Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

peki adete yakin belirtin varmiydi

Sırt üstü yattığım zaman kasıklarım resmen geriliyordu, yani yatamıyordum, yeni yeni yatıyorum.
Ama yine kasık ağrısı var.
Birde görüslerimin yanları sızlıyordu, ama çok azdı.
Velhasıl diğer aylara göre hiç yok gibi bişeydi belirti ama bebek varmış :)

okadar silik ki ben mi yanlış görüyorum acaba diyorum (((
ama diğer testlerdeki gibi değil
olmadı yarın ekmek almaya giidyorum diiip 2 saat gelmem eve

Teyyyy teyyyy teyyyyy lalalalla lallalala hiccc heycan yapmadim ildaaaaaaa ohhhhh ohhhhh amannnnnn sabahlarrrr olmasinnnn

tabiki kuzum gün geçtikçe umut artıyor heyecan çoğalıyor hayırlısı olsun bakalım sewdamm yok mu gelmedimi hiç

evet cnm devam devam..inşallah hepimize gelir hayırlısıyla en kısa zamanda...

ne gıcıkkkk valla ilda sen bizi çatlatıcan bencede yarın gidiver teste
var bi haller cünku sende inşallahhh da bebiştir ooo

Teyyyy teyyyy teyyyyy lalalalla lallalala hiccc heycan yapmadim ildaaaaaaa ohhhhh ohhhhh amannnnnn sabahlarrrr olmasinnnn

kızlar valla demicektim sizeee
çünkü ışığa arkama alınca dana gibi gözüküyo valla çızıkkk
ama bööle yukardan bakınca da çok çok zor seçiliyor
olmayabilir diye demicektim size
bence yok bebeişşş olsa en azından çok net çıkması lazımdı bence
ama hayırlısı artık

hergün güzel haberler alıyoruz canım yarın da senden bekliyoruz güzel haberler inşallah

inşallaaahh cnm yaa inşallahhh testi yapar yapmaz burdayım zaten evet buaralar pek bi sık hamiş hbrleri alıyoruz umarım bende onların peşinden gelirim cnm
rabbım tum ısteyenlerede tez zamanda nasip eder inşallahh
slm kızlar ben geldimmmm elf asemb canlarım nasılsınız şekerlerimmmmmmmm

hoşgeldın cnmcımmm iyiyiz çok şükür benım kırmızlar gelmedi çok şükür hiç gelmezler inşallahh sen nasılsın cnmm benımm

Kuzum yakinda eczane varsa hassas gebelik testi al bide onnan bak bakimmmmm kiz dur zillerimi nere komustum bi takim gobek atmaya devammmm

hayırlısı tabii ama varda olabılır kuzum çizgi varsa olabılme ıhtmalıde var demektir
inşallahhh vardır bebiş

ohh ohh kızlar ne güzel inş ikinizde hayırlı haberler verirsiniz kız bana teyze olucam derim bende sabırsızlıkla bekliyorum haberlerinizi kuzularım eğer ki topikte olmazsam özel olarak yazın olur mu canlarım

cok iyi tatlım inşalah gelmez o pisssss kırmızılar

kamera takılı değildi hiç gittim onu buldum
cd sini buldum yükledim
ama tık yok canım
şansım işte anla sen beni

neyse canım bebiş orda olsun da biz görmesekte olur çizgiyi
akşam misafirler yatınca eşinin telinden çekip yükle resmi
burdaki heyet görüp yorum yapsın bakalım

kızlar benim son adet tarihim 8 kasım bugün acık bembe lekeler geldi koyu akıntı şeklinde acaba hamile olabilir miyim .... hemen test yaptım ama negatif cıktı cok moralim bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…