Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

amiiin cnmm inşallah gelmezler bu şarkıya bayılıyorumm inşallah yılbaşı hediyen olur bebişinn inşallahh preesed hayıt çaksır e kaçış yolu kalmamış cnmcım

kızlar merhaba bende 2 aydır deniyorum bu ay 3. ay olacak ovülasyon testi aldım adet tarihlerimi yazıyorum yumutlama günlerimi sölermisiniz 18 agustos.....17 eylül.........18 ekim........21 kasım kasımda gecikti biraz

merhaba...

4-9 aralık tarihleri arası ovulasyon günlerin görünüyor..4 ünde ovulasyonu yapmaya başlarsan kaçırmazsın canım...

evet yeni bir dönem basliyor senin icin de bende halen ovulasyon yapiyorum ama yumurtlayamadim
ama yumurtlamam yakindir akintim geldi birazcik bugun yarin bir gün yumurtlarim sanirsam
bende yarini dört gözle bekliyorum bakalim 14.30 dan sonra sonuclarim belli olcak insallah birsey cikmaz
migdeme sancilar girdi valla yarin telde kötü birsey duymam insallah

cnm ne dıorm blıomsn bnm erken gebelk testleri var ya almştm batım 18i on altısı gibi bi test yapayım dıorm tek çizgi çıkarsa direk siparişi vercm gg den ya da batasıcalar gelnce veririm alırsan mecit efendi al var orda linkini veririm sana ö.m ile onu gözm tuttu nedense

anlatmak istersen dınlerız cnm sorunu ama bence onlara bakıpta bebekten vazgeçme kuzumm
salla gitsin onları kocan ve sen ıstıyosan bebeği gerisi boş kuzum benımm

istiyoruz tabiki dün eşimede dedim istemiyorum diye çok üzüldü konuşma öyle dedi aslında mesele benimle ilgili değil şahsen eşimi,n ailesi biraz borçlandı bu sene kayınbiraderimi evlendirdiler şimdide dara düştüler para istediler kredi çek 16 milyar dediler eşimde o kadarı veremem ama 5 bin verebilirim dedi kabul etmediler ona canım sıkkın biz daha 1 yıldır evliyiz evimizi kurduk elimizde avucumuzdaki herşeyi borçlarımıza verdik daha yeni nefes aldık derken bu sorun çıktı bilmiyorum valla canım bir hayli sıkkın canım yaaa

yaa canım hayat o kadar zor ki bir siri saçmalıklar oluyor ben böyle bir dünyaya bebek getirmek istemiyorum eşimle birbiriimizi o kadar çok seviyorz ki ama bizi biraz huzursuz ediyorlar

bozma moralını canım ya boşver onları kayınvaldenler sana yakınlarmı nıye

amiin inşallah cnmcım inşallah evet iş başa dusunce mecbur hayırlısyla tez zamanda biter taşınma telaşeniz peşinede yenı evınız size bebiş getirir inşallahh

neoldu cnmmmmm geçmiş olsun ???

amiiin cnmm inşallah gelmezler bu şarkıya bayılıyorumm inşallah yılbaşı hediyen olur bebişinn inşallahh preesed hayıt çaksır e kaçış yolu kalmamış cnmcım

İNŞALLAHHHHH:...
canım o kadar değil du bakimmm daha keçiboynuzu kürü vede incir kürümüzde var
vallahi ona rağman kaçarsa bilemiyorum ne yaparım

akıntın geldi ise yumurtlaman yakındır canım..gün aşırı halvete devam

canım azracım inşallah güzel haberler alacaksın.içini ferah tut ve bize de yaz emi sonucunu
..

Son düzenleme:
daha yenisin canım yaa acele etme hiç korundunuz mu peki

bızde istemıyorduk canım ama cevre bazı seylere zorluyo adımı kısıra cıkardılar canım eşimin ailesi yoksa bızede erken gelıyordu başka şehırde olmalarına ragmen gene moralımı bozuyolar dert cok tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…