bitti cnmcım geriye yemek faslı kaldı onuda hallederim birazdan barbunyam vardı buzlukta onu cıkardım onu yaparım yanınada pilav salata yogurt yallah
miyaba batlarım
sabah erkenden kızkardeşime gittim kahvaltıya..
vallahi 5 saatlik uykuyla duruyorum,birazdan salonda kıvrılıvericem uyuycam kanepede..
izmirde 5.1 deprem oldu,sabah..
ovucan yapıcamı unutup panikle, çişi öölece yapıverdim..
ama az önce eve gelince,çay da içmeme rağmen 2 saatlik falan çiş tutmayla yaptım ovucanı..
gene yumurtlamadan 1 gün önceki gibi çıktı sanki..
bat yarın..
azcık da kahve leke olmuş günlük pedde.. arkası gelir mi bilmem..
canım dün dediğin ermiş aktara baktım ama online satışında çakşır tozu bulamadım...bay yere baktım...burdaki aktara tekrar gittim su da gelmemiş daha..bende gg dan suyunu spariş ettim canım.duygunun da baktığı yerden...buda iyi gibi ibşallah şifa olur..
miyaba batlarım
vallahi 5 saatlik uykuyla duruyorum,birazdan salonda kıvrılıvericem uyuycam kanepede..
ama az önce eve gelince,çay da içmeme rağmen 2 saatlik falan çiş tutmayla yaptım ovucanı..
bat yarın..
bende nohut pılav yapacam daha
işte tam olarak bebek nasıl yapılır bilmiyormuşuz ki duygumoyle cnm eee anlıo da her gun soruo testte ne çıktı dıe nasl saklayım herşeyi öğrendler artıkdun bana her türlü şey yedrp içıosn ameliyat olma daha dıosn belki ameliyat olsam hemen yoluna gircek herşey dıo dedm gerekrse olcaksın elbet ama şimdi zamanı degl bi kaç olmazsa olursun oyle ama yaa varikosel de şak die etki etmıo ki bi sene enn az altı ay gecnce degerlerde duzelme oluo o da dr garanti degl demiş artmayalbr yanii amleyat sonucu da başlangıcı cunku ... bi deneylm bakalım inşş da ii sonuçlaar alcz hepmzzz
aynennn ööle şeker
ben kafaya koydum artık
zaten her kaın ayın aynı günlerinde yumurtlamıyor
ben adetim biter bitmez gün aşırı yapıcam halvet takii adet olana kadar
bide bööle deniyim bariii
uyzular yaaaaaaaaaaildaa süpersinnn vermşsn agzınn payını o laf gder kayınvalidene de oo bozulur o da komşusu gerçeği duydu die çok ii olmş çook
sulu zırtlak bişi olduk çıktık vallatammam işte bendensin bu aralar bende öyleyim ağlayacak yer arıyorum geçen tvde eski çok eski fotoları gösteriyolar ben başladım ağlamaya kim bilir neler yaşadılar diye
MAŞALLAHHHHHALLAH nazrlardan korusun sizi ve bizleri sevgimiz saygımız artsın eksilmesin inşallah
yok canım nerdeeenasıl çaktırmıcaksak ben ovulasyon bitene kadar adam ne derse heee diyorum
işim bittikten sonra artık hiç tınlamıyorum o da diyo zaten tabi alacağını aldın şimdi umursamazsın beni
canım sen başladın mı preseeed kullanmaya
miyaba batlarım
bat yarın..
işte tam olarak bebek nasıl yapılır bilmiyormuşuz ki duygumhani ilk ay hmen olacak sanıyorduk ya..öyle olmadığını anlayınca da heyecandan ne var ne yok anlattık kocişlerede...biz ne biliyorsak onlarda aynılarını biliyolar şimdi... e öyle olucada stres onlardada oluyo...keşke söylemeseymişiz herşeyi ama artık çok geç sadece ovulasyon günlerini bir iki gün erken yada geçmiş gibi kandırabiliriz onları..ama preseedle oda mümkün değil... kısmet nasip artık...
canım ilerlemiş varikoselmi dedi doktor size..yoksa başlangıç falan mı...kürler iyi gelecek ben inanıyorum...kesintisiz uygulamayla iyi gelecek..
sizinde 1.5 ay oldu heralde yeniden test ne zaman??
evet evete ozaman gün aşırı en iyisi..bende uygulamaya çalışacağım ama..ovulasyondan adete kadar olan dönemde ancak
senin kayınvalide de ne tuhaf yaa..insan arada kötü şeyler geçse de söylemez hani aile içidir dışarısı duymasın diye..oda bilerek sizin binadakine söymemiştir belkide kulağınıza gelsin diye töbe tövbe..boşver canım sıkma canını..onlar öyle gelmiş öylede gidecekler sanırsam...
uyzular yaaaaaaaaaa
sulu zırtlak bişi olduk çıktık valla
yok canım nerdeee
dün zaten sabah oldu halvet sürmeye vakit mi olduki
daha da halvet olmadı canım
merhaba meg
ben bugün ilk idrarla yaptım canım ama ööle yapılamaması lazım dedi kızlar
aynen seninki gibi çıktı bugün yani silik
dr um yumurtladığımı sööledi
ve hemen adet olabilir mişim sorun olmaz dedi yani 14 gün sonra daetin o tarihe atmayabilir dedi
olmaz olur mu canım tabiiki var
ama ben eşime annesi hakkında asla kötü laf ettirmem izinde vermem
o da şaşırır bu durumuma
bak cemalnur hanım var gülebinin programına çıkar arada kitaplarıda var
o diyorki iyilik yapıp iyilik görmezseniz üzülmeyin
demekki mükafatı kullan değil Allahtan gelecek
ne derse desin kızmıyorum Allah biliyor beni bu yeter bana
benim annem abim eşimi arayıp kızıma ii baktığın için bir gelecek ayaklarının altını öpücem sen izin vermesen de diyebiliyorlar düşünyanii
ama onun annesi ... aklım alkmıyor olanları bazen ...
ohh mis gibibirazdan yaparız cnmcım insanın burdan ayrılasıda gelmiyo valla
miyaba batlarım
bat yarın..
bitmiyo valla kuzumm bitmezde yemek faslım var onuda az sonra yaparım gari
yok cmm ya çok başlangıcı olsa da çok fark olcagını hiç düşnmuorm degerlerde ileri derecede varikoselde fark oluomş da inş gerek kalmıcık kalırsa olcak tabii de ama bu yaptklarmız işe yarayacak çok inanıorm cnm...
sen drla ne zaman görştn ildacım telle mi aradın ?
karakter meselesi canim birde allah korkusu yoksa bir insanda o insandan korkulur
sabir ve olgunluk lazim heryönden görebilmeyi bilmek lazim canim
en iyisi yaparsin canim mükafatini görürsün rabbim hayirlisini versin
kimse dörtdörtlük degil sonucta herkes birseyler yasiyor ama sabretmek ve tevvekkül etmek lazim
hoşgeldiiiiiiiiiiinkahve lekemi inşallah yerleşmedir o megim hadı hayırlısı
evt cnm duydum depremi baya bi sallandık Allahım sen koru ... kahve leke :26:inş yerlşme lekesidir cnm ya inşş söklmez kırmızlarr
merhaba meg
ben bugün ilk idrarla yaptım canım ama ööle yapılamaması lazım dedi kızlar
aynen seninki gibi çıktı bugün yani silik
dr um yumurtladığımı sööledi
ve hemen adet olabilir mişim sorun olmaz dedi yani 14 gün sonra daetin o tarihe atmayabilir dedi
merhaba meggg...ovulasyon kırmızı canım baya gene...
kahve akıntın adet değildir inşallah canım..
izmirde deprem mi olmuş...orda yaşayan varmıydı..geçmiş olsun çok..duygum sen izmirdeydin..büyük değildir inşallah..
oyle canım ya bagımlılık yaptı bızde vala
ohh canım güzelmiş bende makarna yapıcam valla yoruldum ki hiç uğraşamam bu saatten sonra bugünlük böyle olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?