Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar dr umu aradım
hemşiresi çıktı durumumu anlattım
kesinlikle yumurtluyosun dedi geç yumurtlama yaşıyosundur dedi
anlattıklarımını not aldı
adetimin bu duruman dolayı 10 gün atabileceğini sööledi bir defalığına mahsus 45 günde bir adet olamam sorun değilmiş
bu durum devam ederse tahlil isterlermiş
dr un yanından hastası çıksın ona anlatıcam söölemek istediği bişey olursa seni arıcaz dedi

rahattladım biraz ...

aynen devam olsunda biz üşüyelim problem değil ama zor bi işler, allah hepimize güç kuvvet versin

amiiiiiin versin valla güç kuvvet sabır bebiş hepsiciğinden versin rabbım

Yaaa yaparken utanmıyolar ama tövbee fırça attım telefonda sinirlerim zaten çok çabuk bozuluyor bu aralar...

hahahahaa yaparken utanmıyolar he iyi yapmıssın ohh fırçanı attın rahatlamıssındır

iyi yapmıssın aramakla cnm cunku var sende bi tuhaflık bu ay
bebiş hazırlık yapıyo bence öteki aya gelcek senın bebiş bana öyle geliyo

ahhh bi anlasam canım ((
çok tuhaf benimki çooookkkk
ben sabah ilk idrarla yaptım yine ovucan
ama ilk idrarla olmazmış o
dünkünden daha silik çıktı

bu yaramaz hormonlar bizimle resmen oyun oynuyolar
adet gününde bu ne kırmızı çizgisi peki gebelik olsa keşke ve ummadık taş başımızı yarsaaa

sen yine de 4 saat sonra bir daha ovucan yap canım. Sonuçta yumurtlama akıntısı felan da gelmesi lazımdı o zaman geldi mi öyle birşey. 8 aralıkta mı oldum sen son reglini zaten yeni regli zamanın gelmiş bu kadar geç yumurtlama olmaz ki yaa.. Neyse bakalım hayırlısı.

amiiiiiin versin valla güç kuvvet sabır bebiş hepsiciğinden versin rabbım

hahahahaa yaparken utanmıyolar he iyi yapmıssın ohh fırçanı attın rahatlamıssındır

valla benim eşim kondom alırken bile eczaneden alamaz büyük alışveriş merkezinde gizli saklı alır, hadi gebelik testini asla almaz, aslında ne var utanacak anlamıyorum

enee hala adet olmadın yani alla allaa peki en son dr a gitmiştin ya tkr kanda bakcaklardı ozaman sonuc ne cıktı dr nededı kuzum
yanı bebiş yoksa dr bişey demedimi şundan bundan felen gibi

canım daha once gittigim doktora gıtmedim biraz daha gecsın gıderım dedım ama dun agrım coktu sag kasıgımda eşimle acıle gıttık idrar testi yaptı manyak doktor bişeyin yok dedı benı eve gonderdı gecıkme var dıye ilacda vermedı bırkaçgun daha bekle daha once gıttıgın doktora gıt hcg tahlılı yasın tekrar cıkar orda dedı manyak ne bıçım bı doktorsa artık oyle işte canım bırkac gun daha beklemek istıyorum :18:

ee ozaman kocanın peşini bırakma bugünn
45 günde bir adet olmak sorun olmuyomu :26:

alla allaa baya manyagın tekiymiş dingil hadi hayırlısı ınsallah kuzum inşallah bebiş vardır bekle bakalım az daha sonra o ilk dr una gidersin
ya ınsan stres oluyo böyle varmı yokmu adetmı olcam diye peki evdeki testlerden yapsan yarın sabah felen acep orda bişey cıkarmı dıye

hoşgeldin canım benim çok sevindim adet olmamana merak ettik acaba adet oldunda moralinmi bozuk ondanmı girmiyosun dedim ama şüküğrki adet olmadınnnnnnnnnnnnnnnbende işlerimi şimdi bitirdim pek katılamadım sohbete

yapmak istıyorum ama ordada cıkmazsa kafayı iyice yerım herhalde ama canım hıc gecıkme olmazdı bende bu ay oldu ve cok kotu agrım var gögus agrısı cok

valla benim eşim kondom alırken bile eczaneden alamaz büyük alışveriş merkezinde gizli saklı alır, hadi gebelik testini asla almaz, aslında ne var utanacak anlamıyorum

böyle erkekler valla bizimki ilk zamanlar utanıyodu da artık o da alıştı test al dıyorum once yıne bi şansını denıyo sen alıversen felen ben mızırdanınca tmm alırım akşama diyip alıyo garibim

Evet canımcım pek rahatladım arada iyi böle fırçalar:)

evet arada bi lazım oluyo cnmcım

huuuuu huuuuuuuuu kızlar ne yapıyosunuz bensiz sohbet haa küstüm size al işte şaka yaptımmmmmmmmmmmmmmmmm

evet çok şükür olmadımm inşallahda olmamm ama olursamda moralımı hiiiç bozmıycam otekı aya hırslanıcam iicene
kahvaltınıda yapmamıssın kuzumm hadı bi kahvaltını yap aç acına olmaz üle

yapmak istıyorum ama ordada cıkmazsa kafayı iyice yerım herhalde ama canım hıc gecıkme olmazdı bende bu ay oldu ve cok kotu agrım var gögus agrısı cok

aynen bendede göğüsler acıyo şiştiler ııcene karnımda agrı felen olmuyo iki akşamdır olcak gibi bi his oluyo ama hemen geçiveriyo gun ıcındede hiç olmuyo
ama bence adet olsanda olmasanda üzülmek yok öteki aya bi hışımla gireriz elimizden gelenı yaparız cnmcım ama bi denesen test yapmayı ya da nasıl hissediyosan öyle yaparsın kuzum dr a gidersin bi kana bakar eger yoksada söktürücü verir bazen gecikme oluyo cunku stres mevsimsel değişimden dolayı gibi oyuzden canını sıkma cnmcım ama inşallah senın gecikme bebişdendirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…