Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

çörekotum,tarçınım ,balım,polenim..

töbeeeee gene cıvıdım ben :26:

ben takmıyorum hadi bir şekilde desem çevrem garipsiyor birşey demiyorlar ama alınma oluyor yanii.. Annem hemen yüzünü belertir zaten. Oğlum der çok sever o ayrı tabii beni sevdiğini bildiği için bir de yardım da eder anneme her şekilde ama bu tip hareketler çok dikkat çekiyor. 4 senedir evliyim artık bir süreden sonra batıyor yanii. Evle hiç alakası yok hiç iş yapmasam neden yapmadın demez bir mutfak toplu olmalı yanii. Aslında mükemmel denecek biri ne canı istese alır götürür, ilacımı vitamini elleriyle içirir, ailesine asla ezdirmez, ailemi ailesi gibi sever. Hep öpmeyi seviyorum demeyi sever ama işte bilmiyorum ya bazen bazı şeyler ne kadar iyi olsa da keşke böyle olmasa da sevdiğini de söylemese diyorsun.

Ben çıkıyorum artık kızlar daha çamaşırlarım makinede onları çamaşırlığa asıcam ve yatıcam yarında ancak kalkarım evde daha biraz işim var yemek yapıcam ütü yapıcam falan. Öğlene kadar uyuma lüksüm yok kahvaltı falan derken akşam oluveriyor kaynanama da gidiyoruz pazarları. Hadi iyi geceler iyi muhabbetler sizeee..

seni anlıyorummm inan bende borçtu harctı derken su zaman bu zaman derken kala kldıı anlıyorum seni laf olsun diye demiyorumm. her bebek kısmeeti ile doğar calışıyosan bebeğin doğana kadar yine calışabilirsin özelse belki işten cıkınca tazmint verirler bunlar senin bilceğin seylerin ama kısmet nolcamızı bilemiyoruz..bende ta aa 2014 de doğsun istiyodum ama baktımkii zamanını kacırıyorummm hersy zamanında güzell inş.rabbim yardım etcek bebeğin annene uğur getirecek gör bak içimden öyle geçiyorr hersey yoluna girceekk ..bebek erkeği oturtuyor sorumluluk biniyorr bekara boşaması kolay derler o su an o misal kadında öyleddir bebek olunca dank ediyor canımmm üzülme hersey allahtannn o bebek sna yük değil yükünü hafifleten sebeb bereketin olacak göreceksinn rabbim yanımızda yardımcımız unutmaa...

Kizlarr ben geldim Annem izin vermiyo laptopa. Bende tlfndngirdim ben test yaptirdim degeri
801.cikti doktor 3 yada 4 hAftik dedi haftaya gene gel degerlere bakalim ultrosonda gorelim dedi sizce degerim nasil ?

Kizlarr ben geldim Annem izin vermiyo laptopa. Bende tlfndngirdim ben test yaptirdim degeri
801.cikti doktor 3 yada 4 hAftik dedi haftaya gene gel degerlere bakalim ultrosonda gorelim dedi sizce degerim nasil ?

değerinin maşallahı var semsercim maşallah

iyi geceler dejavum

canımm sen şu anda çok duygusal bi dönemdesin bak ne güzel anlatmışsın eşinin yaptıklarını...inan sevdiğini söylemese sen daha çok kafayı yersin veya seni ailesine karşı korumasa dahamı mutlu olacaksınn.yok öle bişey ..o zaman içinden çıkamayacağın kadar büyük sorunlar yaşanır..hem gebelik inan erkekleride çok değiştiriyor...benim eşimden yana bi şikayetim yoktu ama bu hamilelik olayından sonra dahada bi sevmeye başladım..lütfen mantıklı düşün...herşey dört dörtlük gitmiyor işte bu hayatta..hayat ize uymayacağına göre mecburen biz ona uyacağızz

bende geldiiiiimmmmm.. kiz semser sende gibeymissin canim benimmmm..
tebrik ederimmmm

naber meg bak bu gece siz yatmadan yakaladim sizii..
ah su bir sonraki randevu tarihi gelsede bebisimi gorsem de icim rahat etse:97::97:
uzucu olaylari gorunce cok etkileniyorum ben .. herseyden bende de var saniorumm

naber meg bak bu gece siz yatmadan yakaladim sizii..
ah su bir sonraki randevu tarihi gelsede bebisimi gorsem de icim rahat etse:97::97:
uzucu olaylari gorunce cok etkileniyorum ben .. herseyden bende de var saniorumm

bakma okuma duyma üzücü olayları bebem..
herşey yolunda senin açından çok şükür..

sohbetiniz bol olsun kızlar
yine ne çok kaynatmışsınızz
hepsini okuyamadım malesef
semser gebeymişşşşş ztardan okudum şimcikk
çok mutlu oldum ,,mevlam sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş..
tabiki siz canım bidecük arkadaşlarımadaa

eslemim
dhc de gibeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…