günaydınlarr olsunnn arkadaşcıklarımmm
ata35 çok sevindim daha topike gelir gelmez okudum ve çok sevindim Rabbim hayırlısıyla nasip etsin bebikini sana inşallah kanda da çıkar
kızlar ya bende klomen içiyorum ya bugün 3.günü rüyamda test yapmışım herhalde net hatırlamıyorum ama testte kıpkırmızı çift çizgi gördüm gibi hatırlıyorum.
artık nekadar kafaya takmışsam ama canım çok sıkkın akşam kocişten ayrı yattım çok sinirlendim bazen pişman oluyorum çocuk yapmayı bukadar istediğim için.kendime çok kızıyorum bırak içme hap filan diyorum...bilmiyorum çok kafama takıyorum bu aralar herşeyi yaaa:84::84::84::84::84:
benimde kasıklarıma ağrı giriyor sağ tarafta zaten batma var hep tuvalete gidiyorum adetmi oldum diye adet olacakmışım gibi ağrı giriyor heh tamam oldum diyorum hiç bişey yokgöğüslerime dokunamıyorum zaten akıntıda yok gibi anlamadım ata senin belirtiler nasıl
benimde kasıklarıma ağrı giriyor sağ tarafta zaten batma var hep tuvalete gidiyorum adetmi oldum diye adet olacakmışım gibi ağrı giriyor heh tamam oldum diyorum hiç bişey yokgöğüslerime dokunamıyorum zaten akıntıda yok gibi anlamadım ata senin belirtiler nasıl
kan testi yapmadan da emin olmak istemiyorum testte yanılma payı varya..
kan testinin sonucu ne zaman çıkıyo bilginiz varmı kızlar...
günaydın kızlar nasılsınız
sabah test yaptım veeee çift çizgiyi gördüm çok mutluyum :84:
canım benimki 2 saat sonra çıktı. özel hastanede yaptırmıştım ama.kan testi yapmadan da emin olmak istemiyorum testte yanılma payı varya..
sivatan canım sen klomen kullanıyorsun ya sonrasında duphaston kullandın mı canım
oooooo oyun arkadaşım gelmiş hoş gelmişarkadaşlar ya 5 yaşında bir kızım var ve ikinci konusunda kararsızımmm, biraz borcada girdik onunda etkisi var sanırım ama ikinci çocuk olmazsa olmaz gibi de kızımı yalnız bırakmak ta istemiyorum akıllll verinnn plsss
bende senden farklı değilim canım ama artılar eklendi üstüne. ben bebek diye yırtınırken benim bir yakınım bebeğinden kurtulmaya çalışıyor. haksızlık bu desem allahın gücüne gidermi bilmiyorum ama zoruma gidiyor. eşi pisliğin teki ve anne evine döndü kız. şu an 6 haftalık hamile. tek başına zaten büyütemez onu biliyorum ama yazık yaaa. kızın psikolojik sorunları var zaten ilaç kullanıyor. bebek sağlıklı gelişmeyebilir. valla çok zor bir durum. allah yardımcısı olsun
canım sen hazır değilsin anladığım kadarıyla babegini gerçekten istemen gerekiyor 35 ten sonrada yumurta kalitesi düşüyormuş
oooooo oyun arkadaşım gelmiş hoş gelmişmaşallah cici kızını Rabbim analı-bablı,sağlıklı-sıhhatli büyütmeyi nasip etsin ve 2. evladını da tez zamanda hayırlı-sağlıklıca kavuştursun valla bence kararsıız kalma , tavsiyem çalışmalara başlayın müjdeni de bekleriz
canım benim seni etkilemek istemem ama ben 5 yıldır ilk bebeğime hasretimsifaa cım öle diyorsunda sanırım hazır değilim daha ben biraz daha büyütim 1-2 senecik daha geçsin dyom ama bide içime sor :) özledim valla kız küççük bebek sevmeyi :)
canım benim seni etkilemek istemem ama ben 5 yıldır ilk bebeğime hasretimve malesef ikinci bebeğini de uzun süre bekleyenler var yani Rabbim hangi ay nasip edecek bilemiyoruz ki sen bence minicik bebiş sevmeyi özlemişken başla hemen
sağol canımmm...
keşke olabilse bende bu kadar eziyet görmesem tatlım yaaa...
önceden geleceğini haber veriyor resmen...
2-3 saattede agrıların başlıyorr...
ben sabah uyandıgım da hissettim şuan yavaş yavaş çoğalıyor bu gece uyuyamayacagım kesinn
allah kimseye vermesin canım yaaaa...
kurbanlık koyun gibi agrının gelmesini bekliyorsun resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?