Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

merhaba arkadaşlar nasılsınız?

öyle canım yaa valla bende siz olmayınca gözkerim arıyor sürekli bakıyorum gelen yok diye canım benim asemb yok ama çok merak ediyorum ne yaptı girerdi o bu saatte acaba adet mi oldu ne yaptı yaa:18::18:

bende merak edıyorum hep bu saatlerde gırerdı inşallah olmamiştır canım ya

di mi bak sende çıkamadın işin içinden

günaydııınnnn kızlar ferda akşam neden olmuyosun diye sormuşsun canım çıkmak zorunda kalmıştı kusura bakma ama inan bende bilmiyorum sürekli düzensiz canım ya sıkıldım bu durumdan doktorla bu defa iyice konuşucam düzene girsin artııııkkkkkkkkkk

kızlar günaydınn

gece yatmak bilmiyorum sabahta bu saatlere kadar kalkamıyorummm

bugün bel ağrım daha bi şiddetli kasıklarımda ağrıyo sanki reg ağrısı gibi ama daha regl olmama 5 gün var

testlerimde 2. çizgi silik çıkmıştı ay nasıl kafam karıştı anlatamam

tünaydıııııın canlarım benımm elfim sevdam nasılsınız demek benı merk ettiniz adet olmadım hala tıkda yok olcak gibi hissetmiyorum kendımı hiç :18:
uyumusum bugun 10 bucukta kalktım işlerimi anca bitirdim geldim hemncık sevdamm sen napttın cnmcım dr a gitcektin noldu cok merak ettık elfle senı

merhaba canım iyiyiz tşk ederim sen nasılsın

iyiyim tatlım bizde bebiş için uğraşıyoruz çalıştığım için muhabbetinize çok giremiyorum ama sizi takip etmeye çalışıyormallah muhabettinizi arttırsın .

amannn yat kız bebeiş olunca istesende yatamıcan zaten

yaaa sana neler oluyo ildam ne güzel düzenliydin sen doktorunla görüş bakalım ne diyecek gebelik testinde negatif çıkmış
daha fazla yoldan çıkmadan yola getir onu bakımm

mrb nasılsın cnm, inşallah hamilesindir:)

Ya kızlar çok heyecanlıyım:18: adetim 4 gün gecikti ama ara ara adet olucakmışım gibi karnım ağrıyor anlamadım hamile olabilirmiyim acaba? hamileysem niye karnım adetmişim gibi ara ra ağrıyor anlamadım:44:

hoşgeldın canım benım valla merak ettik nerde kaldı diye olmamana sevındım inşallah da olmasın. canım 5 dakkalık azcık işim kaldı bıtırıp gelıyorum anlatırım gelişmeleri

hoşgeldın canım benım valla merak ettik nerde kaldı diye olmamana sevındım inşallah da olmasın. canım 5 dakkalık azcık işim kaldı bıtırıp gelıyorum anlatırım gelişmeleri

inşallah olmam olursamda öteki aya dvm hiiiç bozmıycam moralımı tmm kuzum bitirde gel anlat gelişmeleri merak edeyrum valla :18:

test yapsana cnmcım yarın sabah ilk idrarınla bi test yap belkim hamişsindir o ağrılar hamileliktende olabılır cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…