hiç ilaçla korunmadım ben canımçok uzun süre korunmamışsınız canım buda iyi
çoğunlukla kalınıyor ama canımyok canım normal yapıp ta kalamayanlar da var benim gibi neredeyse 1 yıl olucak ama tık yok..
evet canım yaa girmediğimmm her an aklım kalıyor alel acele işlerimi yapıp oturuyorum başına akşamları pek giremiyorum eşimden dolayı yalnız kalıyorum diyor gel oturalım diyor ya film izliyoruz yada pc maç yapıyoruz zevkli oluyor ki canım anlatamam gol attıkça böyle deliriyorum
selamm kızlarrr nasılsınız??
kaç gündür misafirim vardı ancak gelebildim..
bizim kırmızılar gitti halvetlere başlıyorum artık nasibse..
sanırım kullanmayı bıraktın oyuzden bı zararı olmaz cnmcım bide benım bıldıgım hapı bıraktıktan 3 ay sonra gebe kalınabılıyo diye biliyorum ama tam emın değilim cnm:4
evet bıraktım kullanmayı hemen bıraktınktan sonra hamile kalanlarda varmış ama hemen hamile kalınca bebeğe zarar veriyormuş öle dediler korkuttular beni
teşekkür ederim canım herşeyin haırlısı olsun
lütfen bu konu hakkında bir bilgisi olan yazabilir mi?
demek sevıyosun maç izlemeyi bizim pek aramız yoktu maçla dizilerimiz vardır hürrem feriha felen onları ızlerız
bende akşamları geremıyorum kocacıklar ilgi bekliyo napalım bizde gunduz işi gücü bırakıp giriyoruz buraya
hoşgeldin cnmkaç gündür iyi ugraştın misafirlerle
hadi hayırlısı bakalım cnm inşalllahhh bu ay tutar gelir bebişin sana
evet canım seviyorum her gün kuruyoruz sistemi yenince yapmadığım kalmıyor eşime ama yenilincede bırakıp kalkıyorum kumandayıbizde ferihayı falan izliyoruz hatta hastasyım bu gün akşamı iple çekiyorum valla bir tek perşembe akşamları girebilkiyorum kurtlar vadisini izlediği için özgür oluyorum
sanırım kullanmayı bıraktın oyuzden bı zararı olmaz cnmcım bide benım bıldıgım hapı bıraktıktan 3 ay sonra gebe kalınabılıyo diye biliyorum ama tam emın değilim cnm:44:
amiiin inşallah gerçek olur hayallerımız umutlarımızhiç bilemiyorum cnm ama bi kere ustune gördüysen yıne olabılır zannımca
nezaman test yapcaksın acep
hoşbuldum cnm sağolasın..
sorma vallahi...inşallah bebişlerimiz gelir hepimize cnm bnmmm
evet canım benimde 16 aralık beraber sayıcaz günleri inşallah beraber müjde veririz yineişte bugün 14. günüm bat 16 aralıkseninde hemen hemen aynı dimii
hoşgeldin canımselamm kızlarrr nasılsınız??
hiç ilaçla korunmadım ben canım
zaten okadar cahilmişimki bu konularda
yumurtlama olduğunu bile bilniyordum nerdeyse
yani her an olabilir sanıyordum
tabii bi adetin başı ve son haftası olmaz diye biliyordum kulaktan dolma
ama onda bile hamile kalınabiliyormuşuz
erken yumurtlama geç yumurtlama olayı yani
eşim geri çekilme yoluyla korunurdu
ama bebek diye ağlardı adam resmen
eşek kafam bende hemen wc ye gider temizlenirdim((((
hep bu diziler yüzünden canım bende hemen kalıcam sanıyordum ama 27 aydır tık yok:44::44:
evet canım benimde 16 aralık beraber sayıcaz günleri inşallah beraber müjde veririz yineişte bugün 14. günüm bat 16 aralıkseninde hemen hemen aynı dimii
hoşgeldin canımselamm kızlarrr nasılsınız??
hiç ilaçla korunmadım ben canım
zaten okadar cahilmişimki bu konularda
yumurtlama olduğunu bile bilniyordum nerdeyse
yani her an olabilir sanıyordum
tabii bi adetin başı ve son haftası olmaz diye biliyordum kulaktan dolma
ama onda bile hamile kalınabiliyormuşuz
erken yumurtlama geç yumurtlama olayı yani
eşim geri çekilme yoluyla korunurdu
ama bebek diye ağlardı adam resmen
eşek kafam bende hemen wc ye gider temizlenirdim((((
hep bu diziler yüzünden canım bende hemen kalıcam sanıyordum ama 27 aydır tık yok:44::44:
alemsin sen yaa ay kurtları bende hıc sevmıyorum ama bizimkinede izletmiyorum patlıyorum yoksa
evet akşam olsada ferihayı ızlesek şöyle keyifli keyifli
kızlar bu arda hesapladım da biz temmuzda çalışmalara başladık
yani aralıkta daha 6.ayımız olacakmışş
ben yolun çok başındayım galiba :44:
ne yapayım kuzum yenilgiye hiç tahammülüm yok şimdi gol atacağı zaman kaleye geliyor ya at at hele bir at bak ne oluyor diyorum korkusundan atamıyorvadiyi ne yaptıysam bıraktıramadım canım yaaa neyseki bilgisayar var da hemen oturuyorum başına
süpersin cnmcım olsun bidenecik dizi izlesın gari sende buraya giriyosun hem daha iyi
ben geldimmmm...hem eve hem kendimeyürüyünce ağrım geçti vallahi...
eczaneden hayıtımı aldım ve yarın başlıyorum..
aktara gittim çakşırın suyunu önerdi ama bitmiş yarın yada.çarş gelir dedi tekrar gideceğim...
köküde vardı ama azdı ve suyunu al dedi.
kızlar ben korku filmini çok severim ama acaip korkarım...yinede izlerdim ama benim kociş çok korkuyo izleyemeyiz ki bizdedemin insanlarına gideceğim bende yarın çok güzel bir filmmiş...
aynıyız ilda bizde haziranda başladık...yaz tatilinde evimizde değildik ovulasyon falan hesap edemedim tabi bide geçen iki ay ovulasyonda kavgalıydık vs.s.aslında baya az çalışabildik..öyle yada böyle 6 ay geçti işte...
daha yenı başlamıssınız cnmcım hemen uzulmek yok daha bi dur bakalım rabbım herşeyin hayırlısını verir cümlemize inşallah bebişimizde olur inşallah cnm benımarkadşlr szlerle konuşmk dertlşmk içim rhatlatı..hpinz iiki vrsnz allh hpimizn gnlüne gre versnn..allh dualarımızı kbul etsn..
hoşgeldin cnm bak iyi oldu yurumen sevındım agrının azalmasınadedemin ınsanları onuda mutlaka izliycem ama musallatıda izliycem korka korka
ben geldimmmm...hem eve hem kendimeyürüyünce ağrım geçti vallahi...
eczaneden hayıtımı aldım ve yarın başlıyorum..
aktara gittim çakşırın suyunu önerdi ama bitmiş yarın yada.çarş gelir dedi tekrar gideceğim...
köküde vardı ama azdı ve suyunu al dedi.
aynıyız ilda bizde haziranda başladık...yaz tatilinde evimizde değildik ovulasyon falan hesap edemedim tabi bide geçen iki ay ovulasyonda kavgalıydık vs.s.aslında baya az çalışabildik..öyle yada böyle 6 ay geçti işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?