eşlermiz meslektaş canım onunda ailesı aynı 10 mılyar kredı cektı verdı onlara ve bız evlendık demedıler bızde yardımcı olalım dıye kız benım dugun alışverısım bıle olmadı eşime kıymadım fazla masraf olmasın dıye ama onlar bunu dusunmuyolar ellerınden gelse butun maası onlara verırız yok demezler
insallah duygucum
iciyorum hayit hapini bu ay
hayirlisi olsun ins
sıkmamaya çalışıyoum canım ama pek mümkün olmuyor işte seninkiler ne yapıyor canım yaa ne demek kısır falan ne kadar ayıp terbiyesizler
canım eşime kalsa babasına vermeye razı değilde bir abisi var onun emeği çok üzerinde o okuttu eşimi çok değerli o bisi bizim için ama anne ve baba görecek gözüm yok inanki 16 milyara 26 bin faiz geliyor ömrümüzce öde dur nasıl olcaksa azada razı olmuyorlar sanki 5 bin azmı diğeelrinide alsınlar öbür evlatlardan ama yok bize gücü yetiyor herkesin biliyorlarki benim eşim duygusal yükleniyorlar canım yaa sorma hiç dayanamıyorum eşime canım o benim dün o hali hiç gitmiyor gözümün önünden canımın içi o hiç haketmiyor bunları:85: :85:
cnm benim her zaman bu yakıştırma yapılıyor, illa ilk yapışta istiyorlar bende 6 yıllık evliyim daha yeni bebiş düşünüyoruz diye söyleyince milletin garibine gidyor, romatizma tedavsii oluyorum, millet sanıyor kısırım tedavi oluyorum, bende sinir oluyorum insanlar haddi olmayan şeylere çok karışıyorlar
senin eşinde mi polis nerdesiniz peki canım yaa şuan seni okadar iyi anlıyorum ki bende aynı eşime kıyamadım biz evlendiğimiz zaman eşim daha göreve yeni başlamıştı maaşını almamıştı bile bende yüklenmedim aldırmadım benim evimi kurmaya bile kendi ababm geldi buarada kaldı ramazan günü kurduk ama onlar oturdu yerlerinde utanmadan seninle aynıyız desene canım yaa ne diyeyimki
oyy oyy uzuldum şimdi ya hem sevdaya hem sana5 bin tabıkı az değil gerzekler işte nolcak vermesın eşin üzmesin canınıda benımde durumum ortada desın elımden gelen 5 bin olur fazlasını yapamam desın cıksın ısın ıcınden zaten boyle ıyı ınsanları ezerler ya cok uzuldum cidden
ama ne olursa olsun bebişden vazgeçme kuzum sakın vazgeçme hemde
hayıt ve preseed kardeşliğiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiibaya olduk kızlar ya kaç kişi olduk hayıt ya da preseed kullanan ??? hamiş paltması olcak bu ay inşşşşşşşşşş
senin eşinde mi polis nerdesiniz peki canım yaa şuan seni okadar iyi anlıyorum ki bende aynı eşime kıyamadım biz evlendiğimiz zaman eşim daha göreve yeni başlamıştı maaşını almamıştı bile bende yüklenmedim aldırmadım benim evimi kurmaya bile kendi ababm geldi buarada kaldı ramazan günü kurduk ama onlar oturdu yerlerinde utanmadan seninle aynıyız desene canım yaa ne diyeyimki
cnm benim her zaman bu yakıştırma yapılıyor, illa ilk yapışta istiyorlar bende 6 yıllık evliyim daha yeni bebiş düşünüyoruz diye söyleyince milletin garibine gidyor, romatizma tedavsii oluyorum, millet sanıyor kısırım tedavi oluyorum, bende sinir oluyorum insanlar haddi olmayan şeylere çok karışıyorlar
canım ben brusella hastalıgı gecırdım bana dedıler verem kanser olmuş akdenız anemısıde var cocugu olmaz kısırdır dedıler canım onlara nıspet cocugu yapıyorum
evet bi sürü olduk...içen hamiş kalıyo İNŞALLAHHH sıra bizdeeeeeeee....
geçmiş olsun cnmm benım evet aynen öyle bende çok ama çok sinir oluyorum gerzekler işte
halden ne anlarlar ya ben kımseye dıyemem oyle bebek yokmu yapın hemen bilmem ne sorunmu var falan
ama millette hiç düşünce yok beyınsızler nolcak ay valla sinir kat sayım arttı he
aklım çok karışık canım yaaa kendimi cazalandırıyorum bir nevi ama eşimde olmaz diyor olacak çocuğumuz alırlarsa 5ini alırlar yoksa onada muhtaç olurlar diyor bakalım aslında benim canımın acıması para değil onu gözden çıkardım eşime dayanamıyorum kız hiç haketmiyor öylesine temiz kalpliki dün ağladım diye kendini bıraktı beni teselli ediyor
bız sımdı d bakırdayız canım bız esımle cok zor gunler gecırdık halende gecırıyoruz ama okadarkı cok sevıyoruz bırbırımızı her zorlugun ustesınden gelmeye calısıyoruz beraber ama işte izin varseler daha guzel olur. sen anlatırken benı anlatıyormussun gıbı oluyorum canım ya bız evı kurduk dedıgın gıbı onlar geldı yıyıp içtiler sankı yabancılarmış gıbı o kadar cok zoruma gıttıkı anlatamam offffffff ya o gunlere gıttım gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?