- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
dejavu canım erkekler sıkılınca hemen kacıyolar..
belkide cok bunalmıştır kabuguna cekiliyodur
bak sende fark etmişsin başka seyler yapın beraber en iyisi
bebek olunca durum böyle olmaz heralde canım:) baba olcak yani canından can :) öyle düşünme
Bence büyük ihtimalle hamilesin.Tahlil sonucun da zaten öyle diyor.Bence tekrar test yap baya olmuş çünkü yapalı.iyi geceler arkadaşlar
lütfen bana yardım edin çatlatma iğnesi oldum 10 gün önce kan testi yaptım 7.12 çıktı gögüslerimde hassasiyet kasıklarımda ağrı var birde ateşim 37 civarı seyrediyor hep birde müthis ruhsal değişim oldu bende herşeye ağlıyorum acaba hamilemiyim??
Ya herkesin kaynanası mı bakıyor hem sen nerden nereye öyle kurgu yaptın??Böyle kuruntular yapma,hem eşine hiç bahsetme bu fikirlerinden valla adamlar bu tarz şeylere gelemiyorlar duygusal olmadıkları için hayatta anlamazlar.İnan üzüldüğünle kalırsın.Bende çok sıkılıyorum kızlar yaa.. Eşim yattı uyudu haftaiçi benim izlediğim dizilerden bazılarını sevmiyor yatıyor ama bende akşamdan akşama izliyorum gündüz evde değilim bir dizilerim var. Bu akşam onunda aslında sevdiği bir dizi vardı bitmesini bile beklemeden yattı saat onda. Oysa dün akşamda erkende yattı tam 12 saat uyumuş oldu hatta daha erken yatacaktı da trip attım durdu biraz. Çok canımı sıkıyor bu durum. Uykum yok mesela bir film izlesek beraber dimi ama yok 1 aydır felan hep böyle önceden gece geç vakte kadar otururduk. Acaba annemin sorunları felan çok mu bunalttım ne anlamadım görünürde birşey yok yine ilgili ama gündüz gezdik sinemaya gittik felan ama akşam hep yalnızım bazen bebek yapsam da böyle mi olacak acaba demeye başladım tüm gün bebekle uğraşıcam akşam biraz baksın dinleneyim desem belki bakmayacak erkenden yatacak tüm gece uykusuz kalıp gündüzde uğraşırsam bilmiyorum yanii. O zamanda böyle işi falan bahane edip yada hafta sonları erkenden yatarsa ben ne yaparım gece gündüz. Onu düşündüm bu akşam. Bazen hiç bebek yapmayayım kaldıramam belki tek başıma bile diyorum ne ailem var ne kaynanam bakar.
canlarımmm ben yatayım bugun baya yoruldm temzlkle ugraştımm ii gecelerrrrrrrrr çook opyrmmm siziiiiiiii
bitanem dış gebelik olduğunu anlaması içinde keseyi görmesi yani görememesi gerekir..hemen hcg düşük diye dış gebelik denilemez ki.sen şimdii kafanda hiç bişey kurma..ewet insan çok üzülüyor.ama mümkün olduğunca yarın kendini oyala çıkın gezinn dolaşın fazla düşünmemeye çalış.pazarteside sabah hastaneye gidersin..sonrası olacağına varır ama ben halaa değerinin yükseleceğine inanıyorum hatta eminim....
yazıyım arkdaşım
28 kasım 91.22
30 kasım 185.9
2 aralık 346.1
değerlerim böyle....
boş gebelikten bahsetmedi hiç
kan değerlerine göre dış dedi
yazıyım arkdaşım
28 kasım 91.22
30 kasım 185.9
2 aralık 346.1
değerlerim böyle....
Oflucum son adet tarihi ve beklenen adet tarihin neydi ve yumurtlama günlerin düzenlimiydi?
kızzzz senin değerin düşük değilki....2 günde 2 ye katlamış işteee...allahım yaaaaa boşuna heyecan yapmaa bebiş seninlee kuzum
25 ekimdi....
24 kasımda adet olmam gerekiyodu....
yumurtlama zamanlarımı bilmiyorum
ovucan kullanmadım hiç....
:26:
ne alakası var ya kadın doğumcu mu bunu söyleyen doktor..değerler ikiye katlanmış işte 2günde bir önemli olan olması gereken 2ye katlanması ve sende katlanıyo yani.bence sen hiç canını sıkma canım gönlünü ferah tut.bide adetin kaç gün geçti? geç döllenme olmuş olabilir o yüzden düşüktür değerler belki.
ikinci testi de yaptım malesef tek çizgi(([/QUOTEgeçmiş olsun.adet tarihin geçti mi?
ikinci testi de yaptım malesef tek çizgi((
Bencede geç döllenme ama dış egbelik değil baksana adet daha kaç güncük gecikmişki
ikinci testi de yaptım malesef tek çizgi((
vallla canım bilmiyom içte mi benim bebek dışta mı ortada mı sağda mı solda mı
kafayı yedim ben artık
bişey bilmiyorum
neye inanacağımı da şaşırdım
:26:
yaa bence başka doktorada git.doktor değiliz ama bana normalmiş gibi geldi canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?