bu insanlar böyle isde canim ya
bende ayni senin gibi 6 yillik evliyim benimde adim kisira cikdi
aman ne yapayim cikarsa ciksin ben kendimi bildikten sonra baskasinin bilmesine gerek yok zaten
bizde istemedik kücük yasda evlendigim icin istemedim daha kendim cocukken onun sorumlulugunu alamam dedim
bilincli bir anne olmak istedim birde okula falan gittim is derken erteledik erteledik
ama simdiki aklim olsaydi bu kadar beklemezdim simdide ha deyince gelmiyor sipalar
takilma canim he de gec ne düsünen düsünsün sen yok desende onlar yine ayni düsüncekler cunku fesatlar
valla yaa demi biz de kalalımmmmmmm inşşşş kısa zamandaaa ben hayıta da guvenıorm ama benm çok adetlerde falan sorun yoktu ya o yuzden preseede daha bi guvenıormm hadi inşşşş
kızlar benden 1 yıl sonra apartmana gelin gelmişti
hiçbiryle görüşmüyorum apartmanda köklü bi apartman burası 30 yıldır aynı insanlar çoğunluğu
onlardan olursan içine alırlar anca
ben farklı geldim sanırım onlara
Neyse bu kız 4 aylık hamileymiş şimdi öğrendim
Neyse ben ağlamaya gidiyorum
ildacım..
canım daha bi sürü örnek buluruz istersek..boşverrrr canım benim takılma..sıra bize gelecek
bu kadar uğraşlarımızın karşılığını hep beraber alacağız inşallah üzülme ağlama canım benim
bu arada senin ovulasyon bugün silik çıkmış öyle mi
vallahi bizi şaşırttı bu ay senin düzenin...
ama düzelecek..iyiki ovucanları almışsın...gününü kaçırmadın
ozaman onu bebek ıstemıyorum dıye daha fazla uzme kuzumm paşa paşa yapın bebişinizi
bak birbirinizi çok sevıyosunuz daha ne olsun sizinde olsun bi yavrunuz
onlara kızıpta bunu ertelememek lazım kuzum yapın gitsin halvetlere dvm emi kuzum
geçmiş olsun cnmm benım evet aynen öyle bende çok ama çok sinir oluyorum gerzekler işte
halden ne anlarlar ya ben kımseye dıyemem oyle bebek yokmu yapın hemen bilmem ne sorunmu var falan
ama millette hiç düşünce yok beyınsızler nolcak ay valla sinir kat sayım arttı he
aklım çok karışık canım yaaa kendimi cazalandırıyorum bir nevi ama eşimde olmaz diyor olacak çocuğumuz alırlarsa 5ini alırlar yoksa onada muhtaç olurlar diyor bakalım aslında benim canımın acıması para değil onu gözden çıkardım eşime dayanamıyorum kız hiç haketmiyor öylesine temiz kalpliki dün ağladım diye kendini bıraktı beni teselli ediyor
anlıyorum canım gerçekten insan çıldırıyor yaa bizimkilerde geldiler geçen sene evime nasıl bakıyorlar böyle 3 yaşlarında bir torunları var öyle yaramazki evimin içine etti durdu hiç sahip çıkmak yok dur demek yok koltuklarım orta sehpam halılar yaa nasıl canım yandı artık ağladım eşime dedim televizyonu araba yerine koyup sürüyordu o kadar ki canım yaaa
inşallah duygummm..
evet canım benimde adet günlerimde vs bir sorun yoktu ama dedim ki..bu streste belkide iniş çıkışlar oluyodur biz anlamadan..ona karşı genede içeyim dedim..
preesed de güvaniyorum....ayyyyy biz ne çok şey uyguluyoruz değil mi...hamile kalırsak kitap yazarız vallahi..o kadar bilgimiz oldu..
bende gelebilirmiyim yanına yalnız ağlama olmazmı
kız bıtane yapıştırsaydın hıc dayanamam oylesiz nerdesınız canım
inşallah duygummm..
evet canım benimde adet günlerimde vs bir sorun yoktu ama dedim ki..bu streste belkide iniş çıkışlar oluyodur biz anlamadan..ona karşı genede içeyim dedim..
preesed de güvaniyorum....ayyyyy biz ne çok şey uyguluyoruz değil mi...hamile kalırsak kitap yazarız vallahi..o kadar bilgimiz oldu..
inşallah duygummm..
Preesed de güvaniyorum....ayyyyy biz ne çok şey uyguluyoruz değil mi...Hamile kalırsak kitap yazarız vallahi..o kadar bilgimiz oldu..
öyle cnm bende işte çalışmak zorunda kaldım kendimi hazır hissetmedim istemedik rahatsızlıklarım falan oldu hep kaynanam diyor keşke yeni evlendiğinde doğursaydanı bakardık ama lafta yani, bir eltimin çocuğuna baktı kadının burnundan getirdi, yani bir anne kadar bakarmı hiç insanın kayınvalidesi.yani o yüzden bende dedim doğursam kimse bakmazdı zamanı geldi artık düşünüyoruz diyorum ne yapıyım,yiyecek ekmeği varsa olucak inşallah, allah herkese nasip etsin anneliği:)
evet canım ama ilk idrarımla yaptım
ööle yapmamam gerekiyormuş
belki gün içinde yapsaydım yine ööle koyu çıkacaktı
zaten yine koyu ama dünkü gibi değil sabah idrarı bööle çıkardı sonucu sanırım
ve şimdi başka sitelerde okuyorum ve şok oluyorum
kız o ay hep korunmuş sadece adet ten 1 gün önce korunmamaış ve hamile kalmış
dr da ööle demiş
yani ben dün hep sordum burada ama olmaz dediler demekki oluyomuşşşş
yani adetten hemen önce yumurtlama varmışş
ben sanırım bööle bi şey yaşıyorum bugün halvet var dün de vardı sabah
aynen bende öyleyim varsa var yoksa yok beni ne ilgilendirki amma merakli melahatlar
ilk tanisiyorum adin ne evlimisin evet kac yillik evlisin cocuk var mi
sanki nüfus memuru sayim yapiyor
ecet haklısın canım yaa doğru söylüyorsun saçmalıyorum ben işte sağolun kızlar yaa valla açıldım anlatınca iyiki varsınız canlarım
aynenn öyle gerzek cok memleketde dediğin gibi allah akıl fikir versin dengeziler nolcekkGerzekler hakkaten. eşimin bir akrabası da bana dedi : senin çocuğun olmaz sende romatizma var, daha ne aptallar var ya , çok kötü olmuştum o günü hatırlamak bile istemiyorum, bizim derdimiz bize yetiyor zaten bide böyle manyaklar çıkıyor karşımıza allah akıl fikir versinde kendi işlerine baksınlar.
aklım çok karışık canım yaaa kendimi cazalandırıyorum bir nevi ama eşimde olmaz diyor olacak çocuğumuz alırlarsa 5ini alırlar yoksa onada muhtaç olurlar diyor bakalım aslında benim canımın acıması para değil onu gözden çıkardım eşime dayanamıyorum kız hiç haketmiyor öylesine temiz kalpliki dün ağladım diye kendini bıraktı beni teselli ediyor
Kizlar halam caya geliyo optum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?