Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ilda hastanedeki idrar testine gitsen ya hemencecik veriyrlar sonucu...gerci turkiye de yapiliyor mu bilmioyrum ama ben kan vermeden 5 dk dan ögrnemstim ki adetimin ustunden 2 gun gecmsti

bu ay nie bi yumrtlama sorunu oluo ya kaç kişden duyuyorum şurubu da içıosn aslnda bugun kaçncı gunn biraz daha bekle bakalm silik çizgi çıkmş belki yakndır ovulasyon

:) ildailda bozuk ya besbellı test
demeeeeeeeee

kız bak bende eskiden ıspanağı ööle yapardım gündüzden
ama tv de adam çıktı dediki adını unuttum
ıspanak pişirilip hemen yenmek zorunda
ısıtılmaz asla yoksa boşa yersiniz tüm vitamin gider demişti
aklında bulunsun kuşum
eline sağlık buarada

aşılama görevi görüyor ha süper

benımkıde izin vermıyor,yeter artık dıyor.

Okadar cok para gidiyor kı

3877c4 Ovulation charts on FertilityFriend.com

ateş tablom kızlar kırmızıyı çekti sonnda ovulasyon bitti beklme zamanı artıkk ...
canım senin ateşin şimdiden iyi gitmeye başlamış inşallah bat günü dahada yükselir canım
birde benimkine bak
eşi benzeri yok ya numunelik bir ateş tablosu
demi yaa ne guzel olurduu
çok güzel olurdu ama

sağlık olsun canım en azında şu huzursuzluktan kurtuldun
bu ay sanki yeni bebiş çalışmalarına başlamışsın sayıp çalışmalara başlarsın canım

canım valla bilemiyorum artık yanii.. Bence bekle bakalım test felan yapma artık yarını da atlat bir hele sonra gelmezse öbür gün yine yaparsın predüktör almazsın da normal bir test alırsın. Ya da direk kana gidersin kesin çözüm yanii..

Ay canım ya senın durum daha zor,ders anlatmak yapma yavrum etme yavrum demek.

Yatağa düşmeyi beklemeden 1-2 gün dinlensen ya daha iyi olmaz mı kuzum:26:

bugun ders saatim az üç dersm var yarın da oyle üç ders o yuzden idare edeym dıorm bi de yatsan da ayaktaysan da surecegi kadar suruo bu meret inş daha kötü olmadan geçsin gitsin ...eşim de hasta tam da ovulasyona denk geldi hasta hasta çalşmaları yaptık valla ..biz garibanlar

heee öle mi... Ama çalışan bayanşar ne yapsın benim gibi yaa. Ben pazardan yapıyorum pazartesi ve salı iki gün yiyoruz yanii iki gün ısınıyor aslında evet ıspanak fazla bekletilmezmiş dolapta ve çok az pişirmek lazım. Benim de içime sinmiyor çiğ kalacak gibi geliyor neyse daha az alayım artık ıspanağı. Yiyeceğimiz gün yapayım bşr gün önceden yıkar kuruturum ertesi akşam yaparım yeriz..

Çamaşır asmaya gidiyorum kızlar

dejavu anneni sormustum öneki mesajlarımda,sonuclar bugün müydü bir gelişme var mı canım

İldailda dün akşam yazdım ama sen burada yoktun o dediğin şeyi denedim hani parmakla kontrolü banyo yaparken. Reglimin geleceğinden eminim çalışma yok ya gerçekten elime böyle yuvarlak gibi az pütürümsü ve sert biriey geldi ama biraz kenara kaydırdığımda devam edebiliyordum hemen girişinden nerdeyse hissettim zor olmadı yani. Ancak o rahim olamaz gibi ya o kadar aşağıda olamaz çünkü. Hem girişi tamamen kapamış değil yoksa regli gününe yakın eşimizle nasıl ilişkide buluunuruz dimi ancak geliyor ele yani..

ılk olarak bır sorununuz varmı sana dogal bazı seyler onerebılırım esın kecıboynuzu pekmezı yıyebılır spermlerı arttırmak ıcın . hayıt otu hapını kullanabılırsın bu hormonları dengelıyor adet duzenlılıgı saglıyor ve preseed jel ılıskı sırasında kullanbılırsın vajınanın kurulugu ıcın kullanılıyor hıc bır yan etkısı yok ama ayrıca spermlerı koruyorak spermlerının ılerlemesını saglıyor bunları deneyebılırsın umarım hersey ıyı olur senın ıcın

Çamaşır asmaya gidiyorum kızlar

dejavu anneni sormustum öneki mesajlarımda,sonuclar bugün müydü bir gelişme var mı canım

Canım benimm sağol sorduğun için evet bugün alacak canım inşallah birşey söylerler artık. Annem doktoru zorlucam dedi. Eğer bu kanda da tam bişi çıkmazsa hasarın nedeni ne durumda olduğu felan biyopsi isteyecekler inşallah gerek kalmaz bekliyorum haber bende öğlene doğru giderler herhalde.. Haber vericem canımm..

SLM kizlar, suan 8 yasinda ve 5 yasinda iki kizim var kendim 26 yasindayim. Yillar once yarim biraktigim okulumu suan yeniden devam ettiriyorum, bi yaz insallah diplamami alacagim, ve kadrolu olarak yaslilar bakim evinde ise alinacagim. Ne yapmam lazim sastim, nerde bebek gorsem annelik duygularim kabariyor. Kizlarda cok istiyor bir kardesleri olmasini, ailede bi kac tane bebek dogdu, anne bizim de olsun diyorlar.. Sizce ne yapayim? Once ise girip bir yil kadar calisip oyle mi dusunsem 3 uncu bebegi? Aile planlamasi ne kadar zormus Allahim..:26:

allahım yarabbim C kısmı gözükmeyen test mivar bozuk işte.

İlda bacım sen kana git kana ne bu ya belırsızlık.

bence de canim bozuk o test:)c nin bi kere ilk etapta aninda cikmasi gerekiyor..o silikse ötekini hiiic bekleme..

kızlar hepinizi ekleyemiyorum özür ozaman çok uzun oluyo :))
ya c hemen çıkmadı
oda 5 dk sonra çıktı
bende bu testin özelliği heralde dedim
ama çok koyu olması lazım di mi c nin
foto koyamıyorumki ama şööle biişi c kısmı
internetten buldum resmi kızlar en üstte ki testteki silik çizgi var ya onun gibi benim c kısmı

ildaa ben dıorm ki olsaydı şimdiye çıkardı testte bence yine belli olmaz ama bi bekle bakalm bi de ovulasyon bnm kafamı karştrıo kopkoyuydu siliklşti ee idrar testleri de silik de olsa varsa çıkar dıe düşnuorm bi de yoksa da gelsn batasıcalar tez zamanda belrszlk gerçekten insanı gerıo gelsn de sen de onune bak inşş cnmcm yine Allah bilir belli olmaz tabii de ...

ates tablosu deyınce aklıma geldı ben de atesıme bakıyorum sabahları ama hep 35 lerde bugun 35.9 oldu artık artıyor 12 gun var adetıme neden bukadar dusuk sızce

günaydın kızlarrrrrr
bugun okula gıtmedım hastaneye gıttım kan vermeye ısım cabuk bıttı aslında ama kahvaltı yapmamıstım oyuzden eve geldım bıde cok uykusuz hıssedıyorum kendımı
gercı sankı uyuyorum hemen sıze gunaydın demeye gırdım

duygum canım 11 gun kalmıs bat a ates tablon cok tatlı

t varmı silik de olsa sende?

o tatlı diyen agzını yirm senn bennn guzel hamişimzz uyu dinlen cnmcm bize de dua et yatmadan once emi biz de hayıt ya da preseed hamişi olalım bu ay inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…