Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar bu arda hesapladım da biz temmuzda çalışmalara başladık
yani aralıkta daha 6.ayımız olacakmışş
ben yolun çok başındayım galiba :44:
bence de çok başındasınız inşallah çok bekletmedende gelicek yeterki ümidizi kaybetmeyelim sen kaç senelik evlisin canım
KIZLAR ÇOK SAĞOLUN İÇİMİ DÖKEREK RAHATLADIM BİRAZ İYİKİ VARSINIZ
sizi çooooooooooooooookkkkkk seviyorum eşimede anlatmıyorum birde o üzülmesin diye
iyi yapmışsın boşver anlatma biz yeterince herşeyi takıyoruz kafamıza bari onlar bizim kadar stres yapmasınlar

canım şimdiden geçmiş olsun allah yardımcın olsun
allah verince yaşa başa bakmıyo işte canım çok sevindim sağlığına kavuşmasına
benimde adet ağrım oluyo çok hep diyolardı evlenince geçer evlendim geçmedi şimdi de doğum yap geçer diyorlar ama daha onu test edemedim

evet canım gecen bir haber okumuştum sizinle paylaştım mı hatırlamıyorum bak paylaşayım...
bende çok etkilendim
Allahın bir lütfu gerçekten Allahım nolur bizede bir evlat nasip ett
bende de azıcık panik atak vardı
2 aylık hamilelik sürecimde bir kez bile yaşamadımmm

[video]http://www.hurriyet.com.tr/yasasinhayat/19294418.asp[/video]

hayır olsun cnm bende öyle görmüştüm adetim bittiği zaman çift çizgiyi görmüştüm ruyamda senın bat nezamandı cnm

Kizlar musallatin ilk filmi cok basariliydi bence tr cekilen en iyi korku filmiydi ikincisininde afislerini dun gordum mEraktan catlicam kocacim yemege geliyo ben kacar

evet musalletın ilk filmini de izlemiştim ama bu daha da korkunç gibi fragmanı izlemiştim başka bir filme gittiğimiz dönüyordu fragmanlar. Bizde pazar günü gidicez çünkü yarın klozeti yaptırmamız lazım bağlantı yerinden kopmuş yeni taktırcaz felan evde işimde oluyor acelece gitmek istemiyorum pazar gidelim en iyisi dedim korkuyorum inli cinli şeylerden ama izlemeden yapamıyorum. Gecesinde yapışırım eşime artık yinee

evevt canım doğru bu
kist mist kansetrli hücre ne varsa temizliyo
ama normal doğum şartı var
ve kadın yenileniyor normal doğumda
normal doğum yapan zaten hemen 2.ye hamile kalabiliyor
ve kadının teni en az 1 tok açılıyo güzelleşiyo :)

meraba arkadaşşlar banada yer var mı aranızda çocuk düşünüyoruz korunmayı yeni bıraktık bi ay oluyor kasımda olmadı inş aralık ayında olur

hımmsss baya karışıkmış yaaa
sen bu adet düzenleyici olayına bir girsen canım böyle zor olur.
ilac olarak ne kullanıyordun???
şimdi dışarıya cıkıyorum ama gelince bakıcam...

elibeses cnm baktım habere çok güzel

kızlarr iyi dilekleriniz için teşekkür ederim çok halsizim biraz çıkıyım gelcem gene

hoşgeldiiin olmamı yer hepimize yer var burda cnm rabbım tez zamanda bebiş verir inşallah hem sana hem banaa hemde tüm isyenleree

hoşbulduk amin inş herkeze nasip eder
ben birşey sormak istiyorum ben doğum kontrol hapıyla korunuyordum hemen hamile kalmamaı etkilermi birde hamile kalırsam bebişe zararı olurmu çeşitli sözler duydum birde sizlere sormak istedim bir bilginiz varmı

hadi inşallahhh vardır bebiş benımde 4 ü bikaç gun geçince üstünden yaparım test tabı kırmızılar gelmesse
ben oğlumda üstüne görmüştüm acaba öyle olurmu diyorum..
ama gelmesin kırmızılar bu geceki rüyam çok güzeldi inşallah gerçek olur inşallah burdaki herkesin hayali gerçek olur...

ohh ne güzel çifte kumrular sizi iyi yapmıssın cnmcım neyseki bugun burdasın

evet canım yaa girmediğimmm her an aklım kalıyor alel acele işlerimi yapıp oturuyorum başına akşamları pek giremiyorum eşimden dolayı yalnız kalıyorum diyor gel oturalım diyor ya film izliyoruz yada pc maç yapıyoruz zevkli oluyor ki canım anlatamam gol attıkça böyle deliriyorum

hımmsss baya karışıkmış yaaa
sen bu adet düzenleyici olayına bir girsen canım böyle zor olur.
ilac olarak ne kullanıyordun???
şimdi dışarıya cıkıyorum ama gelince bakıcam...

yok bi şey kullanmıyorum
çünkü 30 yaşındayım ve ilk defa oldu bu ara kanamam saati satinedir benimki
sadece çok üzücü bi olay yaşadığımdan oldum dr de ööle dedi
bi de ben aspirin bile kullanmam hiç
geçen ay dr klomen verdi almak istemedim çünkü yumurtlamam gayet ii dii
ama aldım
fakat diğer dr um klomen ara kanama yapmaz
sen stresten olmuşsun dedi
ve bana ilaç vermedi
bünyen onu bu ay düzeltir korkma dedi
sanırımda dün olmadığıma göre düzene giriyo

yok canım normal yapıp ta kalamayanlar da var benim gibi neredeyse 1 yıl olucak ama tık yok..

selamm kızlarrr nasılsınız??
kaç gündür misafirim vardı ancak gelebildim..
bizim kırmızılar gitti halvetlere başlıyorum artık nasibse..

Son düzenleme:

sanırım kullanmayı bıraktın oyuzden bı zararı olmaz cnmcım bide benım bıldıgım hapı bıraktıktan 3 ay sonra gebe kalınabılıyo diye biliyorum ama tam emın değilim cnm:44:

ben oğlumda üstüne görmüştüm acaba öyle olurmu diyorum..
ama gelmesin kırmızılar bu geceki rüyam çok güzeldi inşallah gerçek olur inşallah burdaki herkesin hayali gerçek olur...

amiiin inşallah gerçek olur hayallerımız umutlarımız hiç bilemiyorum cnm ama bi kere ustune gördüysen yıne olabılır zannımca
nezaman test yapcaksın acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…