evet canım giremedim misafirim 9 da gitti sonrasında biraz halsizlik bastı eşimin dizine yattım maç izledik bitenem
bence de çok başındasınız inşallah çok bekletmedende gelicek yeterki ümidizi kaybetmeyelim sen kaç senelik evlisin canımkızlar bu arda hesapladım da biz temmuzda çalışmalara başladık
yani aralıkta daha 6.ayımız olacakmışş
ben yolun çok başındayım galiba :44:
iyi yapmışsın boşver anlatma biz yeterince herşeyi takıyoruz kafamıza bari onlar bizim kadar stres yapmasınlarKIZLAR ÇOK SAĞOLUN İÇİMİ DÖKEREK RAHATLADIM BİRAZ İYİKİ VARSINIZ
sizi çooooooooooooooookkkkkk seviyorum eşimede anlatmıyorum birde o üzülmesin diye
slm kızlar yarın küçük bi operasyona gircem bahsetmiştim yaa kolonoskopi rutin kontrollerimin yapılması gerekiyor bugün açımmmmmmmmmm sadece tavuk suyu,çay,elma suyu ile besleniyorum EKMEKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKyarın sabah gidicez eşimle
bu arada dün kuaföre gittim doktor muhabbeti açıldı neyse kadın şöyle bi şey anlattı bi arkadaşı 40 yaşında rahim ağzı kanseri
tespit edilmiş doktor ya ameliyat olcaksın demiş ama kesin sonuç vercek diye bi şey yok,yada gebe kalcaksın demiş kadınında 2 çocuğu varmış yaş 40,çok arada derede kalmış sonra gebe kalmış doğumdan sonra hiçbişey kalmamış herşey gitmiş temizlenmiş
slm kızlar yarın küçük bi operasyona gircem bahsetmiştim yaa kolonoskopi rutin kontrollerimin yapılması gerekiyor bugün açımmmmmmmmmm sadece tavuk suyu,çay,elma suyu ile besleniyorum EKMEKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKyarın sabah gidicez eşimle
bu arada dün kuaföre gittim doktor muhabbeti açıldı neyse kadın şöyle bi şey anlattı bi arkadaşı 40 yaşında rahim ağzı kanseri
tespit edilmiş doktor ya ameliyat olcaksın demiş ama kesin sonuç vercek diye bi şey yok,yada gebe kalcaksın demiş kadınında 2 çocuğu varmış yaş 40,çok arada derede kalmış sonra gebe kalmış doğumdan sonra hiçbişey kalmamış herşey gitmiş temizlenmiş
ay ben bu gece rüyamda bi sürü gebelik testi yaptım ve hepsi pozitifti sonra eşime gösterirken bi bakıyorum çizgilerin biri silinmiş...
listede adım var ay günümde geçiyo gibi ama çok merak ettim ben kızlar yaaa:44:
Kizlar musallatin ilk filmi cok basariliydi bence tr cekilen en iyi korku filmiydi ikincisininde afislerini dun gordum mEraktan catlicam kocacim yemege geliyo ben kacar
1 aralıktı ama belki gecikme olur diye 3 dedim bazen oluyor 1-2 gün aksama...:26:hayır olsun cnm bende öyle görmüştüm adetim bittiği zaman çift çizgiyi görmüştüm ruyamda senın bat nezamandı cnm
1 aralıktı ama belki gecikme olur diye 3 dedim bazen oluyor 1-2 gün aksama...:26:
meraba arkadaşşlar banada yer var mı aranızda çocuk düşünüyoruz korunmayı yeni bıraktık bi ay oluyor kasımda olmadı inş aralık ayında olur
valla tek salladığımız ve bebek için halvet yapmadığımız ay bu aydı
olursa eğer çok güleriz halimize
ama sanmama çünkü
geçen ay 22 ekimde adet oldum 20 kasımda adet olmam gerekiyordu sonra ama ben 8 kasım adet oldum hemde neee adettt 12sinde bitti
netten hesapladığımda 3 adetimi 12 ilaaa 17 yumurtlama gösteriyordu
ben inanamadım pek bu duruma çünkü son adet ööle gözüktüğü için sistemde bööle hesapladı dedim
biz 18 kasım 20 kasım ve 22 kasım halvet ettik yani bu arada yumurtladıysam belkiiiii
ama dün test yaptım ferda yap dedi
negatif maalesef
ama sonra hesapladık meg le eğer halvet günlerinde yumurtladıysamda daha 10 gün olmuş çıkmaz diyo testte
bende hep 28 veya 29 günde adet olurum
eğer dün olsaydım 23 günde olacaktım hesap yanlış yaniiii
ben kesin düzene giriyorum hormon olarak yaniii ve 4 gün soora falan gelir kırmızılarım sonuç olarak
2 yıl 4 ay oldu canım benim
hoşgeldiiinolmamı yer hepimize yer var burda cnm rabbım tez zamanda bebiş verir inşallah hem sana hem banaa hemde tüm isyenleree
ben oğlumda üstüne görmüştüm acaba öyle olurmu diyorum..hadi inşallahhh vardır bebiş benımde 4 ü bikaç gun geçince üstünden yaparım test tabı kırmızılar gelmesse
ohh ne güzel çifte kumrular sizi iyi yapmıssın cnmcım neyseki bugun burdasın
hımmsss baya karışıkmış yaaa
sen bu adet düzenleyici olayına bir girsen canım böyle zor olur.
ilac olarak ne kullanıyordun???
şimdi dışarıya cıkıyorum ama gelince bakıcam...
senin bat kaç canım
yok canım normal yapıp ta kalamayanlar da var benim gibi neredeyse 1 yıl olucak ama tık yok..evevt canım doğru bu
kist mist kansetrli hücre ne varsa temizliyo
ama normal doğum şartı var
ve kadın yenileniyor normal doğumda
normal doğum yapan zaten hemen 2.ye hamile kalabiliyor
ve kadının teni en az 1 tok açılıyo güzelleşiyo :)
hoşbulduk amin inş herkeze nasip eder
ben birşey sormak istiyorum ben doğum kontrol hapıyla korunuyordum hemen hamile kalmamaı etkilermi birde hamile kalırsam bebişe zararı olurmu çeşitli sözler duydum birde sizlere sormak istedim bir bilginiz varmı
ben oğlumda üstüne görmüştüm acaba öyle olurmu diyorum..
ama gelmesin kırmızılar bu geceki rüyam çok güzeldi inşallah gerçek olur inşallah burdaki herkesin hayali gerçek olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?