Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ay ben bunu yapamam ki benim kredi kartım yok:18::18:
benim kredi kartım olursa hesapsız alışveriş yaparmışım diye ek kart çıkarmıyo eşim bana bende istemiyorum gerçi
neyse aklımda bulunsun ama ben onu ikna ederim zaten bir şekilde hele siz bi hamile kalında hayırlısıyla aynı durumda olan üç kişi de aynı şeyi kullanıcak inşallah üçünüzde bu ay tutturursunuz canım çaksırın neyi aldın camım

onlara bu durumumuzu pek çaktırmamalıyız şeker
çok hassaslar yaaaaaaaaaaaaa

e ozaman demek ki gün aşırı ilişkiden hiç taviz vermemeli...ovulasyon ve adete yakın dönemde özellikle...

evet duygum bazen sormak işe yaramıyo..direk alıp yedirip içirceksin demek.

e ozaman demek ki gün aşırı ilişkiden hiç taviz vermemeli...ovulasyon ve adete yakın dönemde özellikle...

evet duygum bazen sormak işe yaramıyo..direk alıp yedirip içirceksin demek.

aynennn ööle şeker
ben kafaya koydum artık
zaten her kaın ayın aynı günlerinde yumurtlamıyor
ben adetim biter bitmez gün aşırı yapıcam halvet takii adet olana kadar
bide bööle deniyim bariii

aynı durum bende de vr 2 aydır duygum yaa..ovulasyon döneminde onlarda stres oluyolar..o dönem geçince herşey normal çünkü..onlarda alışamadılar sanırım daha...sıkma canını aynı bende de oluyo
oyle cnm eee anlıo da her gun soruo testte ne çıktı dıe nasl saklayım herşeyi öğrendler artık dun bana her türlü şey yedrp içıosn ameliyat olma daha dıosn belki ameliyat olsam hemen yoluna gircek herşey dıo dedm gerekrse olcaksın elbet ama şimdi zamanı degl bi kaç olmazsa olursun oyle ama yaa varikosel de şak die etki etmıo ki bi sene enn az altı ay gecnce degerlerde duzelme oluo o da dr garanti degl demiş artmayalbr yanii amleyat sonucu da başlangıcı cunku ... bi deneylm bakalım inşş da ii sonuçlaar alcz hepmzzz

zaten hep gelinler suclu olur kendi suclarinida söylemezler
ne olsa gelin yapti gelin etti
birde hep ana baba hakki derler tamam ödenmez haklari
ama evlat hakki hic mi yok sanki, evlat hakkida var.

canım dün dediğin ermiş aktara baktım ama online satışında çakşır tozu bulamadım...bay yere baktım...burdaki aktara tekrar gittim su da gelmemiş daha..bende gg dan suyunu spariş ettim canım.duygunun da baktığı yerden...buda iyi gibi ibşallah şifa olur..

ildaa süpersinnn vermşsn agzınn payını o laf gder kayınvalidene de oo bozulur o da komşusu gerçeği duydu die çok ii olmş çook

tammam işte bendensin bu aralar bende öyleyim ağlayacak yer arıyorum geçen tvde eski çok eski fotoları gösteriyolar ben başladım ağlamaya kim bilir neler yaşadılar diye
MAŞALLAHHHHH ALLAH nazrlardan korusun sizi ve bizleri sevgimiz saygımız artsın eksilmesin inşallah

Dejavucumm seni rüyamda gördüm, nasıl gördün deme gördüm işte senmişsin, hamişmişsin, çok seviniyoruz falan hadi hayırlısı bakalım. Luki de beni rüyasında görmüştü o ay hamile kalmıştım.

onlara bu durumumuzu pek çaktırmamalıyız şeker
çok hassaslar yaaaaaaaaaaaaa

nasıl çaktırmıcaksak ben ovulasyon bitene kadar adam ne derse heee diyorum
işim bittikten sonra artık hiç tınlamıyorum o da diyo zaten tabi alacağını aldın şimdi umursamazsın beni
canım sen başladın mı preseeed kullanmaya

zaten hep gelinler suclu olur kendi suclarinida söylemezler
ne olsa gelin yapti gelin etti
birde hep ana baba hakki derler tamam ödenmez haklari
ama evlat hakki hic mi yok sanki, evlat hakkida var.

olmaz olur mu canım tabiiki var
ama ben eşime annesi hakkında asla kötü laf ettirmem izinde vermem
o da şaşırır bu durumuma
bak cemalnur hanım var gülebinin programına çıkar arada kitaplarıda var
o diyorki iyilik yapıp iyilik görmezseniz üzülmeyin
demekki mükafatı kullan değil Allahtan gelecek
ne derse desin kızmıyorum Allah biliyor beni bu yeter bana
benim annem abim eşimi arayıp kızıma ii baktığın için bir gelecek ayaklarının altını öpücem sen izin vermesen de diyebiliyorlar düşünyanii
ama onun annesi ... aklım alkmıyor olanları bazen ...

hmm ggde havale yok işte olsa sadece kredi kartıyla alşverş edlıo orda evt cnm inş hamiş kalrz da hemen ikna ediverrsn sen kocişi bnm kociş hiç şikaetçi degl almamızdan valla

miyaba batlarım

sabah erkenden kızkardeşime gittim kahvaltıya..
vallahi 5 saatlik uykuyla duruyorum,birazdan salonda kıvrılıvericem uyuycam kanepede..

izmirde 5.1 deprem oldu,sabah..
ovucan yapıcamı unutup panikle, çişi öölece yapıverdim..
ama az önce eve gelince,çay da içmeme rağmen 2 saatlik falan çiş tutmayla yaptım ovucanı..
gene yumurtlamadan 1 gün önceki gibi çıktı sanki..
bat yarın..
azcık da kahve leke olmuş günlük pedde.. arkası gelir mi bilmem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…