Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kucagınada almayı nasıp eder yaradan inşalla canım olur tabı herşey guzel sen hyeterkı stres yapma bebiş var unutmaaminnn canım isteyen herkeze
AMİNNN CANIM İNŞALLAHHHHHHHHH...............
STRES YOKKKKKKKKK

benimde korkulu rüyam oldu işte. gidicem artık yapacak bişey yokk. artık bi bebişim olsun istiyorumm.(hayırlısıyla)
inan alışıyo insan.....
dün hatta çatala girdim ama yani o keseyi orda görünce unuttum ben çatalıı acıyı falan....
bi kere gidince alışırsın...
ve kesinlikle alttan muayene al smear yaptır...
iltihap enfeksiyon bile hamile kalmaya engel...
spermlerin geçişini engelliyomuş...
doktorum söylemişti...
bende de vardı doktor böyle hamile kalamazsın dedi....
15 gün kullandım ilaçları geçti çok şşükür...
kesinlikle aksatmaaa

bebiş olsunda varsın gidip gorunelım doktorcuga bende cok istiyorum bebiş yaaaaaaa
doktorlarda yatıp kalkıyoruz zaten
RABBİM SİZLERE DE NASİP ETSİN EN YAKIN ZAMANDA İNŞALLAH

evet canım sorma doktor beni yaşarken öldürdü resmen....
hakkımı helal etmicem o doktora gidicem hesap sorucam.....
dualarım seninle bitanem
ben inanıyorum sağlıkloıca kucağına gelecek senin meleğinnn....
teyzesi öpsün onu bikerecikklk
Maşallah bebişimizeee

Tatlim once dr git hayit hapi ve cayi var adetlerini duzenliyo yumurtlamani kolaylastiriyo hamile kalmaya yardimci presed jelde ayni sekilde bayanlar icin islanmani kolaylastiriyo spermler yumurtaya daha kolay ulasiyo

saolun kızlar yaa insan burada rahatlıyo valla.ben en iyisi bi randevu alayım vee gideyim doktora. korkunun üzerine gitmek lazım :)

aminnnnnnnnnnn canım benim rabbaimde sana bagışlasın bebişini benım korumcemınde olmuyo iltihap enfeksıyon var dıye zavallı tedavıde olmuyo

Kiz ne opmesi topiccene disleyelim bebislerimizi kuzum artik rahat ol tamam mi bebisini dusun sinir stres uzuntu yok artik kendini degil karnindakini dusunceksin once

inşallah bundan sonra senın icin cok iyi guzel seyler olur canım sprız olunca daha guzel oluyo canım zamana bırak hersey yoluna gırer ALLAhın iznıyle

İnşallah öyle olur canım tek elimi kolumu bağlayana annemin rahatsızlığı ve ne var nedir belli de değil. Hayırlısı diyrum artık. O orda ihtiyacı varken çalışamazsa ben nasıl çocuk yapcam diye arkamı dönerim vicdansız olurum. Umarım herşey yoluna girer.

akisina biraktigin icin hersey degisir belki cunku hayat hep degisik sartlar sunuyo bize sen allaha sigin tatlim hersey bir anda degisip guzellesecek inaniyorum

Ben şükrediyorum benden zor durumda olanlar var Allah'a şükür geçiniyoruz, eşim beni çok seviyor, ağlamama felan hiç dayanamaz ama annemin sağlığını düşünmek zorundayız. Çalışmam gerekiyorsa çalışıcam başka yolu yok. Ağlasam da üzülsem de başka yol olmadığı için akışına bırakıcam su nereye akarsa artık..

gamzeeeeeecimmmmmmmmmmmmmm

geçmişi okudun mu bilmiyorum dün başka doktora gittim
alttan bakıldı ve kese göründü....
4.4 mm yazıyo ultrason kağıdında..
dış gebelik değilmiş.....

canımm benimm çok sevindim. Aynı doktor mu muayene etti. Dış gebelik değil mi dedi. Bak biz demiştik sana çünkü senin durumun ne kimyasala ne dış gebeliğe uyuyordu canım. İnşallah kalp atışlarını da duyarsın canımm..

hayirli günler hanimlar

bende bebek istiyorum ama evli degilim beni yinede araniza kabul edermisiniz?

Hosgeldin tatlim allah degiliz kimseyi yargilamak bize dusmez ama evli olmadan bebegin sorumlulugu yasadigimiz toplumun tepkisi nasil olur bilmem topicimizde kimse seni istemiyoruz demez eminim sonucta senin kararin hikayenden bahsetsene biraz bu arada tekrar hosgeldin

ofluuuuuuuuuuuuu çok sevindim canım bebeğin hayırlı uğurlu ve de sağlıklı olsun insallaaahhhh:)

slm kızlarr nberrr ateş tablomu paylaşayım sizlee

3877c4 Ovulation charts on FertilityFriend.com

dun ovucan iknci çizgi kopkoyuydu bugun iknci çizgi silik dun vardı halvet bugun yarın da preseed ile dvm çalşmalar sonrası nasip kısmet hayıt hapımı da içıorm duzenli herşey yolunda bi tek fena nezle oldum nefes alamıorm valla evde damla da yok tuzlu su yapayım bari burnuma ...

Atesin yukselsin kuzummm bebek habercisi olsun isallahhh

ALLAHIM BİN KERE RAZI OLSUN SİZDEN....
BAŞKA DOKTORA DAHA GİDİCEM BAKALIM....
BUNDAN SONRASI İYİ OLUR UMARIM
RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN...

ii olur ii olur mrkk etme sennn sana oyle soyleyen o dru da Allah bildigi gibi yapsın inşş

tatlım geçmiş olsun. Evde vicks varsa ondan yap. Hatta onun buğusu var bide. Bir kapa sıcak kaynar su koyuyosun. İçine vicksten koyuyosun sonrada kafana bir havlu örtüp o buharı soluyosun. Zaten ondan sonraki rahatlamaya inanamazsın. Bence kesinlikle dene. Tekrar geçmiş olsun:2:

Tatlim once dr git hayit hapi ve cayi var adetlerini duzenliyo yumurtlamani kolaylastiriyo hamile kalmaya yardimci presed jelde ayni sekilde bayanlar icin islanmani kolaylastiriyo spermler yumurtaya daha kolay ulasiyo

Hımmmm anladım canım.Benim adetlerim genelde düzenli 27-28 günde mutlaka oluyorum.ama evt jel olayı mantıklı olabilir.

6 ay doğum kontrol hapı kullandım.hep ona yordum.etkisi geçsin die bekledim ama yok bi gelişme.bakalım aralık son sans.olmadı ocakta doktoruma gidicem.
umarım bi sorun çıkmaz ya çok korkuyorum (((

saoll puffycimm ben o dedgini blıorm cnm babam bize küçükkken yapardı onu buğseptil deriz biz ona oyle bi de ilaç var dedgn gibi evt evt yapayım ben onu açar o burnumu rahat ederm saol cnmcm

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım
çalışmalara başlamışsınız kolay gelsin inşallah tutacak bu ay bebişin
biz de üç gün peşpeşe yaparız diye planlamıştık ama olmadı iki gün yapabildik dün akşam çok başım ağrıyordu bende istemedim bu akşam da olacağını sanmıyorum çünkü hala çok başım ağrıyo sanırım bende grip olucambütün gece uyuyamadım şimdi gözlerim yanıyor resmen uykusuzluktan :85:akşam olsada hemen yatsam diye hayal kuruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…