Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

senin eşinde mi polis nerdesiniz peki canım yaa şuan seni okadar iyi anlıyorum ki bende aynı eşime kıyamadım biz evlendiğimiz zaman eşim daha göreve yeni başlamıştı maaşını almamıştı bile bende yüklenmedim aldırmadım benim evimi kurmaya bile kendi ababm geldi buarada kaldı ramazan günü kurduk ama onlar oturdu yerlerinde utanmadan seninle aynıyız desene canım yaa ne diyeyimki

insallah duygucum
iciyorum hayit hapini bu ay
hayirlisi olsun ins

o zaman hiç korkma hormon sonçlarından o dengelmştr yukseklk var sa da ...stresten yukseleblıomş ben de ondan içıorm altı ay once baktrmşm normaldi ama belli olmaz hayıt dengelıodr bi sorun varsa da...

sıkmamaya çalışıyoum canım ama pek mümkün olmuyor işte seninkiler ne yapıyor canım yaa ne demek kısır falan ne kadar ayıp terbiyesizler

canım ben brusella hastalıgı gecırdım bana dedıler verem kanser olmuş akdenız anemısıde var cocugu olmaz kısırdır dedıler canım onlara nıspet cocugu yapıyorum

oyy oyy uzuldum şimdi ya hem sevdaya hem sana 5 bin tabıkı az değil gerzekler işte nolcak vermesın eşin üzmesin canınıda benımde durumum ortada desın elımden gelen 5 bin olur fazlasını yapamam desın cıksın ısın ıcınden zaten boyle ıyı ınsanları ezerler ya cok uzuldum cidden
ama ne olursa olsun bebişden vazgeçme kuzum sakın vazgeçme hemde

hayıt ve preseed kardeşliğiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii baya olduk kızlar ya kaç kişi olduk hayıt ya da preseed kullanan ??? hamiş paltması olcak bu ay inşşşşşşşşşş

Son düzenleme:

bu insanlar böyle isde canim ya
bende ayni senin gibi 6 yillik evliyim benimde adim kisira cikdi
aman ne yapayim cikarsa ciksin ben kendimi bildikten sonra baskasinin bilmesine gerek yok zaten
bizde istemedik kücük yasda evlendigim icin istemedim daha kendim cocukken onun sorumlulugunu alamam dedim
bilincli bir anne olmak istedim birde okula falan gittim is derken erteledik erteledik
ama simdiki aklim olsaydi bu kadar beklemezdim simdide ha deyince gelmiyor sipalar
takilma canim he de gec ne düsünen düsünsün sen yok desende onlar yine ayni düsüncekler cunku fesatlar

Sadece polis esleri ayni degil cinlerim tepemde benimkinin aileside ayni bu yasa kadar somurmusler kocami evlendik bi krs nasip olmadi kardesine onbes milyar vermis araba alsin diye simdi arabayi satiyo ama bizim parayi vermiyo cocuklari varmis benimde olcak dukkanida kardesi isletcek artik sap gibi kaldik ortada adam elin isinde caliscak artik yeni eve cikcaz alcaz hatta kredi cekcez yuk hep bize bindi

kızlar benden 1 yıl sonra apartmana gelin gelmişti
hiçbiryle görüşmüyorum apartmanda köklü bi apartman burası 30 yıldır aynı insanlar çoğunluğu
onlardan olursan içine alırlar anca
ben farklı geldim sanırım onlara
neyse bu kız 4 aylık hamileymiş şimdi öğrendim

neyse ben ağlamaya gidiyorum

aklım çok karışık canım yaaa kendimi cazalandırıyorum bir nevi ama eşimde olmaz diyor olacak çocuğumuz alırlarsa 5ini alırlar yoksa onada muhtaç olurlar diyor bakalım aslında benim canımın acıması para değil onu gözden çıkardım eşime dayanamıyorum kız hiç haketmiyor öylesine temiz kalpliki dün ağladım diye kendini bıraktı beni teselli ediyor

hayıt ve preseed kardeşliğiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii baya olduk kızlar ya kaç kişi olduk hayıt ya da preseed kullanan ??? hamiş paltması olcak bu ay inşşşşşşşşşş

evet bi sürü olduk...içen hamiş kalıyo İNŞALLAHHH sıra bizdeeeeeeee....

bız sımdı d bakırdayız canım bız esımle cok zor gunler gecırdık halende gecırıyoruz ama okadarkı cok sevıyoruz bırbırımızı her zorlugun ustesınden gelmeye calısıyoruz beraber ama işte izin varseler daha guzel olur. sen anlatırken benı anlatıyormussun gıbı oluyorum canım ya bız evı kurduk dedıgın gıbı onlar geldı yıyıp içtiler sankı yabancılarmış gıbı o kadar cok zoruma gıttıkı anlatamam offffffff ya o gunlere gıttım gene

geçmiş olsun cnmm benım evet aynen öyle bende çok ama çok sinir oluyorum gerzekler işte
halden ne anlarlar ya ben kımseye dıyemem oyle bebek yokmu yapın hemen bilmem ne sorunmu var falan
ama millette hiç düşünce yok beyınsızler nolcak ay valla sinir kat sayım arttı he

canım ben brusella hastalıgı gecırdım bana dedıler verem kanser olmuş akdenız anemısıde var cocugu olmaz kısırdır dedıler canım onlara nıspet cocugu yapıyorum

canım benim inş rabbim en kısa zamanda sana çocuk nasip ederde onlarda anlar ayıp yaa salaklar üzülme canım üzülme inş Alllahım onların da yanına bırakmaz yaşattıklarının cezasını çekerler inş

evet bi sürü olduk...içen hamiş kalıyo İNŞALLAHHH sıra bizdeeeeeeee....

valla yaa demi biz de kalalımmmmmmm inşşşş kısa zamandaaa ben hayıta da guvenıorm ama benm çok adetlerde falan sorun yoktu ya o yuzden preseede daha bi guvenıormm hadi inşşşş

aynen bende öyleyim varsa var yoksa yok beni ne ilgilendirki amma merakli melahatlar
ilk tanisiyorum adin ne evlimisin evet kac yillik evlisin cocuk var mi
sanki nüfus memuru sayim yapiyor

ozaman onu bebek ıstemıyorum dıye daha fazla uzme kuzumm paşa paşa yapın bebişinizi
bak birbirinizi çok sevıyosunuz daha ne olsun sizinde olsun bi yavrunuz
onlara kızıpta bunu ertelememek lazım kuzum yapın gitsin halvetlere dvm emi kuzum

anlıyorum canım gerçekten insan çıldırıyor yaa bizimkilerde geldiler geçen sene evime nasıl bakıyorlar böyle 3 yaşlarında bir torunları var öyle yaramazki evimin içine etti durdu hiç sahip çıkmak yok dur demek yok koltuklarım orta sehpam halılar yaa nasıl canım yandı artık ağladım eşime dedim televizyonu araba yerine koyup sürüyordu o kadar ki canım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…