Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

selam kızlarrrrrrrrr

geçmişi okuyup geliyorum nasılsınızzzzzzzz???

hoşgeldnnn aysunmmm iimmm tam ovulasyon gunlermdeym hadi inşş gelsn bu ay kuzummm bu arada baktım bat tarihine ayy yılbaşı hediyesi olcakk sana aysunmm olursa bu ay inş da olcaaak hadi inşşşşş

hosbulduk canim saol
bende evi temizledim yeni evi.
ufak tefek esyalari götürdük
toparlaniyorum canim yavas yavas isde
ins gelmez kirmizilar da bebis gelir

[video]http://video.mynet.com/sonunakadarservet/SIBEL-CAN-HANCER/1159273/[/video]

Kader kader sen bize nazik davranmadın
Kader kader Herkese eşit yazılmadın
Hayat hayat sen bize nazik davranmadın
Hayat hayat Herkese eşit yaklaşmadın

a.s hoşgeldinn cnm senı sormalı

haydaaa nıye ara verıyosun kuzum sen hayırdır nedemek ıstemıyorum felen

canım aslında bugün moralim bya bir bozuk kendimi işlere verdim temizklemediğim yer kalmadı dün biraz tatsızlık oldu eşimin ailesiyle karar aldım bende istemiyorum:44:

hosbulduk canim saol
bende evi temizledim yeni evi.
ufak tefek esyalari götürdük
toparlaniyorum canim yavas yavas isde
ins gelmez kirmizilar da bebis gelir

oh iyi evi temzlemen bitmiş en azından yavaş yavaş yaparsınız deiğin gibi iki tarafda çalışınca bide kimse olmayınca zor valla kuzum
inşallah be cnm bi gelmesler cok sevınıcem valla ama gelırlersede moralımı bozmadan halvetlere dvm edicem

aslm canm hosgeldin aysunum.
iyidir canim isden geldim dinleniyorum birazcik sonra islere koyulcam
sen nasilsin?
canım benimmmmmm....
bende okuldan geldim şimdi..geçmişi okuyayım dedim ama hemen yayınıza gelmek istedim bıraktım okumayı..
bende iyiyim canım kırmızılarım gitti sayılır..gün sayıyorum..
hoşgeldnnn aysunmmm iimmm tam ovulasyon gunlermdeym hadi inşş gelsn bu ay kuzummm bu arada baktım bat tarihine ayy yılbaşı hediyesi olcakk sana aysunmm olursa bu ay inş da olcaaak hadi inşşşşş
duygummm h.b canımmm...
gördüm gördüm tablonuuu yumurtlamışsın pressedde var hayıtta..ayyyyyyyyy hadi inşallahhhh gelsin bebiş....
benimkide evt yılbaşı hediyem olsun İNŞALLAHHHHH....preesedem gelio benimde hayıtımda varrrr...yaa çakşırda gelmemiş burayaa..gg den vermeyi düşündüm seninki gibi..sen ne yaptın alcakmısın gg den...
a.s hoşgeldinn cnm senı sormalı

haydaaa nıye ara verıyosun kuzum sen hayırdır nedemek ıstemıyorum felen

canım iyiyim tatlım..sizleri gördüm daha iyi oldum..
senin kırmızılar gelmemişş inşalalh gelmezler...
kış kış kırmızılar kış kışşşyallah kırmızılar yallahh
kış kış kırmızılar kış kışşş yallah kırmızılar yallahh
kış kış kırmızılar kış kışşş yallah kırmızılar yallahh

kızlar merhaba bende 2 aydır deniyorum bu ay 3. ay olacak ovülasyon testi aldım adet tarihlerimi yazıyorum yumutlama günlerimi sölermisiniz 18 agustos.....17 eylül.........18 ekim........21 kasım kasımda gecikti biraz

evet cnm esimin birde is saatleri belli olmuyor
daha cok isler bana kaliyor ama olsun is basa düsünce mecburum
oda elinden geleni yapmaya calisiyor
evet cnm aynen öyle gelirse birazcik trip sonra yine yola devam cnmcim
ama insallah gelmiycek rabbimin izniyle kirmizilarin.

canım aslında bugün moralim bya bir bozuk kendimi işlere verdim temizklemediğim yer kalmadı dün biraz tatsızlık oldu eşimin ailesiyle karar aldım bende istemiyorum:44:

anlatmak istersen dınlerız cnm sorunu ama bence onlara bakıpta bebekten vazgeçme kuzumm
salla gitsin onları kocan ve sen ıstıyosan bebeği gerisi boş kuzum benımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…