Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hey yarabbım yaa olcak işmi bide 16 milyar yanı az buz değil demiyolarmı bunlar yenı evlı anca kendılerını dondururler kendılerıne göre geçimleri var dıye
ama eşin iyi demiş okadar çekemem dıye bak enazından eşin onlara karşı sus pus olup tmm demıyo buna şükür kuzum
kabul etmıyolarsa etmesınler kendılerı bılır hem kayınbiraderinden ıstesınler onun ıcın borçlanmıslar hey allahım ya sinir oluyorum böyle şeylere
ama sen bence bebişten vazgeçme eşinde okadr vermiyo zaten siz çalışmalara dvm edın kuzum hamiş kalıncada dersiniz böyle böyle bebiş için hazırlıklarımız olcak dıye

saol bitanem
tabi yazarim iyi ya da kötü bildiririm sizede

sorma canım yaa dert çokta elden birşey gelmiyor benim eşim çok duygusal zoruna gidiyor ailesi biraz ayırımcılık yapıyor sığındığı tek liman benim dün ağladı artık o derece o ağlayınca bende dayanamadım ağladım güya halvet olacaktı hergün edecektik bebek için tüm planlarımızı bozdular :18:

benımde senden farkım yok canım sıkma canını

inşallah ama adet olucam sanırım öle geliyo bana sanmam yanii
ama gerçekten çok pisssss böle arka arkaya çıkartasım var

gülme kızzz valla çok pis doğurasım var öyle böyle değilll

inş cnm bebişn sennledr dedgn belrtiler gebelk belrtileridir inşşşş

canım eşime kalsa babasına vermeye razı değilde bir abisi var onun emeği çok üzerinde o okuttu eşimi çok değerli o bisi bizim için ama anne ve baba görecek gözüm yok inanki 16 milyara 26 bin faiz geliyor ömrümüzce öde dur nasıl olcaksa azada razı olmuyorlar sanki 5 bin azmı diğeelrinide alsınlar öbür evlatlardan ama yok bize gücü yetiyor herkesin biliyorlarki benim eşim duygusal yükleniyorlar canım yaa sorma hiç dayanamıyorum eşime canım o benim dün o hali hiç gitmiyor gözümün önünden canımın içi o hiç haketmiyor bunları :85::85:

duygucum oda iyi olur bak..
bu ay bebeğin gelecek belkide ozamanda çakşırı boşuna almış olacaksın...ovulasyon döneminde geldi. şimdi alsan ovulasyona faydası olamayacak yani geç geleceği için..iyi fikir simdi alma sen...inşallah kırmızıların gelemz vede gerek kalmaz kuzum...tamam sen bana linki at ben gg dan alayım en iyisi hem fiyatıda daha iyi...

4 dünde yapmadım ama 3 de yaptım hiç çizgi çıkmadı silik bile degildi bu akşmadan itibaren yapıcam kaçırdımmı acaba
yok sanmam kaçıracağını canım...bugün yap bakalım bi tane daha...akıntından da anlarsın var mı??

as canım eşimin ailesi biraz sıkıntıya soktular dün bizi ona üzülüyorum sağolasın ilgilendiğin için kuzummm

canım benim işte bazı aileler düşüncesiz oluyorlar..bunlar yeni ev oldu borçları vardır üzerlerine gitmeyelim demezler..birde göndermek istediğiniz paayı beğenmiyrlar öyle mi..
üzülme bitanem..anlayışsızlar demek ki ve değişmeyeceklerdir büyük ihtimalle...belli yaşa gelmiş insanlar bu saatten sonra değişmezler...
onlara göre hayatını şekilllendirme ve erteleme...bebeğini de erteleme sakın...:

Son düzenleme:

ohh daha ne olsuncnmcım kaçmaz kaçmaz gelıcek ınsallah bebüşünnn tez zamanda yılbaşınaa

ya varya sınır oluyorum boyle şeylere daha 7 ay olmus ne kısırı yahuu

valla ben kımseyı takmıyorum hep en başından beri 2 yıl olmadan dusunmuyorum evlılıgımın tadını cıkarcam dedım
sorduklarındada bakalım kısmet dıyıp gulup geçiyorum cok fesat bu ınsanlar ya delı oluyorum valla

eşlermiz meslektaş canım onunda ailesı aynı 10 mılyar kredı cektı verdı onlara ve bız evlendık demedıler bızde yardımcı olalım dıye kız benım dugun alışverısım bıle olmadı eşime kıymadım fazla masraf olmasın dıye ama onlar bunu dusunmuyolar ellerınden gelse butun maası onlara verırız yok demezler

tmm cnm hemen atıorm linki

cnm benim her zaman bu yakıştırma yapılıyor, illa ilk yapışta istiyorlar bende 6 yıllık evliyim daha yeni bebiş düşünüyoruz diye söyleyince milletin garibine gidyor, romatizma tedavsii oluyorum, millet sanıyor kısırım tedavi oluyorum, bende sinir oluyorum insanlar haddi olmayan şeylere çok karışıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…