Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

nurdan mercimeeni sevem yazdım sayfalar önce görmedinn.
bananeee sevcem genede

canımmmmm gelmişgördümm hayatım çok şükürrr sen nasılsın beni boşver biliyosun ben senin bi adım arkandayım

ay o kadar arkamda olma
bak bulantidab sonra simdi de bitmeyen migren basladi
sen iyi ol insallah sen sikinti cekme
kalp atimi icin ne zaman cagirdi
kese boyutunu biliyomusun
ultrasonda yazar

ya ben kocamı yatırdım,beli ağrıyomuş,merhem sürdüm vs vs.. üstünü örttüm,öptüm geldim..

zelve noldu,kaçırdım mı ben,test???

iki de pışpışlayı vereydin

kız senin ateş ne alemde yımırtalar ıscak mııı

haklısın bencede...
birazcık moralim düzeldi sanki....
evet tsh yi sonraya bırakmıştı ama dinlemedim onu...

hosbuldym canim
gece sohbetini uzun zaman sonra ucundan kiyisindan yakaladim

nurdancim gozun aydin buarda keseyi gormussun

oflu ptesi degerin 900 civari olursa hersey normal
bakma sen doktorlara
bakalım umarım öyle olur..
bekleyip görelim her şeyin hayırlısı

meg benim suanda sol taraftaki kasık ortaya doğru kramp agrı giriyooo
bugun 10. günüm battan sonra... yumurtluyommu acaba
ovu testi varı yapsam mı acaba...
çiş de var şimdi bayagıdır su da içmedim...
:44:

yok cnm kocam istiyor etrafta bebek görünce hemen bana gösterir. Lafta diyor bak nasıl oynucam edicem onunla diye gerekirse spora da giderim diyor. Ama gece felan konusu olunca yok ben kalkamam yardım edemem uyumam lazım diyor mesela. Hadi yardımı geçtim katlanırım ama şu hastalıklar konuusnda pimpirikliği felan rahatı için tutan bencilliği düşündürüyor beni. Etrafa bu durumda bile mahçup oluyorum aileme senede bir kere bayramda gider. Bu sene iki bayramda da gittik. Şeker de teyzemlere gittik kalabalıktık hiç dayımlarla vakit geçirmedi hep evdeydi, kurbanda bizdeydik iki günde de uyudu dayımlarda. Bize gittik daıymlar bıraktı çay yaptık daha yarım saat geçmedi ben yatsam demeye başladı insaf dedim tüm gün uyudu öle deyince ayıp oldu daha onlar gitmeden. Tamam alerjik astımı var istanbulda azıyor burda birşeyi yok ama bu sefer olmadı yine de mızmızdı bebek olunca bebeğe de en ufak şeyde milletin yanında böyle olursa deli olurum off bilmiyorum gerçekten.. annemden bir kan daha aldılar perşembe çıkacak hasar var ciğerde ne olduğu belli değil. Olmadı birde biyopsi alıncak incelenecek.

Tabii ki aile için olmazsa olmaz ama mutsuz olacaksam, çok pimpiriklik yapacaksa, bebek var diye aileme göndermeyecekse ne yapıcam ya da hiç yardımı dokunmaza bu sıkıntımı bebeğime yansıtmaktan korkuyorum bebek büyüteceğim derken psikolojimin bozulmasından korkuyorum biraz bir yeri ağrısın bin kere söyler. Ailesi öyle yetiştirmiş herşeyden sakınmış böyle olmuş işte bebeğe karşı da böyle olacak biliyorum. annemdem dolayı da ertelersek yaşı da ilerlicek daha beter olcak bundan.

haklısın bencede...
birazcık moralim düzeldi sanki....
evet tsh yi sonraya bırakmıştı ama dinlemedim onu...

bakalım umarım öyle olur..
bekleyip görelim her şeyin hayırlısı
tsh dusuge neden olur
onu sallamamasi bile doktora guvenmemen icin cok onemli bineden zaten

kızlar şimdilik çıkmam gerek....
moral için teşekkürler...
umarım dediğiniz gibi olur...
DUALARINIZI ESİRGEMEYİN...
hayırlı gecelerrrrr......

kızlar saat 10 da meryam suremi okurken belim kopuyordu valla açıldı bel resmen
geliyor benim kırmızılar kesin

meg benim suanda sol taraftaki kasık ortaya doğru kramp agrı giriyooo
bugun 10. günüm battan sonra... yumurtluyommu acaba
ovu testi varı yapsam mı acaba...
çiş de var şimdi bayagıdır su da içmedim...
:44:

yap çabuk bekliom

ay o kadar arkamda olma
bak bulantidab sonra simdi de bitmeyen migren basladi
sen iyi ol insallah sen sikinti cekme
kalp atimi icin ne zaman cagirdi
kese boyutunu biliyomusun
ultrasonda yazar

migrenim yok çok şükürr o konuda bi sıkıntım olmaz herhalde ama bulantı konusunda bişi diyemiyorumm senin ne zaman başlamıştı bulantılar...
ilk fotomuzda 11.7 cm yazıyo ama şu anda cm olamaz onu mm mi düşüncem yoksa yanlış şeyemi bakıyomm:44::44::44:

sev bebemm sev ama bende senin mercimeği hatta mercimeklerii sevmek istiyorumm..herşey karşılıklı dimiiii

temem hemen gibe kalmam lazım
bu ay bol bol yumurtladım ama tuttumu bilemem nurdan :44:hayırlısı ya....

temem hemen gibe kalmam lazım
bu ay bol bol yumurtladım ama tuttumu bilemem nurdan :44:hayırlısı ya....

tutacakk hayatımm senin son aylarda dengelerin değişti buda iiyiye işaret vücut gebeliğe hazırlanıyo iştee görürsün çok yakındaa havai fişekler patlayacakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…