nişanlımısın 2013 de evlenecen
üff bilmiyorum canuumAllah allah ii de silikleşmş çizgi :44: pskljk olmasın o adet belrtileri ... dur bakalım bekleyelm görelm ne oldugunu bu ovucanlar da bazen kafa karştrıo hee valla :44:
hemen wcye gitme halvettn sonra bi yarım saat hiç ayaga kalkma bi daha tmm mı tatlım
aa olmamış ozman sen bugun bı saat vc ye gıtme sıvı tuketme cok bıdaha yap bakalım cıft cıkarsa yumurlama olma olasılıgı var cunku mesele ferda yapmıstı hamılelıgını ogrendıgınde o gebelıgıde ovucanıda sabah ılk ıdrarıyla yapmıstı ve ovucanı baya koyuydu uff baya karısık bı durum
yok ailem meslegin bitmeden ne nisan ne de evlilik olmaz diyorlar. meslegim 2013 de biticek seneye son baharda da nisan yapariz dedi babam :)
ben bekarim 2013 de evlenicem allah kismet ederseama bazen icimde annelik hislerim olusuyor galiba diyorum kendi kendime bebegim olsa severdim onu :) belkide bebekleri cok sevdigim icin böyle düsünüyorum
hosbulduk :)
üff bilmiyorum canuum
yapar mıyım yapmaz mıyım
yok bariz adet ağrıları bunlar canım
sanada sorıyııım
şimdi bu çift çizgi yarın yumurtluyosun dmek ve yarın tekrar yapılınca artık silikleşmesi gerekir di mi ovucanın
kafam karışık çok
ovucanı daha önce lkullanmadığım için
şimdi yumutlama olduğunda bu alet sadece 1 gün koyu çizgi olmuyor mu ve bu da yarın halvet var demek olmuyorm muydu.yani bugün biraz silikleşmesi normal ozaman di mi
üff bilmiyorum canuum
yapar mıyım yapmaz mıyım
yok bariz adet ağrıları bunlar canım
sanada sorıyııım
şimdi bu çift çizgi yarın yumurtluyosun dmek ve yarın tekrar yapılınca artık silikleşmesi gerekir di mi ovucanın
kafam karışık çok
ovucanı daha önce lkullanmadığım için
şimdi yumutlama olduğunda bu alet sadece 1 gün koyu çizgi olmuyor mu ve bu da yarın halvet var demek olmuyorm muydu.yani bugün biraz silikleşmesi normal ozaman di mi
bende ay kullandım canım hapı ve aydırda beklemdeyım hala tık yok doktorada gıttım hormonlar falan gayet ıı dedı ama herkes sıp dıye hamıle kalcak dıye bı sart yok dedı devam dedı yumurtlama takıbı yaptırdım hafıf tembellık var dedı klomen verdı yumurta gelıstırıcı catlasın dıye ıgne ayda ole denedım olmadı rahım fılmı cekıldım kanalllar acık sımdı tedavısız devam edıyorum bı kac bole denıcem sonra nasıp bakalım ama bı doktora gozuk derım en azından adetının ıkı yada ucuncu gunu bı hormon tahlılı yapsın sonrası nasıp tabı
söylediklerini dikkate alıcam canım sağol.umarım allah hepimizin yüzünü güldürür
herseyın hayırlısı canım
2013te evlenir ve o zaman içinde tez zamanda bebişin gelir inş cnm...
ya dedım ya bende bu ay ılk defa kullandım canım ya ondada uc gun hep aynı saatte 4 saat tutup az sıvıyla yaptım uc gun koyu cıktı sonra sılıklestı bıraktım bende ama normal olanı bır yada ıkı gun koyu cıkıyomus sonra 24 ıla 48 saat ıcınde catlıyomuz yumos ole bılıyorum ben
evt cnm mesela ben bugun yumrtladım dün koyu çizgi gördüm bugun silikleşti...
anşadım kızlar
ozaman ben bugün yumurtladım sanırım
ve yarında adet olabilirim
en saçma bünye seçiyorum kendimi
selam kızlar nasılsınızzz
evet bitanemmm
önce bebeğim.....
ALlahım herkese nasip etsin....
sağol cnaım benim aynı doktor değil farklı doktor ve özele gittim..
alttan ultrasonla gördü çok şükür
herseyın hayırlısı canım
oyle deme cnm hepimizn başına gleblıo boyle arada aksamalar ama ilda ii ki ovucan takibi yaptın ki yumrtladıgını anladık bi de düşün yapmadıgını adette geckti blcktn ee kanda da çıkmıcaktık o zaman daha bi belrszlk olcaktı şimdi en azında durumu blıosn ona göre bugunleri de degerlendırıosn işte cnm bu arada ildacım aynı zamanlarda yumrtladık bnm bat 18 aralık senn de oyle olur heralde
18 aralıkta adet olursam eğer zaten bende sorun var demektir
41 gün arayla adet olmuş olurum :)))
aman Allah korusun kızzzzz
bide ben ovucan atkibi yapmadım yeni geldi ovucanlarım zaten aralık ayında hazır olsun diye aldım
ama dün 1 tane yapınca kopkoyu çıktı
yani tüm ay yapmadım takip yeni geldi çünkü
elf canım hoşgeldın senı ve asemb beklıyordum sizsiz olmuyo burda kızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?