Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

stres yapmıyorum ama doktora gitmeyede korkuyorum. daha önce hiç doktora gitmedim. bugüne kadar hiç sağlık problemi yaşamadım.

offf kızlar offf bende bebiş istiyorum ama olmuyo bi türlüüü yaaa. 8 aydan beri korunmuyoruz. neden olmuyo acabaaa

Tatlim yenisin sanirim ne kadarlik evlisin dr kontrollerin yapildi mi ne denedin mesele bak bu topicde bi suru kur ogrenebilirsin onun disinda hayit presed jel cok degisik seyler akrobatik hareketlerimiz var mutlaka gelicektir bebisin zamanini bekliyodur

gamzeeeeeecimmmmmmmmmmmmmm

geçmişi okudun mu bilmiyorum dün başka doktora gittim
alttan bakıldı ve kese göründü....
4.4 mm yazıyo ultrason kağıdında..
dış gebelik değilmiş.....

gözun aydın canım benım dualar kabul oldu boşuna bukadar stres yaptın

ALLAHIM BİN KERE RAZI OLSUN SİZDEN....
BAŞKA DOKTORA DAHA GİDİCEM BAKALIM....
BUNDAN SONRASI İYİ OLUR UMARIM
RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN...

kucagınada almayı nasıp eder yaradan inşalla canım olur tabı herşey guzel sen hyeterkı stres yapma bebiş var unutmaaminnn canım isteyen herkeze

günaydın herkese...
benimde dün adet olmam gerekiyodu.olmayınca heveslendim ama bu sabah oldum.... ((((
bizde 5 aydır uğraşıyoruz artık aralık ta da olmazsa bize de doktor yolu görünüyo....
bide ben tam okuyamadım geçmişi bu hayıt ve jel olayı nedir sorabilirmiyim acaba????

evlendiğimden beri korkulu bi rüya gibiydi o doktora gidip çatala girmek...
ama korkumu yendim...
hiç bi sorun yaşamıyorum...
bence alış bunlara hamile kalınca dakika başı doktora gidiceksin

benimde korkulu rüyam oldu işte. gidicem artık yapacak bişey yokk. artık bi bebişim olsun istiyorumm.(hayırlısıyla)

evlendiğimden beri korkulu bi rüya gibiydi o doktora gidip çatala girmek...
ama korkumu yendim...
hiç bi sorun yaşamıyorum...
bence alış bunlara hamile kalınca dakika başı doktora gidiceksin

bebiş olsunda varsın gidip gorunelım doktorcuga bende cok istiyorum bebiş yaaaaaaa

Bak gordun mu ben sana ne dedim ah telden zor oluyo bi bilg bulunca yazcam yasadiklarimi ayni benim degerim gibi yukseliyo degerin artik kan falan yok bu dr begendiysen devam et bazi dr felaket tellali belki ben bastan iyi bi dr bulsaydim kaybetmicektim yavrumu simdi bana dua et kuzum kanim pihtilasmiyo diye tahlil yaptircam sorunsuz bitsin isim artik gerine gerine dolannnnn oflummmm sen giğbesin citir hurremim benimmmm ben kasarlandim artik hurremlikte iki gebelik uc bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…