Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım bence camasır suyu sorun olustırmaz sonucta ellerıne degdırmıyorsunya fırca ıle fırcalıyorsun
bende dun yaptım valla hıc dusunmedım bısey olurmu dıye 5 dk yaptım hemen

şimdi senın sorunu göruncede ınternetten arastırdımda kullanılabılır dıye yazıyor butun sıtelerde
yınede eldıven tak fazlada soluma 2 dk da hallet

İnşallah bıtanem insallaaahhhhh.

Bende önce ofluya sonra isteyen tüm kardeşlerime ve bana nasip et dedimdi.

eşiminde benimde kan değerlerimiz normal,
spermiyogram bu ay sonuna doğru yapılacak..
normal yumurtluyorum,adetlerimde düzenli ama yok işteeeeeeee yokkkkkkkk...bıktımmm bıktımmmmm,
bilmiyorum yaaaaaaa çatır çatır herkes hamile kalıyor...benden sonra evlenen tüm akraba kuzenlerim çocuk sahibi oldu

k.validemde demesinmi eşime evlendiği ilk ay hamile kalmış,apartmanda 2,akrabalardanda 1 adet hamilelik müjdeleri veriyor bana..
ben üzüntümü anlatıyorum o bana bunları anlatıyor..offfffff biliyorum alınganlık yapıyorum ama nefret ediyorum artık bu hayattan..........

İnşallah herşey güzel olacak bu ay..

Ben kendımden umutlu değilim önemli günlerdeyım ama tık yok bizde

bişeyler cıkıyor değerlendiremıyoruz,mesela bugünde sular yok ne komık dimi...

Allahın bildiği varıdır elbet.

Sadece karbonatlı su ilemi siliyosun? Benim buzdolabımdada bazen koku oluyo ve sinir oluyorum, bir bardak süt koy kokuyu çeker diyolardı denemedim daha ama yarın dolabı silicem deterjan falan koymuyoruz sanırım öylemi?

Son düzenleme:

Bende onu dicektim nerden buluyosun bu kadar karbonatı diye Geçenlerde 1 paket marketten almıştım. Merkeze gidersem yakın zamanda alırım canım inşallah.
Teşekkür ederim yardımın için

Dolunay;

lütfen kendini toparla ,hepimiz aynı durumdayız ve inan ki aynı duyguları,aynı cinnetleri,aynı bıkkınlıkları yaşıyoruz.

Bazen hayatın bir anlamı kalmadığını,yaşamak için hiç bir nedenimin olmadığını düşünürüm.

En mutlu olmam gereken anlarımı kendime zehir ederim,mutsuz huysuz agresif şekilde dolanırım etrafta.

Evde yalnızken bile kendimle kavga ediyorum,surat asıp oturuyorum mesela.

Sonra balkona çıkıp etrafı seyredip bebek çamasırı asanlara imrenıyorum.O an içim yanıyor ağlıyorum...

İnsanlardan kaçıyoruz,mümkün olduğunca davetlere katılmıyorum ''bebek yok mu'' sorusunu duymamak adına.

Psıkolojık destek almak istiyorum,çünkü aklımın iplerini zor tutuyorum ama oda imkansız şu aşamada.

Hep bebek çalısmaları hem tedavı olacak iş değil...

Tüm bunlar hepimiz hislerine tercuman,ama elden ne gelir arkadaşım.

Bizler normal insanlara nazaran daha güçlü olmak zorundayız baska caremiz yok.

Güçsüz olursak yenilirz,güçsüz olursak başaramayız...

Diyeceğim o ki,kafanı dağıt lütfen başka seylerle mesgul olmayı dene.

Benim gibi deliliğe vurmaya çalış ,durumu kabullenmeyi belkide bilemiyorum.

Bu aralar cok gülüyorum,ama içim kan ağlıyor...Ne olacak,neyapacağım hiçbir fikrim yok.

Allaha bıraktım tüm herşeyi...

Bende onu dicektim nerden buluyosun bu kadar karbonatı diye Geçenlerde 1 paket marketten almıştım. Merkeze gidersem yakın zamanda alırım canım inşallah.
Teşekkür ederim yardımın için

ricaaa ederim canuuuuuum
bana bundan sonra EV EKONOMİSİ HOCASI İLDA diyin lüffen

elbette canim vardir bir rabbimin bildigi benimde gecen ay tam bayrama denk gelmisti
dedim elbet vardir bir hayir bende sen gibi
yine de belli olmaz cnm rabbim ol derse olur.

Canım çok kafana takmışsın stres de hamileliğe engel
Pozitif ol söyleyenlere gül acını belli etme kimseye üstüne üstüne gelir kötü niyetli değildir söyleyenlerde
Bende yaşadım bi dönem bunları sonra çabuk tparlandım
Benim kayganam gelinim kısır diyordu herkese desin
Daha neler neler
Biz Rabbimden daha iyimi bilicez nayin bizim için hayırlı oldugunu
Hayırlı vakitte hayırlı bir evlat nasip edicektie Mevla
Sen pozitif olmaya bak bol bol dua et herşeyin hayırlısı için daha kısa zaman olmuş sanırım korunmayı bırakalı..
Sana bişey söyleyende dersin Benim elimdemi Allah nezaman isterse ozaman verir sanki yada çok sinirlenirsen beceremiyoz biz yapmayıöğretin de
Ben 3.5 yıldır evliyim hiçbir sorun yok olmuyo bir kez tüp bebek denedik olmadı hala umudum var birgün gelicek Rabbim vericek bana en hayırlı zamanda en hayırlısını inşallah.
Üzme kendini lütfen mutlu olmaya bak..

herkeseee ii akşamlarr kızlar nasılsınızz oku oku bitmiyo yaa annem hafta sonu bende kaldı bırakmadı giriyim laptopu yasakladı bana bugün tekim bakınıyım dedim nasılsınızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…