Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

evet oldu canım
sen onu ayarlarsın artık kendin ne kadar koyacağını benim ilk kullanmalarımda da ööle oluyodu canım benim

buarada yarın akşam üstü yatılı misafirim geliyo 1 veya 2 gün kalır sanırım
çok giremicem buraya (((

Misafir değişiklik olur belki, eğlenmene bak

Şimdi gördüm Megim akşam üzeri girmiş kahverengi lekelenmesi olmuş sabah inşallah gerisi gelmez

inşşşşşşş

İnşallah devamı gelmez.Acep gebelik nişanı mı?

merhabaaa kızancıklaarrr

napıonuzz ne var ne yok dhc83 hamıleymıss allahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın tebrık ederımm
o mujdeyı verdgıı sayfayı bulmaya calıstım ama bulamadım neysee

bende batı beklıyorumm herseyın hayırlısııı

Selam iyiyiz sen nasılsın?Öyle bebiş muhabbetleri devam.Çalışmaya da devam.İnşallah gelmez kırmızılar

kızlar ben resmen uyumuşum makina kucağımda
yarın görüşürüz
öptüm siziii

haykolik hoşşgeldn cnmcm ii valla neolsn ben de tam ovulasyon gunlerndeymm preseed + hayır hapı denıorm bu ay hadi inşş gelir bebişlerimizz sen bu ay kür mür hayıt mayıt yapmşmydın bi şeyler??

kızlar ben resmen uyumuşum makina kucağımda
yarın görüşürüz
öptüm siziii

İyi geceler canım güzel rüyalar gör ferahla inşallah

haykolik hoşşgeldn cnmcm ii valla neolsn ben de tam ovulasyon gunlerndeymm preseed + hayır hapı denıorm bu ay hadi inşş gelir bebişlerimizz sen bu ay kür mür hayıt mayıt yapmşmydın bi şeyler??

Hah duygum iyi hatırlattın.Ben geçen gün her şeyi bıraktm demiştim ya bi tek hayıt hapına başladım.Onun dışında ovucan, gebelik testi vs...hiçbir şey kullanmıyorum şu anda

hanımlar meraba benim bat 7 aralık.heyecanla bekliyorum.birkaç gündür ara ara adet sancısı,kasıkta batma hissediyorum ve kasıklarım çok şiş,göğüslerim dolgunlaştı.( bunlar adet öncesinde de oluyor.) en bariz olanı kasıklarım çok şiş.
hamile kalan arkaşlarda şişlik oldu mu yoksa hiç umutlanmayayım mı?
ben geçen ay rahim filmi çektirdim temiz çıktı.rahim filminden sonra kolay hamile kalınıyormuş diye duymuştum ve 3-4 gündür rüyalarımda hamile olduğumu görüyorum çok heveslendim ama test yapıp negatif sonucunu almaktan çok korkuyorum.
bu şişlik normal mi ve testi nezaman yapmalıyım?

bu ay hayıt hapı içtim adetımın 5 gunu basladım 13. gunu bıraktım bıde surup içmiştim suu meshurrrrrr romanya surubu amam ben bu ay yumurtlamadım ovucan kullndıgım halde çift çizgiyi göremedim maleseff ve galıba kist olustu kii kasıklarım batıyo arada(
Selam iyiyiz sen nasılsın?Öyle bebiş muhabbetleri devam.Çalışmaya da devam.İnşallah gelmez kırmızılar

bende iyiyim bu kırmızılar gelsınn sıkı bir doktor tedavisine baslıorum once yumurta tkıbı yapar daha once yatptırdıgım için ikiletmez sonrasında aşılama isticem yaşım gecio wallla

cnm kasıt şişmesi bunilk defa duydm ama boyle bi adet belrtm olmadı bnm şu ana kadar gebelk belrtisi olablr ...evt rahim filmnden sonra hamile kalma şansı yuzde kırkı artıomş göznaydın ii çıkmş sonuç da rahim filmini anestezili mi çektrdn cnm oyle deglse çok agrlılı bşey mi denldiği gibi? ben çektrmeye korkuorm da bi sorayım dedm inşş da bebişn sennledr cnm

bat 7 aralıksa bence bı yarın daha gecsın beklee ondan sonrakı gun yapabılırsın ama bekle ki once bi geciksin rahım fılmı cektırdıgıne gore bayadır istiosundur bende cektırdım 3 ay once ama hala tık yok bende insallah sende vardır.. daha once hamılee kalmadıgımiçin hamıle kaldıgında nasıl bi deişiklik olur hiiççç biirrr fikkrrimm yokkk o konuda yardımcı olamıcam ama hamişlerden duydgum kadarıyla kasıklarda batmaa oluyomuss ama bence cok belirtilere takılmaaa gunune az kalmıs allahtann hadı hayırlısı

Kızlar bugün kipaya giitim oraya her gittiğimde bebek giysileri olan bölümüde mutlaka dolaşırım çok uygun fiyata çok güzel şeyler var.Hamile kalırsam bebeğimin giyim ihtiyaçlarını oradan karşılamayı düşünüyorum.Topikteki hamilelerin bilgisine gidip dolaşmanızı tavsiye ederim parçası7-15 tl arası çok güzel şeyler vardı.Ben istanbuldayım tüm kipalarda varmıdır bilemiyorum ama vardır heralde:44:

Ben oraya gidince kendimi kaybediyorum herşeyden alasım geliyor minnak minank cicileri görünce dayanamıyorum

Allah allah meg de üç gün üstüüste çift çizgi gördü ovucanda ya inşş hamişsndr cnmcm ya kist batması degldr o ateşine baktn mı peki belki yumrtlmşsndır cnm ya testlerde olablıomş oyle bazen bozkluk ....

bu kipada ayrı bi dukkan mı yoksa supermarketin içinde bi bölüm mü ? kipaya pek gtmeyiz biz ama aklmda bulnsn gidnce girip bakayım bii ....ayy bebişşş eyşalarııı almakkk ne guzel bşey yaa .:))blıomsn bizm okldan bi arkadas hamiş ve yarın ona baby shower yapacz ve çook guzel şeyler aldık sepete koydukk şekerler yaptrdk o da parta ypatrck yarın için heycnlym ilk defa bi baby showera katlcmm

Son düzenleme:

bende derece yookkiiderecesi bakılabiliomu şu ateşşş yok yok boyle batma da deil arada ağrı girioo kesin kist olustuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…