slm kızlar herkese nasılsınız sevdacım nasılsın hayatımiyim canım sen nasılsın goruşmeyelı
öyle canım yaa valla bende siz olmayınca gözkerim arıyor sürekli bakıyorum gelen yok diye canım benim asemb yok ama çok merak ediyorum ne yaptı girerdi o bu saatte acaba adet mi oldu ne yaptı yaa:18::18:
slm kızlar herkese nasılsınız sevdacım nasılsın hayatımiyim canım sen nasılsın goruşmeyelı
iyiyim canım benim iş yapıyordum mola vereyim bir bakayım dedim
anladım cnm şu var eger bu iknci yumrtlama ise ki oluomş oyle o zaman birnci yumrtlama zamanına 14 eklıosn ama eger geç yumrtlamşsan 14 ekleynce 18 19 oluo ama senn durum birax karşk cnm du bakalım bekleyp görcz senn durumu ama bu yumrtlama ise geckme olur adetinde buyuk ihtimal cnm ama kaç gun olur onu görcz bakalmm
bende merak edıyorum hep bu saatlerde gırerdı inşallah olmamiştır canım ya
merhaba arkadaşlar nasılsınız?
hoşgeldn cnm hanidr gormuıorm seni nerelrdesn naslsn???
merhaba canım iyiyiz tşk ederim sen nasılsın
kızlar günaydınn
gece yatmak bilmiyorum sabahta bu saatlere kadar kalkamıyorummm
bugün bel ağrım daha bi şiddetli kasıklarımda ağrıyo sanki reg ağrısı gibi ama daha regl olmama 5 gün var
testlerimde 2. çizgi silik çıkmıştı ay nasıl kafam karıştı anlatamam
18 aralıkta adet olursam eğer zaten bende sorun var demektir
41 gün arayla adet olmuş olurum :)))
aman Allah korusun kızzzzz
bide ben ovucan atkibi yapmadım yeni geldi ovucanlarım zaten aralık ayında hazır olsun diye aldım
ama dün 1 tane yapınca kopkoyu çıktı
yani tüm ay yapmadım takip yeni geldi çünkü
tünaydıııııın canlarım benımmelfim sevdam nasılsınız demek benı merk ettiniz adet olmadım hala tıkda yok olcak gibi hissetmiyorum kendımı hiç :18:
uyumusum bugun 10 bucukta kalktım işlerimi anca bitirdim geldim hemncık sevdamm sen napttın cnmcım dr a gitcektin noldu cok merak ettık elfle senı
mrb nasılsın cnm, inşallah hamilesindir:)
tünaydıııııın canlarım benımmelfim sevdam nasılsınız demek benı merk ettiniz adet olmadım hala tıkda yok olcak gibi hissetmiyorum kendımı hiç :18:
uyumusum bugun 10 bucukta kalktım işlerimi anca bitirdim geldim hemncık sevdamm sen napttın cnmcım dr a gitcektin noldu cok merak ettık elfle senı
hoşgeldın canım benım valla merak ettik nerde kaldı diyeolmamana sevındım inşallah da olmasın. canım 5 dakkalık azcık işim kaldı bıtırıp gelıyorum anlatırım gelişmeleri
Ya kızlar çok heyecanlıyım:18: adetim 4 gün gecikti ama ara ara adet olucakmışım gibi karnım ağrıyor anlamadım hamile olabilirmiyim acaba? hamileysem niye karnım adetmişim gibi ara ra ağrıyor anlamadım:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?