Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hoşgeldiiiiiiiiiiin kahve lekemi inşallah yerleşmedir o megim hadı hayırlısı

şifa olsun canım
benim dediğim yeri telefonla arıyorsun öyle gönderiyorlar aklında bulunsun

evt cnm duydum depremi baya bi sallandık Allahım sen koru ... kahve leke :26:inş yerlşme lekesidir cnm ya inşş söklmez kırmızlarr

Son düzenleme:
işte tam olarak bebek nasıl yapılır bilmiyormuşuz ki duygum hani ilk ay hmen olacak sanıyorduk ya..öyle olmadığını anlayınca da heyecandan ne var ne yok anlattık kocişlerede...biz ne biliyorsak onlarda aynılarını biliyolar şimdi...e öyle olucada stres onlardada oluyo...keşke söylemeseymişiz herşeyi ama artık çok geç sadece ovulasyon günlerini bir iki gün erken yada geçmiş gibi kandırabiliriz onları..ama preseedle oda mümkün değil... kısmet nasip artık...
canım ilerlemiş varikoselmi dedi doktor size..yoksa başlangıç falan mı...kürler iyi gelecek ben inanıyorum...kesintisiz uygulamayla iyi gelecek..
sizinde 1.5 ay oldu heralde yeniden test ne zaman??
aynennn ööle şeker
ben kafaya koydum artık
zaten her kaın ayın aynı günlerinde yumurtlamıyor
ben adetim biter bitmez gün aşırı yapıcam halvet takii adet olana kadar
bide bööle deniyim bariii

evet evete ozaman gün aşırı en iyisi..bende uygulamaya çalışacağım ama..ovulasyondan adete kadar olan dönemde ancak

senin kayınvalide de ne tuhaf yaa..insan arada kötü şeyler geçse de söylemez hani aile içidir dışarısı duymasın diye..oda bilerek sizin binadakine söymemiştir belkide kulağınıza gelsin diye töbe tövbe..boşver canım sıkma canını..onlar öyle gelmiş öylede gidecekler sanırsam...

ildaa süpersinnn vermşsn agzınn payını o laf gder kayınvalidene de oo bozulur o da komşusu gerçeği duydu die çok ii olmş çook
uyzular yaaaaaaaaaa
sulu zırtlak bişi olduk çıktık valla
yok canım nerdeee
dün zaten sabah oldu halvet sürmeye vakit mi olduki
daha da halvet olmadı canım

merhaba meg
ben bugün ilk idrarla yaptım canım ama ööle yapılamaması lazım dedi kızlar
aynen seninki gibi çıktı bugün yani silik
dr um yumurtladığımı sööledi
ve hemen adet olabilir mişim sorun olmaz dedi yani 14 gün sonra daetin o tarihe atmayabilir dedi

yok cmm ya çok başlangıcı olsa da çok fark olcagını hiç düşnmuorm degerlerde ileri derecede varikoselde fark oluomş da inş gerek kalmıcık kalırsa olcak tabii de ama bu yaptklarmız işe yarayacak çok inanıorm cnm...

sen drla ne zaman görştn ildacım telle mi aradın ?

karakter meselesi canim birde allah korkusu yoksa bir insanda o insandan korkulur
sabir ve olgunluk lazim heryönden görebilmeyi bilmek lazim canim
en iyisi yaparsin canim mükafatini görürsün rabbim hayirlisini versin
kimse dörtdörtlük degil sonucta herkes birseyler yasiyor ama sabretmek ve tevvekkül etmek lazim

merhaba meggg...ovulasyon kırmızı canım baya gene...
kahve akıntın adet değildir inşallah canım..
izmirde deprem mi olmuş...orda yaşayan varmıydı..geçmiş olsun çok..duygum sen izmirdeydin..büyük değildir inşallah..

merhaba canim benim
insallah arkasi gelmez canim
yerlesme kanamasidir belkim
ya da akintidir hamile oldugun icin
hayirlisi olsun insallah hakkinda

yok canım ameliyata gerek kalmayacak Allahın izniyle...bu kürleri kullananlarda oldukça iyileşme var..bizim değerlerimizde artış olduğuna iinanıyorum.şubat gelse de baktırsak meraktayım çok.kürlere devam...siz spermiyogramı ne zaman tekrarlatacaksınız..?? kürlere 1.5 falan oldu değil mi?

sen drla ne zaman görştn ildacım telle mi aradın ?

evet canım durumumu anlattım
ovucan asla gebelik haberi vermez dedi şaşırdım
sen yumurtluyosundur dedi
ya hemen üstüne adet olacaksın (ki adetten 1 gün önce bile hamile kalan çok var dedi)
ya da 10 atabilir ama bu adet atmasıda sorun değil dedi.sorun yumurtlamamak dedi
yani dr uma göre yumurtluyorum ve hemen üztüne adet olabilirim
ya da 10 gün sonra
ama bu durum sürekli olursa tahlil isterim senden dedi
1 ay için hiç sıkıntı etme bööle şeyleri dedi

evet canım
sabır gösteriyorum çok
zaten onun telaşıda herşeyi öğrenmekti onun bilgisi dahilinde olacaktı asla hiç birşey ondan gizlenemezdi
şimdi kuduruyoo resmen biliyorum
komşulardan haber alıyorr
mesela biz bi eşya alıyoruz ya da mülk hemen haberi oluyo başkalarından duyuyoruz öğrendiğini
sağolsun komşularım haber uçuruyo eve kim geliyo kim gidiyo

hoşgeldiiiiiiiiiiin kahve lekemi inşallah yerleşmedir o megim hadı hayırlısı

ilerleyen saatlerde anlıycaz canım :44:

evt cnm duydum depremi baya bi sallandık Allahım sen koru ... kahve leke :26:inş yerlşme lekesidir cnm ya inşş söklmez kırmızlarr

inşallah sökülmezler duygucum ya..

bu ovucan çok silik değil ildam,yumurtlamada gördüğümüzden az açık tonu..

senin için ben de yumurtlama olabileceği ihtimalini söylemiştim..
kendim geçen ay 24. gün yumurtladığım için......

şimdi de mi yumurtlıyorum bu kadar geç acaba yaaa :18ffff karmaşık işler bu işler
sen klomen kullandın dengeni bozdun,ben de o şuruptan içtim ya habire yumurtluyo muyuz acaba

çok önemli değildi sarsıntı canım aysunum..
inşallah devamı gelmez..

Son düzenleme:
meg canım silik değil
yanii benim ki düne göre seninki gibi demek istedim siliklik olarak

ve bence evet yumurtluyoruz arkadaşımmmmm

napalım bu ay da bööle olsun

burada geçmiş olsun izmiri yeni duydum
deprem diyince bende başlıyo panik atak

asemb ne zaman test yapacaksın canım..belki yazdın ama kaçırdımmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…