amiin inşallah cnmcım inşallahevet iş başa dusunce mecbur hayırlısyla tez zamanda biter taşınma telaşeniz peşinede yenı evınız size bebiş getirir inşallahh
istiyoruz tabiki dün eşimede dedim istemiyorum diye çok üzüldü konuşma öyle dedi aslında mesele benimle ilgili değil şahsen eşimi,n ailesi biraz borçlandı bu sene kayınbiraderimi evlendirdiler şimdide dara düştüler para istediler kredi çek 16 milyar dediler eşimde o kadarı veremem ama 5 bin verebilirim dedi kabul etmediler ona canım sıkkın biz daha 1 yıldır evliyiz evimizi kurduk elimizde avucumuzdaki herşeyi borçlarımıza verdik daha yeni nefes aldık derken bu sorun çıktı bilmiyorum valla canım bir hayli sıkkın canım yaaa
inşallah ama adet olucam sanırım öle geliyo bana sanmam yaniidemek ki gelck bebkk yakındır cnmmmvalla laf armzda bnm de varrrr
İNŞALLAHHHHH:...
canım o kadar değil du bakimmm daha keçiboynuzu kürü vede incir kürümüzde var
vallahi ona rağman kaçarsa bilemiyorum ne yaparım
akıntın geldi ise yumurtlaman yakındır canım..gün aşırı halvete devam
canım azracım inşallah güzel haberler alacaksın.içini ferah tut ve bize de yaz emi sonucunu..
bızde istemıyorduk canım ama cevre bazı seylere zorluyo adımı kısıra cıkardılar canım eşimin ailesi yoksa bızede erken gelıyordu başka şehırde olmalarına ragmen gene moralımı bozuyolar dert cok tatlım
istiyoruz tabiki dün eşimede dedim istemiyorum diye çok üzüldü konuşma öyle dedi aslında mesele benimle ilgili değil şahsen eşimi,n ailesi biraz borçlandı bu sene kayınbiraderimi evlendirdiler şimdide dara düştüler para istediler kredi çek 16 milyar dediler eşimde o kadarı veremem ama 5 bin verebilirim dedi kabul etmediler ona canım sıkkın biz daha 1 yıldır evliyiz evimizi kurduk elimizde avucumuzdaki herşeyi borçlarımıza verdik daha yeni nefes aldık derken bu sorun çıktı bilmiyorum valla canım bir hayli sıkkın canım yaaa
inşallah ama adet olucam sanırım öle geliyo bana sanmam yanii
ama gerçekten çok pisssss böle arka arkaya çıkartasım var
gülme kızzz valla çok pis doğurasım var öyle böyle değilll
inşallah ama adet olucam sanırım öle geliyo bana sanmam yanii
ama gerçekten çok pisssss böle arka arkaya çıkartasım var
gülme kızzz valla çok pis doğurasım var öyle böyle değilll
canim gecen hafta kadin doktoruna gittim
kan aldilar hormon tahlili icin
yarin cikcak sonuclar
inş cnm bebişn sennledr dedgn belrtiler gebelk belrtileridir inşşşş
dogur yavrum cifter cifter dogur hemide insallahh
hey yarabbım yaa olcak işmi bide 16 milyar yanı az buz değil demiyolarmı bunlar yenı evlı anca kendılerını dondururler kendılerıne göre geçimleri var dıye
ama eşin iyi demiş okadar çekemem dıye bak enazından eşin onlara karşı sus pus olup tmm demıyo buna şükür kuzum
kabul etmıyolarsa etmesınler kendılerı bılır hem kayınbiraderinden ıstesınler onun ıcın borçlanmıslar hey allahım ya sinir oluyorum böyle şeylere
ama sen bence bebişten vazgeçme eşinde okadr vermiyo zaten siz çalışmalara dvm edın kuzum hamiş kalıncada dersiniz böyle böyle bebiş için hazırlıklarımız olcak dıye
cnm ne dıorm blıomsn bnm erken gebelk testleri var ya almştm batım 18i on altısı gibi bi test yapayım dıorm tek çizgi çıkarsa direk siparişi vercm gg den ya da batasıcalar gelnce veririm alırsan mecit efendi al var orda linkini veririm sana ö.m ile onu gözm tuttu nedense
yok sanmam kaçıracağını canım...bugün yap bakalım bi tane daha...akıntından da anlarsın var mı??4 dünde yapmadım ama 3 de yaptım hiç çizgi çıkmadı silik bile degildi bu akşmadan itibaren yapıcam kaçırdımmı acaba
as canım eşimin ailesi biraz sıkıntıya soktular dün bizi ona üzülüyorum sağolasın ilgilendiğin için kuzummm
İNŞALLAHHHHH:...
canım o kadar değil du bakimmm daha keçiboynuzu kürü vede incir kürümüzde var
vallahi ona rağman kaçarsa bilemiyorum ne yaparım
akıntın geldi ise yumurtlaman yakındır canım..gün aşırı halvete devam
canım azracım inşallah güzel haberler alacaksın.içini ferah tut ve bize de yaz emi sonucunu..
bızde istemıyorduk canım ama cevre bazı seylere zorluyo adımı kısıra cıkardılar canım eşimin ailesi yoksa bızede erken gelıyordu başka şehırde olmalarına ragmen gene moralımı bozuyolar dert cok tatlım
sorma canım yaa dert çokta elden birşey gelmiyor benim eşim çok duygusal zoruna gidiyor ailesi biraz ayırımcılık yapıyor sığındığı tek liman benim dün ağladı artık o derece o ağlayınca bende dayanamadım ağladım güya halvet olacaktı hergün edecektik bebek için tüm planlarımızı bozdular:18:
tmm cnm hemen atıorm linki
duygucum oda iyi olur bak..
bu ay bebeğin gelecek belkide ozamanda çakşırı boşuna almış olacaksın...ovulasyon döneminde geldi. şimdi alsan ovulasyona faydası olamayacak yani geç geleceği için..iyi fikir simdi alma sen...inşallah kırmızıların gelemz vede gerek kalmaz kuzum...tamam sen bana linki at ben gg dan alayım en iyisi hem fiyatıda daha iyi...
yok sanmam kaçıracağını canım...bugün yap bakalım bi tane daha...akıntından da anlarsın var mı??
canım benim işte bazı aileler düşüncesiz oluyorlar..bunlar yeni ev oldu borçları vardır üzerlerine gitmeyelim demezler..birde göndermek istediğiniz paayı beğenmiyrlar öyle mi..
üzülme bitanem..anlayışsızlar demek ki ve değişmeyeceklerdir büyük ihtimalle...belli yaşa gelmiş insanlar bu saatten sonra değişmezler...
onlara göre hayatını şekilllendirme ve erteleme...bebeğini de erteleme sakın...:19:
yok cnm kötü çıkmıcak inşş eger prolaktn falan yuksek çıkarsa da hiç takma hayıtt varrr cunku içersin geçerr
benımde senden farkım yok canım sıkma canını
insallah duygucum
iciyorum hayit hapini bu ay
hayirlisi olsun ins
ohh daha ne olsuncnmcım kaçmaz kaçmaz gelıcek ınsallah bebüşünnn tez zamanda yılbaşınaa
ya varya sınır oluyorum boyle şeylere daha 7 ay olmus ne kısırı yahuu
valla ben kımseyı takmıyorum hep en başından beri 2 yıl olmadan dusunmuyorum evlılıgımın tadını cıkarcam dedım
sorduklarındada bakalım kısmet dıyıp gulup geçiyorum cok fesat bu ınsanlar ya delı oluyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?