anladım cnm hadi bakalım acılıs hayırlı ugurlu olsun sanada banada dielim ozamann)
slm canım nasılsın
mrb arkadaşlar..eşimle bebek istyrz hatta bu yılda hmile olmk istyrum..şuan adetm 2.gnm tam korunmaya bırakmışkn 4 gn snra adet oldm ya inşş..bzmde bebeğimiz oluurya..bzn umutszluğa kapnıyorum.arkadşlaar szce adetten snra hngi gün hmile klma olasalğı dha fzladır..
bencede çok iii bir filmdiKizlar musallatin ilk filmi cok basariliydi bence tr cekilen en iyi korku filmiydi ikincisininde afislerini dun gordum mEraktan catlicam kocacim yemege geliyo ben kacar
ağır kaldırmasan diyorum bende ne olur ne olmaz:44::44:
senin beni düşünen canını yerim kızzzzzzzzzz :13:
yok makina derken bilgisayarı başka odaya götürüyorum fişi çıkarıcam demek istedim
kaçmayın diye biyerlere :))
hmrb cnm hoşgeldinbu ay ilk denememizmi olcak kaç günde bi adet oluyosun yanı adetlerın duzenlimi
genelde 10. 12. 14. 16. gunler uygun gunler denır ama bu kişiden kişiye göre değişir
mesela yumurtlama akıntını farkedebılıyomusun eğer edemıyosan ovulasyon testı alıp işini garantiye alabılırsın cnm
h
h.b cnm..geçn ayn snlarına dğru korunmyı braktık..4 gn snrada hasta oldumm..adetlerm dzensiz..mlsef
h
h.b cnm..geçn ayn snlarına dğru korunmyı braktık..4 gn snrada hasta oldumm..adetlerm dzensiz..mlsef
Kizlar musallatin ilk filmi cok basariliydi bence tr cekilen en iyi korku filmiydi ikincisininde afislerini dun gordum mEraktan catlicam kocacim yemege geliyo ben kacar
kızlar bu arda hesapladım da biz temmuzda çalışmalara başladık
yani aralıkta daha 6.ayımız olacakmışş
ben yolun çok başındayım galiba :44:
kızlarr ben adet sancısı çekmem derken.
bugün acaip belim karnım ağrıyo yaaa..neden acaba ki..bugün 2.günüm
valla oturamıyorum oturduğum yerde .ağrı kesicide içmek isitemiyorum ama sanırım içeceğim..
evet canım sen 7 de ölç hergün..ve yataktan çıkmadan ölç...
ben baş ucuma koyuyorum dereceyi yataktan kalkmadan ölçüyorum hergün...
herkes öğretmen olabiliyor ama iyi bir eğitimci iyi bir anne baba olamıyor malesef...çocuklar küser barışır bugün oynar yarın oynamaz bugün dostlar yarın değiller vs ..onların dünyası duyguları değişken....aralarına gşrmek hele hele bu şekilde yanlış..benimde etrafımda bir sürü öğretmen var hepsi de anne baba....ama hiç uygun örnek davranışları yok..üzücü ama bu malesef böyle...sıkma canını eminecim..her okulda böyle velilerle karşılaşıcaz mutlaka..sıkma canını
ne kadar sacma birsey ya cocuk dedigin bugun küser yarin barisir
simdi sevmiyorum der yarin seviyorum der
cocukdan betermis o kisinin annesi
hem cocuk yerine nasil kararlar verebiliyormus ki
o da bir insan kendi basina kendi kararlarini kendi verebilir
töbe estagfurullah sen hicde üzülme cnm olgun bir insan degil demekki
inşallah canım öyle olur yeni yıla hamile girmek istiyorum hepimiz hamile girelim yeni yıla
bence eğitimci olmuşlar ama iyi bir anne yada baba olamamışlar çoçuk bunlar kavga ederler sonra barışıp oynarlar yani
a.s cnmcımm hoşgeldiniyiyim çok şükür seni sormalı kuzumm
cvp verdiğiniz için arkadşlar tşk ederim...herşeyn hyrlısı üzülmk istmyrm ama üzülyrm inşş..bzmde bebeşimiz olur..allhtn umut keslmz dha çok yeni korunmayı brktk hyrlısı..
hoşbulduk canım benim iyiyim çok şükür iyiyim
canımcım ama bat dünmüş senin gelen giden yoksa belki bebiş yoldadır heeedüddüüüüttt
hunim başımda
daha yenı başlamıssınız cnmcım hemen uzulmek yok daha bi dur bakalım rabbım herşeyin hayırlısını verir cümlemize inşallah bebişimizde olur inşallah cnm benım
hep iyi olalım kuzumm dün misafilerin vardı gelemedın nasıl geçti misafilerle
meraba arkadaşşlar banada yer var mı aranızda çocuk düşünüyoruz korunmayı yeni bıraktık bi ay oluyor kasımda olmadı inş aralık ayında olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?