bende beğenmedim de işte bi doktora daha göstercem ondan sonra sevinicem sanırım ben...
e ben kaç haftalığım ki şimdi....
ultrason kağıdında yazmıyor...
canım gebelik hesaplama diye google dan gir.oraya geçen adet tarihinin ilk gününü gir.orada çıkar.gebelik.org kullanıyordum ben genelde.
Allah tan açılmıyor
Bat ı beklerken stresten iştahım açıldı.Ağzım boş duramıyor
bilmiyorum
ben kalamıyorum bu saatlerde ya...eşim yine sinyali verdim zaten bozuluyo onu yalnız bırakıyorum diye...
gideyim artık ben..yarın görüşürüz kızlar..
ilda canım sıkma canını üzme kendini tatlım.
kizlar hepinize iyi geceler ben cikiyorum
uyku bastirdi
ildam cnm duygusallastin birden sanirim gecer cnm insallah
ilda dvm edıo mu belrtiler megin neoldu acaba ya inşş dvmı gelmemştr o lekelnmenn
ya mrk etmm yaa ne varr soylesene spoıl yapp
Ben geldimm keyifler yok galiba.Benim de kaçmıştı şimdi toparladım.İlda bugün evimi arap sabunuyla sildimm misssssss
spoiler
recep ivedikteki müşteriye pizza getirdiği sahne varyahani tamını değil pramasyanını ben yedim diyor işte o video pizzayı görünce dayanamadım
Ben geldimm keyifler yok galiba.Benim de kaçmıştı şimdi toparladım.İlda bugün evimi arap sabunuyla sildimm misssssss
aa ben de bayılırmm ona
spoıler
bnm de cnm çiğköfe çekti kocişe aldrdm
yok şimdi
zaten şööle dugucan cım mara ara geliyo sonra geçiyo
ama şimdi 1 yıllık adet döngüme baktımda (defterime not alıyorum her ay )
ben çoğunlukla hep 30 günde bir olmuşum adet
ve ben bunu yeni farkediyorum hep beklenen adetten (çoğunlukla) 2 gün sonra olmuşum
28.günüde devirdim
yarın 29.günüm canım
Biz bu gidişle hamile kalınca hamileliğimizi yanlız geçiricez.Çünkü kocişlerin işten dönünceki zamanı market manav vs. koşturmacayla geçecek
anladm cnm ama bak ildoş eger yumrtladıysan şimdi onu da degerlndrdnz belki geç döllnmyle gelck bebiş belli olur mu hiçç bugun şunu öğrendm illa demek ki on dört gun olmuomş adetle yumrtlama arası ilda belki sen iki kez yumrtlamşsndır bu ay belli mi olur onu de degerlendrdn işte hiç sıkma canını herşeyde bi hayır var elbet
yok bak ferda bi beslnme listesi verdi ya ona da dr vermş onu dısına çıkmayalm pek nasl becereblsek artıkya da meyve falan çeksn cnmz bnm kesn ekşi şeyler çeker cnm oyle gelıo bana oyle şeylerde yollarız kocişleri alır gelrler
ne güzellllll hoşuna gitti demek
daha ucuz ve sağlıklı bi temizlik oluyooo
paran cebinde kalacak bak gör
aa ben de bayılırmm ona
spoıler
bnm de cnm çiğköfe çekti kocişe aldrdm
Yok daha halıda kullanmadım.Yeni başladım kullanmaya,yerleri sildim parkeleri,mis gibi oldu vileda izi bırakmıyor diğer deterjanlar gibi.Kokusunu çok beğenen yok ama ben severim bu kokuyu.İldaya sor sen konu uzmanımız oelisim arap sabunun ben temizlikte hiç kullanmadım sen halılar içinmi kullanıyorsun yumuşak yaptığını duymuştum ama hiç denemedim sen evin neresini sildim arap sabunuyla
Yok daha halıda kullanmadım.Yeni başladım kullanmaya,yerleri sildim parkeleri,mis gibi oldu vileda izi bırakmıyor diğer deterjanlar gibi.Kokusunu çok beğenen yok ama ben severim bu kokuyu.İldaya sor sen konu uzmanımız o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?