nasilsiniz bakalim ??
bugun cok yorgunumm yaa..
sizden ne var ne yok bakim millet diziye dalmisti en son
Visalecim şimdi bugün yarın ve bir sonraki gün eşinle ilişkide bulunun yumurtlama günü ya bu gece yada yarın gece uhtemelen.
nasilsiniz bakalim ??
bugun cok yorgunumm yaa..
sizden ne var ne yok bakim millet diziye dalmisti en son
hoşgeldin gülbebeğim
sen preseed almışmıydın
canımmm şimdi başlamamışmı oluyor ovulasyon,anlamıyorumkusura bakma canımm arkadaşım çok yardımcı oluyorsun
heh şöyleee işte benim ebuşum
Kocanla ağzının tadının bozulmasına değer mi..
Kendi işini kendin hallet.. Gayet güzel oluyo ööle
umutege ben çıkmıştım sen yazdığında kuusura bakmaa canım kredi kartımla ilgili bir sorun var düzeltebilirsem yarın sipariş edicem inşallah....
eee kızlar siz neler yapıyorsunuz bakalım....
umutege ben çıkmıştım sen yazdığında kuusura bakmaa canım kredi kartımla ilgili bir sorun var düzeltebilirsem yarın sipariş edicem inşallah....
eee kızlar siz neler yapıyorsunuz bakalım....
devlet doktorunu ıstemıyorum orda ilgi hiçç olmazzz kadın gunu gıbı olurr cok kalabalık hangı bırıne yetecekk
keşke bende senın gıbı ınansam ama bugun 1 yıl içinde yaptırdıgım butun tahlıllere baktım yanı bı ay hersey normal gozukuyo prolaktın troıd o zamanda olmadı bı ay yuksek hadı o zaman yuksek dıye olmadıı ya arıom arıom ama sınav iiştee artık aglaya aglaya rabbıme yalvarıorum allahımm su sınavı geceyımm yardım eyle bana herkesee dıye. bıde oylekı hersey gozume gozume gırıoo hamıleler dogum muhabbetlerı her ortamdaa off ben mı cok takmıodum eskıden yoksa sımdı mı cogaldı bu tur muhabbetler ayy
Ztar hoşgeldin canımm
hosgeldin cnm
iyiyiz cnm sen nasilsin nasil gidior hamislik orda gündüz sanirim demi suanda
sen öle dyorsan öledir cnm arkadaşım bak benim ki aradı az evvel iştede şuanda normalde hiç aramazdı bugün kapıştıkya tahminim ondan benide çok merak eder köfte de işte arada öle ineklik yapıyo işte neyse hele biraz daha kaşarlanalımda sonra yavaş yavaş öğrencez kaideleri dimizaten hep benim onlara karşı yumuşak yüzlülüğümden oluyo bunlar çirkef olaydım hiç böle olmazdı eminim
Yaw ben nekadar dertlenmişim böle şalgam suyuna saldırdım kırmızı şarap niyetine içip duruyorum
Ben devlet hastanesine gidiyorum.Dr.a her istediğimi soruyorum ona soramasam asistan dr. lara soruyorum.Benim gittiğim yer gayet iyi kadın günü gibi olmuyorO yüzden dedim.Sadece bir tane asistan var ona gıcığım onada zaten bir iki kez denk geldim sadece çünkü en az 10 asistan dr. var. Ben aşılama ve tüp bebek raporunu daha kolay çıkartabileceğim için devlette devam ediyorum...
gulbebek hosgeldin cnm
bizde lak lak yapiyoruz cnm
sen nasilsin?
sen öle dyorsan öledir cnm arkadaşım bak benim ki aradı az evvel iştede şuanda normalde hiç aramazdı bugün kapıştıkya tahminim ondan benide çok merak eder köfte de işte arada öle ineklik yapıyo işte neyse hele biraz daha kaşarlanalımda sonra yavaş yavaş öğrencez kaideleri dimizaten hep benim onlara karşı yumuşak yüzlülüğümden oluyo bunlar çirkef olaydım hiç böle olmazdı eminim
Yaw ben nekadar dertlenmişim böle şalgam suyuna saldırdım kırmızı şarap niyetine içip duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?