bana yardım edecek kimse yok mu
sürekli dua ediyorum napayım elimden başka ne gelir ki...
sizde bana dua edin olur mu
canlarımmm ben yatayım bugun baya yoruldm temzlkle ugraştımm ii gecelerrrrrrrrr çook opyrmmm siziiiiiiii
şimdi bebeğim boş gebelik olduğu konusunda doktorun sadece yorum yapabilir ama kesin bişey söyleyemezz keseyi görmeden boşmu dolumu olduğu netlik kazanmaz çünkü...pazartesi gidip kanını ver ben değerinin yükseleceğine eminimm ...sende emin ol ve üzülme..
Bende çok sıkılıyorum kızlar yaa.. Eşim yattı uyudu haftaiçi benim izlediğim dizilerden bazılarını sevmiyor yatıyor ama bende akşamdan akşama izliyorum gündüz evde değilim bir dizilerim var. Bu akşam onunda aslında sevdiği bir dizi vardı bitmesini bile beklemeden yattı saat onda. Oysa dün akşamda erkende yattı tam 12 saat uyumuş oldu hatta daha erken yatacaktı da trip attım durdu biraz. Çok canımı sıkıyor bu durum. Uykum yok mesela bir film izlesek beraber dimi ama yok 1 aydır felan hep böyle önceden gece geç vakte kadar otururduk. Acaba annemin sorunları felan çok mu bunalttım ne anlamadım görünürde birşey yok yine ilgili ama gündüz gezdik sinemaya gittik felan ama akşam hep yalnızım bazen bebek yapsam da böyle mi olacak acaba demeye başladım tüm gün bebekle uğraşıcam akşam biraz baksın dinleneyim desem belki bakmayacak erkenden yatacak tüm gece uykusuz kalıp gündüzde uğraşırsam bilmiyorum yanii. O zamanda böyle işi falan bahane edip yada hafta sonları erkenden yatarsa ben ne yaparım gece gündüz. Onu düşündüm bu akşam. Bazen hiç bebek yapmayayım kaldıramam belki tek başıma bile diyorum ne ailem var ne kaynanam bakar.
pozitif görünüyo 2 gün sonra tekrarla 48 saatte değerin 2 katına çıkması gerekiyo...
dilerim gebesindir
boş gebelikten bahsetmedi hiç
kan değerlerine göre dış dedi
Neden öyle dedim biliyormusun bir arkadaşımın beyninde ur vardı ameliyat oldu.Ameliyat sonrası kemoterapi gördü ve buna rağmen iyileşme olmadı omuriliğe yayılmıştı bacaklarını hissetmiyordu.DR. yapılabilecek hiçbir şey yok dedi.Yani iyileşmesi imkansızdı.Abisi kardeşim için senden ömür istiyorum Allahım diye dua etti tüm ailesi dua etti çok kısa süre içinde eski sağlığına kavuştu.Yani imkansız diye birşey yok Allah büyük...
canlarımmm ben yatayım bugun baya yoruldm temzlkle ugraştımm ii gecelerrrrrrrrr çook opyrmmm siziiiiiiii
Bende çok sıkılıyorum kızlar yaa.. Eşim yattı uyudu haftaiçi benim izlediğim dizilerden bazılarını sevmiyor yatıyor ama bende akşamdan akşama izliyorum gündüz evde değilim bir dizilerim var. Bu akşam onunda aslında sevdiği bir dizi vardı bitmesini bile beklemeden yattı saat onda. Oysa dün akşamda erkende yattı tam 12 saat uyumuş oldu hatta daha erken yatacaktı da trip attım durdu biraz. Çok canımı sıkıyor bu durum. Uykum yok mesela bir film izlesek beraber dimi ama yok 1 aydır felan hep böyle önceden gece geç vakte kadar otururduk. Acaba annemin sorunları felan çok mu bunalttım ne anlamadım görünürde birşey yok yine ilgili ama gündüz gezdik sinemaya gittik felan ama akşam hep yalnızım bazen bebek yapsam da böyle mi olacak acaba demeye başladım tüm gün bebekle uğraşıcam akşam biraz baksın dinleneyim desem belki bakmayacak erkenden yatacak tüm gece uykusuz kalıp gündüzde uğraşırsam bilmiyorum yanii. O zamanda böyle işi falan bahane edip yada hafta sonları erkenden yatarsa ben ne yaparım gece gündüz. Onu düşündüm bu akşam. Bazen hiç bebek yapmayayım kaldıramam belki tek başıma bile diyorum ne ailem var ne kaynanam bakar.
kaç senelik evlisin canım.yaşın kaç.tibbi herhangibir sebebi var mı.
çok mu özel sorular sordum :)
senden de ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM...Allah razı olsun oflu teşekkür ederim seninde herşeyi Allah gönlüne göre versin.. amin
dış gebelik lafına hiç inanmıyorum..
nerde görmüş???
tüplerden birinde mi görmüş???
senden de ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM...
RABBİM gönlüne göre versin;İNşallah....
bana ettiğin dua içinde AMİN diyorum teşekkür ederim....
megimmm yaaaaaaa.........
kan değerlerine baktı dış gebelik gözüküyo bide % 50 deseydin be adam.... % 90 dedi
çöktüm o anda
ağla ağla bi hal oldum
dejavum erkekler baba olunca çokkk değişiyorlar sıkma canını ve karamsar olma..
benim abim hayatta bebek sevmez bakmaz ev işine yardım etmez dediğim abim...ki bebek olana kadar da sofraya tabak koymuşluğu bile yoktu...
bebek olunca banyosunu,,alt değiştirmeyi,,yedirmeyi,,gezdirmeyi,,kremlerini sürmeyi ayyy aklına ne geliyosa yapıyo gece uyanıp kontrol ettiği bile oluyo...yengem yeni goğum yaptığında evi süpürüp siliyodu bilee..inanamadımmmmmm o yapıyosa herkes yaparrrr bence.....
üzülme canım bebek olunca böyle olmaycaktır..belki de canı bişeylere sıkılıyodur..geçici bi durumdur canım
gidiyordum sana yazmak istedim çıkmadan.....
tekrardan iyi geceler hepiniseeeeeeee...canlarım...
boş gebelikten bahsetmedi hiç
kan değerlerine göre dış dedi
mrb oflu değerlerin nasıldı kaçtı senin?değerler düşükse kimyasalda olabilir.
canım morfolojinin sonucu pazartesi çıkacakmış ewt oda çok önemli bakalım iinşlh iyi çıkar
Özel olur mu canım,
Yaşım 30, 4 yıllık evliyim, 3 yıldır da uğraşıyoruz bebiş için.. En son tahlillerde hipotiroit çıktı ilaca başladım. Bir de sanırım buna bağlı olarak yumurta rezervim yaşıma göre düşükmüş. Diğer taraflarda sorun yok, tüpler açık, eşiminde sorun yok sayılar iyi..
yazıyım arkdaşım
28 kasım 91.22
30 kasım 185.9
2 aralık 346.1
değerlerim böyle....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?