Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hıhı keçi boynuzu incir,,şimdide çakşır sende mi aynı..adamların içi dışı kür oldu valla yakında kaçacaklar

bu agnucastonu adetin 3.günü başlıyormuşuz sanırım değil mi...sabahları 1 er tane için diyo ama açmı tokmu demiyo..
.birde adet günleri de için diyo..ama biz keseceğiz değil mi:44:

ovucanı almakla öyllleee iyi ettinki..muhteşem bişey bu test...yumurtlamayı buluyo tık 14 gün sonra bat günün.. ne zaman olduğunu kesin biliyosun..

şifalar olsun hepimizeee..

Son düzenleme:

canımm biliyorum yazmıştın ama yaptırman gerekiyor mecbur yaptırıcan. Alışmışsındır sen zaten bu operasyona daha önce de yaptırmışsın ben çok korkardım şahsen ama bişi yokmuş onda öyle diyorlar bir de perhiz olmasa dimi.. Aslında hep yapılması lazım da nerde.. Evet canım annemde dedi en güzeli normal doğum rahim temizlenir bişi varsa bile kalmaz dedi yani normal olsun benim istiyor da. Ben minyonum kokuyorum o yüzden zorlamaz beni.

bence de çıkarandan Allah razı olsun ben inanamıştım geçen sene başka toikten arkadaş demişti ki hemen hamile kaldı o ikizlerini kaybetmişti 6 ay korundu sonra ilk ay yine hamiş kaldı şimdi oğlu kucağında. Valla yaptım felan biliyordum az çok yumurtlamaı zaten bilgisayar programı da kullanıyordum şakk diye 19. gün çift koyu çizgi çıkıverdi 21. günde de yumurtlamam oluyor zaten..

merhaba arkadaşlar,bi yardımcı olursanız çok sevinirim..adetim 8 gün gecikti 4. gün kanda negatifti..bu şekilde hamile kalan yada bi tanıdığı olan varmı?

CANIMM
dün rüyamda yeşil çiçekler ve pasta gördüm şimdi baktım yeşil çiçek gören evliyse hamile kalırmış bekarsa evlenirmiş
:123asta ise hayırlı kısmete işaretmiş hayırlar olsun inşallah

valla benim adam zaten iri yıllarca spor yapmış şimdi kocaman bi şey oldu kürler kusucam diyo
akşam kapıyı ona açınca keçiboynuzunu yeni yapmış oluyorum
suratını ekşitiyo bu kokuya bağımlılık yaptım sanırım ben diyo deli yaaa

canım agnucastonu aldım ama inan içini bile okumadım adet günümde sizlere soracaktım
ama ben tok karnına içerim valla mideme yapışır o
ama nezaman kesmeliyiz onu hiç bilmiyorum maalesef

hayılrlara çıksın inşallah çook güzel
sende bendensin valla ne görsem bi açıyorum tabiri bebek diyo :)))
bekliyorum bende deli gibi :))))

evet canım buluyo hiçç kaçırmıyo ovulasyonu ama biz kaçırıyoruz galiba
bi türlü tuturamadık baksana
..

Ben gecen gebeligimde pasta gordum hamile kaldim ama dustu bundada pasta gordum ve yedim hatta uc aylik oldum yine hamisim pasta bende bebege cikiyo sendede oyle olur isallah

bende bu ay boş geçerse alıcam bu agnucastonu inşallah gerek kalmaz
akşam çıkışta alsammıki test yaa yine duramıyorumm

merhaba arkadaşlar,bi yardımcı olursanız çok sevinirim..adetim 8 gün gecikti 4. gün kanda negatifti..bu şekilde hamile kalan yada bi tanıdığı olan varmı?

Tatlim hayirlisi olsun diyelimmm oyle biri vardi topicte ama ismini hatirlamadim isallah seninde onun gibi olur hamile olursun

bende geçen hafta 1 hafta ara verdim keçiye....elim ayağım titriyo artık yapsana şunu dedi
çakşırla keçi çakışırsa etkisini düşünemiyorum ben

tamam canım öğreniriz şimdi..ben nette bi gezeyim bulurum inşallah nasıl kullanılıyo...
bende aç içemem kahvaltıdan sonra içerim her sabah..

yıne bana husran yıne bna kırmızılar geldı sagolsunlar hıc umıtlendırmıyolar artık benı napalım nasıp boyleymiş yapcak bişey yok yola devam durmak yok gelıcek inş benım kuzumda bıgun annesının kollarına ve tum isteyenlere inş.yenı batımı verıcem ama utanıyorum meg bunu için bı havai fişek isterım ama 2012 ılk batını veren anne adayı olarak en afıllı yerden olsun mumkunse

spoiler yenı bat 1 ocak 2012 gelmez inş bıda

bende bu ay boş geçerse alıcam bu agnucastonu inşallah gerek kalmaz
akşam çıkışta alsammıki test yaa yine duramıyorumm

eminemmmm teeeeeeee 30 undaydı senin bat ben olsam şimdiye yapmıştım...gerçi benim kırmızılar benim hiiiç umutlanmama izin vermezde

al alllll test yap bugün valla çok meraktayım bendeeeeeeeee

valla bu macunlar benim zaraıma olacak hissediyorum
evet bi bakıverde haber et canım benide

2012 uğurlu gelir hepimize inşallahhh

ahhh ahhh yoluzunum yeniyıla beraber gireceğiz desene benimde 31 aralık... kutlama yaparız belkim

üzülme canımm yolumuza devam.
..

Hhahahaha ilda ve sen halvet kusu olcaniz bu ay havalar soguk dustan sonra dikkat usutmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…