Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bende senden farklı değilim canım ama artılar eklendi üstüne. ben bebek diye yırtınırken benim bir yakınım bebeğinden kurtulmaya çalışıyor. haksızlık bu desem allahın gücüne gidermi bilmiyorum ama zoruma gidiyor. eşi pisliğin teki ve anne evine döndü kız. şu an 6 haftalık hamile. tek başına zaten büyütemez onu biliyorum ama yazık yaaa. kızın psikolojik sorunları var zaten ilaç kullanıyor. bebek sağlıklı gelişmeyebilir. valla çok zor bir durum. allah yardımcısı olsun

benimde kasıklarıma ağrı giriyor sağ tarafta zaten batma var hep tuvalete gidiyorum adetmi oldum diye adet olacakmışım gibi ağrı giriyor heh tamam oldum diyorum hiç bişey yokgöğüslerime dokunamıyorum zaten akıntıda yok gibi anlamadım ata senin belirtiler nasıl

bende de aynı senin belirtilerin var canım hatta dün akşam o kadar çok kasıklarım ağrıdı ki dedim kesin adet oldum tuvalete gittim hiç bişey yok,bide hiç akıntım yok kupkuru... adet olacağım zaman akıntıdan dolayı çok kokardım kendime bu ay oda olmadı..

canım benim göğüslerde hiç ağrı yok bazen sol göğsüme balkıma şeklinde ağrı giriyo o kadar

kan testi yapmadan da emin olmak istemiyorum testte yanılma payı varya..
kan testinin sonucu ne zaman çıkıyo bilginiz varmı kızlar...

Sağlık Ocağı ertesi gün veriyor.
Özel klinik 1 saatte veriyor.
Nerede oturuyordun?
Ben Büyükçekmece'de özel bir klinikte kan testine 30 TL verdim.

günaydın kızlar nasılsınız
sabah test yaptım veeee çift çizgiyi gördüm çok mutluyum :84:

canımm tebrik ediyorumm, şimdi daha büyük endişeler seni bekliyor ama güzel endişeler bunlar.
maşallah allah nazarlardan saklasın mercimeklerimizi
bir hamile dahaa

hemen git kana baktır bence

canım benimki 2 saat sonra çıktı. özel hastanede yaptırmıştım ama.
bu arada kasık ve bel ağrısı bendede çok fazla olmuştu. ama bu hafta azaldı o ağrılar. doğru yoldasın yani

sivatan canım sen klomen kullanıyorsun ya sonrasında duphaston kullandın mı canım

serapcım en sadece klomen kullanıp iğne oluyorum hayatım.folikasidi bile istemiyorum dr yazıyodu yazma içmem dedim.bebik sinir sistemi için ama hamileliğin başında başlanıncada oluyo o yüzde bi olsunda sona içerim...

oooooo oyun arkadaşım gelmiş hoş gelmiş maşallah cici kızını Rabbim analı-bablı,sağlıklı-sıhhatli büyütmeyi nasip etsin ve 2. evladını da tez zamanda hayırlı-sağlıklıca kavuştursun valla bence kararsıız kalma , tavsiyem çalışmalara başlayın müjdeni de bekleriz

offf ooffffffffff ooofffffff valla hee
onun durumuda çok zormuş ya Rabbim doğru yolu göstersin hayırlısını versin o kıza da
tam bi çıkmaz bence ama Rabbim o kadar büyükki bi yol gösterir bi ışık tutar kuluna...
veriyorsada sebebi vardır vermiyorsa da.

günaydın kızlar ben hemen çıkıyorum kahvaltı yapıcam size iyi sohbetler inşallah ata müjdeyi verecek gerçi verdi ama işi sağlama alalım kan sonucunu bekleyelim tebrikler atacığımm

sifaa cım öle diyorsunda sanırım hazır değilim daha ben biraz daha büyütim 1-2 senecik daha geçsin dyom ama bide içime sor :) özledim valla kız küççük bebek sevmeyi :)

sifaa cım öle diyorsunda sanırım hazır değilim daha ben biraz daha büyütim 1-2 senecik daha geçsin dyom ama bide içime sor :) özledim valla kız küççük bebek sevmeyi :)
canım benim seni etkilemek istemem ama ben 5 yıldır ilk bebeğime hasretim ve malesef ikinci bebeğini de uzun süre bekleyenler var yani Rabbim hangi ay nasip edecek bilemiyoruz ki sen bence minicik bebiş sevmeyi özlemişken başla hemen

aslında oda doğru ama kız ben kocamın donunu giysem kalırım gibime geliyo ilk kızımı kaybettim ben ikinci kızım benim mine su yum ikincisi için dr gittiğimde bana dediki tamam start verebilirsiniz bende dedimki dr a tülay hanımcım bir dahaki ay hamiş olarak görüşmek üzere sakın dedi böyle istekli olma onu sen bilemezsin dedi hemen olmayabilir dedi ve bir sonraki gittiğimde ben hamileydim dr bile amanın dedi bu kadar kesin nerden biliyon dedimmm ben donunu giysem kalırım herhalde şaşmadı ikisindede yani bir kerette tutturduk gerçi yine rabbim beilir

sifaammmmm sana birşey diyimmi isteme kendini rahat bırak benim çocuğumm olsunnn nooolurrr diye çok isteme stres yapma kendine benim teyzemin gelini 2 sene bebek sahibi olamadı herşey normal herşey ama aksi olan birşeyler vardı bulamadılar bir türlü fatmam en sonunda ümidi kesti artık oluruna bırakıcam dedi çabalamak yok dedi ertesi ay hamile kaldı ve şu anda biri kız biri oğlan ikizleri var o yüzeden rabbim hayırlısını bilir verdimide çift verir :) sıkma cancazını canımcım herşey olur hakkında hayırlısını dile rabbmden

allah şifanı versin canım kıyamam ben sana ya çok üzüldüm inşallah geçer biter de hatırlamazsın bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…