mrb cnmcımm iyiyim çok şükür iki üç gündür uykuya meyilim var nedenseinşallahhhh cnm benım inşallah vardır bebişşş
sen nasıl cnmcım
tünaydıııııın canlarım benımmelfim sevdam nasılsınız demek benı merk ettiniz adet olmadım hala tıkda yok olcak gibi hissetmiyorum kendımı hiç :18:
uyumusum bugun 10 bucukta kalktım işlerimi anca bitirdim geldim hemncık sevdamm sen napttın cnmcım dr a gitcektin noldu cok merak ettık elfle senı
test yapsana cnmcım yarın sabah ilk idrarınla bi test yap belkim hamişsindiro ağrılar hamileliktende olabılır cunku
bende iyiyim cnm, kaldığımız yerden çalışmalara devamda kış günü valla hasta olucaz :) şu bebişi bir tuttursakta rahatlasak eşimle biz stres yaptık iyice.
Yapıcam canım bir buçuk senelik evliyim istiyoruz artık ama bakalım hayırlısı....
yaaa sana neler oluyo ildam ne güzel düzenliydin sen doktorunla görüş bakalım ne diyecek gebelik testinde negatif çıkmış
daha fazla yoldan çıkmadan yola getir onu bakımm
yap cnmcım inşallah vardır bebişinyarın yapcaksın dimi bize hbr etmeyi unutma inşallah guzel hbrlerle gelirsin
yaa sorma kışın çok zor oluyo gerçekten buz gibi havada inşalllahh tez zamanda tutar cnmcım ama stres yok emi rahat rahat hiç umursamıyomus gibi
İnşallahhh:) Test al dedim eşime ay oda bi tuhaf utanırım ben dedi sinirimi bozdu benim
aynen arkadaşlar katılıyorum size :) üşütücez bu gidişle ama olsun miniklere değer çalışmaya devam :)
iyiyim canım benim iş yapıyordum mola vereyim bir bakayım dedim
tatlim işin bitmedimi cabuk bitirde gellll
yaz kış dinlemeyiz valla halvetlere dvm her şartta
bittti işim canım ben geldimmm
yaz kış dinlemeyiz valla halvetlere dvm her şartta
Hiç güleceğim yoktu
hoşgeldin cnm benımmanlat bakem ne oldu ne bitti
hepsi aynı utanıyolarolmadı sana yakın varsa eczane alırsın cnmcım meraktan çatlamaktan iyidir
ya canım adet olmadım tahlılde yapıyorum cıkmıyo ya ama agrılarım cok napacagımı şaşırdım canım ya sence napayım:18:
yeni bat kaç canım?
hayırlısı olsun..
üzülme,yola devam..
preesed bir jel ve spermin yumurtaya ulaşmasına yardımcıymış..
ovucan kaç tanelik aldığın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?