Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

günaydınnnlar... uyudum uyandım hala halsizim ben ya.. Ayaklarım fena titriyor.. Üstümde bir ağırlık cuma yada cumartesi adet olma zamanı. bakalım gelekcekmi. progesteron 22 idi. iki yumurta vardı. doktorum :) ikiz oluyormuş bide diye takılmıştı.21,günde. Şimdi KAN test yapmaya hala korkuyorum. ne yapacağım ben ya ufff

ata35 cok sevindim allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inş.canım bizlerede bol bol dua et bizde temmuz ayında hayırlısıyla hamiş olalım inş.

Günaydın kızlar nasılsınız?

Ata tebrik ederim canım çok sevindim senin adına. İnşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder Rabbim canım. Bize de bol dua et tatlım.

Florida canım bence sende hamile olabilirsin aynı belirtileri yaşıyorsun çünkü. Sende bir test yap bence canım. Hayırlısı olsun inşallah.

Edamm nerelerdesin tatlım? Geldi mi kırmızılar ne oldu merak içerisindeyim. Geçmişe çok bakamadım müsafirim gelecek. Çok uzun vaktim yok.
Bu arada benim kırmızılar bitti. Dün itibari ile halvete koyulduk. Bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah.

Tünaydın hanımlarr ben adetim bittiğinden beri takipteyim yumurta akı kıvamlı akıntı takibi yapıyorum yarında ovulasyon testime başlıycam adamada ceviz badem neyin yedirmeye başladım.Kilo alıcam yaa diye söyleniyo:))pekmez dedim lafı ağzıma tıkadı nefret edermiş o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…