Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

biraza önce ilk idrarımı kaba yapıp gittim eczaneye kızlar
ucuz testi ööle yaptım
aslında bakarsanız bu pahalı ve kesin sonuç veren testide o idrara sokup çıkartabilirim di mi?
dökmedim daha çünkü

rus takvımını ben yapamadım ya nasıl oluyor o gırdım ama bır sey anlamadım :S

walla canim simdi bende hatirlamiyorum ama esimin dogum tarihi benimki vs girmistim tekrardan bulsam o sayfayi belki yapabilirim tekrardan..sen de ne diyo cin takvimi

Ayyy ben sakal birakcemmmm sozumu dinneyen yok kiii kiz ucuz testte cikmazzzz dedm sana sen predictoru deneee

üzülme canım belki bebiş vardır ama testte çıkmamıştır bir kaç gün daha bekle gelmezse bir test daha yaprsın
ne güzel canım allah aratmadan vermiş çok şanslıymışsın maşallah maşallah

canım üzülmek yok lütfen megin taktiğini uygulayın sizde kırmızılar gelince sadece 2-3 saat kadar hüzüncan olun sonra normole dönün lütfen üzme kendini
sonuçta artık herşeyin artık çözüm yolu var olmassa sende aşılama yaparsın.tüp yaparsın yeterki kendini koyverme bu kadar

Pişhhhht çıkmazsa çıkmasın,varsa sevınıce zyoksa diğer aya saglam adımlarla devam edıcez.

Ayyy ben sakal birakcemmmm sozumu dinneyen yok kiii kiz ucuz testte cikmazzzz dedm sana sen predictoru deneee

katiliyorum aynen...her bi test cok hassas zaten ucuzunda hayatta cikmaz..

benim de öyle olmustu yap canim sen yaa aaa butun forum seni bekliyoruz:)

walla canim simdi bende hatirlamiyorum ama esimin dogum tarihi benimki vs girmistim tekrardan bulsam o sayfayi belki yapabilirim tekrardan..sen de ne diyo cin takvimi

erkek dıyor ama gorecegız ben annemde ve teyzemde denedım dogru cıktı hepsı :) bakalım bende ne cıkacak

kızlar doğru diyorsunuz zaten bende artık alıştım bu durmlara ama
ayın 1 inden beri de adet beklemek yordu beni ilk defa oluyo bukadar uzunnnn
üff kii ne üfff

[

kızlar doğru diyorsunuz zaten bende artık alıştım bu durmlara ama
ayın 1 inden beri de adet beklemek yordu beni ilk defa oluyo bukadar uzunnnn
üff kii ne üfff

ildaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ömrümü yedin iki gündür resmen yaaaa yap hadi şu testi bizde kurtulalım sende kurtul canım ya

Son düzenleme:
kızlar selaam herkese ben 6 yıllık evliyim hatta 4 ayı da var bebeişimiz olmadı allahımdan ümidimi yitirmedim olacak inşallah aşılama tüp bebek vesaireeee denemedik kalmadı olmadı ama hayırlısı neyse o olsun tabii bu ay da deneyeceğiz değişik fikirleriniz varsa denememi istediğiniz önerilerinizi dinlerim acaba biz mi yanlış yapıyooruz

katiliyorum aynen...her bi test cok hassas zaten ucuzunda hayatta cikmaz..

benim de öyle olmustu yap canim sen yaa aaa butun forum seni bekliyoruz:)

Evet bubam ben ilk gebeligimde yedinci haftaya kadar yaptim silik cizgim nerdeyse belli degildi cift cikmiyo diye takinti yapmistim cikmiyo ben bes tllik testte silik cizgi disinda bisiy gormedim ama bu hamislikte yirmi tl verdim bes snde kopkoyu ikinci cizigim vardi

Valla canım soğuk hafif güneşli bir hava ve grip oldum ayakta durmaya calısıyorum.

sen napıosun?
ben de gribim brownicim ayakta geçrıorm ama arada yatsam da genelde koştrmacadayım inş çabuk gçer

preseed kullanan varmı yada bu konu hakkında bilgisi olan???

ben kullanıorm cnm gg den aldım ve çok memnun kaldm bu ay başladım kullanmya kuruluk yaşaynlar için birebir hem de resmen aşılma görevi gördüğü soylenıo sperlme yumrtanın bulşmasını kolaylştrıo

ilda yaptn mı predictoru yap da en azından durumu öğren kafan rahat olsun belrszlk çok kötü

Son düzenleme:

hoşgeldin canım aramıza inşallah tez zamanda gelir bebişin
öncelikle sorun var mı onu öğrenelim ona göre tavsiyelerde bulunalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…