Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ovucan mutlaka al cnm hayitida al
sifa olur belki
ovucanla hem dogru zamaninda iliski olmus oluyor
yoksa öbür türlü düsün dur dogru zaman da mi oldu ki diye

ya ben aslında anlıyorum yumurtladıgımı mutlaka her ay akıntımdan anlarım ama yınede işi garantiye alıcam cnmcım
bide böyle olunca sureklı halvet sıkıntı gelıyo yanı zorla halvet oluyo istek mistek olmadan o da iyi olmuyo bebiş için
ovucan oldumu daha az halvet olcak o da benım ıcın cok ıyı olucak bıktıydım bu ay halvetten

evet cnm haklisin ovucan olunca az iliski oluyor o zamanda bunalmiyorsun
yoksa öbür türlü gina geliyor robot gibi töbe töbe

en kısa zamanda gerçek olur inşallah canım

Hahahahhahha ilk sayfaya yazalim hunisiz girilmez

Güzel fikir

Aysunum cok sagol canım bende bakmadım hiç nerden baktın acaba...
evet bende 45 günü bulur diye korkuyordum gerçekten saat gibiyim maşallahhh tıkır tıkır işliyor
evet eskisi gibi değil parçalı ve yogun geliyor...
ama inan kanamam gelince rahatladım içim şişmişşş
bu ayı da es gecicez artık anlaşıldı olsun napalım çok şükür ki herşey yolunda Sagol canım öptüm seniii

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar..eşimle bebek istyrz hatta bu yılda hmile olmk istyrum..şuan adetm 2.gnm tam korunmaya bırakmışkn 4 gn snra adet oldm ya inşş..bzmde bebeğimiz oluurya..bzn umutszluğa kapnıyorum.arkadşlaar szce adetten snra hngi gün hmile klma olasalğı dha fzladır..

Kizlar musallatin ilk filmi cok basariliydi bence tr cekilen en iyi korku filmiydi ikincisininde afislerini dun gordum mEraktan catlicam kocacim yemege geliyo ben kacar

mrb cnm hoşgeldin bu ay ilk denememizmi olcak kaç günde bi adet oluyosun yanı adetlerın duzenlimi
genelde 10. 12. 14. 16. gunler uygun gunler denır ama bu kişiden kişiye göre değişir
mesela yumurtlama akıntını farkedebılıyomusun eğer edemıyosan ovulasyon testı alıp işini garantiye alabılırsın cnm

anladım cnm hadi bakalım acılıs hayırlı ugurlu olsun sanada banada dielim ozamann )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…