peki adete yakin belirtin varmiydi
benim telefondan yüklenmiyo makinaya canım
hafta sonu yüklediklerim eşimin telinden di
okadar silik ki ben mi yanlış görüyorum acaba diyorum(((
ama diğer testlerdeki gibi değil
olmadı yarın ekmek almaya giidyorum diiip 2 saat gelmem eve
hoşbuldumm cnm benımm nasılsın biraz geçmişe baktımda halvetler son suratmişinşallah bu ay gelır bebişin sana cnmcım
duruyorum valla zorda olsa negatıfı görmektense beklemek daha ıyı oluyo cnmcım valla bikaç akşamdır adet olcakmısım gıbı his oluyo ama kısa surelı sonra geçiyo gun boyu hiç olmuyo
göğüsler acıyo cok feci bide sırtım belım agrıyo ara ara uzanınca geçiyo inşallah hamişizdir cnmcım
amiiiiin inşallah kuzummm inşallah sabah heyecandan ölücem muhtemelen testi yaparken hiç heyecan yoktu ama bugun arttı iicene :18:
benim telefondan yüklenmiyo makinaya canım
hafta sonu yüklediklerim eşimin telinden di
hoşbuldumm cnm benımm nasılsın biraz geçmişe baktımda halvetler son suratmişinşallah bu ay gelır bebişin sana cnmcım
duruyorum valla zorda olsa negatıfı görmektense beklemek daha ıyı oluyo cnmcım valla bikaç akşamdır adet olcakmısım gıbı his oluyo ama kısa surelı sonra geçiyo gun boyu hiç olmuyo
göğüsler acıyo cok feci bide sırtım belım agrıyo ara ara uzanınca geçiyo inşallah hamişizdir cnmcım
amiiiiin inşallah kuzummm inşallah sabah heyecandan ölücem muhtemelen testi yaparken hiç heyecan yoktu ama bugun arttı iicene :18:
ilda sen bu ay bizi kalpten götürücen herhalde
ya misafir gelene kadar gidip gelirsin yada bir tane daha yap gebelik testi
artık iyice şüphe duymaya başladım senin için.
sende kesin bir şeyler var bu ay
3 .sayfa önce bir şey paylaştım gördün mü
ne gıcıkkkk valla ilda sen bizi çatlatıcan bencede yarın gidiver teste
var bi haller cünku sende inşallahhh da bebiştir ooo
Teyyyy teyyyy teyyyyy lalalalla lallalala hiccc heycan yapmadim ildaaaaaaa ohhhhh ohhhhh amannnnnn sabahlarrrr olmasinnnn
slm kızlar ben geldimmmm elf asemb canlarım nasılsınız şekerlerimmmmmmmm
hergün güzel haberler alıyoruz canım yarın da senden bekliyoruz güzel haberler inşallah
slm kızlar ben geldimmmm elf asemb canlarım nasılsınız şekerlerimmmmmmmm
canım bilgisayarın leptopsa eğer onun kamerasından resim çekilebiliyordur mutlaka
kızlar valla demicektim sizeee
çünkü ışığa arkama alınca dana gibi gözüküyo valla çızıkkk
ama bööle yukardan bakınca da çok çok zor seçiliyor
olmayabilir diye demicektim size
bence yok bebeişşş olsa en azından çok net çıkması lazımdı bence
ama hayırlısı artık
kızlar valla demicektim sizeee
çünkü ışığa arkama alınca dana gibi gözüküyo valla çızıkkk
ama bööle yukardan bakınca da çok çok zor seçiliyor
olmayabilir diye demicektim size
bence yok bebeişşş olsa en azından çok net çıkması lazımdı bence
ama hayırlısı artık
tabiki kuzum gün geçtikçe umut artıyor heyecan çoğalıyor hayırlısı olsun bakalım sewdamm yok mu gelmedimi hiç
inşallaaahh cnm yaa inşallahhh testi yapar yapmaz burdayım zatenevet buaralar pek bi sık hamiş hbrleri alıyoruz umarım bende onların peşinden gelirim cnm
rabbım tum ısteyenlerede tez zamanda nasip eder inşallahh
hoşgeldın cnmcımmm iyiyiz çok şükür benım kırmızlar gelmedi çok şükür hiç gelmezler inşallahh sen nasılsın cnmm benımm
hoşgeldin canım benim bende seni soruyordum iyi insan lafın ğstüne gelirmiş hayatım nasılsın
Kuzum yakinda eczane varsa hassas gebelik testi al bide onnan bak bakimmmmm kiz dur zillerimi nere komustum bi takim gobek atmaya devammmm[/QUOT slm gamzecim nasılsın canım
inşallaaahh cnm yaa inşallahhh testi yapar yapmaz burdayım zatenevet buaralar pek bi sık hamiş hbrleri alıyoruz umarım bende onların peşinden gelirim cnm
rabbım tum ısteyenlerede tez zamanda nasip eder inşallahh
hoşgeldın cnmcımmm iyiyiz çok şükür benım kırmızlar gelmedi çok şükür hiç gelmezler inşallahh sen nasılsın cnmm benımm
kamera takılı değildi hiç gittim onu buldum
cd sini buldum yükledim
ama tık yok canım
şansım işte anla sen beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?