valla sizi mi kırıcam yaparım tabiiiildaa sabah kalknca yap hemen olur muu testi mrkla beklıorzzz bak inşşş görcz herp beraber yarın çift çizgiyii
Ah keşke kızlar.. keşke..
canım kocam bu defa benden daha heyecanlı ya ben üzülmeyim diye bir şey de demiyor içini yiyor
Bence sen pazarteside aynı şeyi söylerse dr. un direk başka dr. a git
selamlar
kendi rekorunu kirip bu saatte burdayim
gecmisi okudumbi selam verip kacayim
iyi gecelerr
oflu
bugün adeitinin üzerinden 3 gün geçmiş olan bi arkadaş geldi,değeri 400küsur..
seninki de ona yakın ???
Bence büyük ihtimalle hamilesin.Tahlil sonucun da zaten öyle diyor.Bence tekrar test yap baya olmuş çünkü yapalı.
Ya herkesin kaynanası mı bakıyor hem sen nerden nereye öyle kurgu yaptın??Böyle kuruntular yapma,hem eşine hiç bahsetme bu fikirlerinden valla adamlar bu tarz şeylere gelemiyorlar duygusal olmadıkları için hayatta anlamazlar.İnan üzüldüğünle kalırsın.
Bak aklıma küçük bi hikaye geldi anlatayım:Genç bir kızı istemeye geliyorlar,kızın da gönlü var ailesi de veriyor kızı,ama bi de bakıyorlar ki kız bahçede kuyunun başına oturmuş ağlıyor.Ablası gidiyor yanına soruyor "sen niye ağlıyorsun babamlar seni verdi işte neyin var" diyor.Kız da diyor ki "abla ben evleneceğim, bebeğim olacak, babaevine ziyarete geleceğim çocuğum bahçeye oynamaya çıkacak ya bu kuyuya düşüp ölürse" diye ağlıyor. Böyle düşünmenin sonu yok bırak boşver hem onlar çocuklarına daha düşkün olyor.Bu düşündüklerinin hiçbiri olmayacak bak görürsün.
İyi geceler
nurdanım ben sana bütün değerlerimi yazayım en iyisi....
22 kasım 24.08
25kasım 54.13
28 kasım 91.22
30 kasım 185.9
2 aralık 346.1
doktorum sonradan artış olduğunda yanı ikiye katladığında bile olumlu demedi.
2 aralıkta yaptığım test değerini beğenmemiş....
400 olması gerkiyomuş böyle bişeyler dedi...
aman kısaca moralimi bozdu kağıdıma ektopik yazdı gönderdi işte
megim bilmiyom bu betadan artık gına geldi bana kan vermekten.....
belirsizlik beni delirtiyo
meganım bende öyle diyorum
doktor sınırlerımı bozdu iyice
psıkologa gidicem onun yuzunden böyle giderse...
zaten tsh yüksek çıkınca sonra hallederiz dedi..
bende onu dınlemedım sağolsun ferdam dedi git dahiliyeye
hiç vakit kaybetmedim gitttim ilaç verdi doktor onu kullanıyorum...
çelişkideyim anlayacağın..
canım yaaa.dua ediyordum senin için.cevap yazmayınca anladım test yaptığını.inşallah en kısa zamanda çift çizgiyi görürsün
adetinin üzerinden gün geçtimi..sıkıntı yapma ama oldu mu.uygun zaman gelince oluyor bazı şeyler.Allah a sığınmaktan başka çaremiz yok.
meganım bende öyle diyorum
doktor sınırlerımı bozdu iyice
psıkologa gidicem onun yuzunden böyle giderse...
zaten tsh yüksek çıkınca sonra hallederiz dedi..
bende onu dınlemedım sağolsun ferdam dedi git dahiliyeye
hiç vakit kaybetmedim gitttim ilaç verdi doktor onu kullanıyorum...
çelişkideyim anlayacağın..
canım akşam hep yanındayım annemin sonuçları nasıl çıkacak diye moralim bozuk hem onun sağlığı için hem de bebeği baya bir erteleme konusundan ama yansıtmamaya çalışıyorum. Gündüz işimi yapmıyorum onunla sinemalara gidiyorum geziyorum haftasonları. yani uykusuna sağlığına çok düşkündür o zamanda ben sana demiştim diyecek. Benim ailemde şehir dışında yalnızım bir an yapmıyım hiç diyorum hiç sorunum olmasın diyorum ama bir bebek gördüğüm zaman dayanamıyorum. Bu son annemin durumu d çok yıprattı beni sanki hep birşeyler engel oluyor bana.
Hoşgeldin ferdamm
ya kurgu yapmadım canım kafamdan uydurmuyorum ki sadece gözlemliyorum zaten her zamanda sen bebek olursa bakmazsın felan demiyorum ama uykusu gelmişse gelmiştir yatma bebekle ilgilen bende yorgunum deme şansım olmuyor. Bir de çok pimpirikli kendi konusunda da benim içinde öyle. Bek bir hapşırsa bişi olsa hemen panik olur. Mesela bugün gözü kızarmıştı daha önce kanlanmıştı dr göz tansiyonu olabilir demiş ama kesin değil iki damla vermişti bugün kenarı kızarmış diye belki gün içinde on kere en az damla damlattı gözüne yapma çok oldu desemde acıyor rahatlıyorum diyor ama normal değil ki bu. Bayramda anneme gittik dayımlardaydım gece az uyuyamadı gündüz tüm gün uyudu biiz yalnız bırakıp öyle yanii. Kendini çok düşünür bu durumlarda. Yani her işin üstüme yıkılmasından da korkuyorum yetişebilir miyim diyorum bir yandan da bebeğe de çok pimpirikli olursa stres ederse beni hep hastanede alırsak soluğu o da olmaz. Hele şehir dışına annemlere felan gittiğinimizde hiç düşünemiyorum. Anlattığın hikaye de kız daha evlenmeden çocuğu olmadan evham yapmış ama benimki evham değil birebir gözlemlediklerim yanii ama tabi ki bebeğim olsun ne yapar eder bakarım diyorum da eşimin zaten yaşı var 39 yaşında 2 sene sonraya ertelersem annemin durumu nedeniyle ve onun bu pimpirikli daha ileriye giderse yaşla beraber işte o zaman ço zorlanırım.
benimde sinirlerimi bozdu zaten bende sevmedim...Son Adet Tarihi
HCG (mIU/ml)
3 hafta 10 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000
ee bu tabloya görede değer normal..ilk haftalara takılma geç döllenme olmuştur ama sonrasında normal yani tam sınırdalar ama normaller düşük değiller yok anacımm ben sevmedim o doktoru....
megimm ağzın bel yisin emi......bak kızım ben diyim sana,
senin olay geç yumurtlama ve geç döllenme..
bu değer tavan yapıcak 3-5 güne allahın izniyle..
hay ben o doktorlarınoflu dr ları pek dinleme kuşum
bana da 100 de 100 engelli demişler düşün yani
babam aldıralım demiş annem hayır demiş düşün gerisini artık
sigortamın dolması için devlete gidiyodum ama pazartesi günü başka doktora gidicem bakalım gidebilirsem....
eşimde benle olacak
burdaki kızlar da senin gibi düşünüyolarr ama sizle konusunca seviniyom doktora gidince zırlıyom
hosbuldym canim
gece sohbetini uzun zaman sonra ucundan kiyisindan yakaladim
nurdancim gozun aydin buarda keseyi gormussun
oflu ptesi degerin 900 civari olursa hersey normal
bakma sen doktorlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?