daha yenı başlamıssınız cnmcım hemen uzulmek yok daha bi dur bakalım rabbım herşeyin hayırlısını verir cümlemize inşallah bebişimizde olur inşallah cnm benımarkadşlr szlerle konuşmk dertlşmk içim rhatlatı..hpinz iiki vrsnz allh hpimizn gnlüne gre versnn..allh dualarımızı kbul etsn..
eveeet iyiki var kk iyi var topiğimiiizamiiin cnmcım tum dualarımız kabul olur inşallahhh
[QUOTE hep bu diziler yüzünden canım bende hemen kalıcam sanıyordum ama 27 aydır tık yok:44::44:
aynen ööle sanırım
bide ilgisizmişim bu kolarda valla
siz 27 aydır mı istiyorsunuz ?
sperm testi falan nasıl çıkmıştı peki canım
bende dün çakşır köklü macun aldım aktardan
:))))
agnusaton da aldım kendime ama adetimi bekliyorum kullanmak için
evet biz yeniyiz anlaşılan süreçte
ben zaten ilk defa bu ay ocucan kullanıcam aslında ilk bebek denemem gibi geliyor şimdi bana bu durum
en azından yumurtlamamaı kaçırmıcam[
slm kızlar yarın küçük bi operasyona gircem bahsetmiştim yaa kolonoskopi rutin kontrollerimin yapılması gerekiyor bugün açımmmmmmmmmm sadece tavuk suyu,çay,elma suyu ile besleniyorum EKMEKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKyarın sabah gidicez eşimle
bu arada dün kuaföre gittim doktor muhabbeti açıldı neyse kadın şöyle bi şey anlattı bi arkadaşı 40 yaşında rahim ağzı kanseri
tespit edilmiş doktor ya ameliyat olcaksın demiş ama kesin sonuç vercek diye bi şey yok,yada gebe kalcaksın demiş kadınında 2 çocuğu varmış yaş 40,çok arada derede kalmış sonra gebe kalmış doğumdan sonra hiçbişey kalmamış herşey gitmiş temizlenmiş
hıhı keçi boynuzu incir,,şimdide çakşır sende mi aynı..adamların içi dışı kür oldu valla yakında kaçacaklar
bu agnucastonu adetin 3.günü başlıyormuşuz sanırım değil mi...sabahları 1 er tane için diyo ama açmı tokmu demiyo..
.birde adet günleri de için diyo..ama biz keseceğiz değil mi:44:
ovucanı almakla öyllleee iyi ettinki..muhteşem bişey bu test...yumurtlamayı buluyo tık 14 gün sonra bat günün.. ne zaman olduğunu kesin biliyosun..
şifalar olsun hepimizeee..
evet canım benimde 16 aralık beraber sayıcaz günleri inşallah beraber müjde veririz yine
hoşgeldin canım
kolay gelsin
hiç ilaçla korunmadım ben canım
zaten okadar cahilmişimki bu konularda
yumurtlama olduğunu bile bilniyordum nerdeyse
yani her an olabilir sanıyordum
tabii bi adetin başı ve son haftası olmaz diye biliyordum kulaktan dolma
ama onda bile hamile kalınabiliyormuşuz
erken yumurtlama geç yumurtlama olayı yani
eşim geri çekilme yoluyla korunurdu
ama bebek diye ağlardı adam resmen
eşek kafam bende hemen wc ye gider temizlenirdim((((
hep bu diziler yüzünden canım bende hemen kalıcam sanıyordum ama 27 aydır tık yok:44::44:
Aaaa oda bisiy mi ben gerdekten sonra halvet etmicez saniyodum yani etcezde kirk yilda bir falan cocuk diye diye halvetten cikamadik mubarek
bence de çok başındasınız inşallah çok bekletmedende gelicek yeterki ümidizi kaybetmeyelim sen kaç senelik evlisin canım
iyi yapmışsın boşver anlatma biz yeterince herşeyi takıyoruz kafamıza bari onlar bizim kadar stres yapmasınlar
canım şimdiden geçmiş olsun allah yardımcın olsun
allah verince yaşa başa bakmıyo işte canım çok sevindim sağlığına kavuşmasına
benimde adet ağrım oluyo çok hep diyolardı evlenince geçer evlendim geçmedi şimdi de doğum yap geçer diyorlar ama daha onu test edemedim
hıhı keçi boynuzu incir,,şimdide çakşır sende mi aynı..adamların içi dışı kür oldu valla yakında kaçacaklar
bu agnucastonu adetin 3.günü başlıyormuşuz sanırım değil mi...sabahları 1 er tane için diyo ama açmı tokmu demiyo..
ovucanı almakla öyllleee iyi ettinki..muhteşem bişey bu test...yumurtlamayı buluyo tık 14 gün sonra bat günün.. ne zaman olduğunu kesin biliyosun..
evet canım benimde 16 aralık beraber sayıcaz günleri inşallah beraber müjde veririz yine
hoşgeldin canım
kolay gelsin
Aaaa oda bisiy mi ben gerdekten sonra halvet etmicez saniyodum yani etcezde kirk yilda bir falan cocuk diye diye halvetten cikamadik mubarek
Allah iyiliğini versin emiiiiii
ben bi 5 ay halvet etmemiştim kocayla fena küsmüştüm
kopmayı bile düşünmüştüm düşün artık
boşa giden 5 ay
ayy ne rahattım valla
CANIMM
dün rüyamda yeşil çiçekler ve pasta gördüm şimdi baktım yeşil çiçek gören evliyse hamile kalırmışbekarsa evlenirmiş
:123asta ise hayırlı kısmete işaretmiş hayırlar olsun inşallah
bence de çıkarandan Allah razı olsun ben inanamıştım geçen sene başka toikten arkadaş demişti ki hemen hamile kaldı o ikizlerini kaybetmişti 6 ay korundu sonra ilk ay yine hamiş kaldı şimdi oğlu kucağında. Valla yaptım felan biliyordum az çok yumurtlamaı zaten bilgisayar programı da kullanıyordum şakk diye 19. gün çift koyu çizgi çıkıverdi 21. günde de yumurtlamam oluyor zaten..
CANIMM
dün rüyamda yeşil çiçekler ve pasta gördüm şimdi baktım yeşil çiçek gören evliyse hamile kalırmışbekarsa evlenirmiş
:123asta ise hayırlı kısmete işaretmiş hayırlar olsun inşallah
merhaba arkadaşlar,bi yardımcı olursanız çok sevinirim..adetim 8 gün gecikti 4. gün kanda negatifti..bu şekilde hamile kalan yada bi tanıdığı olan varmı?
valla benim adam zaten iri yıllarca spor yapmış şimdi kocaman bi şey oldukürler kusucam diyo
akşam kapıyı ona açınca keçiboynuzunu yeni yapmış oluyorum
suratını ekşitiyo bu kokuya bağımlılık yaptım sanırım ben diyo deli yaaa
canım agnucastonu aldım ama inan içini bile okumadım adet günümde sizlere soracaktım
ama ben tok karnına içerim valla mideme yapışır o
ama nezaman kesmeliyiz onu hiç bilmiyorum maalesef
Allah iyiliğini versin emiiiiii
ben bi 5 ay halvet etmemiştim kocayla fena küsmüştüm
kopmayı bile düşünmüştüm düşün artık
boşa giden 5 ay
ayy ne rahattım valla
bende bu ay boş geçerse alıcam bu agnucastonu inşallah gerek kalmaz
akşam çıkışta alsammıki test yaa yine duramıyorumm
bende geçen hafta 1 hafta ara verdim keçiye....elim ayağım titriyo artık yapsana şunu dedi
çakşırla keçi çakışırsa etkisini düşünemiyorum ben
tamam canım öğreniriz şimdi..ben nette bi gezeyim bulurum inşallah nasıl kullanılıyo...
bende aç içemem kahvaltıdan sonra içerim her sabah..
yıne bana husran yıne bna kırmızılar geldı sagolsunlar hıc umıtlendırmıyolar artık benı napalım nasıp boyleymiş yapcak bişey yok yola devam durmak yok gelıcek inş benım kuzumda bıgun annesının kollarına ve tum isteyenlere inş.yenı batımı verıcem ama utanıyorum meg bunu için bı havai fişek isterım ama 2012 ılk batını veren anne adayı olarak en afıllı yerden olsun mumkunse
spoiler yenı bat1 ocak 2012 gelmez inş bıda
yıne bana husran yıne bna kırmızılar geldı sagolsunlar hıc umıtlendırmıyolar artık benı napalım nasıp boyleymiş yapcak bişey yok yola devam durmak yok gelıcek inş benım kuzumda bıgun annesının kollarına ve tum isteyenlere inş.yenı batımı verıcem ama utanıyorum meg bunu için bı havai fişek isterım ama 2012 ılk batını veren anne adayı olarak en afıllı yerden olsun mumkunse
spoiler yenı bat1 ocak 2012 gelmez inş bıda
bende geçen hafta 1 hafta ara verdim keçiye....elim ayağım titriyo artık yapsana şunu dedi
çakşırla keçi çakışırsa etkisini düşünemiyorum ben
tamam canım öğreniriz şimdi..ben nette bi gezeyim bulurum inşallah nasıl kullanılıyo...
bende aç içemem kahvaltıdan sonra içerim her sabah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?