Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım sen üç günü tamamlamışsın ben tamamlayamadım malesef inşallah tutmuştur bebişlerimiz ben çift çizgiyi gördüğüm gün birde sonraki gün halvet yapabildim üçüncü gün rahatsızladım o yüzden olmadı halvet
artık kısmet allah nasip edecekse olur zaten .bu akşam da halvet yapıp bu ayı tamamlamayı düşünüyorum
bu günden sonraki halvetler halvet için olur ancak zaten gerçi ilda yazmıştı birisi adetten bir gün önce halvet yapmış hamiş kalmış belki bizide öyle bir mucize bulur.

kızlar önce size heyacan olmasın diye sööelmicektim
ama diiim bari

ilk idrarla gebelik testi yaptım
hayal meyal bi şey varrrr
ama çoook silik
ya da ben ööle görüyorum
kana git demeyin sakın misafirim yolda yatılı geliyor perşembe gider sanırım

ama bakın baştan diim heyecan yapmak yok

hadi hayırlısı bakalım canım inş hamilesindir silikte olsa çizgi çıkmış neticede haberlerini bekliyoruz artık nasıl geçerse bu 2 gün bilemiyorum:18::18:

oh oh gelmesin istemiyoruz zaten iyiyim canım ne olsun test yapmayı düşünmüyomusun canım :18::18:

aynen üle kuzum gelmesinler hiçç bi 9 ay kadar yarın yapcam kuzum testi kocişe dedım bu aksam test alıp gelcek yarın sabah yapcam cnmcım :18:

a.s cnmm benım iyiyim çok şükür kırmızılar gelmedi çok şükür sen nasılsın kuzummm benımm

ya nasil test yapmadan durabiliyosn ben ilk gunu olmayim hemen test yapmayi dusunuyormmm sende herhangi bi belirti var mi cnm yada hic bisey yok mu benim bat a 2 gun kaldi hic bi belirti yok ne adet icin ne de hamilelik :26::26:

ilda sen bu ay bizi kalpten götürücen herhalde
ya misafir gelene kadar gidip gelirsin yada bir tane daha yap gebelik testi
artık iyice şüphe duymaya başladım senin için.
sende kesin bir şeyler var bu ay
3 .sayfa önce bir şey paylaştım gördün mü

aynen üle kuzum gelmesinler hiçç bi 9 ay kadar yarın yapcam kuzum testi kocişe dedım bu aksam test alıp gelcek yarın sabah yapcam cnmcım :18:

böyle heyecan yoktur herhalde kuzum yaa hadi hayırlısı inş yarın sabah güzel mutlu haberler alırız hayırlısıyla inşşşşşşşşşşşş

nasıl heyecan yapılmazki cnmcımm
koysana fotosunu cekip
iyi yapmıssın sabah ilk idrarla çünkü dogru sonuc ozaman cıkıyo
ildam hadı cek koy fotosunu
ayyy süperrrr

hadi hayırlısı bakalım canım inş hamilesindir silikte olsa çizgi çıkmış neticede haberlerini bekliyoruz artık nasıl geçerse bu 2 gün bilemiyorum:18::18:

okadar silik ki ben mi yanlış görüyorum acaba diyorum (((
ama diğer testlerdeki gibi değil
olmadı yarın ekmek almaya giidyorum diiip 2 saat gelmem eve

nasıl heyecan yapılmazki cnmcımm
koysana fotosunu cekip
iyi yapmıssın sabah ilk idrarla çünkü dogru sonuc ozaman cıkıyo
ildam hadı cek koy fotosunu
ayyy süperrrr

benim telefondan yüklenmiyo makinaya canım
hafta sonu yüklediklerim eşimin telinden di

cnm bisey sorucm adet gecikmesinde vucut hamilelige hazirlaniyomus dedin ya erken adet olmasi ne anlama geliyo acaba bi fikrin var mi :26::26::26:

Hiç bilmiyorumki canım, gecikince öyle demişlerdi.
Çünkü benim çok gecikmezdi böyle...

Hadi hayırlısı canım.
Bence başka marka testle dene.
Hatta orada fortel varsa onunla dene, ben bu markayla iki kere yaptım diğerlerine göre çok belirgindi...

hoşgeldin cnmmm

hoşbuldumm cnm benımm nasılsın biraz geçmişe baktımda halvetler son suratmiş inşallah bu ay gelır bebişin sana cnmcım

ya nasil test yapmadan durabiliyosn ben ilk gunu olmayim hemen test yapmayi dusunuyormmm sende herhangi bi belirti var mi cnm yada hic bisey yok mu benim bat a 2 gun kaldi hic bi belirti yok ne adet icin ne de hamilelik :26::26:

duruyorum valla zorda olsa negatıfı görmektense beklemek daha ıyı oluyo cnmcım valla bikaç akşamdır adet olcakmısım gıbı his oluyo ama kısa surelı sonra geçiyo gun boyu hiç olmuyo
göğüsler acıyo cok feci bide sırtım belım agrıyo ara ara uzanınca geçiyo inşallah hamişizdir cnmcım

böyle heyecan yoktur herhalde kuzum yaa hadi hayırlısı inş yarın sabah güzel mutlu haberler alırız hayırlısıyla inşşşşşşşşşşşş

amiiiiin inşallah kuzummm inşallah sabah heyecandan ölücem muhtemelen testi yaparken hiç heyecan yoktu ama bugun arttı iicene :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…