Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ildacım..

canım daha bi sürü örnek buluruz istersek..boşverrrr canım benim takılma..sıra bize gelecek

bu kadar uğraşlarımızın karşılığını hep beraber alacağız inşallah üzülme ağlama canım benim

bu arada senin ovulasyon bugün silik çıkmış öyle mi

vallahi bizi şaşırttı bu ay senin düzenin...

ama düzelecek..iyiki ovucanları almışsın...gününü kaçırmadın

öyle cnm bende işte çalışmak zorunda kaldım kendimi hazır hissetmedim istemedik rahatsızlıklarım falan oldu hep kaynanam diyor keşke yeni evlendiğinde doğursaydanı bakardık ama lafta yani, bir eltimin çocuğuna baktı kadının burnundan getirdi, yani bir anne kadar bakarmı hiç insanın kayınvalidesi.yani o yüzden bende dedim doğursam kimse bakmazdı zamanı geldi artık düşünüyoruz diyorum ne yapıyım,yiyecek ekmeği varsa olucak inşallah, allah herkese nasip etsin anneliği:)

valla yaa demi biz de kalalımmmmmmm inşşşş kısa zamandaaa ben hayıta da guvenıorm ama benm çok adetlerde falan sorun yoktu ya o yuzden preseede daha bi guvenıormm hadi inşşşş

inşallah duygummm..

evet canım benimde adet günlerimde vs bir sorun yoktu ama dedim ki..bu streste belkide iniş çıkışlar oluyodur biz anlamadan..ona karşı genede içeyim dedim..
preesed de güvaniyorum....ayyyyy biz ne çok şey uyguluyoruz değil mi... hamile kalırsak kitap yazarız vallahi..o kadar bilgimiz oldu
..

bende gelebilirmiyim yanına yalnız ağlama olmazmı

evet canım ama ilk idrarımla yaptım
ööle yapmamam gerekiyormuş
belki gün içinde yapsaydım yine ööle koyu çıkacaktı
zaten yine koyu ama dünkü gibi değil sabah idrarı bööle çıkardı sonucu sanırım
ve şimdi başka sitelerde okuyorum ve şok oluyorum
kız o ay hep korunmuş sadece adet ten 1 gün önce korunmamaış ve hamile kalmış
dr da ööle demiş
yani ben dün hep sordum burada ama olmaz dediler demekki oluyomuşşşş
yani adetten hemen önce yumurtlama varmışş
ben sanırım bööle bi şey yaşıyorum bugün halvet var dün de vardı sabah

ecet haklısın canım yaa doğru söylüyorsun saçmalıyorum ben işte sağolun kızlar yaa valla açıldım anlatınca iyiki varsınız canlarım

Gerzekler hakkaten. eşimin bir akrabası da bana dedi : senin çocuğun olmaz sende romatizma var, daha ne aptallar var ya , çok kötü olmuştum o günü hatırlamak bile istemiyorum, bizim derdimiz bize yetiyor zaten bide böyle manyaklar çıkıyor karşımıza allah akıl fikir versinde kendi işlerine baksınlar.

kuzumm ozaman eşini daha fazla uzme bebişten vazgeçme kesınlıkle
halvetlere dvm emi kuzum
bak birbirinizi nasılda sevıyosunuz neden sizinde bi yavrunuz olmasın

kız bıtane yapıştırsaydın hıc dayanamam oylesiz nerdesınız canım

benimde gelsin bir kırmızalar soruacam onlara nerde kaldınız diye
ve sonra onu hayıt hapıyla cezalandırıcam onu

bende gelebilirmiyim yanına yalnız ağlama olmazmı

gel kızzzzzzzzz gellllll

ben bi gülüp bi ağlıyorum zaten
reklamlarda bile ağlar oldum

ama dün kocacık anladı bişeylerin ters gittiğini gelmiş sarılmış ben seni hamiş bırakamıyorum diyor
üzülüyor
dedim olacak üzülme eeeeee
normlade ocak ayında sperm testimiz diyoki hemen yarın tekrar baktırıiim istersen diyo
nasıl sevmem ben bu adamı yaaaaa

kız bıtane yapıştırsaydın hıc dayanamam oylesiz nerdesınız canım

canım benim yaa alemsin yaa valla güldürdün beni yaaa ne yapıştırması öylesine şımartmışlarki birşey istesede yok desem hemen ağlardı düşünki birkerseinde kaynanam dediki bana yengesi ağlıyor ver bıçağıda gönlü olsun neymiş çocuk bıçağı istiyormuş düşünebiliymusun sinirlerim bozulmuştu bizde istanbuldayız canım

çok şey uygluorz cnmm vee faydalarını görmee başlıcz bu yaptklarmznnn inanıormmm çoook

aysunun senin eşin preseede izin vermiyordu nasıl ikna ettin bi anlatı versene bende uygularım belki senin taktiği

insallah canim hayirlisi olsun
dedigin gibi nasip kismet elber bir bildigi vardir rabbimin

evet canom ovulasyon ilk idrarla yapılmıyormuş..
sen akşam üzeri bi daha yap canım..

adtten bir gün önce yumurtlama mı

bende ilk kez duydum..ama ovulasyondan 14 gün sonra det gerçekleşmiyor mu ozaman 15 günde bir adet olmamız gerekmezmiydi
:44:

aynen bende öyleyim varsa var yoksa yok beni ne ilgilendirki amma merakli melahatlar
ilk tanisiyorum adin ne evlimisin evet kac yillik evlisin cocuk var mi
sanki nüfus memuru sayim yapiyor

varya bi tane çakasım gelıyo oylelerıne ben dırek terslıyorum ya da uzak duruyorum samımıyet vermıyorum onlara neyse
millet kendı işini gucunu bırakıyo bizlerle ugraşıyo

ecet haklısın canım yaa doğru söylüyorsun saçmalıyorum ben işte sağolun kızlar yaa valla açıldım anlatınca iyiki varsınız canlarım

sende iyi ki varsın cnmcım ha şöylee halvete dvmmmm

aynenn öyle gerzek cok memleketde dediğin gibi allah akıl fikir versin dengeziler nolcekk

Kuzum ben bir aylik gelinken esimin kardesi 40 bin tl istedi cafe accakmis olmaz dedim kaynanam dedi oglum sana yedirmicek kardesine yedircek bende dedim gorusuruz ben kazandim somurtme kocani yaninda ol gerekirse bes binde vermesin ama sen bebeginden vazgecme aileni buyut kimseden fayda yok takma kuzum lutfennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…