Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım bu yumurtlama günleri valla çok farklı her kadında
hatta kadının kendisinde bile ayın aynı zamanları yumurtlar diye bi durum yok maalesef
erkeğin spermi 72 satt yaşarken bizim yumurtalarımız 24 saat yaşıyo canım tutturması çok önemli yani karşılaşması
normalde yumurtladığını akıntıdan anlıyo arkadaşlarım ama ben hiç anlayamıyorum
ateşten anlayanlar var ölçerek
ama ben ocucan aldım internetten onunla takip edicem canım
daha detaylı bilgi verir arkadaşlar sana
Kizlar musallatin ilk filmi cok basariliydi bence tr cekilen en iyi korku filmiydi ikincisininde afislerini dun gordum mEraktan catlicam kocacim yemege geliyo ben kacar
bencede çok iii bir filmdi

h

h.b cnm..geçn ayn snlarına dğru korunmyı braktık..4 gn snrada hasta oldumm..adetlerm dzensiz..mlsef

h

h.b cnm..geçn ayn snlarına dğru korunmyı braktık..4 gn snrada hasta oldumm..adetlerm dzensiz..mlsef

bak bebebk düşünüyorsanız ben önce dr git derim bi alttan muayene yapsın yumurtalıklarına baksın
eşinde sperm testi yaptırsın
durumlarınızı bilip ööle başlayın halvetlerinize bence

[
senin beni düşünen canını yerim kızzzzzzzzzz :13:
yok makina derken bilgisayarı başka odaya götürüyorum fişi çıkarıcam demek istedim
kaçmayın diye biyerlere :))[/QUOTE]

kızlar bu arda hesapladım da biz temmuzda çalışmalara başladık
yani aralıkta daha 6.ayımız olacakmışş
ben yolun çok başındayım galiba :44:

h

anladım cnmcım ozaman ildanın dediği gibi bi dr a gidip bebek istediğinizi ve adetlerının duzensiz oldugunu söylersin
dr da ona göre tetkikler yapar ve ona göre çözüm sunar sıze cnmcım sıkma canını herşeyden önece morallı ve umutlu olmak cok onemli

Kizlar musallatin ilk filmi cok basariliydi bence tr cekilen en iyi korku filmiydi ikincisininde afislerini dun gordum mEraktan catlicam kocacim yemege geliyo ben kacar

yanlız bir bayan olarak bu tür filmleri izleyemiyorum beeeeeen
dabbeyi de izleyemedim tırım tırım tırsmaktannn:18:

kızlar bu arda hesapladım da biz temmuzda çalışmalara başladık
yani aralıkta daha 6.ayımız olacakmışş
ben yolun çok başındayım galiba :44:

canımcım ama bat dünmüş senin gelen giden yoksa belki bebiş yoldadır heee düddüüüüttt
hunim başımda

KIZLAR ÇOK SAĞOLUN İÇİMİ DÖKEREK RAHATLADIM BİRAZ İYİKİ VARSINIZ
sizi çooooooooooooooookkkkkk seviyorum eşimede anlatmıyorum birde o üzülmesin diye

cvp verdiğiniz için arkadşlar tşk ederim...herşeyn hyrlısı üzülmk istmyrm ama üzülyrm inşş..bzmde bebeşimiz olur..allhtn umut keslmz dha çok yeni korunmayı brktk hyrlısı..

slm kızlar yarın küçük bi operasyona gircem bahsetmiştim yaa kolonoskopi rutin kontrollerimin yapılması gerekiyor bugün açımmmmmmmmmm sadece tavuk suyu,çay,elma suyu ile besleniyorum EKMEKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKyarın sabah gidicez eşimle

bu arada dün kuaföre gittim doktor muhabbeti açıldı neyse kadın şöyle bi şey anlattı bi arkadaşı 40 yaşında rahim ağzı kanseri
tespit edilmiş doktor ya ameliyat olcaksın demiş ama kesin sonuç vercek diye bi şey yok,yada gebe kalcaksın demiş kadınında 2 çocuğu varmış yaş 40,çok arada derede kalmış sonra gebe kalmış doğumdan sonra hiçbişey kalmamış herşey gitmiş temizlenmiş

cvp verdiğiniz için arkadşlar tşk ederim...herşeyn hyrlısı üzülmk istmyrm ama üzülyrm inşş..bzmde bebeşimiz olur..allhtn umut keslmz dha çok yeni korunmayı brktk hyrlısı..

daha yenı başlamıssınız cnmcım hemen uzulmek yok daha bi dur bakalım rabbım herşeyin hayırlısını verir cümlemize inşallah bebişimizde olur inşallah cnm benım

hoşbulduk canım benim iyiyim çok şükür iyiyim

hep iyi olalım kuzumm dün misafilerin vardı gelemedın nasıl geçti misafilerle

meraba arkadaşşlar banada yer var mı aranızda çocuk düşünüyoruz korunmayı yeni bıraktık bi ay oluyor kasımda olmadı inş aralık ayında olur

canımcım ama bat dünmüş senin gelen giden yoksa belki bebiş yoldadır heee düddüüüüttt
hunim başımda

valla tek salladığımız ve bebek için halvet yapmadığımız ay bu aydı
olursa eğer çok güleriz halimize
ama sanmama çünkü
geçen ay 22 ekimde adet oldum 20 kasımda adet olmam gerekiyordu sonra ama ben 8 kasım adet oldum hemde neee adettt 12sinde bitti
netten hesapladığımda 3 adetimi 12 ilaaa 17 yumurtlama gösteriyordu
ben inanamadım pek bu duruma çünkü son adet ööle gözüktüğü için sistemde bööle hesapladı dedim
biz 18 kasım 20 kasım ve 22 kasım halvet ettik yani bu arada yumurtladıysam belkiiiii

ama dün test yaptım ferda yap dedi
negatif maalesef
ama sonra hesapladık meg le eğer halvet günlerinde yumurtladıysamda daha 10 gün olmuş çıkmaz diyo testte

bende hep 28 veya 29 günde adet olurum
eğer dün olsaydım 23 günde olacaktım hesap yanlış yaniiii
ben kesin düzene giriyorum hormon olarak yaniii ve 4 gün soora falan gelir kırmızılarım sonuç olarak

evet canım giremedim misafirim 9 da gitti sonrasında biraz halsizlik bastı eşimin dizine yattım maç izledik bitenem

meraba arkadaşşlar banada yer var mı aranızda çocuk düşünüyoruz korunmayı yeni bıraktık bi ay oluyor kasımda olmadı inş aralık ayında olur

hoşgeldiiin olmamı yer hepimize yer var burda cnm rabbım tez zamanda bebiş verir inşallah hem sana hem banaa hemde tüm isyenleree

ay ben bu gece rüyamda bi sürü gebelik testi yaptım ve hepsi pozitifti sonra eşime gösterirken bi bakıyorum çizgilerin biri silinmiş...
listede adım var ay günümde geçiyo gibi ama çok merak ettim ben kızlar yaaa:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…