Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

devlet doktorunu ıstemıyorum orda ilgi hiçç olmazzz kadın gunu gıbı olurr cok kalabalık hangı bırıne yetecekk

hoşgeldin gülbebeğim
sen preseed almışmıydın

umutege ben çıkmıştım sen yazdığında kuusura bakmaa canım kredi kartımla ilgili bir sorun var düzeltebilirsem yarın sipariş edicem inşallah....

eee kızlar siz neler yapıyorsunuz bakalım....

canımmm şimdi başlamamışmı oluyor ovulasyon,anlamıyorum kusura bakma canımm arkadaşım çok yardımcı oluyorsun

kusura bakılıcak ne var canım benim ya,allah aşkına rahat ol,sor paylaş

şimdi bana göre,bu ovucan,sanki çift koyu çizgiden 1 gün önceki günkü koyulukta..
ama tabi sen ilk kez yapıyo olduğun için,belki de senin kullandığın ovucan bu kadar koyulaşıcaktır,onu bilemiyoruz..
dolayısıyla yarın bir kez daha ovucan yap istersen..
benim önerim,yarın sabah halveti yap,olabiliyosa,olmazsa yarın geceden itibaren 3 gün üstüste halvet derim..

not:çift koyu çizgi,yumurtlama oluyor demek değil..
yumurtlama olayı başlıyo demek.. bu sebeple 3 gün halvet deniyor..

heh şöyleee işte benim ebuşum

Kocanla ağzının tadının bozulmasına değer mi..
Kendi işini kendin hallet.. Gayet güzel oluyo ööle

sen öle dyorsan öledir cnm arkadaşım bak benim ki aradı az evvel iştede şuanda normalde hiç aramazdı bugün kapıştıkya tahminim ondan benide çok merak eder köfte de işte arada öle ineklik yapıyo işte neyse hele biraz daha kaşarlanalımda sonra yavaş yavaş öğrencez kaideleri dimi zaten hep benim onlara karşı yumuşak yüzlülüğümden oluyo bunlar çirkef olaydım hiç böle olmazdı eminim

Yaw ben nekadar dertlenmişim böle şalgam suyuna saldırdım kırmızı şarap niyetine içip duruyorum

umutege ben çıkmıştım sen yazdığında kuusura bakmaa canım kredi kartımla ilgili bir sorun var düzeltebilirsem yarın sipariş edicem inşallah....

napalım bu gece bunalımlardayızz bata az kaldı benım sanırım ondan sıkıntı yaptı bana

gulbebek hosgeldin cnm
bizde lak lak yapiyoruz cnm
sen nasilsin?

devlet doktorunu ıstemıyorum orda ilgi hiçç olmazzz kadın gunu gıbı olurr cok kalabalık hangı bırıne yetecekk

Ben devlet hastanesine gidiyorum.Dr.a her istediğimi soruyorum ona soramasam asistan dr. lara soruyorum.Benim gittiğim yer gayet iyi kadın günü gibi olmuyorO yüzden dedim.Sadece bir tane asistan var ona gıcığım onada zaten bir iki kez denk geldim sadece çünkü en az 10 asistan dr. var.Ben aşılama ve tüp bebek raporunu daha kolay çıkartabileceğim için devlette devam ediyorum...

ama bi gun de olacakk bişey vesile olcak inan bana olumusz düşünmek aglmak hiçbşeye yaramıom haycımm bnm inan bana sadece kendini yıpratıosn ...ya ben devlet hastahanesinde bi kadncagız gördm elinde kagıt sordu hamileyimi die bin kusurdu hcgsi dedk var sevndi yazık bi ameliyat olmş yumrtalıkların buyuk bi kısmı alnmş hamile kalmam mucizeydi oldu dıo veren Allahım verıo evt bu bi sınav ve biz bu sınavı başarıyla atlatıcaz haycım inann bana bak sonra dedi dersin bak şu andan itibaren umutsuzluk yoookkk tmm mı umutla bakcz gelecege ve bebişimzzz gelceeekkk

Son düzenleme:
Ztar hoşgeldin canımm

hosbulduk canim benimmm keyfin yerinde mi

hosgeldin cnm
iyiyiz cnm sen nasilsin nasil gidior hamislik orda gündüz sanirim demi suanda

hosbulduk saol canim yaaa...
valla iyiyim cok sukur ya heyecanla pazartesi bekliyorum ultrason randevumuz var:18::18::18:
aksam ben bucuk burda saat canim tam 7 saat geriden gelioz bizz

kaşarlanmak önemli evlilikte ebuş
deneye,yanıla doğrusu bulunucak.. huyunu suyunu öğreniceksin işte karşındakinin..
bu da zamanla olabilen bişey..
bu yüzden evliliklerin ilk 1 yılı zordur ya..

şalgam iyidir iç iiiçççç

rapor muuu:26::26: o ne kii nasıl cıkartılıyor aşılamada damı gerekli mi o ayy of raporum bile yokkkkkk

haykolik+, gulbebek+, megan17+, ztar+, duygucaa+, ksel, azra2424+, visale+, KumTanesi, ebuş81+, ceyllan, huzur17

sarap deyince aklima bir anim geldi anlatayimda az gülelim kizlar
bizde esimle yeni evliyiz
esimle tartistik bende gittim o sinirle actim buzdolabinda bir sise sarap vardi cukk migdeye gönderdim
hicde icki icmedigim icin nasil icilir anlamam bu meret
allahim bütün eve kusdum benimki gelmis beni yerlerden toplamis
sabak kalkdim ev les gibi kusmuk kokuyor eeee
benimkide yedigin halti temizle diyor
simdi nerde sarap görse benle dalga gecer
sarap alayim mi hatun kafayi cekcen mi der

üfff slm kizlar:)
aslinda konusmaya ihtiyacim var
23.12.11 doktorumda terminim var esimle gitcez o cok meraklanio hamilemiyim diye ama ben daha cok
tek basima ögrenmek istiorum ne bilim belkide kötü bi sonuctan korkuorum ve
esimi de kendimle bi üzmek istemiorum bundan 3,5 a önce düsük yaptim bu yüzden dahada tedirginim
sizce napsam esim iste oldugunda gidip mi ôgrensem yoksa esimle berabermi üüffhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…