huuuuu huuuuuuuuu kızlar ne yapıyosunuz bensiz sohbet haa küstüm size al işteşaka yaptımmmmmmmmmmmmmmmmm
evet çok şükür olmadımm inşallahda olmammama olursamda moralımı hiiiç bozmıycam otekı aya hırslanıcam iicene
kahvaltınıda yapmamıssın kuzumm hadı bi kahvaltını yap aç acına olmaz üle
aynen bendede göğüsler acıyo şiştiler ııcene karnımda agrı felen olmuyo iki akşamdır olcak gibi bi his oluyo ama hemen geçiveriyo gun ıcındede hiç olmuyo
ama bence adet olsanda olmasanda üzülmek yok öteki aya bi hışımla gireriz elimizden gelenı yaparız cnmcımama bi denesen test yapmayı ya da nasıl hissediyosan öyle yaparsın kuzum dr a gidersin bi kana bakar eger yoksada söktürücü verir bazen gecikme oluyo cunku stres mevsimsel değişimden dolayı gibi oyuzden canını sıkma cnmcım ama inşallah senın gecikme bebişdendirr
huuuuu huuuuuuuuu kızlar ne yapıyosunuz bensiz sohbet haa küstüm size al işteşaka yaptımmmmmmmmmmmmmmmmm
evet çok şükür olmadımm inşallahda olmammama olursamda moralımı hiiiç bozmıycam otekı aya hırslanıcam iicene
kahvaltınıda yapmamıssın kuzumm hadı bi kahvaltını yap aç acına olmaz üle
aynen bendede göğüsler acıyo şiştiler ııcene karnımda agrı felen olmuyo iki akşamdır olcak gibi bi his oluyo ama hemen geçiveriyo gun ıcındede hiç olmuyo
ama bence adet olsanda olmasanda üzülmek yok öteki aya bi hışımla gireriz elimizden gelenı yaparız cnmcımama bi denesen test yapmayı ya da nasıl hissediyosan öyle yaparsın kuzum dr a gidersin bi kana bakar eger yoksada söktürücü verir bazen gecikme oluyo cunku stres mevsimsel değişimden dolayı gibi oyuzden canını sıkma cnmcım ama inşallah senın gecikme bebişdendirr
yok canım yaa atıştırırım öyle açım ama bu arlar pek yemekle aram yok yiyince tiksinti geliyor ee buda işime geliyor yemediğim her an benim lehime zayıflarım kızzz
iyi yapmıssın aramakla cnm cunku var sende bi tuhaflık bu ay
bebiş hazırlık yapıyo bence öteki aya gelcek senın bebiş bana öyle geliyo
ahhhh keşke canımmmmbu yaramaz hormonlar bizimle resmen oyun oynuyolar
adet gününde bu ne kırmızı çizgisi peki gebelik olsa keşke ve ummadık taş başımızı yarsaaa
sen yine de 4 saat sonra bir daha ovucan yap canım. Sonuçta yumurtlama akıntısı felan da gelmesi lazımdı o zaman geldi mi öyle birşey. 8 aralıkta mı oldum sen son reglini zaten yeni regli zamanın gelmiş bu kadar geç yumurtlama olmaz ki yaa.. Neyse bakalım hayırlısı.
ee ozaman kocanın peşini bırakma bugünn
45 günde bir adet olmak sorun olmuyomu :26:
kız meraktan zaten boyle oldu en iyisi ben yarında bı beklıyeyım carşmba doktoruma gıdeyım ya tam emın olmak için
evet evet üle yap druna git en azından yoksada söktürücü verir tkr halvetler başlar vakit nakit yanı bebiş bizim için
ablamda da 5 haftalıkken anşılmış kız neler yaptım dıyo bı turlu anlasılmıyodu :18:
temem kuzum atıştır ozaman bende öyle yalnız pek yıyemıyorum bişey ama akşam oldumuda kocişle götürüyorum ne var ne yok
ya işte oyuzden dıyorum bazen acelemi ediyoruz ama merak işte duramıyoruzda en guzelı bi hafta geçicek öyle test yapmak bi durabılsek çatlamadan
bende çarşambaya kadr bekliycem olmazsam çarşmaba evde bi test yapcam bakalım cıkmassada bi kaç gun daha bekleyıp yapıcam testi :18:
ya işte oyuzden dıyorum bazen acelemi ediyoruz ama merak işte duramıyoruzda en guzelı bi hafta geçicek öyle test yapmak bi durabılsek çatlamadan
bende çarşambaya kadr bekliycem olmazsam çarşmaba evde bi test yapcam bakalım cıkmassada bi kaç gun daha bekleyıp yapıcam testi :18:
iyi yapıyorsun canım benim ye can boğazdan gelir bende akşamları iyi yiyiyorum maaşallah benim kocişde pek iştahlı biliyonmu bende öyleyim silip süpürüyoz vallaaa
ayyy inşş olmazsın ve bebiş haberini alırız kuzumm
iyi yapıyorsun canım benim ye can boğazdan gelir bende akşamları iyi yiyiyorum maaşallah benim kocişde pek iştahlı biliyonmu bende öyleyim silip süpürüyoz vallaaa
doktor dedı zaten cok acele ettıgınız için bellı olmuyo boyle tam 10 gun gecse yapsanız iyi sonuç alırsınız
kız iyibeslenmemiz gerek bıde calışma var onu unuttunz
merhabayin gizlarrrrr
nasilsiniz?
asemb bebem adet olmamissin daha dünden beri aklim sendeydi napti ki acaba diye
ama dün gelemeyecegini söylemisdin zaten biliyorum
ayyy inşş olmazsın ve bebiş haberini alırız kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?