bugun ders saatim az üç dersm var yarın da oyle üç ders o yuzden idare edeym dıorm bi de yatsan da ayaktaysan da surecegi kadar suruo bu meret inş daha kötü olmadan geçsin gitsin ...eşim de hasta tam da ovulasyona denk geldi hasta hasta çalşmaları yaptık valla ..biz garibanlar
kızlar hepinizi ekleyemiyorum özür ozaman çok uzun oluyo :))
ya c hemen çıkmadı
oda 5 dk sonra çıktı
bende bu testin özelliği heralde dedim
ama çok koyu olması lazım di mi c nin
foto koyamıyorumki ama şööle biişi c kısmı
internetten buldum resmi kızlar en üstte ki testteki silik çizgi var ya onun gibi benim c kısmı
Eki Görüntüle 302649
valla rahim o güzelim benimİldailda dün akşam yazdım ama sen burada yoktun o dediğin şeyi denedim hani parmakla kontrolü banyo yaparken. Reglimin geleceğinden eminim çalışma yok ya gerçekten elime böyle yuvarlak gibi az pütürümsü ve sert biriey geldi ama biraz kenara kaydırdığımda devam edebiliyordum hemen girişinden nerdeyse hissettim zor olmadı yani. Ancak o rahim olamaz gibi ya o kadar aşağıda olamaz çünkü. Hem girişi tamamen kapamış değil yoksa regli gününe yakın eşimizle nasıl ilişkide buluunuruz dimi ancak geliyor ele yani..
aynenn ööle canııımildaa ben dıorm ki olsaydı şimdiye çıkardı testte bence yine belli olmaz ama bi bekle bakalm bi de ovulasyon bnm kafamı karştrıo kopkoyuydu siliklşti ee idrar testleri de silik de olsa varsa çıkar dıe düşnuorm bi de yoksa da gelsn batasıcalar tez zamanda belrszlk gerçekten insanı gerıo gelsn de sen de onune bak inşş cnmcm yine Allah bilir belli olmaz tabii de ...
t varmı silik de olsa sende?
hayıt hapı kullandım canım bu ay hatta artık bıraksam mı diyorum yımırtlama dönemi bitti yaevt biraz dengesz ateşinhiç de belli olmaz cnm bu ay olmazsa diger ay yaa hayıtı iç sen iççen demi preseed de inş bi hamiş kalan olcak kullananlar senn kociş izin verck soyle desen acaba aşılama görevi göruom preseed gerçekten bak çogu yerde okdm bunu soylesen ikna olmazmı ki :44:
benim ki de şimdilik izin vermiyor canım ama sende benim gibi yap istersen şimdi bu ay 4 demiştim aklıma geldi sanırım gülbebek te kullanıcaktı onlar tutturursa bizde alalım canım o zaman kocaları ikna etmek daha kolay olur.
aşılama görevi görüyor ha süper
benımkıde izin vermıyor,yeter artık dıyor.
Okadar cok para gidiyor kı
heee öle mi... Ama çalışan bayanşar ne yapsın benim gibi yaa. Ben pazardan yapıyorum pazartesi ve salı iki gün yiyoruz yanii iki gün ısınıyor aslında evet ıspanak fazla bekletilmezmiş dolapta ve çok az pişirmek lazım. Benim de içime sinmiyor çiğ kalacak gibi geliyor neyse daha az alayım artık ıspanağı. Yiyeceğimiz gün yapayım bşr gün önceden yıkar kuruturum ertesi akşam yaparım yeriz..
Canım benimm sağol sorduğun için evet bugün alacak canım inşallah birşey söylerler artık. Annem doktoru zorlucam dedi. Eğer bu kanda da tam bişi çıkmazsa hasarın nedeni ne durumda olduğu felan biyopsi isteyecekler inşallah gerek kalmaz bekliyorum haber bende öğlene doğru giderler herhalde.. Haber vericem canımm..
ildailda bende bu sabah test yaptım bende de c silik çıktı.daha önce yaptığım testlerde de hiç bi zaman kopkoyu olmadı bende.yani olması gereken ne bilmiyorum ama test doğru sanırım.en iyisi bir-iki gün bekle tekrar bi test yap.ben öyle yapıcam canım....
hayıt hapı kullandım canım bu ay hatta artık bıraksam mı diyorum yımırtlama dönemi bitti ya
canım benim ki izin verecek mutlaka ama önce sizden birinin hamile kalması lazım şimdi bu ay sen-ilda-aysun-meg de aldı sanırım 4 kişi kullanıcaksınız inşallah hepiniz güzel haberler verirsiniz
bende buna göre alıcam canım eğer sizden biri tutturursa bu ay bana da vesile olacak inşallah bende aysunun taktiğini uygularım artık alırım sonra söylerim aldım diye
benim ki de şimdilik izin vermiyor canım ama sende benim gibi yap istersen şimdi bu ay 4 demiştim aklıma geldi sanırım gülbebek te kullanıcaktı onlar tutturursa bizde alalım canım o zaman kocaları ikna etmek daha kolay olur.
.
Muhtesemin reklami gordummmm suluman prensesi goturuyovvvv boyu devrilsin sulumannnn oyyyyyy ben adamima halvetsizlik karari cikartmistim ya o karari bozsam mi ki bennnnn
SLM kizlar, suan 8 yasinda ve 5 yasinda iki kizim var kendim 26 yasindayim. Yillar once yarim biraktigim okulumu suan yeniden devam ettiriyorum, bi yaz insallah diplamami alacagim, ve kadrolu olarak yaslilar bakim evinde ise alinacagim. Ne yapmam lazim sastim, nerde bebek gorsem annelik duygularim kabariyor. Kizlarda cok istiyor bir kardesleri olmasini, ailede bi kac tane bebek dogdu, anne bizim de olsun diyorlar.. Sizce ne yapayim? Once ise girip bir yil kadar calisip oyle mi dusunsem 3 uncu bebegi? Aile planlamasi ne kadar zormus Allahim..:26:
bütün testlerimde c hemen ve çok koyu çıktı benim
ama bu test çok başka ilk defa kullandım
yeterki gelsin şu kırmızılar
bat 1 di güya bugün 7 si yaaaaaaaaaaaaa
bütün testlerimde c hemen ve çok koyu çıktı benim
ama bu test çok başka ilk defa kullandım
yeterki gelsin şu kırmızılar
bat 1 di güya bugün 7 si yaaaaaaaaaaaaa
Muhtesemin reklami gordummmm suluman prensesi goturuyovvvv boyu devrilsin sulumannnn oyyyyyy ben adamima halvetsizlik karari cikartmistim ya o karari bozsam mi ki bennnnn
valla rahim o güzelim benim
gerçi ben artık nerem rahim nerem göğüsüm karıştırdım
ii değilim buaralar bakma sen bana
ama o sistem bence doğru
aynenn ööle canııım
zaten şu ovucan beni bitirdi nasıl bişeydi analmadım
hatırlatiim hemen şuna bak yaaaaaaaa
Eki Görüntüle 302652
ne saçma di mi battan 1 gün önce bu yapılır mı adam
yok canım
ama artık adet oliim ben yaaaa
ve nasıl kasık sızım var anlatamam
Anladım canım.Dua ediyorum inşallah herşeyiyi olacak.
Güzel haberlerle gel inşallah
Anladım canım.Dua ediyorum inşallah herşeyiyi olacak.
Güzel haberlerle gel inşallah
boz canim bozz:)öle kararlar cikartma:)
sülüman fena yaaa ben yine bi umut yapmaz diyorum hürrem catlasin diye odaya almis da olabilir hani bi koklayip yollar belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?