Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

üff bilmiyorum canuum
yapar mıyım yapmaz mıyım
yok bariz adet ağrıları bunlar canım
sanada sorıyııım
şimdi bu çift çizgi yarın yumurtluyosun dmek ve yarın tekrar yapılınca artık silikleşmesi gerekir di mi ovucanın

kafam karışık çok
ovucanı daha önce lkullanmadığım için
şimdi yumutlama olduğunda bu alet sadece 1 gün koyu çizgi olmuyor mu ve bu da yarın halvet var demek olmuyorm muydu.yani bugün biraz silikleşmesi normal ozaman di mi

ben bekarim 2013 de evlenicem allah kismet ederse ama bazen icimde annelik hislerim olusuyor galiba diyorum kendi kendime bebegim olsa severdim onu :) belkide bebekleri cok sevdigim icin böyle düsünüyorum

hosbulduk :)

2013te evlenir ve o zaman içinde tez zamanda bebişin gelir inş cnm...

ya dedım ya bende bu ay ılk defa kullandım canım ya ondada uc gun hep aynı saatte 4 saat tutup az sıvıyla yaptım uc gun koyu cıktı sonra sılıklestı bıraktım bende ama normal olanı bır yada ıkı gun koyu cıkıyomus sonra 24 ıla 48 saat ıcınde catlıyomuz yumos ole bılıyorum ben

evt cnm mesela ben bugun yumrtladım dün koyu çizgi gördüm bugun silikleşti...

evt cnm mesela ben bugun yumrtladım dün koyu çizgi gördüm bugun silikleşti...

anşadım kızlar
ozaman ben bugün yumurtladım sanırım
ve yarında adet olabilirim

en saçma bünye seçiyorum kendimi

anşadım kızlar
ozaman ben bugün yumurtladım sanırım
ve yarında adet olabilirim

en saçma bünye seçiyorum kendimi

oyle deme cnm hepimizn başına gleblıo boyle arada aksamalar ama ilda ii ki ovucan takibi yaptın ki yumrtladıgını anladık bi de düşün yapmadıgını adette geckti blcktn ee kanda da çıkmıcaktık o zaman daha bi belrszlk olcaktı şimdi en azında durumu blıosn ona göre bugunleri de degerlendırıosn işte cnm bu arada ildacım aynı zamanlarda yumrtladık bnm bat 18 aralık senn de oyle olur heralde

evet bitanemmm
önce bebeğim.....
ALlahım herkese nasip etsin....

sağol cnaım benim aynı doktor değil farklı doktor ve özele gittim..
alttan ultrasonla gördü çok şükür

maşallah tatlım çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin.

18 aralıkta adet olursam eğer zaten bende sorun var demektir
41 gün arayla adet olmuş olurum :)))
aman Allah korusun kızzzzz

bide ben ovucan atkibi yapmadım yeni geldi ovucanlarım zaten aralık ayında hazır olsun diye aldım
ama dün 1 tane yapınca kopkoyu çıktı
yani tüm ay yapmadım takip yeni geldi çünkü

elf canım hoşgeldın senı ve asemb beklıyordum sizsiz olmuyo burda kızzzz

Son düzenleme:

anladım cnm şu var eger bu iknci yumrtlama ise ki oluomş oyle o zaman birnci yumrtlama zamanına 14 eklıosn ama eger geç yumrtlamşsan 14 ekleynce 18 19 oluo ama senn durum birax karşk cnm du bakalım bekleyp görcz senn durumu ama bu yumrtlama ise geckme olur adetinde buyuk ihtimal cnm ama kaç gun olur onu görcz bakalmm

elf canım hoşgeldın senı ve asemb beklıyordum sizsiz olmuyo burda kızzzz

öyle canım yaa valla bende siz olmayınca gözkerim arıyor sürekli bakıyorum gelen yok diye canım benim asemb yok ama çok merak ediyorum ne yaptı girerdi o bu saatte acaba adet mi oldu ne yaptı yaa:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…