evet canım hem ovucan kullanıyorum hem ateşimi ölçüyorum ateşi hem yumurtlamayı anlamak için hem hamilelik var mı diye ölçüyorum.vallahi canım biz eskiden bir dolu bir boş geçiriyorduk baktık öyle tutmuyo bu ay burdaki bir arkadaş çift çizgiden sonra üç gün boyunca hergün yapmış tutturdu bizde bu ay böyle yapmaya kadar verdik.bence sende öyle yap bu ay biz burdaki bir kaç arkadaş öyle deniyoruz bakalım kim tutturabilecek.
kızlar merhaba
bugün 2.cumamdı 1000 tane ya evvel çektim
4 cuma çekilecekmiş
kızlar merhaba
4 cuma çekilecekmiş
evet canım sen 7 de ölç hergün..ve yataktan çıkmadan ölç...üşengeçlikten canım kalkıp ölçmüyorum uykuyu bölmek zor geliyo bundan sonra uyanır uyanmaz ölçücem dereceyi yastığın altına koyucam yatmadan önce
eşim 07:00 de kalkıyo ben 07:40 da
özletme kendini canım sık sık gel maşşallah bebişlerine inşallah sağsalim gelir bebeğin bahar bebeği olucak inşallah
bende iyi olmaya çalışıyorum bugün aslında birazda moralim bozuk benim kızımda ana okuluna gidiyo sabah öğretmenine sordum nasıl arkadaşlarıyla uyumu felan diye bir dokun bin ah işit benimki geçen yılki arkadaşlarıyla gurup kurmuş diğerlerini pek aralarına almıyomuş felan birde sürekli dert yandığı bir arkadaşı var o arkadaşının anneside kızımdan uzak durucaksın felan demiş kızınıda sürekli uyarıyomuş pnunla oynama onun yanına gitme ve bunu diyen eğitimci bir anne bu yüzden canım sıkkın biraz
her nekadar çocuklar aralarında birbirlerine kızsa yada küsse bile hiç bir anne babanın arkadaşına karşı bu kadar doldurmaması lazımm bu yüzden üzgünüm biraz
merhaba cnm
allah kabul etsin insallah
asemb canom sende hosgeldin
ise gitmeden karsilastim senle de iyi oldu
nasilsin bebis?
ayy saol bende bunları düşünüp duruyorum umarım hepimiz tüm isteyenler tutturur yeni yıla hepimiz bu güzel hamilelik haberlerimizle gireriz peki sen şu an beklemedesin kaç gün yapmadan duracağına dair bilgin var mı yani 4 gün 5 gün ilişkiye girmeyen bir erkeğin spermleri kalitesizleşmez dimi?
mrb ilda hoşgeldinallah kabul etsin inşallahh
kızlarr ben adet sancısı çekmem derken.
bugün acaip belim karnım ağrıyo yaaa..neden acaba ki..bugün 2.günüm
valla oturamıyorum oturduğum yerde .ağrı kesicide içmek isitemiyorum ama sanırım içeceğim..
evet canım sen 7 de ölç hergün..ve yataktan çıkmadan ölç...
ben baş ucuma koyuyorum dereceyi yataktan kalkmadan ölçüyorum hergün...
herkes öğretmen olabiliyor ama iyi bir eğitimci iyi bir anne baba olamıyor malesef...çocuklar küser barışır bugün oynar yarın oynamaz bugün dostlar yarın değiller vs ..onların dünyası duyguları değişken....aralarına gşrmek hele hele bu şekilde yanlış..benimde etrafımda bir sürü öğretmen var hepsi de anne baba....ama hiç uygun örnek davranışları yok..üzücü ama bu malesef böyle...sıkma canını eminecim..her okulda böyle velilerle karşılaşıcaz mutlaka..sıkma canını
kızlar merhaba
4 cuma çekilecekmiş
allah kabul etsin canım 707 tanede ya varis çek bence
dur bende çekip bari aklıma gelmişken
hoşbuldum cnmcımmevet iyi oldu valla
iyiyim herzamanki gibigeri sayıma dvm kuzum sen nasılsın napıyosun
hayirlara ciksin insallah rüyanaminnnnnnnnn canım
bide rüyamı anlatayım
bende yemiyorum içmiyorum pasoo rüya görüyorum
şimdi rüyamda göğüslerim acıyo bi bakıyorum iki göğüsümdede damar var kocaman ucuna doğru gelmiş ve ucunda biraz daha kırmızılık var ve kılcal damarlara ayrılmış gibi orası
meğer bunlar süt damarlarıymış
eşimin yANINA KOŞUYORUM Bİ AĞLIYORUM RÜYAMDA
ne oldu diyo korkarak
bak hamileyim ben diyorum
sevinçten ağlıyoruz
sanırım delirdim artık
aminnnnnnnnn canım
bide rüyamı anlatayım
bende yemiyorum içmiyorum pasoo rüya görüyorum
şimdi rüyamda göğüslerim acıyo bi bakıyorum iki göğüsümdede damar var kocaman ucuna doğru gelmiş ve ucunda biraz daha kırmızılık var ve kılcal damarlara ayrılmış gibi orası
meğer bunlar süt damarlarıymış
eşimin yANINA KOŞUYORUM Bİ AĞLIYORUM RÜYAMDA
ne oldu diyo korkarak
bak hamileyim ben diyorum
sevinçten ağlıyoruz
sanırım delirdim artık
gecmis olsun aysuncum
üsüttün belkide cnm
uzan yat dinlen eger evdeysen
bende iyiyim cnm kosusturmaca isde
bende bugun ovulasyon testime basliycam
bakalim gülen surat bana bugun gülecek mi
evet cnm az kaldi bakalim hayirlisi olsun
onu hergün çekiyorum zaten kuşumkızlar merhaba
4 cuma çekilecekmiş
allah kabul etsin canım 707 tanede ya varis çek bence
dur bende çekip bari aklıma gelmişken
ama bu ya evvel sadece cumalarrı çekiyorum
yok olmadım canım dahahayirlara ciksin insallah rüyan
sen daha edet olmadin demi cnm?
ama olurum yakındır
ahhhh ahh bilmez miyimmmmhayır olsun cnmcım ama bu bılıncaltı ruyaya benziyohep bebiş felen düşündüğümüz için normal olarak ruyalarımızada giriyolar
bende adetim bittiği zaman görmüştüm test yapıyorum çift çizgi çıkıyo ikiside kıpkırmızı sonra peşine oğlum oluyo onu boyle ellerinden tutarak yurutmeye çalışıyorum felen
bunlar hep istediklerimiz şeyler o yuzden sık sık ruyalarımıza giriyo
inşallah bi gün gerçek olcekler kuzum
gelsin bebişlerimizzzz
gecmis olsun aysuncum
üsüttün belkide cnm
uzan yat dinlen eger evdeysen
amiin cnmcımhadı başla bakalım kuzum bu ay bendede bişey olmassa öteki aya kullanıcam ovucan bide hayıt
onu hergün çekiyorum zaten kuşum
ama bu ya evvel sadece cumalarrı çekiyorum
yok olmadım canım daha
ama olurum yakındır
ahhhh ahh bilmez miyimmmm
gelsin bebişlerimizzzz
gelcekler gelcekler tez zamanda inşalllahhh
çok sağol canım..belkide üşüttüm..
sürekli yandığım için ince gidiyndim şu sıralar olabilir...
evdeyim ama dışarıda çıkmam lazım şimdi yatarsam hayatta çıkamam..
hatta gideyim...çakşırımı hayıtımı alayım geleyim..
topikçe hayıtçı olcaz sanırım..hepimize şifa olsun kızlarr...
ben şimdi almaya gidiyorum yürürsem ağrım azalır biraz hem...
ovucanı al mutlaka asemb cim...
görüşürüz kızlar..
amiin cnmcımhadı başla bakalım kuzum bu ay bendede bişey olmassa öteki aya kullanıcam ovucan bide hayıt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?