canım benimmmmmm....
bende okuldan geldim şimdi..geçmişi okuyayım dedim ama hemen yayınıza gelmek istedimbıraktım okumayı..
bende iyiyim canım kırmızılarım gitti sayılır..gün sayıyorum..
duygummm h.b canımmm...
gördüm gördüm tablonuuu yumurtlamışsın pressedde var hayıtta..ayyyyyyyyy hadi inşallahhhh gelsin bebiş....
benimkide evt yılbaşı hediyem olsun İNŞALLAHHHHH....preesedem gelio benimde hayıtımda varrrr...yaa çakşırda gelmemiş burayaa..gg den vermeyi düşündüm seninki gibi..sen ne yaptın alcakmısın gg den...
canım iyiyim tatlım..sizleri gördüm daha iyi oldum..
senin kırmızılar gelmemişş inşalalh gelmezler...
kış kış kırmızılar kış kışşşyallah kırmızılar yallahh
kızlar merhaba bende 2 aydır deniyorum bu ay 3. ay olacak ovülasyon testi aldım adet tarihlerimi yazıyorum yumutlama günlerimi sölermisiniz 18 agustos.....17 eylül.........18 ekim........21 kasım kasımda gecikti biraz
canım benimmmmmm....
bende okuldan geldim şimdi..geçmişi okuyayım dedim ama hemen yayınıza gelmek istedimbıraktım okumayı..
duygummm h.b canımmm...
gördüm gördüm tablonuuu yumurtlamışsın pressedde var hayıtta..ayyyyyyyyy hadi inşallahhhh gelsin bebiş....
benimkide evt yılbaşı hediyem olsun İNŞALLAHHHHH....preesedem gelio benimde hayıtımda varrrr...yaa çakşırda gelmemiş burayaa..gg den vermeyi düşündüm seninki gibi..sen ne yaptın alcakmısın gg den...
canım benimmmmmm....
duygummm h.b canımmm...
anlatmak istersen dınlerız cnm sorunu ama bence onlara bakıpta bebekten vazgeçme kuzumm
salla gitsin onları kocan ve sen ıstıyosan bebeği gerisi boş kuzum benımm
yaa canım hayat o kadar zor ki bir siri saçmalıklar oluyor ben böyle bir dünyaya bebek getirmek istemiyorum eşimle birbiriimizi o kadar çok seviyorz ki ama bizi biraz huzursuz ediyorlar
evet cnm esimin birde is saatleri belli olmuyor
daha cok isler bana kaliyor ama olsun is basa düsünce mecburum
oda elinden geleni yapmaya calisiyor
evet cnm aynen öyle gelirse birazcik trip sonra yine yola devam cnmcim
ama insallah gelmiycek rabbimin izniyle kirmizilarin.
merhaba...
4-9 aralık tarihleri arası ovulasyon günlerin görünüyor..4 ünde ovulasyonu yapmaya başlarsan kaçırmazsın canım...
evet yeni bir dönem basliyor senin icin de bende halen ovulasyon yapiyorum ama yumurtlayamadim
ama yumurtlamam yakindir akintim geldi birazcik bugun yarin bir gün yumurtlarim sanirsam
bende yarini dört gözle bekliyorum bakalim 14.30 dan sonra sonuclarim belli olcak insallah birsey cikmaz
migdeme sancilar girdi valla yarin telde kötü birsey duymam insallah
as canım eşimin ailesi biraz sıkıntıya soktular dün bizi ona üzülüyorum sağolasın ilgilendiğin için kuzummmselam canımmm kim bozdu moralini senin
cnm evt dun kopkoyu çift çizgiydi ovucan dun...bugun silik çıktı çizgi tam ovulasyon gunlerndeym anlayacagın dur ateş tablomu da koyayım
3877c4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
çok pisss doğurasım var yaaa
amiiin cnmm inşallah gelmezler bu şarkıya bayılıyorumminşallah yılbaşı hediyen olur bebişinn inşallahh preesed hayıt çaksır e kaçış yolu kalmamış cnmcım
evet yeni bir dönem basliyor senin icin de bende halen ovulasyon yapiyorum ama yumurtlayamadim
ama yumurtlamam yakindir akintim geldi birazcik bugun yarin bir gün yumurtlarim sanirsam
bende yarini dört gözle bekliyorum bakalim 14.30 dan sonra sonuclarim belli olcak insallah birsey cikmaz
migdeme sancilar girdi valla yarin telde kötü birsey duymam insallah
hadi hayirlisi insallah tutunur bebisin duygucum
bozma moralını canım ya boşver onları kayınvaldenler sana yakınlarmı nıye
as canım eşimin ailesi biraz sıkıntıya soktular dün bizi ona üzülüyorum sağolasın ilgilendiğin için kuzummm
daha yenisin canım yaa acele etme hiç korundunuz mu peki
neoldu cnmmmmm geçmiş olsun ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?