canlarım benım kociş gelmek uzere yemekler tamamda bide salatayı yapayım hepinizi öpüyorum kocaman görüşmek üzere
2 yıl 4 ay dır evliyim canım
bebek içinde bu 5.ayımız :)
sirke süper bişey
ve karbonat
evi miss yapıyo kuşum
valla aslında ev için sirke korbonat ve arap sabunu başka bişi yok
ama diğer şeylerde de sorarsanız bildiklerim var saç tırnak
valla canım ne güzel şeyler biliyosun sen :))
karbonatı neye koyuyoruz onu kaçırmışım canımcum
anlat canım bildiklerini süper olur
karbonatı buzdolabını siliyorum
sonra dolapta bazen koku oluyo kabın içine koyuyor 1 gün bekletiyorum tüm kokuyu alıyooo
sonra halılara serpiyorum bolllcaaa
yarım saat bekletip ööle süpürüyorum
bütün dipteki pislikleri havaya kaldırıyo çünküü
amiiiiiiiiiin inşallahh cnmcım tek temennımız bu rabbımde bizlerede nasip eder inşallahh
inşallah edicek brownim ben ogun ilk başta oflu için sonra bizler için ettim duamı yasın okuduktan sonra inşallah bizim aiçinde kabul eder rabbım
patlatacaz topiğiiiiii
sakın oyle düşünme cnm biz birbirimze destek ola ola gelck bebişlerimzz ne peki problem pko mu eşinn degerleri nasl dur bakalm anlat bi derdini bak bnm de eşimde var sorun ben de kür falan çok ugrasıorm hepmzn gelck inş bebişi denedgn bşeyler oldu mu kür falan ?
evet canim ya ne hallerdeydi rabbim dualarimizi kabul etti
evet cnm 3 tane daha da artar insallah yarinda megimle ildam var bakalim asemb de daha adet olmamis sonra yummy arkadasimizda adeti gelmemis daha
hepsi birden gebe kalirsa ne harika olcak yaa
bommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sonra dolapta bazen koku oluyo kabın içine koyuyor 1 gün bekletiyorum tüm kokuyu alıyooo
Sadece karbonatlı su ilemi siliyosun? Benim buzdolabımdada bazen koku oluyo ve sinir oluyorum, bir bardak süt koy kokuyu çeker diyolardı denemedim daha ama yarın dolabı silicem deterjan falan koymuyoruz sanırım öylemi?
suyun içine sirke ve karbonat koy ööle sil canım benim
sonrada bi kaba karbonat koy dolabın içine koy 1 gün beklet canım
hiç koku kalmaz inan bana
(ama bööle marketlerde küçük poşet karbonatları demiyorum,aktardan al bolca ucuz oluyo)
harikeeeee valla canımm sağolasınnnnn
bunları hiç duymamıştım hemen pratiğe geçircem bunları canımmmmm
harikeeeee valla canımm sağolasınnnnn
bunları hiç duymamıştım hemen pratiğe geçircem bunları canımmmmm
yapın kızzzzz
hem hamaratız hem titiz hem ekonomikkkkk
ama bide bebek yapmanın formülünü bulsam
suyun içine sirke ve karbonat koy ööle sil canım benim
sonrada bi kaba karbonat koy dolabın içine koy 1 gün beklet canım
hiç koku kalmaz inan bana
(ama bööle marketlerde küçük poşet karbonatları demiyorum,aktardan al bolca ucuz oluyo)
eşiminde benimde kan değerlerimiz normal,
spermiyogram bu ay sonuna doğru yapılacak..
normal yumurtluyorum,adetlerimde düzenli ama yok işteeeeeeee yokkkkkkkk...bıktımmm bıktımmmmm,
bilmiyorum yaaaaaaa çatır çatır herkes hamile kalıyor...benden sonra evlenen tüm akraba kuzenlerim çocuk sahibi oldu
k.validemde demesinmi eşime evlendiği ilk ay hamile kalmış,apartmanda 2,akrabalardanda 1 adet hamilelik müjdeleri veriyor bana..
ben üzüntümü anlatıyorum o bana bunları anlatıyor..offfffff biliyorum alınganlık yapıyorum ama nefret ediyorum artık bu hayattan..........
Bende onu dicektim nerden buluyosun bu kadar karbonatı diyeGeçenlerde 1 paket marketten almıştım. Merkeze gidersem yakın zamanda alırım canım inşallah.
Teşekkür ederim yardımın için
İnşallah herşey güzel olacak bu ay..
Ben kendımden umutlu değilim önemli günlerdeyım ama tık yok bizde
bişeyler cıkıyor değerlendiremıyoruz,mesela bugünde sular yok ne komık dimi...
Allahın bildiği varıdır elbet.
eşiminde benimde kan değerlerimiz normal,
spermiyogram bu ay sonuna doğru yapılacak..
normal yumurtluyorum,adetlerimde düzenli ama yok işteeeeeeee yokkkkkkkk...bıktımmm bıktımmmmm,
bilmiyorum yaaaaaaa çatır çatır herkes hamile kalıyor...benden sonra evlenen tüm akraba kuzenlerim çocuk sahibi oldu
k.validemde demesinmi eşime evlendiği ilk ay hamile kalmış,apartmanda 2,akrabalardanda 1 adet hamilelik müjdeleri veriyor bana..
ben üzüntümü anlatıyorum o bana bunları anlatıyor..offfffff biliyorum alınganlık yapıyorum ama nefret ediyorum artık bu hayattan..........
valla ben hamiş kalayım isterse ev ÇÖP EV olsun ,Tvlere çıkalım umrumda değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?