Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

gunaydınnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrr akşma arkdasım baby showeini yani bebek partisin yaptık ocakta gelck bebiş oyle guzel oldu ki sepetlere cicile doldrdk başka bi sepete lavanta keseckleri şekerlerr evi süsledk süslü süsülü mamalar hazırladıkk çok guzeldi ve içim kıpır kıpır oldu biz de yasaycz bu guzellkleri inşşşşşşşş

ben de gribim brownicim ayakta geçrıorm ama arada yatsam da genelde koştrmacadayım inş çabuk gçer

Sanada gecmıs olsun canım,yatamıyorumkı bende öyle uzanıp falan dınlenme huyum hıc yok.

Evın ıcınde miskin miskin dolanıyorum.sen nıye kosturuyorsun calısıyormuydun?

hülyacımm nber ya ateş tablonu hallettn yazıosn demi ateşini duzenli koysana bi bakayım

günaydın canım
bizde hamiş kalınca bir birimizi çağırıp kutlama yapabilseydik keşke ne güzel olurdu

kızlar maalesef size müjde veremiyorum
artık ferda da kızmaz bana yapmadın diye

ama işin en komik tarafı bu c kısmı kopkuyu çıkarya diğer testlerde ovucanlarada falan bunda görebilene aşkolsun
c bukadar silikken t nasıl çıksın yavvv

sakın bana test bozuk demeyin valla gidemem bidaaa oralara kadar

:) ildailda bozuk ya besbellı test

Sanada gecmıs olsun canım,yatamıyorumkı bende öyle uzanıp falan dınlenme huyum hıc yok.

Evın ıcınde miskin miskin dolanıyorum.sen nıye kosturuyorsun calısıyormuydun?

öğretmnm ben derste hiçbşey anlamıorm ama ders btnce başıkm çatlıo resmen ama ben iice yataga düşmeden rapor alamam oyle bi huyum vardır huyum batsın o zaman daha da uzuo hastalık işte buugn onikide dersm gtcm birazdn ...

selaaam kızlaRR

YA BEN AKŞAM TEST OVUCAN TESTİ YAPTIM YİNE SİPSİLİK CİZGİ GÖRDÜM
BEN YUMURTLAYAMIYORUM HERALDE YİNE YAAA
AMA 3O GÜNDE BİR ADET DÖNGÜM BENİM YUMURTLAMA ZAMANIM NE ZAMAN O ZAMAN?

BİDE SABAH SABAH ISPANAK PİŞİRİP İŞE GELDİMM

allahım yarabbim C kısmı gözükmeyen test mivar bozuk işte.

İlda bacım sen kana git kana ne bu ya belırsızlık.

bence de canim bozuk o test:)c nin bi kere ilk etapta aninda cikmasi gerekiyor..o silikse ötekini hiiic bekleme..

EVET CANIM SAĞOL SENİN SAYENDE OLDU
HER GÜN ÖLÇÜYORUM AMA BENİM ATEŞ TABLOSUNDAN BİR CACIK OLMAZ
395c37 Ovulation charts on FertilityFriend.com

evt biraz dengesz ateşin hiç de belli olmaz cnm bu ay olmazsa diger ay yaa hayıtı iç sen iççen demi preseed de inş bi hamiş kalan olcak kullananlar senn kociş izin verck soyle desen acaba aşılama görevi göruom preseed gerçekten bak çogu yerde okdm bunu soylesen ikna olmazmı ki :44:

Ay canım ya senın durum daha zor,ders anlatmak yapma yavrum etme yavrum demek.

Yatağa düşmeyi beklemeden 1-2 gün dinlensen ya daha iyi olmaz mı kuzum:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…