ildailda bence yarın sabahki ilk tuvaletınle ama ama ıdrarırın sonlarını kaba al ben oyle yapmıstım ... ılk yaptıgımda benımkı de tek cızgı cıkmıstı cunku gun ıcınde ıdrarımı tutup yapmıstık annem sabah yap deyınce oyle yaptık cıft cızgı cıktı bence sabahı bekle hayırlısı olsun tabkı kı de
canım ben predictor kullaanmıştım 1 hafta önceden yapmıştım daao böyle nasıl diyim bilgisayar hafızaları var ya onun gibi kapağından çekip çıkarıyorsun bir ucu var beyaz onu idrara batırıyorsun bekletip idrardan çekip yine yerine takıyorsun düz bir şekilde sonra da sonucu okuyorsun öyleydi yani benim aldığım. Ucuz olanda görmemişsin ama herkesin değişik sen ovulasyon yaptın mı. Bence öğlene kadar çişini tututa önce ovulasyon yap predüktörü her saat diliminde yapabilirsin az idrarın olsa da yeter.
rus takvımını ben yapamadım ya nasıl oluyor o gırdım ama bır sey anlamadım :S
böööğğğ
ucuz testte bişicik çıkmadııı
şimdi ben çok çay içerim meyve suyuda sıkmıştım çiş gelince diğerinide yaparım artık
aslında yapma diyo içimdeki ses diğer aya kalsın diyo ama ...
eğer yaparsam bööle çişe tutucam di mi onu
üzülme canım belki bebiş vardır ama testte çıkmamıştır bir kaç gün daha bekle gelmezse bir test daha yaprsınGünaydın kızlar.4. günüm ve hala adet olmadım.en sonunda bugün testi yaptım sonuç kocaman bi hüsran.gözyaşları içinde olduğum yerde kaldım.
madem hamile değilim neden adet olamıyorum anlamıyorum ki...sinirlerim bozuldu artık...
ne güzel canım allah aratmadan vermiş çok şanslıymışsın maşallah maşallahBiz zaten iki aylık evlıyız ama yedı senedır birbirimzi tanıyoruz biz birşey yapmadık , aslında bebek de yapmayacaktık doğu görevınde oldugumuz için şartlar cok zor o yuzden ama rabbım aratmadı dıyeyım bir tecrubem yok sızınle paylasacagım ıkı aylık evlı bırının ne deneyımı olabılır kı:)
İlda gelmedi dimi acaba pozitif cıktıda bizi heyecandan unuttumu ki :)))
Bende iyi olmaya calısıyorum canım işte yuvarlanıp gidiyoruz.
Dönem dönem bunalıma giriyorum neden bilmiyorum ağlama krızlerim tutuyor falan sonra gecıyor ama.
Dogru dıyosun canım zamanında ve saglıklı gelsin.
Üzülmemeye calısıyorum ama bazen bırakıyorum kendimi işte herkes gibi.
böööğğğ
ucuz testte bişicik çıkmadııı
şimdi ben çok çay içerim meyve suyuda sıkmıştım çiş gelince diğerinide yaparım artık
aslında yapma diyo içimdeki ses diğer aya kalsın diyo ama ...
eğer yaparsam bööle çişe tutucam di mi onu
Ayyy ben sakal birakcemmmm sozumu dinneyen yok kiii kiz ucuz testte cikmazzzz dedm sana sen predictoru deneee
Ayyy ben sakal birakcemmmm sozumu dinneyen yok kiii kiz ucuz testte cikmazzzz dedm sana sen predictoru deneee
walla canim simdi bende hatirlamiyorum ama esimin dogum tarihi benimki vs girmistim tekrardan bulsam o sayfayi belki yapabilirim tekrardan..sen de ne diyo cin takvimi
Oyoyoy İNSALLAH bıtanem benim güzel hamişim :86:
Yap ye kız brownıyı ellerine saglık şimdiden:))
kızlar doğru diyorsunuz zaten bende artık alıştım bu durmlara ama
ayın 1 inden beri de adet beklemek yordu beni ilk defa oluyo bukadar uzunnnn
üff kii ne üfff[/QU
bu kadar sıkma kendınııııı
kızlar dolu yer dolaştım ne nova ne fortel hiçbiri yok
bende predictor aldım pazarlık yaparak ama
bide condor TECO diye bi test bu daha ucuz
ama bu predictor olan da diyokii 5 sn boyunca akımında tutun
ben kaba koydum ama ilk idrarımı :44:
gerçi günün her saati yapılabilir diyor
acaba ben şimdilik diğerini mi denesem ucuz olanını
hani onda hayal mayal bişey görürsem bunu kullanıyım
yoksa eğer ziyan etmiim
diğer aya kalsın
ayy cimri mi ne oldum ben
battım bu ayyy battımmm resmen :18:
kızlar doğru diyorsunuz zaten bende artık alıştım bu durmlara ama
ayın 1 inden beri de adet beklemek yordu beni ilk defa oluyo bukadar uzunnnn
üff kii ne üfff
Kocamda yemiyo hepicigini ben yerimmmm hehehhe heycan yaptim onada bi pogaca yapim yesin daha ne anacim
benımkıde yemıyor hepsı bana kalıyor :86:
ona bıseyleryap olsun bıtsın kuzu
katiliyorum aynen...her bi test cok hassas zaten ucuzunda hayatta cikmaz..
benim de öyle olmustu yap canim sen yaa aaa butun forum seni bekliyoruz:)
ben de gribim brownicimValla canım soğuk hafif güneşli bir hava ve grip oldum ayakta durmaya calısıyorum.
sen napıosun?
preseed kullanan varmı yada bu konu hakkında bilgisi olan???
kızlar dolu yer dolaştım ne nova ne fortel hiçbiri yok
bende predictor aldım pazarlık yaparak ama
bide condor TECO diye bi test bu daha ucuz
ama bu predictor olan da diyokii 5 sn boyunca akımında tutun
ben kaba koydum ama ilk idrarımı :44:
gerçi günün her saati yapılabilir diyor
acaba ben şimdilik diğerini mi denesem ucuz olanını
hani onda hayal mayal bişey görürsem bunu kullanıyım
yoksa eğer ziyan etmiim
diğer aya kalsın
ayy cimri mi ne oldum ben
battım bu ayyy battımmm resmen :18:
kızlar selaam herkese ben 6 yıllık evliyim hatta 4 ayı da var bebeişimiz olmadı allahımdan ümidimi yitirmedim olacak inşallah aşılama tüp bebek vesaireeee denemedik kalmadı olmadı ama hayırlısı neyse o olsun tabii bu ay da deneyeceğiz değişik fikirleriniz varsa denememi istediğiniz önerilerinizi dinlerim acaba biz mi yanlış yapıyooruz
su an olsa yerdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?