brancaursului,hayıtcan,çakşırnaz
he bi de preesednur
aaaaaaaaa öylemiymiş
zaten ben onları aldım hiç kullanamadım kiii
zaten bana ovu yerine 20 tane gebelik göndermişler paso tek cizgi yemiştim ne acı günlerdi yaaaa
bi yapıp geliyom
bu arada sen bebe yap kuzum koçiş bi güzel bakar arada keyfine düşkün olucak o ayrı ne de olsa erkek anne gibi olmaz..
sen kafanı bunlara yorma
hemde bazen öyle bi bakar ki sen bile şaşırırsın şimdi yok ya konuşması kolayvgeliyordur:)
pimpiriliğine gelince çok zor oluyocevremde öyle bi erkek var ama bi şekilde karısı takmıyo sende öyle olcan insan başına gelmeden bilemiyo
düşünme hersey olacagına varır sen yap yavrucagını al kucagına tatlımm ohh mis gibinde ana can kokar oo
Benim zaten 1 aydır sinirlerim çok yıprandı. Ne zaman ki bayramda gittim annemin durumunu öğrendim saha bir batar oldu eşimin hareketler gözüme. Bir de hep ertelememni gerektirecek birşeyler oldu hep ona yöneldik tam şubatta başlıcaz derken annemin olayı çıktı bu ay çalışmadı ama maaş verceklermiş ama tedavi olması gerekirse çalışamazsa evde bir kardeşim çalışıyor olacak annem babam ayrı zaten. Hem kiraya destek olmam, hem de dışarıdan primini ödemem lazım emekli etmek için 2 senesi var hem yaş hem prim ve çalışacağım için bebek yapamam öyle bir çöktü ki içime bebek isteğimle, annemin sağlığı arasında kaldım. Zaten ben şubata kadar bile erteleyebileceğimin son noktasına kadar erteledim artık asla diyordum ama yine olmadı işte. Belki Allah bebek nasip etmeyecek bana. okuldu o bitti arabaydı borçtu derken öyle öyle gitti işte..
Kizlarr ben geldim Annem izin vermiyo laptopa. Bende tlfndngirdim ben test yaptirdim degeri
801.cikti doktor 3 yada 4 hAftik dedi haftaya gene gel degerlere bakalim ultrosonda gorelim dedi sizce degerim nasil ?
Ben çıkıyorum artık kızlar daha çamaşırlarım makinede onları çamaşırlığa asıcam ve yatıcam yarında ancak kalkarım evde daha biraz işim var yemek yapıcam ütü yapıcam falan. Öğlene kadar uyuma lüksüm yok kahvaltı falan derken akşam oluveriyor kaynanama da gidiyoruz pazarları. Hadi iyi geceler iyi muhabbetler sizeee..
ben takmıyorum hadi bir şekilde desem çevrem garipsiyor birşey demiyorlar ama alınma oluyor yanii.. Annem hemen yüzünü belertir zaten. Oğlum der çok sever o ayrı tabii beni sevdiğini bildiği için bir de yardım da eder anneme her şekilde ama bu tip hareketler çok dikkat çekiyor. 4 senedir evliyim artık bir süreden sonra batıyor yanii. Evle hiç alakası yok hiç iş yapmasam neden yapmadın demez bir mutfak toplu olmalı yanii. Aslında mükemmel denecek biri ne canı istese alır götürür, ilacımı vitamini elleriyle içirir, ailesine asla ezdirmez, ailemi ailesi gibi sever. Hep öpmeyi seviyorum demeyi sever ama işte bilmiyorum ya bazen bazı şeyler ne kadar iyi olsa da keşke böyle olmasa da sevdiğini de söylemese diyorsun.
Kızlar biz film izliycez ben kaçtım öptüm hepinizi
İyi geceler
Saol cnm ya doktordan duymk bukadar rahatlatmiyo valla tskr edermbalimmm
ztarcımm
naber meg bak bu gece siz yatmadan yakaladim sizii..
ah su bir sonraki randevu tarihi gelsede bebisimi gorsem de icim rahat etse:97::97:
uzucu olaylari gorunce cok etkileniyorum ben .. herseyden bende de var saniorumm
sohbetiniz bol olsun kızlar
yine ne çok kaynatmışsınızz
hepsini okuyamadım malesef
semser gebeymişşşşş ztardan okudum şimcikk
çok mutlu oldum ,,mevlam sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş..
tabiki siz canım bidecük arkadaşlarımadaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?