Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım akşam hep yanındayım annemin sonuçları nasıl çıkacak diye moralim bozuk hem onun sağlığı için hem de bebeği baya bir erteleme konusundan ama yansıtmamaya çalışıyorum. Gündüz işimi yapmıyorum onunla sinemalara gidiyorum geziyorum haftasonları. yani uykusuna sağlığına çok düşkündür o zamanda ben sana demiştim diyecek. Benim ailemde şehir dışında yalnızım bir an yapmıyım hiç diyorum hiç sorunum olmasın diyorum ama bir bebek gördüğüm zaman dayanamıyorum. Bu son annemin durumu d çok yıprattı beni sanki hep birşeyler engel oluyor bana.

Bence büyük ihtimalle hamilesin.Tahlil sonucun da zaten öyle diyor.Bence tekrar test yap baya olmuş çünkü yapalı.

Ya herkesin kaynanası mı bakıyor hem sen nerden nereye öyle kurgu yaptın??Böyle kuruntular yapma,hem eşine hiç bahsetme bu fikirlerinden valla adamlar bu tarz şeylere gelemiyorlar duygusal olmadıkları için hayatta anlamazlar.İnan üzüldüğünle kalırsın.
Bak aklıma küçük bi hikaye geldi anlatayım:Genç bir kızı istemeye geliyorlar,kızın da gönlü var ailesi de veriyor kızı,ama bi de bakıyorlar ki kız bahçede kuyunun başına oturmuş ağlıyor.Ablası gidiyor yanına soruyor "sen niye ağlıyorsun babamlar seni verdi işte neyin var" diyor.Kız da diyor ki "abla ben evleneceğim, bebeğim olacak, babaevine ziyarete geleceğim çocuğum bahçeye oynamaya çıkacak ya bu kuyuya düşüp ölürse" diye ağlıyor. Böyle düşünmenin sonu yok bırak boşver hem onlar çocuklarına daha düşkün olyor.Bu düşündüklerinin hiçbiri olmayacak bak görürsün.

canlarımmm ben yatayım bugun baya yoruldm temzlkle ugraştımm ii gecelerrrrrrrrr çook opyrmmm siziiiiiiii

İyi geceler

siz böyle konuştukca anlıkda olsa ,içime bi umut giriyo....
bilmiyorum sadece hayırlısını istiyorum RABBİMDEN....
HAYIRLISINI....

yazıyım arkdaşım
28 kasım 91.22
30 kasım 185.9
2 aralık 346.1

değerlerim böyle....

ne alakası var ya kadın doğumcu mu bunu söyleyen doktor..değerler ikiye katlanmış işte 2günde bir önemli olan olması gereken 2ye katlanması ve sende katlanıyo yani.bence sen hiç canını sıkma canım gönlünü ferah tut.bide adetin kaç gün geçti? geç döllenme olmuş olabilir o yüzden düşüktür değerler belki.

boş gebelikten bahsetmedi hiç
kan değerlerine göre dış dedi

yazıyım arkdaşım
28 kasım 91.22
30 kasım 185.9
2 aralık 346.1

değerlerim böyle....

kızzzz senin değerin düşük değilki....2 günde 2 ye katlamış işteee...allahım yaaaaa boşuna heyecan yapmaa bebiş seninlee kuzum

kızzzz senin değerin düşük değilki....2 günde 2 ye katlamış işteee...allahım yaaaaa boşuna heyecan yapmaa bebiş seninlee kuzum

nurdanım ben sana bütün değerlerimi yazayım en iyisi....
22 kasım 24.08
25kasım 54.13
28 kasım 91.22
30 kasım 185.9
2 aralık 346.1

doktorum sonradan artış olduğunda yanı ikiye katladığında bile olumlu demedi.
2 aralıkta yaptığım test değerini beğenmemiş....
400 olması gerkiyomuş böyle bişeyler dedi...
aman kısaca moralimi bozdu kağıdıma ektopik yazdı gönderdi işte

canım 24 kasımda olmam gerekiyodu....
bilmiyorum ki kadın doğumcu dedi evet....

ikinci testi de yaptım malesef tek çizgi ((

canım yaaa.dua ediyordum senin için.cevap yazmayınca anladım test yaptığını.inşallah en kısa zamanda çift çizgiyi görürsün
adetinin üzerinden gün geçtimi..sıkıntı yapma ama oldu mu.uygun zaman gelince oluyor bazı şeyler.Allah a sığınmaktan başka çaremiz yok.

Bencede geç döllenme ama dış egbelik değil baksana adet daha kaç güncük gecikmişki

vallla canım bilmiyom içte mi benim bebek dışta mı ortada mı sağda mı solda mı
kafayı yedim ben artık
bişey bilmiyorum
neye inanacağımı da şaşırdım
:26:

yaa bence başka doktorada git.doktor değiliz ama bana normalmiş gibi geldi canım.

sigortamın dolması için devlete gidiyodum ama pazartesi günü başka doktora gidicem bakalım gidebilirsem....
eşimde benle olacak
burdaki kızlar da senin gibi düşünüyolarr ama sizle konusunca seviniyom doktora gidince zırlıyom

Bayanla sohbet çok iyi ama kociş aradı mesaie kalmayacakmış bu gece evdeNerdeyse gelir.Ben çıkayım hepinizi çok seviyorum iyi geceler

oflu
bugün adeitinin üzerinden 3 gün geçmiş olan bi arkadaş geldi,değeri 400küsur..
seninki de ona yakın ???

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…