Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Bende önemli günlerimdeyim ama aksılıkler cıkıyor hep.

eşime gel yapmamız lazım dıyorum,hastasın saçmalama ne yapması dıyor.

Hatta benım delırdıgımı,takıntı halıne getırdığimi düşünüyor.

o yüzden bizde tık yok bu ay pas geciyoruz :86:

ates tablosu deyınce aklıma geldı ben de atesıme bakıyorum sabahları ama hep 35 lerde bugun 35.9 oldu artık artıyor 12 gun var adetıme neden bukadar dusuk sızce

ildailda bende bu sabah test yaptım bende de c silik çıktı.daha önce yaptığım testlerde de hiç bi zaman kopkoyu olmadı bende.yani olması gereken ne bilmiyorum ama test doğru sanırım.en iyisi bir-iki gün bekle tekrar bi test yap.ben öyle yapıcam canım....

valla rahim o güzelim benim
gerçi ben artık nerem rahim nerem göğüsüm karıştırdım
ii değilim buaralar bakma sen bana
ama o sistem bence doğru

aynenn ööle canııım
zaten şu ovucan beni bitirdi nasıl bişeydi analmadım
hatırlatiim hemen şuna bak yaaaaaaaa

ne saçma di mi battan 1 gün önce bu yapılır mı adam
t varmı silik de olsa sende?

yok canım
ama artık adet oliim ben yaaaa
ve nasıl kasık sızım var anlatamam

hayıt hapı kullandım canım bu ay hatta artık bıraksam mı diyorum yımırtlama dönemi bitti ya
canım benim ki izin verecek mutlaka ama önce sizden birinin hamile kalması lazım şimdi bu ay sen-ilda-aysun-meg de aldı sanırım 4 kişi kullanıcaksınız inşallah hepiniz güzel haberler verirsiniz
bende buna göre alıcam canım eğer sizden biri tutturursa bu ay bana da vesile olacak inşallah bende aysunun taktiğini uygularım artık alırım sonra söylerim aldım diye

aşılama görevi görüyor ha süper

benımkıde izin vermıyor,yeter artık dıyor.

Okadar cok para gidiyor kı
benim ki de şimdilik izin vermiyor canım ama sende benim gibi yap istersen şimdi bu ay 4 demiştim aklıma geldi sanırım gülbebek te kullanıcaktı onlar tutturursa bizde alalım canım o zaman kocaları ikna etmek daha kolay olur.

bende çalıştığım için iki günlük yapıyorum ama ben şöyle yapıyorum iki kişi olduğumuz için yarım kilo alıyorum zaten pazar günü yaparsam o gün yiyoruz bir de pazartesi yani bir kere ısıtıyorum
ben genelde iki günlük yemek yapıyorum akşamdan ama onu ısıtırken hepsini birden ısıtmıyorum yiyeceğimiz kadarını başka bir tencereya alıp ısıtıyorum hem böylelikle yemek bozulmuyor.

Muhtesemin reklami gordummmm suluman prensesi goturuyovvvv boyu devrilsin sulumannnn oyyyyyy ben adamima halvetsizlik karari cikartmistim ya o karari bozsam mi ki bennnnn

Anladım canım.Dua ediyorum inşallah herşeyiyi olacak.

Güzel haberlerle gel inşallah

bütün testlerimde c hemen ve çok koyu çıktı benim
ama bu test çok başka ilk defa kullandım
yeterki gelsin şu kırmızılar
bat 1 di güya bugün 7 si yaaaaaaaaaaaaa

Ben şimdi hayıt içiyorum ya Lh yuksek benım insallah dengeleyecek.

Baktım olmazsa en son mecbur gizlide olsa preesed alacam canım.

Şimdiden tüm altarnetifleri tüketmeyeyım :86:

Kullananlarda hamıle kalırsa,daha da inanıcam bu jele.

Keske dıyorum bahsetmeseydım jelden,gizliden alırdım eczaneden aldım derdim falan filan.

Hos gercı kartla alamayıcam ben kapıda ödeme bulup öyle almam lazım arastırdım 100 liradan yukarıya satıyorlar.

Muhtesemin reklami gordummmm suluman prensesi goturuyovvvv boyu devrilsin sulumannnn oyyyyyy ben adamima halvetsizlik karari cikartmistim ya o karari bozsam mi ki bennnnn

boz canim bozz:)öle kararlar cikartma:)

sülüman fena yaaa ben yine bi umut yapmaz diyorum hürrem catlasin diye odaya almis da olabilir hani bi koklayip yollar belki

Valla canim biz bir taneyi zor yakaladik cogumuzda ilk bebeyi yakalamaya calistigindan ucuncu icin bi yorum yapamiyciiiiimmm

cnm dr da demş gecikblr dıe ama inş geckmden gelsn şu batasıcalarrr

Ben cok stres yaptığımda test yapar yapmaz regl olurdum.

Senın bu kacıncı testın yınede olmadın neden acaba ya.

Bebek yoksada ol artık dimi yanı...

Beklıycez canım mecbur baska yapacak bişeyyok sanırım.

alla alla regliye yakın o kadar aşağıya iniyor mu yahuu. O zaman çalışma yapacağımız zaman hazır aşağıda iken yapalım dimi de regliye yakın tutmuyor ki bir de hemen regliden sonra da aşağıda oluyor mu acaba. Keşke şu spermler 48 saat değilde bir 10 gün dayansaydı ya hazır aşağıda duruyor rahim hemen geçerdi oraya. neyse çalışma yaptıkta sonra bata az kala yine denicem. Peki senin nasıl şimdi eline hiçbirşey gelmiyor mu sadece boşluk mu..

Canımm çok sağoll.. Allah razı olsun ne muradın varsa versin tabii ki muradın bebek.. İnşallah güzel haberler duyarım bugün..

Canımm çok sağoll.. Allah razı olsun ne muradın varsa versin tabii ki muradın bebek.. İnşallah güzel haberler duyarım bugün..

boz canim bozz:)öle kararlar cikartma:)

sülüman fena yaaa ben yine bi umut yapmaz diyorum hürrem catlasin diye odaya almis da olabilir hani bi koklayip yollar belki

Burnu kopsunnnn koklucakmis ben kocami bi ariyimmmmmm gelsinnn zaten gece sirnasti kizdimdı yok halvet feda olsun kocisimee

aaa kızlar biliyosunuz ben sirke çok kullanıyorum temzilik için her şey için

evde sirke yapımı öğtendim şimdi trt 1 de bayılıyorum bu adama yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…