AMİNNN CANIM İNŞALLAHHHHHHHHH...............kucagınada almayı nasıp eder yaradan inşalla canım olur tabı herşey guzel sen hyeterkı stres yapma bebiş var unutmaaminnn canım isteyen herkeze
inan alışıyo insan.....benimde korkulu rüyam oldu işte. gidicem artık yapacak bişey yokk. artık bi bebişim olsun istiyorumm.(hayırlısıyla)
doktorlarda yatıp kalkıyoruz zatenbebiş olsunda varsın gidip gorunelım doktorcugabende cok istiyorum bebiş yaaaaaaa
Bak gordun mu ben sana ne dedim ah telden zor oluyo bi bilg bulunca yazcam yasadiklarimi ayni benim degerim gibi yukseliyo degerin artik kan falan yok bu dr begendiysen devam et bazi dr felaket tellali belki ben bastan iyi bi dr bulsaydim kaybetmicektim yavrumu simdi bana dua et kuzum kanim pihtilasmiyo diye tahlil yaptircam sorunsuz bitsin isim artik gerine gerine dolannnnn oflummmm sen giğbesin citir hurremim benimmmm ben kasarlandim artik hurremlikte iki gebelik uc bebek
günaydın herkese...
benimde dün adet olmam gerekiyodu.olmayınca heveslendim ama bu sabah oldum....((((
bizde 5 aydır uğraşıyoruz artık aralık ta da olmazsa bize de doktor yolu görünüyo....
bide ben tam okuyamadım geçmişi bu hayıt ve jel olayı nedir sorabilirmiyim acaba????
AMİNNN CANIM İNŞALLAHHHHHHHHH...............
STRES YOKKKKKKKKK
inan alışıyo insan.....
dün hatta çatala girdim ama yani o keseyi orda görünce unuttum ben çatalıı acıyı falan....
bi kere gidince alışırsın...
ve kesinlikle alttan muayene al smear yaptır...
iltihap enfeksiyon bile hamile kalmaya engel...
spermlerin geçişini engelliyomuş...
doktorum söylemişti...
bende de vardı doktor böyle hamile kalamazsın dedi....
15 gün kullandım ilaçları geçti çok şşükür...
kesinlikle aksatmaaa
doktorlarda yatıp kalkıyoruz zaten
RABBİM SİZLERE DE NASİP ETSİN EN YAKIN ZAMANDA İNŞALLAH
AMİNNN CANIM İNŞALLAHHHHHHHHH...............
STRES YOKKKKKKKKK
inan alışıyo insan.....
dün hatta çatala girdim ama yani o keseyi orda görünce unuttum ben çatalıı acıyı falan....
bi kere gidince alışırsın...
ve kesinlikle alttan muayene al smear yaptır...
iltihap enfeksiyon bile hamile kalmaya engel...
spermlerin geçişini engelliyomuş...
doktorum söylemişti...
bende de vardı doktor böyle hamile kalamazsın dedi....
15 gün kullandım ilaçları geçti çok şşükür...
kesinlikle aksatmaaa
doktorlarda yatıp kalkıyoruz zaten
RABBİM SİZLERE DE NASİP ETSİN EN YAKIN ZAMANDA İNŞALLAH
evet canım sorma doktor beni yaşarken öldürdü resmen....
hakkımı helal etmicem o doktora gidicem hesap sorucam.....
dualarım seninle bitanem
ben inanıyorum sağlıkloıca kucağına gelecek senin meleğinnn....
teyzesi öpsün onu bikerecikklk
Maşallah bebişimizeee
inşallah bundan sonra senın icin cok iyi guzel seyler olur canım sprız olunca daha guzel oluyo canım zamana bırak hersey yoluna gırer ALLAhın iznıyle
akisina biraktigin icin hersey degisir belki cunku hayat hep degisik sartlar sunuyo bize sen allaha sigin tatlim hersey bir anda degisip guzellesecek inaniyorum
gamzeeeeeecimmmmmmmmmmmmmm
geçmişi okudun mu bilmiyorum dün başka doktora gittim
alttan bakıldı ve kese göründü....
4.4 mm yazıyo ultrason kağıdında..
dış gebelik değilmiş.....
saolun kızlar yaa insan burada rahatlıyo valla.ben en iyisi bi randevu alayım vee gideyim doktora. korkunun üzerine gitmek lazım :)
hayirli günler hanimlar
bende bebek istiyorum ama evli degilim beni yinede araniza kabul edermisiniz?
hayirli günler hanimlar
bende bebek istiyorum ama evli degilim beni yinede araniza kabul edermisiniz?
slm kızlarr nberrr ateş tablomu paylaşayım sizlee
3877c4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
dun ovucan iknci çizgi kopkoyuydu bugun iknci çizgi silik dun vardı halvet bugun yarın da preseed ile dvm çalşmalar sonrası nasip kısmet hayıt hapımı da içıorm duzenli herşey yolunda bi tek fena nezle oldum nefes alamıorm valla evde damla da yok tuzlu su yapayım bari burnuma ...
ALLAHIM BİN KERE RAZI OLSUN SİZDEN....
BAŞKA DOKTORA DAHA GİDİCEM BAKALIM....
BUNDAN SONRASI İYİ OLUR UMARIM
RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN...
dun ovucan iknci çizgi kopkoyuydu bugun iknci çizgi silik dun vardı halvet bugun yarın da preseed ile dvm çalşmalar sonrası nasip kısmet hayıt hapımı da içıorm duzenli herşey yolunda bi tek fena nezle oldum nefes alamıorm valla evde damla da yok tuzlu su yapayım bari burnuma ...
Tatlim once dr git hayit hapi ve cayi var adetlerini duzenliyo yumurtlamani kolaylastiriyo hamile kalmaya yardimci presed jelde ayni sekilde bayanlar icin islanmani kolaylastiriyo spermler yumurtaya daha kolay ulasiyo
Atesin yukselsin kuzummm bebek habercisi olsun isallahhh
tatlım geçmiş olsun. Evde vicks varsa ondan yap. Hatta onun buğusu var bide. Bir kapa sıcak kaynar su koyuyosun. İçine vicksten koyuyosun sonrada kafana bir havlu örtüp o buharı soluyosun. Zaten ondan sonraki rahatlamaya inanamazsın. Bence kesinlikle dene. Tekrar geçmiş olsun:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?