ne guzell inşş tez zamanda gelck bebişinz cnm benm degerlernz çok duzeldi ii hberler yakndır senden inşşgel kızzzzzzzzz gellllll
ben bi gülüp bi ağlıyorum zaten
reklamlarda bile ağlar oldum
ama dün kocacık anladı bişeylerin ters gittiğini gelmiş sarılmış ben seni hamiş bırakamıyorum diyor
üzülüyor
dedim olacak üzülme eeeeee
normlade ocak ayında sperm testimiz diyoki hemen yarın tekrar baktırıiim istersen diyo
nasıl sevmem ben bu adamı yaaaaa
canım benim yaa alemsin yaa valla güldürdün beni yaaa ne yapıştırması öylesine şımartmışlarki birşey istesede yok desem hemen ağlardı düşünki birkerseinde kaynanam dediki bana yengesi ağlıyor ver bıçağıda gönlü olsun neymiş çocuk bıçağı istiyormuş düşünebiliymusun sinirlerim bozulmuştu bizde istanbuldayız canım
gel kızzzzzzzzz gellllll
ama dün kocacık anladı bişeylerin ters gittiğini gelmiş sarılmış ben seni hamiş bırakamıyorum diyor
üzülüyor
normlade ocak ayında sperm testimiz diyoki hemen yarın tekrar baktırıiim istersen diyo
evet canom ovulasyon ilk idrarla yapılmıyormuş..
sen akşam üzeri bi daha yap canım..
adtten bir gün önce yumurtlama mı
bende ilk kez duydum..ama ovulasyondan 14 gün sonra det gerçekleşmiyor mu ozaman 15 günde bir adet olmamız gerekmezmiydi:44:
bende bendeeeeeçok şey uygluorz cnmm vee faydalarını görmee başlıcz bu yaptklarmznnn inanıormmm çoook
aysunun senin eşin preseede izin vermiyordu nasıl ikna ettin bi anlatı versene bende uygularım belki senin taktiği
Kuzum ben bir aylik gelinken esimin kardesi 40 bin tl istedi cafe accakmis olmaz dedim kaynanam dedi oglum sana yedirmicek kardesine yedircek bende dedim gorusuruz ben kazandim somurtme kocani yaninda ol gerekirse bes binde vermesin ama sen bebeginden vazgecme aileni buyut kimseden fayda yok takma kuzum lutfennnn
allah akıl fıkır versın kaynana kız delıbence bıcakta verılırmı cocuga
masallah canimmm ne güzel allah nazarlardan korusun insallah
üzülme ildacim insallh bizim veletlerde gelicek
sonra tepemizde hopluycaklar bol bol
oyyss yerim ben onlari
ne guzell inşş tez zamanda gelck bebişinz cnm benm degerlernz çok duzeldi ii hberler yakndır senden inşşpreseed hamişi olcaz bizzz
bnm kocam iki gundur pek bi huysuz sinir edıo beniadam da kasıo kendini heralde ovulasyon gunlernde ben de hiç uzerne gtmıom bu durumn geçsin bi ovulasyon gunu görr ooo aslnda dedgn gibi uzuluolar cnm benmki de bazen çok tatlı oluo ama bazen de sinir edıo benii
canım benim yaa alemsin yaa valla güldürdün beni yaaa ne yapıştırması öylesine şımartmışlarki birşey istesede yok desem hemen ağlardı düşünki birkerseinde kaynanam dediki bana yengesi ağlıyor ver bıçağıda gönlü olsun neymiş çocuk bıçağı istiyormuş düşünebiliymusun sinirlerim bozulmuştu bizde istanbuldayız canım
allah akıl fıkır versın kaynana kız delıbence bıcakta verılırmı cocuga
gel kızzzzzzzzz gellllll
üzülüyor
gel kızzzzzzzzz gellllll
üzülüyor
aynen canım yaaa..benim kocişte..sana bebek veremiyorum diye çok üzülüyo...
ve çalışkan akıllı öğrenciler gibi ne versem yiyo içiyo ses etmiyo...
her şeye tamam diyo...onun o halini görünce bende üzülüyorum..vede daha çokkkkkkk seviyorum..
çok şanslıyız ildacım anlayışlı eşilerimiz var..bize destekçiler.ne desek yapıyorlar..
varya bi tane çakasım gelıyo oylelerıne ben dırek terslıyorum ya da uzak duruyorum samımıyet vermıyorum onlara neyse
millet kendı işini gucunu bırakıyo bizlerle ugraşıyo
sende iyi ki varsın cnmcım ha şöylee halvete dvmmmm
aynenn öyle gerzek cok memleketde dediğin gibi allah akıl fikir versin dengeziler nolcekk
bende bendeeeee
bu arada çakşırımda yola çıktı
ne mi yaptım kuzummm...kredi kartımı elime aldım siparişimi verdim
sonrada ona söyledim...baktı olacak gibi değil ürün geliyo...iyi madem dedi
:
kuzularım sevdam elfim ben bi çamaşır asıp gelıyorum
ne guzell inşş tez zamanda gelck bebişinz cnm benm degerlernz çok duzeldi ii hberler yakndır senden inşşpreseed hamişi olcaz bizzz
bnm kocam iki gundur pek bi huysuz sinir edıo beniadam da kasıo kendini heralde ovulasyon gunlernde ben de hiç uzerne gtmıom bu durumn geçsin bi ovulasyon gunu görr ooo aslnda dedgn gibi uzuluolar cnm benmki de bazen çok tatlı oluo ama bazen de sinir edıo benii
ayyyy evet canım
düşün bide huysuz olsalardı
biz zaten stresli tipleriz bebek konusunda
boğazlardım kesin
kuzularım sevdam elfim ben bi çamaşır asıp gelıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?