Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

sürekli dua ediyorum napayım elimden başka ne gelir ki...
sizde bana dua edin olur mu

Neden öyle dedim biliyormusun bir arkadaşımın beyninde ur vardı ameliyat oldu.Ameliyat sonrası kemoterapi gördü ve buna rağmen iyileşme olmadı omuriliğe yayılmıştı bacaklarını hissetmiyordu.DR. yapılabilecek hiçbir şey yok dedi.Yani iyileşmesi imkansızdı.Abisi kardeşim için senden ömür istiyorum Allahım diye dua etti tüm ailesi dua etti çok kısa süre içinde eski sağlığına kavuştu.Yani imkansız diye birşey yok Allah büyük...

Son düzenleme:
ya aşkolsun yarın pazar tek tek kaçıyosunuz ama

boş gebelikten bahsetmedi hiç
kan değerlerine göre dış dedi

dejavum erkekler baba olunca çokkk değişiyorlar sıkma canını ve karamsar olma..

benim abim hayatta bebek sevmez bakmaz ev işine yardım etmez dediğim abim...ki bebek olana kadar da sofraya tabak koymuşluğu bile yoktu...
bebek olunca banyosunu,,alt değiştirmeyi,,yedirmeyi,,gezdirmeyi,,kremlerini sürmeyi ayyy aklına ne geliyosa yapıyo gece uyanıp kontrol ettiği bile oluyo...yengem yeni goğum yaptığında evi süpürüp siliyodu bilee..inanamadımmmmmm o yapıyosa herkes yaparrrr bence.....
üzülme canım bebek olunca böyle olmaycaktır..belki de canı bişeylere sıkılıyodur..geçici bi durumdur canım

gidiyordum sana yazmak istedim çıkmadan.....

tekrardan iyi geceler hepiniseeeeeeee...canlarım...

dış gebelik lafına hiç inanmıyorum..
nerde görmüş???
tüplerden birinde mi görmüş???

Son düzenleme:

bende o yüzden sadece dua ediyorum ve sizden dua istiyorum
RABBİM istemedikçe hiçbir şey olmaz....
hayırlısı diye dua ediyorum sadece...

dejavu canım erkekler sıkılınca hemen kacıyolar..
belkide cok bunalmıştır kabuguna cekiliyodur
bak sende fark etmişsin başka seyler yapın beraber en iyisi
bebek olunca durum böyle olmaz heralde canım:) baba olcak yani canından can :) öyle düşünme

kaç senelik evlisin canım.yaşın kaç.tibbi herhangibir sebebi var mı.

çok mu özel sorular sordum :)

Özel olur mu canım,
Yaşım 30, 4 yıllık evliyim, 3 yıldır da uğraşıyoruz bebiş için.. En son tahlillerde hipotiroit çıktı ilaca başladım. Bir de sanırım buna bağlı olarak yumurta rezervim yaşıma göre düşükmüş. Diğer taraflarda sorun yok, tüpler açık, eşiminde sorun yok sayılar iyi..

Allah razı olsun oflu teşekkür ederim seninde herşeyi Allah gönlüne göre versin.. amin
senden de ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM...
RABBİM gönlüne göre versin;İNşallah....
bana ettiğin dua içinde AMİN diyorum teşekkür ederim....

dış gebelik lafına hiç inanmıyorum..
nerde görmüş???
tüplerden birinde mi görmüş???

megimmm yaaaaaaa.........
kan değerlerine baktı dış gebelik gözüküyo bide % 50 deseydin be adam.... % 90 dedi
çöktüm o anda
ağla ağla bi hal oldum

mrb oflu değerlerin nasıldı kaçtı senin?değerler düşükse kimyasalda olabilir.

canım yani söyleyince yardım eder falan ama hep söylemek lazım. Tamam çok ilgili bana karşı ayağımda yara gibi bişi var kremim var onu kendi elleriyle sürer felan ama attığı attığı yerde kalıyor bir de uzun zamandır böyle erkenden yatmaları felan. Biliyorum olunca dayanamaz bakar zaten hastalıklara karşıda pimpirikliği vardır ancak bazen işte ben işe gidicem öyle gece kalkmaları bekleme dediği de oluyor. hep ben demek istemiyorum onun da düşünmesi lazım oflayacaksa ne anlamı var ya da uykusu geldi mi asla oturmaz yatar. Çok korkuyorum bu aralar zaten sıkkınım şubata erteledik az kaldı derken annemin rahatsızlığı çıktı inşallah temiz çıkar tabii. Yoksa 2 sene annemi emekli edene kadar çalışmam lazım. Ve buna dayanabilecek miyim bilmiyorum şubata kadar zor dayanıyorum zaten..

bitanem dış gebelik olduğunu anlaması içinde keseyi görmesi yani görememesi gerekir..hemen hcg düşük diye dış gebelik denilemez ki.sen şimdii kafanda hiç bişey kurma..ewet insan çok üzülüyor.ama mümkün olduğunca yarın kendini oyala çıkın gezinn dolaşın fazla düşünmemeye çalış.pazarteside sabah hastaneye gidersin..sonrası olacağına varır ama ben halaa değerinin yükseleceğine inanıyorum hatta eminim....

inşallah bu sefer çift çizgiyi görürsün canım.bende 80 doğumluyum.31 yaşındayım.1,5 senelik evliyim.beklemediğimiz bir anda hamile kaldım.yani korunuyorduk.sonra kabullenmekte zorlandım.hazır değildim.biraz zaman geçmesini istiyordum.neyse zaman geçtikten sonra alışmıştım hem bebeğe hem anne olma düşüncesine.kusmalar serumlarla 3 ay geçti.son aylarda düzelmiştim ki.bir anda suyum geldi.((((

yani olmayacaksa öylede olmuyor böylede.sorunlarımız farklı ama isteklerimiz aynı.Allahım kendisi verdi kendisi aldı.bende öylece kala kaldım.

merak edersen aşağıdaki lingte öyküm yazıyor.

http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...digi-icin-20-haftalik-bebegimi-kaybettim.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…