Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

çok uzun süre korunmamışsınız canım buda iyi
hiç ilaçla korunmadım ben canım
zaten okadar cahilmişimki bu konularda
yumurtlama olduğunu bile bilniyordum nerdeyse
yani her an olabilir sanıyordum
tabii bi adetin başı ve son haftası olmaz diye biliyordum kulaktan dolma
ama onda bile hamile kalınabiliyormuşuz
erken yumurtlama geç yumurtlama olayı yani
eşim geri çekilme yoluyla korunurdu
ama bebek diye ağlardı adam resmen
eşek kafam bende hemen wc ye gider temizlenirdim ((((

yok canım normal yapıp ta kalamayanlar da var benim gibi neredeyse 1 yıl olucak ama tık yok..
çoğunlukla kalınıyor ama canım
benim çevremde daha emzirirken diğerine kalıyolar düşün
hemen kesiyolar tabi memeden diğerini
aa bebişin var mı senin :)

demek sevıyosun maç izlemeyi bizim pek aramız yoktu maçla dizilerimiz vardır hürrem feriha felen onları ızlerız
bende akşamları geremıyorum kocacıklar ilgi bekliyo napalım bizde gunduz işi gücü bırakıp giriyoruz buraya

selamm kızlarrr nasılsınız??
kaç gündür misafirim vardı ancak gelebildim..
bizim kırmızılar gitti halvetlere başlıyorum artık nasibse..

hoşgeldin cnm kaç gündür iyi ugraştın misafirlerle
hadi hayırlısı bakalım cnm inşalllahhh bu ay tutar gelir bebişin sana

evet canım seviyorum her gün kuruyoruz sistemi yenince yapmadığım kalmıyor eşime ama yenilincede bırakıp kalkıyorum kumandayı bizde ferihayı falan izliyoruz hatta hastasyım bu gün akşamı iple çekiyorum valla bir tek perşembe akşamları girebilkiyorum kurtlar vadisini izlediği için özgür oluyorum

alemsin sen yaa ay kurtları bende hıc sevmıyorum ama bizimkinede izletmiyorum patlıyorum yoksa
evet akşam olsada ferihayı ızlesek şöyle keyifli keyifli

evet bıraktım kullanmayı hemen bıraktınktan sonra hamile kalanlarda varmış ama hemen hamile kalınca bebeğe zarar veriyormuş öle dediler korkuttular beni
teşekkür ederim canım herşeyin haırlısı olsun
lütfen bu konu hakkında bir bilgisi olan yazabilir mi?

işte bugün 14. günüm bat 16 aralık seninde hemen hemen aynı dimii
evet canım benimde 16 aralık beraber sayıcaz günleri inşallah beraber müjde veririz yine
hoşgeldin canım
kolay gelsin

işte bugün 14. günüm bat 16 aralık seninde hemen hemen aynı dimii
evet canım benimde 16 aralık beraber sayıcaz günleri inşallah beraber müjde veririz yine
hoşgeldin canım
kolay gelsin

alemsin sen yaa ay kurtları bende hıc sevmıyorum ama bizimkinede izletmiyorum patlıyorum yoksa
evet akşam olsada ferihayı ızlesek şöyle keyifli keyifli

ne yapayım kuzum yenilgiye hiç tahammülüm yok şimdi gol atacağı zaman kaleye geliyor ya at at hele bir at bak ne oluyor diyorum korkusundan atamıyor vadiyi ne yaptıysam bıraktıramadım canım yaaa neyseki bilgisayar var da hemen oturuyorum başına

ben geldimmmm...hem eve hem kendime yürüyünce ağrım geçti vallahi...

eczaneden hayıtımı aldım ve yarın başlıyorum..

aktara gittim çakşırın suyunu önerdi ama bitmiş yarın yada.çarş gelir dedi tekrar gideceğim...
köküde vardı ama azdı ve suyunu al dedi.

kızlar ben korku filmini çok severim ama acaip korkarım...yinede izlerdim ama benim kociş çok korkuyo izleyemeyiz ki biz dedemin insanlarına gideceğim bende yarın çok güzel bir filmmiş...

kızlar bu arda hesapladım da biz temmuzda çalışmalara başladık
yani aralıkta daha 6.ayımız olacakmışş
ben yolun çok başındayım galiba :44:

aynıyız ilda bizde haziranda başladık...yaz tatilinde evimizde değildik ovulasyon falan hesap edemedim tabi bide geçen iki ay ovulasyonda kavgalıydık vs.s.aslında baya az çalışabildik..öyle yada böyle 6 ay geçti işte...

süpersin cnmcım olsun bidenecik dizi izlesın gari sende buraya giriyosun hem daha iyi

hoşgeldin cnm bak iyi oldu yurumen sevındım agrının azalmasına dedemin ınsanları onuda mutlaka izliycem ama musallatıda izliycem korka korka

[QUOTE=birsum;21961122]selamm kızlarrr nasılsınız??
[/QUOTE]
merhaba birsum canımmm..yeni döngün hayırlı olsun bebiş gelsin tatlım.
hoşgeldin cnm bak iyi oldu yurumen sevındım agrının azalmasına dedemin ınsanları onuda mutlaka izliycem ama musallatıda izliycem korka korka

[QUOTE hep bu diziler yüzünden canım bende hemen kalıcam sanıyordum ama 27 aydır tık yok:44::44:[/QUOTE]
aynen ööle sanırım
bide ilgisizmişim bu kolarda valla
siz 27 aydır mı istiyorsunuz ?
sperm testi falan nasıl çıkmıştı peki canım

bende dün çakşır köklü macun aldım aktardan
:))))
agnusaton da aldım kendime ama adetimi bekliyorum kullanmak için
evet biz yeniyiz anlaşılan süreçte
ben zaten ilk defa bu ay ocucan kullanıcam aslında ilk bebek denemem gibi geliyor şimdi bana bu durum
en azından yumurtlamamaı kaçırmıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…