Yap ye dıycem ama dınlenmen gerekıyr eşine söyle öğlen gelırken marketten alsın canım.
ben de gribim brownicimayakta geçrıorm ama arada yatsam da genelde koştrmacadayım inş çabuk gçer
çok manyak brownı yaparım ben :):)
valla ben bayılıyorum ya sabah aksam yesem bıkmıyorum.
yapta ye bı güzel ozaman :86:
gunaydınnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrakşma arkdasım baby showeini yani bebek partisin yaptık ocakta gelck bebiş oyle guzel oldu ki sepetlere cicile doldrdk başka bi sepete lavanta keseckleri şekerlerr evi süsledk süslü süsülü mamalar hazırladıkk çok guzeldi ve içim kıpır kıpır oldu biz de yasaycz bu guzellkleri inşşşşşşşş
günaydın canım
bizde hamiş kalınca bir birimizi çağırıp kutlama yapabilseydik keşke ne güzel olurdu
hülyacımm nber ya ateş tablonu hallettn yazıosn demi ateşini duzenli koysana bi bakayım
kızlar maalesef size müjde veremiyorum
artık ferda da kızmaz bana yapmadın diye
ama işin en komik tarafı bu c kısmı kopkuyu çıkarya diğer testlerde ovucanlarada falan bunda görebilene aşkolsun
c bukadar silikken t nasıl çıksın yavvv
sakın bana test bozuk demeyin valla gidemem bidaaa oralara kadar
Sanada gecmıs olsun canım,yatamıyorumkı bende öyle uzanıp falan dınlenme huyum hıc yok.
Evın ıcınde miskin miskin dolanıyorum.sen nıye kosturuyorsun calısıyormuydun?
ama işin en komik tarafı bu c kısmı kopkuyu çıkarya diğer testlerde ovucanlarada falan bunda görebilene aşkolsun
EVET CANIM SAĞOL SENİN SAYENDE OLDU
HER GÜN ÖLÇÜYORUM AMA BENİM ATEŞ TABLOSUNDAN BİR CACIK OLMAZ
395c37 Ovulation charts on FertilityFriend.com
allahım yarabbim C kısmı gözükmeyen test mivar bozuk işte.
İlda bacım sen kana git kana ne bu ya belırsızlık.
öğretmnm ben derste hiçbşey anlamıorm ama ders btnce başıkm çatlıo resmen ama ben iice yataga düşmeden rapor alamam oyle bi huyum vardır huyum batsın o zaman daha da uzuo hastalık işte buugn onikide dersm gtcm birazdn ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?