorsun yoksa ateşini hamile olup olmadığını mı öğrenmek için ölçüyorsun? ikinci çizgiyi görürsem bugun 4 gün durmak yok demişsin ya ondan soruyorum ben bugun ovulasyon testıne bakıcam 2. çizgiyi görürsem ne aralıkla ilişkiye girmem gerekiyor? arka arkaya girilmeli mi birde 4 gün ilişkiye girmeden 4. gün ilişkiye girince spermler sağlıksız mı oluyor bilen var mı??

ben bu ateş tablosundan hiç anlamıyorum :26:
sen boş durma çalışmalara devam inşallah bu ay bebeğin gelirde çooookkk mutlu olursun ve oluruz canım inşallah

inşallah canım öyle olur yeni yıla hamile girmek istiyorum hepimiz hamile girelim yeni yıla

bence eğitimci olmuşlar ama iyi bir anne yada baba olamamışlar çoçuk bunlar kavga ederler sonra barışıp oynarlar yani

evet canım hem ovucan kullanıyorum hem ateşimi ölçüyorum ateşi hem yumurtlamayı anlamak için hem hamilelik var mı diye ölçüyorum.vallahi canım biz eskiden bir dolu bir boş geçiriyorduk baktık öyle tutmuyo bu ay burdaki bir arkadaş çift çizgiden sonra üç gün boyunca hergün yapmış tutturdu bizde bu ay böyle yapmaya kadar verdik.bence sende öyle yap bu ay biz burdaki bir kaç arkadaş öyle deniyoruz bakalım kim tutturabilecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…