Dolunay;
lütfen kendini toparla ,hepimiz aynı durumdayız ve inan ki aynı duyguları,aynı cinnetleri,aynı bıkkınlıkları yaşıyoruz.
Bazen hayatın bir anlamı kalmadığını,yaşamak için hiç bir nedenimin olmadığını düşünürüm.
En mutlu olmam gereken anlarımı kendime zehir ederim,mutsuz huysuz agresif şekilde dolanırım etrafta.
Evde yalnızken bile kendimle kavga ediyorum,surat asıp oturuyorum mesela.
Sonra balkona çıkıp etrafı seyredip bebek çamasırı asanlara imrenıyorum.O an içim yanıyor ağlıyorum...
İnsanlardan kaçıyoruz,mümkün olduğunca davetlere katılmıyorum ''bebek yok mu'' sorusunu duymamak adına.
Psıkolojık destek almak istiyorum,çünkü aklımın iplerini zor tutuyorum ama oda imkansız şu aşamada.
Hep bebek çalısmaları hem tedavı olacak iş değil...
Tüm bunlar hepimiz hislerine tercuman,ama elden ne gelir arkadaşım.
Bizler normal insanlara nazaran daha güçlü olmak zorundayız baska caremiz yok.
Güçsüz olursak yenilirz,güçsüz olursak başaramayız...
Diyeceğim o ki,kafanı dağıt lütfen başka seylerle mesgul olmayı dene.
Benim gibi deliliğe vurmaya çalış ,durumu kabullenmeyi belkide bilemiyorum.
Bu aralar cok gülüyorum,ama içim kan ağlıyor...Ne olacak,neyapacağım hiçbir fikrim yok.
Allaha bıraktım tüm herşeyi...
herkeseee ii akşamlarr kızlar nasılsınızz oku oku bitmiyo yaa annem hafta sonu bende kaldı bırakmadı giriyim laptopu yasakladı bana bugün tekim bakınıyım dedim nasılsınızz
yok canım illa sabah olacak diye şart yok elbetteburdayım ferdacım dedm yne kaçrdm ferdayıdeglmiş meger dun gunduz oldu bugun de akşam olcak sacma bi şeklde yumrtlamayı kaçrma korkusu var bende garip illa sabah olmasına gerek yok yanii demi koyu çizgiyi görnce 24 ve 36 saati arasnda halvet dıe blıorm ben yanlmıorm demi inş cnm ya preseed çok rahat bşeymiş gerçekten ii ki almşm inş da bebişime de vesile olcakkk aminnn
bakalım anlıcaz iyi mi ettin kötü mübırak ben batı beklmeyim die erken gebelk testi aldım ii mi ettm blmıom daha da paranoya etmeym de kendimibeklicz görcz bakalm
yat dinlen o zaman sen de doktorun dediği gibiferhat85 ben dunde yazmıstım hatırladın mı dunku kanamadan dolayı bugun doktora gıttım ultrasonda baktı kesemız duruyor agrın var mı dedı yok dedım hıcbır seyım yok gayet ıyıyım bana dınlen dedı ılac falan vermedı haftaya gel kalp atıslarına bakalım dedı korkuyorum bugun eve geldıgımde tekrar gelmıs ama bu sefer akıntı seklınde cok az bır kavrengı leke hıc keyfım yok ...
iyi aksamlar semsercim
hosgeldin canum
iyiyiz canim ya esimi bekliyorum ben
sen nasilsin?
elbette canim vardir bir rabbimin bildigi benimde gecen ay tam bayrama denk gelmisti
dedim elbet vardir bir hayir bende sen gibi
yine de belli olmaz cnm rabbim ol derse olur.
herkeseee ii akşamlarr kızlar nasılsınızz oku oku bitmiyo yaa annem hafta sonu bende kaldı bırakmadı giriyim laptopu yasakladı bana bugün tekim bakınıyım dedim nasılsınızz
Evet canım vardır Allah'ın bildiği ki böyle oluyor...
Hoşgeldin canım
kızlaaarr
bu arada ben ilk spoiler mayalı poğaça deneyimimi gerçekleştirdim kayınvalidemle
daha öce hiç yapmamıştım
ne kadar kolaymış yaa
artık yaparım heralde
bol bol yer şişerim iyice
zaten almışım 1 kilo 300gram
göbek de çıkmaya başladı
sonum hayır olsun:26:
bizdee çok iizz canımm :))
bel ağrım çok var onla uğraşıyorumm öle bakınıyım dedimm
suyun içine sirke ve karbonat koy ööle sil canım benim
sonrada bi kaba karbonat koy dolabın içine koy 1 gün beklet canım
hiç koku kalmaz inan bana
(ama bööle marketlerde küçük poşet karbonatları demiyorum,aktardan al bolca ucuz oluyo)
Bunları bende biliyorum ama sirkeye gelince kokusunu sevmiyorum ya ama çok faydalı herşeyde srke kullanmak
Bendende 1 2 öneri ozaman demliklerde biriken yapışan kreçler için 1 limonu ortadan kesin ve atın demlğin içine üzerinede su baya kaynatın sonra biraz ovaladınızmı kreçten eser kalmıyo..
Birde banyodaki kreçler var onlar için ise sirlke ve karbonatı karıştırıp kreçlere dökün biraz bekletip ovalayın pasparlak oluyo kreçten eser kalmıyo
Kristalleriniz parlasınmı istiyorsunuz ozaman karbonatla silin yada yıkayın parıl parıl oliyi..
Aman Allahım halıya demliği düşürdünüz birdemlik çay nasılmı temizlenicek bir avuç tuz bir limon sıkın lekeyi örtücek kadar diyim sonra üzerinede kaynar su bırakın yatın sabah kalktıgınızda süpürün lekeden eser kalmıyo..
Sehbada bardak izi kaldı ise kolanya sıkıp yakın sonra hemen silin diğer elinizde bez olsun izler kayboluyo..
Kıskandım seni ileda
h.b canım saol bu spoiler ne yaa ferdat yazmış ama :26:
canim sana diyorum heyyyferhat85 ben dunde yazmıstım hatırladın mı dunku kanamadan dolayı bugun doktora gıttım ultrasonda baktı kesemız duruyor agrın var mı dedı yok dedım hıcbır seyım yok gayet ıyıyım bana dınlen dedı ılac falan vermedı haftaya gel kalp atıslarına bakalım dedı korkuyorum bugun eve geldıgımde tekrar gelmıs ama bu sefer akıntı seklınde cok az bır kavrengı leke hıc keyfım yok ...
kızlaaarr
bu arada ben ilk spoiler mayalı poğaça deneyimimi gerçekleştirdim kayınvalidemle
daha öce hiç yapmamıştım
ne kadar kolaymış yaa
artık yaparım heralde
bol bol yer şişerim iyice
zaten almışım 1 kilo 300gram
göbek de çıkmaya başladı
sonum hayır olsun:26:
gecmis olsun canim benim dinlen bol bol
spoiler yazan yeri tarayınca yemek ismi çıkıyorh.b canım saol bu spoiler ne yaa ferdat yazmış ama :26:
sağol canım benim
Afiyet bal şeker olsun,ellerinize sağlık canım :))
Ye canım ye bebişe iyi bak :)
kayınvalidenlede iyi anlaşıyorsun sanırım ne güzel
canim sana diyorum heyyy
benimde gunlerdir kahverengi akintim var.. bende bitmesini istiyorum.. bende doktora gittim.. doktorum normal dedi.. dinlen bile demedi.. ama insan gordikce korkuyor tabiki .. bazen bu kahverengiler iyi bile sayilirmis.. bende gecmesini bekliyorum.. ben ne guzel keseni gormussun ben daha bu ayin 12 sinde gidicem ultrasona
saol canım yatıcam şimdi çok uykum var valla :))
grşrzz kızlarr bol sohbetlerr
afiyet olsun canim
bence iyi gidiyorsun canim ya
oyyy o göbüsünü yerim ben senin
canım bence camasır suyu sorun olustırmaz sonucta ellerıne degdırmıyorsunya fırca ıle fırcalıyorsun
bende dun yaptım valla hıc dusunmedım bısey olurmu dıye 5 dk yaptım hemen
şimdi senın sorunu göruncede ınternetten arastırdımda kullanılabılır dıye yazıyor butun sıtelerde
yınede eldıven tak fazlada soluma 2 dk da hallet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?