Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

mrb cnmcımm iyiyim çok şükür iki üç gündür uykuya meyilim var nedense inşallahhhh cnm benım inşallah vardır bebişşş
sen nasıl cnmcım

bende iyiyim cnm, kaldığımız yerden çalışmalara devamda kış günü valla hasta olucaz :) şu bebişi bir tuttursakta rahatlasak eşimle biz stres yaptık iyice.

elfim kuşum görmedinmi yazdıgımı acep nasılsın cnmcım napıyosun

bende iyiyim cnm, kaldığımız yerden çalışmalara devamda kış günü valla hasta olucaz :) şu bebişi bir tuttursakta rahatlasak eşimle biz stres yaptık iyice.

yaa sorma kışın çok zor oluyo gerçekten buz gibi havada inşalllahh tez zamanda tutar cnmcım ama stres yok emi rahat rahat hiç umursamıyomus gibi

yaaa sana neler oluyo ildam ne güzel düzenliydin sen doktorunla görüş bakalım ne diyecek gebelik testinde negatif çıkmış
daha fazla yoldan çıkmadan yola getir onu bakımm

ahhh bi anlasam canım ((
çok tuhaf benimki çooookkkk
ben sabah ilk idrarla yaptım yine ovucan
ama ilk idrarla olmazmış o
dünkünden daha silik çıktı

ya canım adet olmadım tahlılde yapıyorum cıkmıyo ya ama agrılarım cok napacagımı şaşırdım canım ya sence napayım:18:

enee hala adet olmadın yani alla allaa peki en son dr a gitmiştin ya tkr kanda bakcaklardı ozaman sonuc ne cıktı dr nededı kuzum
yanı bebiş yoksa dr bişey demedimi şundan bundan felen gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…