Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

evet canım sanırım 37 civarında oluyo ateş bu ateş bu ovulasyon zamanında bide hamişlen yükseliyormuş ben öyle biliyorummm

yumurtlama dönemi yükselip,adete kadar aynı şekilde devam ederse,döllenme olmuş demek..
yumrtlamadan sonra düşüşe geçerse,cıx gene yımırta aldı başını gitti beklemeden sperm efendiyi demek

evet canım sanırım 37 civarında oluyo ateş bu ateş bu ovulasyon zamanında bide hamişlen yükseliyormuş ben öyle biliyorummm

teşekkür ederim canım hamileliğim maalesef 5 ay sürdü ama hiç bilmiyordum bu olayı.zaten 3 ay sürekli hastalıklı moddaydım. o yüzden ne neden oldu bilmiyorum.eminim yükselmiştir.tansiyonumda düşüktü.aygın baygındım

cm olmaz canim mm olacak 10-15mm arasidir diye dusunuyorum
benim bulantilar 7-8. haftadan sonra basladi canim
bikac gun oncede gecti sukur
bas agrilari artti
ama o da gecer nasilsa

meg benim suanda sol taraftaki kasık ortaya doğru kramp agrı giriyooo
bugun 10. günüm battan sonra... yumurtluyommu acaba
ovu testi varı yapsam mı acaba...
çiş de var şimdi bayagıdır su da içmedim...
:44:

canım ben geçen sene ovucanları alırken sitede yapma şeklide yazıyordu en geç akşam 20.00 yapılması gerekir diyordu yani o saatten sonr yapılması yanlış sonuçlara neden olabiliyormuş. Sen yine de yap istersen.

bizim topikten şebnemmm diye bir arkadaşımız var..
dünya tatlısıdır o da..
aynı kaderi paylaşmışsınız canım..
allah yardımcınız olsun..
en kısa sürede sağlıkla gelsin bebekleriniz inşallahhh.......

Son düzenleme:
dejavu canım inşallah düşündüğün gibi olmaz ama anlatıyosun ya bir an acaba seni çokmu sıkıyo hareketlerii katlanılmazz huysuz biri gibi düşündüm belki yanlış bir düşünce ama dedimya okurken bir an sen şimdi annenden dolayı duygusalsın belki böyle olmayacak benim eşimde bak çok rahattırr annelerin ayakları altında cennet neden çocukalarına off demeden uykusundan yemesinden vs. herseyden fedakar bebek
3 kere anne 1 kere baba diye ağlarmışş neden anne tasıyo bebeği karnında analık başka çok beklentili olmaa ama görceksinki doğunca senden da çok titrer üstüne merak etme böyle düşünerek kendini yıpratma yıprattığınla klıcan boşuna üzüldüm icennn inan bana canımmm..

cm olmaz canim mm olacak 10-15mm arasidir diye dusunuyorum
benim bulantilar 7-8. haftadan sonra basladi canim
bikac gun oncede gecti sukur
bas agrilari artti
ama o da gecer nasilsa

sanırsam bende son rahat haftamı yaşıyorum 7 de başlar benimde..bide daha kimseye söylemedim gebe olduğumu sadece aileler biliyokorkuyorum yaa millete söylemeyee biraz daha durayım dimi.:44::44:

elibesesim

gibe kaldıysam,branca ursului koycam bebemin adını

aaaaaaaaa öylemiymiş
zaten ben onları aldım hiç kullanamadım kiii
zaten bana ovu yerine 20 tane gebelik göndermişler paso tek cizgi yemiştim ne acı günlerdi yaaaa
bi yapıp geliyom

bu arada sen bebe yap kuzum koçiş bi güzel bakar arada keyfine düşkün olucak o ayrı ne de olsa erkek anne gibi olmaz..
sen kafanı bunlara yorma
hemde bazen öyle bi bakar ki sen bile şaşırırsın şimdi yok ya konuşması kolayvgeliyordur:)
pimpiriliğine gelince çok zor oluyocevremde öyle bi erkek var ama bi şekilde karısı takmıyo sende öyle olcan insan başına gelmeden bilemiyo
düşünme hersey olacagına varır sen yap yavrucagını al kucagına tatlımm ohh mis gibinde ana can kokar oo

Benim zaten 1 aydır sinirlerim çok yıprandı. Ne zaman ki bayramda gittim annemin durumunu öğrendim saha bir batar oldu eşimin hareketler gözüme. Bir de hep ertelememni gerektirecek birşeyler oldu hep ona yöneldik tam şubatta başlıcaz derken annemin olayı çıktı bu ay çalışmadı ama maaş verceklermiş ama tedavi olması gerekirse çalışamazsa evde bir kardeşim çalışıyor olacak annem babam ayrı zaten. Hem kiraya destek olmam, hem de dışarıdan primini ödemem lazım emekli etmek için 2 senesi var hem yaş hem prim ve çalışacağım için bebek yapamam öyle bir çöktü ki içime bebek isteğimle, annemin sağlığı arasında kaldım. Zaten ben şubata kadar bile erteleyebileceğimin son noktasına kadar erteledim artık asla diyordum ama yine olmadı işte. Belki Allah bebek nasip etmeyecek bana. okuldu o bitti arabaydı borçtu derken öyle öyle gitti işte..

inşallah canım.acı azalıyor aama geçmiyor.bir anda oluverdi ne olduysa.haftalarca inanamadım gittiğine.her sabah uyandığımda kabustan uyanıyorum sandım.elimi karnıma götürdüğümde yüzleştim gerçekle.her sabah ağladım.ama geri gelmiyor.(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…