Yaaa yaparken utanmıyolar ama tövbeefırça attım telefonda sinirlerim zaten çok çabuk bozuluyor bu aralar...
aynen devam olsunda biz üşüyelim problem değil ama zor bi işler, allah hepimize güç kuvvet versin
Yaaa yaparken utanmıyolar ama tövbeefırça attım telefonda sinirlerim zaten çok çabuk bozuluyor bu aralar...
kızlar dr umu aradım
hemşiresi çıktı durumumu anlattım
kesinlikle yumurtluyosun dedi geç yumurtlama yaşıyosundur dedi
anlattıklarımını not aldı
adetimin bu duruman dolayı 10 gün atabileceğini sööledi bir defalığına mahsus 45 günde bir adet olamam sorun değilmiş
bu durum devam ederse tahlil isterlermiş
dr un yanından hastası çıksın ona anlatıcam söölemek istediği bişey olursa seni arıcaz dedi
rahattladım biraz ...
ahhh bi anlasam canım((
çok tuhaf benimki çooookkkk
ben sabah ilk idrarla yaptım yine ovucan
ama ilk idrarla olmazmış o
dünkünden daha silik çıktı
kızlar dr umu aradım
adetimin bu duruman dolayı 10 gün atabileceğini sööledi bir defalığına mahsus 45 günde bir adet olamam sorun değilmiş
dr un yanından hastası çıksın ona anlatıcam söölemek istediği bişey olursa seni arıcaz dedi
rahattladım biraz ...
amiiiiiin versin valla güç kuvvet sabır bebiş hepsiciğinden versin rabbım
hahahahaa yaparken utanmıyolar he iyi yapmıssın ohh fırçanı attın rahatlamıssındır
enee hala adet olmadın yani alla allaa peki en son dr a gitmiştin ya tkr kanda bakcaklardı ozaman sonuc ne cıktı dr nededı kuzum
yanı bebiş yoksa dr bişey demedimi şundan bundan felen gibi
amiiiiiin versin valla güç kuvvet sabır bebiş hepsiciğinden versin rabbım
hahahahaa yaparken utanmıyolar he iyi yapmıssın ohh fırçanı attın rahatlamıssındır
kızlar dr umu aradım
rahattladım biraz ...
canım daha once gittigim doktora gıtmedim biraz daha gecsın gıderım dedım ama dun agrım coktu sag kasıgımda eşimle acıle gıttık idrar testi yaptı manyak doktor bişeyin yok dedı benı eve gonderdı gecıkme var dıye ilacda vermedı bırkaçgun daha bekle daha once gıttıgın doktora gıt hcg tahlılı yasın tekrar cıkar orda dedı manyak ne bıçım bı doktorsaartık oyle işte canım bırkac gun daha beklemek istıyorum :18:
tünaydıııııın canlarım benımmelfim sevdam nasılsınız demek benı merk ettiniz adet olmadım hala tıkda yok olcak gibi hissetmiyorum kendımı hiç :18:
uyumusum bugun 10 bucukta kalktım işlerimi anca bitirdim geldim hemncık sevdamm sen napttın cnmcım dr a gitcektin noldu cok merak ettık elfle senı
tatlim işin bitmedimi cabuk bitirde gellll
şimdi bitti canım yaa kusura bakma seni yalnız bıraktım ancak bitirdim valla ama bende bittim daha kahvaltı da yapmadım çok açımmmmbana yemek verin
alla allaa baya manyagın tekiymiş dingilhadi hayırlısı ınsallah kuzum inşallah bebiş vardır bekle bakalım az daha sonra o ilk dr una gidersin
ya ınsan stres oluyo böyle varmı yokmu adetmı olcam diye peki evdeki testlerden yapsan yarın sabah felen acep orda bişey cıkarmı dıye
valla benim eşim kondom alırken bile eczaneden alamaz büyük alışveriş merkezinde gizli saklı alır, hadi gebelik testini asla almaz, aslında ne var utanacak anlamıyorum
Evet canımcım pek rahatladım arada iyi böle fırçalar:)
şimdi bitti canım yaa kusura bakma seni yalnız bıraktım ancak bitirdim valla ama bende bittim daha kahvaltı da yapmadım çok açımmmmbana yemek verin
hoşgeldın canım ne guzel temızlık yaptın benım ev copluk goturuyobellı oluncaya kadar kendımı yormak istemıyorum zaten zayıfım
böyle erkekler valla bizimki ilk zamanlar utanıyodu da artık o da alıştı test al dıyorum once yıne bi şansını denıyo sen alıversen felen ben mızırdanınca tmm alırım akşama diyip alıyo garibim
evet arada bi lazım oluyo cnmcım
hoşgeldın canım ne guzel temızlık yaptın benım ev copluk goturuyobellı oluncaya kadar kendımı yormak istemıyorum zaten zayıfım
hoşbuldum kuzucumm valla temizlik gibisi yok bee şimdi bakmaya doyamıyorum tabii ömrü kısa oluyor ama olsun bee değerr
hoşgeldin canım benim çok sevindim adet olmamana merak ettik acaba adet oldunda moralinmi bozuk ondanmı girmiyosun dedim ama şüküğrki adet olmadınnnnnnnnnnnnnnnbende işlerimi şimdi bitirdim pek katılamadım sohbete
yapmak istıyorum ama ordada cıkmazsa kafayı iyice yerım herhalde ama canım hıc gecıkme olmazdı bende bu ay oldu ve cok kotu agrım var gögus agrısı cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?