Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar merhaba

ovucan yaptım yine 2.çizgi çok ama çok silik çıktı
kullananlar için soruyorum kızlar ben yani bugün mü yumurtlıcam demek bu ?

canım ne kadar oldu bırakalı hapı benım kız kardeşımde 1 sene boyunca kullandı sonra bıraktı ama hemen hamıle kalmadı aradan 1 sene gectı oyle doktora gıttı hapın etkısınden dedı canım senınde ondandır bence

kızlar merhaba

alla alla çok enteresan. Ama tatlım ovucan sabah ilk idrarla olmaz biliyorsun dimi. Dün kopkoyu çıktı bugün silik gebelik dedik ama yumurtlama olabilirmi ki. O zaman 6 aralıkta regli olmaman lazım ama. En son ne zaman regl gördün sen.

Kiz ne opmesi topiccene disleyelim bebislerimizi kuzum artik rahat ol tamam mi bebisini dusun sinir stres uzuntu yok artik kendini degil karnindakini dusunceksin once
evet bitanemmm
önce bebeğim.....
ALlahım herkese nasip etsin....

sağol cnaım benim aynı doktor değil farklı doktor ve özele gittim..
alttan ultrasonla gördü çok şükür

kızlar merhaba

ıldam sen bı ara kanam yasmıstın ya onun tarıhıne gore ne zaman oluyo bat bu 6 aralık o tarıhe goremı eger o tarıhe goreyse belkı vucudta adet oncesı lh yukselebılıyodur hıc bılmıyorum kı ben bu ay yaptım ılk defa oda 15 16 17.gunler cıft cızgı gordum sonra sılıklestı bıdada yapmadım velhasıl zaten cıft cızgıyı gordugumden gun sonra tesrıf ettı benımkıler sen ara kanama gıbı yasadınya dongusumu sastı acaba bekle bakalım az daha kokusu cıkar elbet

aaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben bunu bilmiyordum
ilk idrarla yaptım
doğru dün öğlen yapmıştımmm

ben kasım 8 de adet oldum kuşum

aralık 1 adet günümdü canım
ama dün ovucan yaptıkmegle benimki kopkoyu çıktııı
şook olduk
bu ne ablama geliyo anlayamadık

aaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben bunu bilmiyordum
ilk idrarla yaptım

ildacım bence bi dört saat sonra yne yap eger yine silikse bu yumrtluosn demek cnm oyleyse ii degerlendrn siz bu gunleri gerçi degerlendrdnz sanırım degl mi bugunu de degerlendrn preseedle eğer ymrtlma ise bu sen iki hafta sonra adet olursn sanrm tatlım megin gibi oldu heralde senn ymurtlma şaştı herşeyde bi hayır vardır en azından yumrtlma oldugu anladın ona göre degerlndrıosn kuzum

Son düzenleme:

evet dün oldu halvet
ama wc ye gittim hemen
veee adet ağrılarım da varrrr
bu ne saçma şey yaaaaaaa

ben bekarim 2013 de evlenicem allah kismet ederse ama bazen icimde annelik hislerim olusuyor galiba diyorum kendi kendime bebegim olsa severdim onu :) belkide bebekleri cok sevdigim icin böyle düsünüyorum
edriz tabi canım hoşgeldın aramıza

hosbulduk :)

evet dün oldu halvet
ama wc ye gittim hemen
veee adet ağrılarım da varrrr
bu ne saçma şey yaaaaaaa

Allah allah ii de silikleşmş çizgi :44: pskljk olmasın o adet belrtileri ... dur bakalım bekleyelm görelm ne oldugunu bu ovucanlar da bazen kafa karştrıo hee valla :44:
hemen wcye gitme halvettn sonra bi yarım saat hiç ayaga kalkma bi daha tmm mı tatlım

aralık 1 adet günümdü canım
ama dün ovucan yaptıkmegle benimki kopkoyu çıktııı
şook olduk
bu ne ablama geliyo anlayamadık

aaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben bunu bilmiyordum
ilk idrarla yaptım

aa olmamış ozman sen bugun bı saat vc ye gıtme sıvı tuketme cok bıdaha yap bakalım cıft cıkarsa yumurlama olma olasılıgı var cunku mesele ferda yapmıstı hamılelıgını ogrendıgınde o gebelıgıde ovucanıda sabah ılk ıdrarıyla yapmıstı ve ovucanı baya koyuydu uff baya karısık bı durum

valla ben de aklıl sır erdiremedim :44:

ben bekarim 2013 de evlenicem allah kismet ederse ama bazen icimde annelik hislerim olusuyor galiba diyorum kendi kendime bebegim olsa severdim onu :) belkide bebekleri cok sevdigim icin böyle düsünüyorum

hosbulduk :)

nişanlımısın 2013 de evlenecen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…