evet canım sanırım 37 civarında oluyo ateş bu ateş bu ovulasyon zamanında bide hamişlen yükseliyormuş ben öyle biliyorummm
evet canım sanırım 37 civarında oluyo ateş bu ateş bu ovulasyon zamanında bide hamişlen yükseliyormuş ben öyle biliyorummm
migrenim yok çok şükürr o konuda bi sıkıntım olmaz herhalde ama bulantı konusunda bişi diyemiyorumm senin ne zaman başlamıştı bulantılar...
ilk fotomuzda 11.7 cm yazıyo ama şu anda cm olamaz onu mm mi düşüncem yoksa yanlış şeyemi bakıyomm:44::44::44:
meg benim suanda sol taraftaki kasık ortaya doğru kramp agrı giriyooo
bugun 10. günüm battan sonra... yumurtluyommu acaba
ovu testi varı yapsam mı acaba...
çiş de var şimdi bayagıdır su da içmedim...
:44:
atesini yolla banaaaaa
atesli hatunum benimm
tutacakk hayatımm senin son aylarda dengelerin değişti buda iiyiye işaret vücut gebeliğe hazırlanıyo iştee görürsün çok yakındaa havai fişekler patlayacakk
yok cnm kocam istiyor etrafta bebek görünce hemen bana gösterir. Lafta diyor bak nasıl oynucam edicem onunla diye gerekirse spora da giderim diyor. Ama gece felan konusu olunca yok ben kalkamam yardım edemem uyumam lazım diyor mesela. Hadi yardımı geçtim katlanırım ama şu hastalıklar konuusnda pimpirikliği felan rahatı için tutan bencilliği düşündürüyor beni. Etrafa bu durumda bile mahçup oluyorum aileme senede bir kere bayramda gider. Bu sene iki bayramda da gittik. Şeker de teyzemlere gittik kalabalıktık hiç dayımlarla vakit geçirmedi hep evdeydi, kurbanda bizdeydik iki günde de uyudu dayımlarda. Bize gittik daıymlar bıraktı çay yaptık daha yarım saat geçmedi ben yatsam demeye başladı insaf dedim tüm gün uyudu öle deyince ayıp oldu daha onlar gitmeden. Tamam alerjik astımı var istanbulda azıyor burda birşeyi yok ama bu sefer olmadı yine de mızmızdı bebek olunca bebeğe de en ufak şeyde milletin yanında böyle olursa deli olurum off bilmiyorum gerçekten.. annemden bir kan daha aldılar perşembe çıkacak hasar var ciğerde ne olduğu belli değil. Olmadı birde biyopsi alıncak incelenecek.
hahah tamam sıcak sıcak duruyolar :) büyüsünler bebiş olsunlarrrateş 37.0 bişey..
ne bilem sıcak mı yareppim allam ben noldum :86:
kızlar saat 10 da meryam suremi okurken belim kopuyordu valla açıldı bel resmen
geliyor benim kırmızılar kesin
allah kabul etsin canım
kırmıızlar mı geliyo olsun canım ya gelirlerse de hayırlı olsun gelmezlerse de
ahahahahahatesini yolla banaaaaa
atesli hatunum benimm
gebe o gebe
teşekkür ederim canım hamileliğim maalesef 5 ay sürdü ama hiç bilmiyordum bu olayı.zaten 3 ay sürekli hastalıklı moddaydım.o yüzden ne neden oldu bilmiyorum.eminim yükselmiştir.tansiyonumda düşüktü.aygın baygındım
cm olmaz canim mm olacak 10-15mm arasidir diye dusunuyorum
benim bulantilar 7-8. haftadan sonra basladi canim
bikac gun oncede gecti sukur
bas agrilari artti
ama o da gecer nasilsa
elibesesim
gibe kaldıysam,branca ursului koycam bebemin adını
Megg bende bu ay gibe kalırsam bebelerimiz adaş olacak desene
canım ben geçen sene ovucanları alırken sitede yapma şeklide yazıyordu en geç akşam 20.00 yapılması gerekir diyordu yani o saatten sonr yapılması yanlış sonuçlara neden olabiliyormuş. Sen yine de yap istersen.
allam inşallah kızımız olsa bari bu isimle nolcek yoksa
dejavu canım inşallah düşündüğün gibi olmaz ama anlatıyosun ya bir an acaba seni çokmu sıkıyo hareketlerii katlanılmazz huysuz biri gibi düşündüm belki yanlış bir düşünce ama dedimya okurken bir an sen şimdi annenden dolayı duygusalsın belki böyle olmayacak benim eşimde bak çok rahattırr annelerin ayakları altında cennet neden çocukalarına off demeden uykusundan yemesinden vs. herseyden fedakar bebek
3 kere anne 1 kere baba diye ağlarmışş neden anne tasıyo bebeği karnında analık başka çok beklentili olmaa ama görceksinki doğunca senden da çok titrer üstüne merak etme böyle düşünerek kendini yıpratma yıprattığınla klıcan boşuna üzüldüm icennn inan bana canımmm..
bizim topikten şebnemmm diye bir arkadaşımız var..
dünya tatlısıdır o da..
aynı kaderi paylaşmışsınız canım..
allah yardımcınız olsun..
en kısa sürede sağlıkla gelsin bebekleriniz inşallahhh.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?